Farewell North annonceret...

Lanceringstrailer for Pri...

Aksys Games annoncerer ad...

Prøv Vampire Survivor ga...

N-cast #210: Fuglen(e) sy...

Lanceringstrailer for Kin...

Paper Mario: The Thousand...

Lugii's Mansion 2 HD udgi...

Tre Game Boy-spil med Mar...

Mario-dagen fejres med ny...

Legend of Zelda: Tears of...

Legend of Zelda: Breath o...

Splatoon 3

Super Mario Bros. Wonder

Nintendo i medierne

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Switch - spilrygter og sp...

Super Mario Run

Spil på vej til Switch

Load spil fra extern hard...

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Hvad bør Nintendo fremvise til E3?

Bo130
Bo130

110
Offline
Level: 38 (Tatori)

0
1ups givet

Skrevet 11-03-2014 09:51

Nintendo har tidligere stået bedre på markedet, og det har foresaget nogle ret drastiske ting de seneste par måneder. Nævn herunder 3-10 ting som I mener Nintendo bør gøre/vise/annoncere til E3 for at du/verden igen får tiltro til at de kan overleve. Kom gerne med jeres vildeste ønsker også! Smiley

Bo130
Bo130

110
Offline
Level: 38 (Tatori)

0
1ups givet

#1 - Skrevet 11-03-2014 10:12 - Redigeret 11-03-2014 10:13

Tilstedeværelse:

1. Jeg foretrækker personligt den Nintendo Direct de havde, hvor de kan trimme den ned og sørge for at der ikke sker fejl, men jeg tror Nintendo lige nu har godt af en masse godt word-of-mouth-omtalte, så jeg tror det er bedst hvis de møder op og holder en konference.

Intet nyt hardware:

2. Jeg ser ikke Nintendo 3DS' efterfølger blive annonceret endnu og ser ikke flere udgaver af den heller. Wii U skal de holde gang i, så der bør de heller ikke annonceret noget nyt hardware. De bør, hvis de virkelig gør det gennemført, annoncere en bundle uden GamePad til billige penge.

Fokus på spil - De skal bruge nærmest al energi på at fremvise en masse nye spil. Vi ved så godt som intet om hvad der kommer efter Smash, og det er ret skræmmende.

3. Til Nintendo 3DS vil jeg se

- Advance Wars 3DS
- Metroid Dread
- The Legend of Zelda: Majora's Mask remake

4. Til Wii U vil jeg se

- The Legend of Zelda U
- F-Zero U
- Pokémon Snap 2
- Mario Strikers U
- Mario Party Minigame collection online

5. Til BÅDE Wii U og Nintendo 3DS vil jeg se en annoncering af Pokémon Trading Card Game Online med brug af NFC, baseret på deres browser-spil.

6. Som undskyldning til tidlige Wii U-købere, som de gjorde med Nintendo 3DS, vil jeg se dem udgive 5 HD-opdateringer af GameCube-spil eksklusivt til dem, gratis.

7. Et spil der tager udgangspunkt i Miiverse, formentlig Pokémon MMORPG eller Animal Crossing.

8. Forhåbentlig en god tilgang og introduktion til deres nye QoL-koncept, der er forskelligt fra det spil Miyamoto arbejder på, men frygter det ikke er tilfældet.


Zalman
Zalman

322
Offline
Level: 28 (Skeeter)

0
1ups givet

#2 - Skrevet 11-03-2014 11:43

Hvad de bør vise:
F-Zero U
Star Fox U fra Platinum Games
Metroid Prime 4 teaser
Ny IP fra Miyamoto
Noget Pokémon-relateret til Wii U

Hvad de vil vise:
Zelda U
En masse spil vi allerede kender


AND
AND

462
Online
Level: 35 (Lakitu)

0
1ups givet

#3 - Skrevet 11-03-2014 14:29 - Redigeret 11-03-2014 14:43

Nu er jeg kun interesseret i Wii U, så det bliver den jeg kommenterer.

Realistisk(-ish!):
Zelda - det er simpelthen bare på tide. Donkey Kong og Mario er allerede dukket op, så det virker underligt, hvis Zelda ikke står for tur næste gang. Håbet er release allerede til jul.

Mere DS til Virtual Console - igen, den ligger lige til højrebenet. Vi skal se nogle releases og generelt bare høre mere om planerne for virtual console.

Smash Bros - release-dato og en stor fed video, hvis dette ikke er udgivet til den tid.

Drømme:

Metroid Prime 4 - det skal nok komme, men bliver nok først næste år. Ingen tvivl om at Retro allerede arbejdet på spillet.

Mere om Gamecube-spil til Virtual Console - igen, det virker som om at Nintendo har sat både N64 og GCN lidt på pause, men kunne godt være at de smider den her alligevel.

Nye HD porte - kunne sagtens komme på tale. Wind Waker solgte vist udemærket, så andre Gamecube- eller Wii-titler dukker måske op. Det er egentlig ikke fordi jeg er vildt hooked på ideen, men selvfølgelig vil der være spil, som man bare er nødt til at kaste sig over, hvis de kommer. Jeg ville jo nok ikke kunne sige nej til Metroid Prime, Resident Evil 4 eller et decideret remake af Majoras Mask. Derudover er det ligemeget.

Zalman har allerede nævnt Star Fox og F-Zero så dem vil jeg ikke gentage, men ingen tvivl om at begge titler kunne være blærede. Derudover er mine vildeste, mest urealistiske ønsker nok efterfølgere til Mystical Ninja: Starring Goemon, en spirituel efterfølger til Banjo-Kazooie og et remake af Chip n' Dales Rescue Rangers fra Capcom.

EDIT: Uh, og jeg ville virkelig også ønske en efterfølger til det originale Teenage Mutant Ninja Turtles til NES.


O-train
O-train

326
Offline
Level: 35 (Lakitu)

0
1ups givet

#4 - Skrevet 11-03-2014 15:58 - Redigeret 11-03-2014 16:03

Vi får garanteret Zelda, men det er også det eneste nye, som jeg kan komme i tanke om...

Måske Shin Megami Tensei X Fire Emblem? Ærlig talt ved jeg ikke hvad de vil gøre med det her spil, da Shin Megami Tensei IV ikke engang har fået udgivelse i Europa, og Fire Emblem: Awakenings fik mindst kærlighed fra Europa... Kunne ikke forestille mig, at de kunne finde på at holde det fra PAL regioner, men kunne godt være, at de ville forsinke det for at se hvordan det bliver modtaget. Bare vi ser en trailer eller noget... Personligt er jeg bare nervøs over, hvilken af de to spil, som de drejer sig mest til... Bliver jo nok Fire Emblem.

Hyrule Warriors?

Yarn Yoshi? Jeg er lidt ligeglad, da Kirby's Epic Yarn var lidt af en børne-platformer.

-

Smash, Bayonetta og X bliver sikkert fremvist. Gider ikke at kigge på dem i 30 min, så håber at de kun bliver fremvist med nye trailers, men Smash får sikkert lidt mere tid.

DRØMMENE:

F-Zero. Hold kæft Miyamoto - du ved ikke hvordan i kan forbedre denne franchise? 60FPS? 1080P? Måske begge to sammen? Online multiplayer med scoreboards?! Track editor?! Bring GX's vehicle editor tilbage. Come on man, F-Zero er SÅ MEGET BEDRE end WipeOut, jeg kan ikke klare, at i efterlader den franchise i støvet...

Star Fox: Fordi space battles i HD er noget af det lækreste. Strike Suit Zero/Infinite, Strike Vector, Star Wars The Old Republic, etc. etc. - se hvor flotte de spil er, men hvor uendelig meget bedre gameplay kunne blive, hvis det var Nintendo som rent faktisk tog hånd om det. Kom nu Nintendo! Hey jeg vil endda have det fint hvis de inkluderede Star Fox Assaults ground battles som en third-person competitive shooter; bare ét eller andet..

Måske et nyt Metroid spil, da Miyamoto jo sagde, at de havde Retro i kikkerten til et udvikling af et nyt ét. Ved godt Retro forleden sagde, at de ville føle sig "heldige", hvis de fik lov at arbejde på et nyt ét, men er det virkelig ensbetydende med, at de ikke arbejder på ét? .. Who knows..

Egne personlige drømmespil, som aldrig får en chance ville være: opfølger til Muramasa, spiller det nu, og det er så goooodt... Excite-franchisen må godt få en installation, men hvis de ikke gider F-Zero sååå... Pandora's Tower 2, nyt fis fra Platinum, vil egentlig helst se noget helt nyt, og tror heller ikke Bayonetta 3 eller Wonderful 2 ville blive annonceret (slet ikke Bayo, da det endnu ikke er ude)

Og så ét eller andet Pokémon eventyr, men altså..

Edit: http://www.gamesindustry.biz/articles/2013-10-25-nintendo-may-outsource-more-hd-remakes-says-miyamoto

Håber det der sker i bogstaveligste forstand. Outsource en masse remakes og giv os nyt fra Nintendo!


AND
AND

462
Online
Level: 35 (Lakitu)

0
1ups givet

#5 - Skrevet 11-03-2014 16:10

^Retro udtalte forleden, at de allerede er i gang med at arbejde på næste spil. Så enten er de allerede i gang med Metroid eller også arbejder de på noget helt nyt. Jeg tror mest på det første Smiley


[8-Bit] MoNkEy
[8-Bit] MoNkEy

1769
Offline
Level: 31 (ChuChu)

0
1ups givet

#6 - Skrevet 12-03-2014 01:01

Forventer:

- Et smugkig på det fabelagtige Zelda, der har et "Forrest Temple" på størrelse med hele hyrule field (OoT), som hr. Aonuma lige så stille har lovet os bli'r fremvist. (=

- Yarn Yoshi, med spilbar demo til folket (;

- Liiidt mere fra X (monolith soft), og selvf' en lanceringsdato!

- Full Blown Super Smash Bros. trailer, indeholdende samtlige spilbare karaktere, I'm lookin' at YOU Popo und Nana, og så en lanceringsdato el. måned på begge spil! (:

- Noget info om den der nye thingy Miyamoto arbejder på.

- Project C.A.R.S. lanceringsdato. <= kooom nuuu @__@


Drømmer:

- Mario Kart 8 DLC! I know, det er et langt skud, men gad virkelig godt se dette fra Ninty!

- En annoncering a' Super Mario Galaxy 3, gerne med splitscreen og/eller online multiplayer!

- Wii U VoIP (Voice over Internet Protocol), så vi for pokker da ikke behøver skype/ventrilo. . .

- Voice Chat i Mario Kart 8 og Super Smash Bros. U, ^hvis overnævnte ikke bli'r en realitet.

- At Hyrule Warriors var en præmatur aprilsnar, men derimod at Capcom arbejder på det næste Zelda til 3DS! ^-^

- At Retro annoncere et nyt Metroid, eventuelt TO (Wii U und 3DS).

- Majora's Mask 3DS ! ! !

- og sidst men ikke mindst, som den gode hr. OliverAdam også nævnte et sted ^deroppe, må de allerhjertens gerne annoncere et nyt eventyr i Star Fox/Lylat Wars verdenen! -og egentligt helst på Wii U.

- oh yeah, og så liiiige en annoncering a' den der super/hyper/über/bacon/altmuligtandetawesome Game Boy Adaptor til Wii U, så vi ikke bare kan spille de gamle GB spil, men ALLE de gamle, fra Game Boy over Colour, Advance, Dual Screen og til 2DS.




O-train
O-train

326
Offline
Level: 35 (Lakitu)

0
1ups givet

#7 - Skrevet 24-03-2014 12:05

"It really has to their big hitters such as new Zelda and Metroid, otherwise they might as well go straight to their QOL stuff which I'm picturing as a fridge that screams at you if you buy bacon."



Kunne ikke lade være med at grine lidt, da jeg læste den her kommentar fra Neogaf (samme emne)


ChampionOfWhat
ChampionOfWhat

481
Offline
Level: 17 (Deku Baba)

0
1ups givet

#8 - Skrevet 27-03-2014 20:34

Nyt Metroid eller nyt Zelda.. That is for me..


AND
AND

462
Online
Level: 35 (Lakitu)

0
1ups givet

#9 - Skrevet 27-03-2014 20:46

^Og aller helst begge dele. Men Metroid er ikke realistisk, hvis det er Retro der skal udvikle - så skal de i hvert fald til at skynde sig..


O-train
O-train

326
Offline
Level: 35 (Lakitu)

0
1ups givet

#10 - Skrevet 27-03-2014 22:21

^Og aller helst begge dele. Men Metroid er ikke realistisk, hvis det er Retro der skal udvikle - så skal de i hvert fald til at skynde sig..

Man kunne ikke forestille sig, at de har haft noget undervejs i længere tid? Måske Next-Level Games har fået lov at pille, og så kan Retro hoppe ind undervejs og hjælpe til... Monolith Soft har jo ofte hjulpet de forskellige studier, der er nok forskellige afdelinger i de forskellige studier. Prøver virkelig at være optimistisk her hehe.


AND
AND

462
Online
Level: 35 (Lakitu)

0
1ups givet

#11 - Skrevet 27-03-2014 22:38

Retro udtalte for nyligt at de har arbejdet på deres næste spil siden kort inden Tropical Freeze udkom, så det er næppe realistisk, hvis de selv skal udgive det næste Metroid, hvilket jeg håber meget på. Men selvfølgelig kunne det også være interessant med nyt blod til Prime-serien Smiley


Shajita
Shajita

338
Offline
Level: 28 (Skeeter)

0
1ups givet

#12 - Skrevet 28-03-2014 00:46

Kan jo tænkes at de har en tech demo eller en teaser trailer for Retro's Metroid/Næste projekt. Granted, det er ikke noget Nintendo gør medmindre det er Zelda (Hvor de åbenbart fandt det tilstrækkeligt med et billede af Link og Fi, back in the day) men muligheden er der.
Hvad jeg forventer: En masse kick-ass 3DS spil, og nogle 2D platformers og et "please understand" til Wii U.

Hvad jeg i virkeligheden forventer: Miyamoto's nye IP kunne godt blive vist frem, Yarn Yoshi hvis det ikke er canned, Sonic Boom, Hyrule Warriors, det nye Zelda, og måske en eller anden mindblowing character reveal for Smash Bros. Jeg nægter at tro på at det spil udkommer FØR E3. Måske de vil introducere noget DLC til Mario Kart 8.

Hvad jeg håber: Et Zelda der er et eventyr og ikke en tech demo for deres gimmick controller ligesom Phantom Hourglass og Skyward Sword, et hint om hvad Retro arbejder på, en kort reveal trailer fra Next Level Games' næste spil (Som bare har at være et Wii U spil!), F-Zero GX2, et Star Fox der tager sin inspiration fra Lylat Wars, Miyamoto's nye IP, en gammel, glemt NES franchise der får en Kid Icarus Uprising omgang (Balloon Fighter, Mach Rider, Ice Climbers etc) og, det er bare mig her, et first party, online multiplayer shooter.

Call of Duty, bare med Nintendo's uendelige charme og sans for kvalitets gameplay. Ville gerne se hvad Nintendo kunne udrette, med en genre der er så gennemtæsket på nuværende tidspunkt. Det behøver ikke engang at være en ny IP, da et Metroid spil med the Galactic Federation mod Space Pirates kunne dække behovet og give lidt fanservice. Måske man ligefrem kunne gøre noget i stil med Batman Arkham Origins, hvor det tabende hold på et eller andet tidspunkt får Samus eller Ridley med på holdet.
Tror jeg det kommer til at ske? Hell naw. Ville det være cool? Oh hell yeah.


AND
AND

462
Online
Level: 35 (Lakitu)

0
1ups givet

#13 - Skrevet 28-03-2014 01:05

^ Det er nogle gode ideer, Shajita. Det virker generelt som om at de gennemgående ønsker - som mere eller mindre alle er til Wii U - er:

- Zelda U
- Metroid Prime U
- Star Fox
- F-Zero

Og så er der selvf. en masse forskelligt derudover. Der er mange der også nævner Hyrule Warriors? Er det bare mig, eller er det spil ikke bare en gang indie hack n' slash med Zelda-tema skins, eller hvad har jeg overset?


Shajita
Shajita

338
Offline
Level: 28 (Skeeter)

0
1ups givet

#14 - Skrevet 28-03-2014 01:27

^ Det er mere eller mindre et Dynasty Warriors spil, med Zelda skin. Det er ikke første gang det er sket, da udviklerne Techmo Koei har gjort det samme med Gundam, Fist of the North Star, One Piece og Bleach.

Jeg hører at det er lidt af en niché serie, som man enten elsker eller ikke kan fordrage. Det er simpelt af design, men med det nyeste spil i hovedserien, Dynasty Warrior 8, tog de nogle skridt imod at gøre det lidt dybere og lidt mere interessant. Har ikke spillet nogen af dem, men håber at Zelda versionen bringer 8'erens forbedringer sammen med noget kvalitets fanservice.

Noget af spillenes charme, igen ud fra hvad jeg har hørt, er at du har 4 historie "kampagner", med tonsvis af forskellige figurere spredt ud i mellem dem. Det har så fået nogle Zelda fanatikere som mig selv til at håbe på, at vi kommer til at kunne spille med nogle af seriens mere velkendte ansigter, måske ligefrem skurkene denne gang? Den anden del af spillenes charme er, ja, at button mashe dig igennem tusindvis af fjender på skærmen samtidig, så hvis det ikke er din kop te, så vil Hyrule Warriors nok heller ikke tiltrække dig.


O-train
O-train

326
Offline
Level: 35 (Lakitu)

0
1ups givet

#15 - Skrevet 28-03-2014 01:29

Kan jo tænkes at de har en tech demo eller en teaser trailer for Retro's Metroid/Næste projekt. Granted, det er ikke noget Nintendo gør medmindre det er Zelda



Når.. Synes nu det var alt de gjorde med Wii U, taget i betragtning af, at vi har kendt til Bayonetta 2, X, STxFE m.m. siden E3 2012, snart 2 år siden... Hvis Nintendo har gjort noget, så er det at "tease" hele tiden, men aldrig givet os reel information... Iwata lovede endda Super Smash Bro. til Wii U i 2011, og selvom det var et given, så det stadigvæk meget tidligt at "love" noget, især med Wii U's situation..

Man må håbe Nintendo rent faktisk har gemt ALT til dette års E3, især når de sidste Directs har været så dårlige. Ingen information om Bayonettas release, ingen information om X, slet intet på STxFE som jeg efterhånden mistænker for at være vaporware, selvom Atlus ganske vist stødte ind i problemer... Hvor pokker er Hyrule Warriors overhovedet?! Vi så det i januar, og det skulle have været et spring release, eller tager jeg total fejl? Der sker i hvert fald intet...

Det er virkelig ømt hvis Nintendo begynder at annoncerer DLC til Mario Kart eller andet, for så har de spildt ressourcer på spil, som vi i forvejen har ventet så lang tid på. Det ligner heller ikke Nintendo at prioriterer det, jeg tror virkelig ikke de tør gøre det nu, ikke med manglen på spil, but who knows, de har jo været aktive mht. Pikmin 3 DLC.

Jeg er så vanvittig spændt på at se, hvor de tager Zelda U hen, da det eftersigende skulle være "helt originalt" visuelt... åh hvor jeg frygter Yarn Zelda hahaha. Nu må vi se. Måske har jeg ikke engang en Wii U til den tid, har i hvert fald svært ved at se, hvorfor jeg skal beholde den konsol nu, når jeg spiller flest Wii spil på den...