N-club Streams: Uge 16

Indie World Showcase apri...

Europa kommer til Switch

Indie-udsalg startet nu

SteamWorld Heist II annon...

Penny's Big Breakaway ude...

Se Indie World Showcase i...

Prøv Eiyuden Chronicle: ...

Tre nye spil til SNES Onl...

Inti Creates annoncerer U...

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Spil på vej til Switch

Pokémon GO

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

F-Zero 99

Legend of Zelda: Tears of...

Legend of Zelda: Breath o...

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Vores bedste N-club minder?

Zøvnig
Zøvnig

10
Offline
Level: 20 (Moblin)

0
1ups givet

Skrevet 11-04-2012 22:04

I forbindelse med den artikel jeg skrev tidligere idag, så ledte den til en masse tanker og gode minder omkring min tid herinde på N-club. Så jeg synes den ligger lige til højrebenet, at lave en tråd omkring vores bedste N-club minder.

For nogle var det måske en speciel oplevelse til Live 3, for nogle en god eller sjov diskussion i forummet og for andre igen, er det måske et godt venskab, som er skabt via siden her.

Jeg vil selvfølgelig gerne lægge ud så vi får kickstartet emnet. Derefter må i alle sammen hjertens gerne byde ind med jeres egne gode minder Smiley


En rigtig sjov episode for mig, var da hele crewet var på Jensens Bøfhus, for at fejre hvor godt det var gået under eSports Challenges i Tivoli. Vi havde sort set allesammen bestilt all you can eat spareribs og selvom vi er nogle grådige mennesker, så kunne vi ganske enkelt ikke få en bid mere ned til sidst. Dvs... de fleste af os kunne ikke. Så vidt jeg husker så endte det med, at Asger Grau spise alt hvad vi andre havde tilbage, mens vi så måbende til. Min bedre halvdel som var med derinde troede ikke sine egne øjne og lovede ham derfor gratis is, hvis han kunne kværne den hun lavede til ham.

Det blev til et helt sindsygt bjerg af is, der væltede ud over alle sider og med alverdens ting på toppen. Men det skider vi Vikinger åbenbart på, for den gode Asger Grau kværnede også denne uden besvær. Hvis ikke jeg huske helt forkert, så gik han derefter op efter seconds... That's so nasty.. and yet sooo freaking cool Smiley

Og så nævner vi intet om Bjarnes overdrevet faldefærdige bil, som visse stakler måtte være passagerer i, aftener med folk der sov overalt i min stue, Sidney Lee der blev stik fornærmet da han blev basket et par gange af Monzii og hans piveri på N-club lige efter Smiley

Følg mig her: twitch eller twitter
Junder
Junder

33
Offline
Level: 2 (Keese)

0
1ups givet

#1 - Skrevet 12-04-2012 16:38

Jeg glemmer aldrig Live 5 (hvilket var det eneste Live jeg deltog i)
Husker specielt episoden med "Fast food faraoen" hvor Pense var faldet i søvn imens vi så The Wizard i retro rummet og folk (mener Videogamer var en af dem) begyndte at overdynge ham med fastfood, f.eks. fik han et pomfrit overskæg.
Dagen efter valgte Pense at tage hævn over en sovende Videogamer(?) ved at smide en skive ost i ansigtet på ham.

Ved samme event var der også en episode, hvor Munck fandt den rulle gaffa tape jeg havde liggende i rygsækken og gav sig til at jagte folk rundt med det, hvor han bl.a. tapede mig og to andre sammen og smed rundt med os og derefter jagte Terrificy og tapede ham fast til en stol.

Good times


Zøvnig
Zøvnig

10
Offline
Level: 20 (Moblin)

0
1ups givet

#2 - Skrevet 12-04-2012 20:30

Aaah ja tape episoden fra Live 5 var episk!! Smiley


Oni Nick
Oni Nick

25
Offline
Level: 26 (Octopi)

0
1ups givet

#3 - Skrevet 12-04-2012 22:56

Dengang Nikra kaldte alle for dumme får. Det var sjovt.

Men ellers var der også nogle sjove episoder til CeC - f.eks. spillet, der frøs på scenen (kan ikke huske hvad det var, Rayman?), og Abild der blev Danmarks mester i Guitar Hero World Tour som han ALDRIG havde prøvet før den turnering, haha. Alle de gode var taget hjem.


powerfull499
powerfull499

172
Offline
Level: 18 (Twhomp)

0
1ups givet

#4 - Skrevet 12-04-2012 23:04

Da jeg spillede meget Animal Crossing Wild World, kan jeg huske, at jeg gamede med M60berserker, The Ultimate Beast og Foxy Lady (og sikkert også flere, men dem har jeg glemt lige nu). Det var gode tider, og jeg kan huske, at vi eksperimenterede med fangeleg. Det fandt vi dog hurtigt ud af, at Animal Crossing ikke var beregnet til (for meget lag xD).


BecelClaes
BecelClaes

5
Offline
Level: 18 (Twhomp)

0
1ups givet

#5 - Skrevet 13-04-2012 11:40

Åh ja, Animal Crossing: Wild World. Hvor har jeg dog proppet hundredevis af timer i det spil. En fabelagtig titel - tænk, hvis et spil igen kunne fange os så meget som det gjorde det.

Jeg vil ikke gå dybt ind i de individuelle ting, men generelt set var hele Live 5 og CeC jo ret fine events (Live 6 er der da også gode minder fra), hvor der opstod utallige få, små, sjove situationer. Sådan er det generelt set med live-events (man kan i hvert fald ikke glemme Muncks House of Gamez/Gaming), hvor man fylder en sal eller et hus med en gruppe af os. Puha, så skal der nok ske noget sjovt.


Kanin
Kanin

641
Offline
Level: 23 (Skree)

0
1ups givet

#6 - Skrevet 13-04-2012 17:58

Zøvnig skrev:
Og så nævner vi intet om Bjarnes overdrevet faldefærdige bil, som visse stakler måtte være passagerer i, aftener med folk der sov overalt i min stue, Sidney Lee der blev stik fornærmet da han blev basket et par gange af Monzii og hans piveri på N-club lige efter Smiley



Bjarnes gamle spand af et køretøj med fire hjul er en historie for sig. Men den bedste episode fra CeC perioden, var da denne spand gik i stå midt på Vesterbro kl 12 om natten med os alle i. Bjarne, i ført den bedste morgenkåbe og sandaler, forsøgte så at stoppe en tilfældig fforbipasserende i håb om at låne en skruetrækker.... Smiley

Ellers husker jeg mit første Live. At spise Calzone med en ske. At spille det japanske F-Zero GX med Captain N, som han senere vandt. At blive nummer tre i Super Smash Bros. Melee turneringen - kun overgået af to tvillinger (hvilket jo var dybt uretfærdigt, da de havde hinanden at øve med, jeg er ene barn!).

Live 2 står stærkest. Mødet med Zøvnig (1up mig her dude!). At spille Burnout med Eagle, Zøvnig og Azriel (Hvis du stadig er hænger ud her Martin, 1up mig!). At vinde en GBA SP og et Legend of Zelda VHS - for anden pladsen i Smash Bros Melee....

... Skal måske siges at Eagle ikke var kendt som "that guy" på daværende tidspunkt. Plus jeg brugte en hel del tid på at spille dengang sammenlignet med i dag.

Live 3. At vinde over Eagle i Mario Kart: Double Dash med Stefan Bonghat som wingman. Det var en semifinale og et vanvittigt tæt race som vi vandt med nød og næppe. Lettelsen af at vinde kampen var så stor, at vi næsten tabte sejren i finalen, da vi var gået i causuel mode efterfølgende.

Live 6 er for mit vedkommende også en af de store vende punkter. Det første store event jeg selv var med til at forme sammen med Henrik og Bjarne med flere. Aldrig har jeg været med til et så krævende arrangement.
For at se positivt på det: så tror jeg ikke, at jeg nogensinde har udnyttet tiden på en weekend så effektivt som jeg gjorde her. De andre i crewet vil nok give mig ret Smiley


Abild
Abild

7
Offline
Level: 9 (Bob-omb)

0
1ups givet

#7 - Skrevet 13-04-2012 18:12

Oni Nick skrev:
Dengang Nikra kaldte alle for dumme får. Det var sjovt.

Men ellers var der også nogle sjove episoder til CeC - f.eks. spillet, der frøs på scenen (kan ikke huske hvad det var, Rayman?), og Abild der blev Danmarks mester i Guitar Hero World Tour som han ALDRIG havde prøvet før den turnering, haha. Alle de gode var taget hjem.



Haha, yeah, det var mega fedt. Tror det var Asger Grau, som valgte finalesangen, og hverken jeg eller min modstander havde nogensinde hørt den før Smiley
Det lykkedes mid vist alligevel at FC en del af soloen ved et lykketræf, så det ikke så helt så tåbeligt ud haha xD

Det jeg huske bedst, er nok da Coco og jeg, i vores desperation efter at vinde et eller andet til LIVE5, stillede op i den der spøjse konkurrence, hvor man skulle lave alle mulige mærkelige ting (teater, logoer mm.), og var lige ved at vinde. Men så skulle der drikkes cola på tid, og en af vores modstandere klarede det på 3 sekunder eller sådan noget Smiley
Og det værste var, at vi skulle betale for colaen selv haha xD

Så vi vandt ikke en skid, men det var nu et ret fedt arrangement!


BecelClaes
BecelClaes

5
Offline
Level: 18 (Twhomp)

0
1ups givet

#8 - Skrevet 13-04-2012 19:48

Haha, ja, det var ret klamt at Zagreb kunne kværne en cola så hurtigt. Synes også det var ret komisk at finalekampen endte med at være en simpel Super Mario 64-challenge... Men hverken Zagreb eller jeg havde spillet spillet, så det blev lige en tand mere komisk. Ej, det var sgu sjovt.


Hassus
Hassus

0
Offline
Level: 22 (Ice Keese)

0
1ups givet

#9 - Skrevet 13-04-2012 20:04

Oni Nick skrev:
Abild der blev Danmarks mester i Guitar Hero World Tour som han ALDRIG havde prøvet før den turnering, haha. Alle de gode var taget hjem.



LOL


Gangbesvaer
Gangbesvaer

41
Offline
Level: 4 (Stalkid)

0
1ups givet

#10 - Skrevet 13-04-2012 20:44 - Redigeret 13-04-2012 20:45

Jeg var jo taget til Mors for at fuckke den flække op, og så sad Niarn på denne bodega ved siden Crazy Daisy. Han havde været inde på CD og spille, men havde nu søgt mod den brune beværtning for lidt velfortjent fred og ro (Stick it to the man, Niller).
Det var umiddelbart efter episoden på Livets Vej i København hvor han fandme var blevet skudt over alt, så han havde skudsikker vest på og sin livvagt med. Vågne som Niarn og jeg var, kunne vi dog hurtigt konkludere "her er ingen fare på fære, kammerat 9220 Aalborg Øst, Mayn", og så brugte vi livvagten til at hente fernet branca shots imens vi spillede meyer og røg singleton i en sovset, klam pibe.

Hvis meyer var et nintendospil og Niarn frekventerede denne side (Hallo, Niels? Er du der?), ville det jo havde været en mægtig historie og ikke bare en omgang vås.

bliver der holdt flere af disse live arrangementer? Jeg trænger til at lufte klør fem og få nogle skiver ost i hovedet.


Esmun
Esmun

10
Offline
Level: 8 (Pirahna Plant)

0
1ups givet

#11 - Skrevet 13-04-2012 22:25 - Redigeret 13-04-2012 22:27

Nu har jeg kun været med til Live 6, så jeg er ikke så "rutineret" som jer andre, men jeg kan huske det var ret awesome at blive genkendt instantly da jeg kom op af trappen, selvom ingen af jer havde set mig før. Måske var det fordi jeg slebte rundt på min udstoppede måge, som jeg på det nærmeste havde fået direkte ordre på at medbringe Smiley
Og det var da en fornøjelse at se folk rende rundt i en T-shirt jeg havde designet. Er der egentlig stadig nogen af jer der ham dem liggende?

Jeg har også gode minder om at spille danse-minigamet i Raving Rabbids klokken røv om natten med Terrificy, Michael og Jannik. Og jeg husker at vi blev også pænt hårde til at sejle kano Smiley


BecelClaes
BecelClaes

5
Offline
Level: 18 (Twhomp)

0
1ups givet

#12 - Skrevet 13-04-2012 23:57

Hahaha, ahh ja, Raving Rabbids. Det blev godt nok spillet til ukendelighed den nat. Det er altid sjovt med de små skodspil som bliver spillet til sådan nogle events - underholdende multiplayer-spil er simpelthen de bedste spil. Nogle gange er Raving Rabbids simpelthen bedre end A Link to the Past...

Husker også samtlige runder Dokapon Kingdom med folk herindefra. NØJ, det bedste Wii multiplayer-spil der er blevet lavet. Kan huske første gang det blev pillet frem og prøvet - blev vidst til en 11 timers omgang... Og så med en burger som vi ikke kunne æde, selv om at vi var tre mænd om den. Good times, good times.


Sillyyy
Sillyyy

2949
Online
Level: 17 (Deku Baba)

0
1ups givet

#13 - Skrevet 14-04-2012 01:17

Jeg har ikke været med til nogen af Live arrangementerne, så har ikke noget minde derfra. Men Wiimands "ORDBlIN"-emne her på N-club står meget tydeligt i min erindring. Det handlede om, at Wiimand blev kaldt ordblind af mange herinde, fordi han stavede forfærdeligt dårligt, og han mente ikke, at han var ordblind. Så han oprettede emnet for at få nogle frustrationer ud over det. Det var meget underholdende at følge med i, og hvordan det udviklede sig. Smiley


J3pseN
J3pseN

130
Offline
Level: 8 (Pirahna Plant)

0
1ups givet

#14 - Skrevet 14-04-2012 11:22

Til Live 3 for mange år siden, fik jeg fornyet et gammelt venskab der var gået tabt pga. flytninger. Jeg husker tydeligt, hvordan det var mig uendeligt svært at forstå, at den ven jeg havde "mistet", stadig havde en interesse for Nintendo der var intakt. Som ovenikøbet også havde fundet N-Club! Smiley

Det var en helt speciel oplevelse. Samtidig lykkedes det os også der, at gennemføre Battletoats som vi før vi mistede hindanen havde forsøgt så ihærdigt på. Det var kanonjes!


Zøvnig
Zøvnig

10
Offline
Level: 20 (Moblin)

0
1ups givet

#15 - Skrevet 14-04-2012 11:45

Thomas Dyregaard skrev:


Live 2 står stærkest. Mødet med Zøvnig (1up mig her dude!). At spille Burnout med Eagle, Zøvnig og Azriel (Hvis du stadig er hænger ud her Martin, 1up mig!). At vinde en GBA SP og et Legend of Zelda VHS - for anden pladsen i Smash Bros Melee....



Jeg havde helt glemt vores BurnOut session om aftenen/natten, hvor vi smed det op på storskærmen, hvorefter den stod på crash banerne Smiley

Damn it get var sjovt.