Lanceringstrailer for Gro...

Tales of the Shire: A The...

N-cast #215: Er Indie Dir...

N-club Streams: Uge 16

Indie World Showcase apri...

Europa kommer til Switch

Indie-udsalg startet nu

SteamWorld Heist II annon...

Penny's Big Breakaway ude...

Se Indie World Showcase i...

Spil på vej til Switch

Amiibo!

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Pokémon Unite

Pokémon GO

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

F-Zero 99

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Nintendo Switch

O-train
O-train

326
Offline
Level: 35 (Lakitu)

3
1ups givet

Skrevet 16-10-2015 15:03 - Redigeret 23-01-2017 14:44



Udgivelsesdato: d. 3. marts 2017

Pris: 2649-2999 kr

Specifikationer - endnu ukendt

Liste af forskellig 3rd party support:



Tråden hvor vi diskuterer Nintendos nyeste hardware, som står til at udkomme i marts 2017!


Mit forhold til Nintendo er kompliceret ;I
seb_gbk
seb_gbk

172
Offline
Level: 16 (Space Pirate)

0
1ups givet

#946 - Skrevet 13-01-2017 14:21

Jeg vil lige påminde dig om, at Breath of the Wild som launch titel er mere end rigeligt at sælge konsollen på for de fleste. Splatoon kommer til sommer, Mario Kart en eller anden gang i april. Er det ikke nogle relativt store titler på de første 3-4 måneder? Givet du måske mener at Splatoon 2 ligner det originale lidt for meget, og Mario Kart er bare en Deluxe udgave af 8, men synes personligt begge dele så solidt ud, og så tror jeg også, at ting som lokal multiplayer i Splatoon 2, og en bedre battle mode + en del nyt inhold i Mario Kart 8 Deluxe, vil være rigeligt til de fleste købere, specielt for dem der ikke ejede en Wii U eller nogle af de to spil.

1, 2, Switch ligner ikke noget jeg er voldsomt interesseret i, men det rammer sikkert et rimelig bredt publikum, hvis de rammer rigtigt med Switch helt generelt.

Arms til gengæld, så fuldstændig vildt ud efter min mening. Ser helt klart en MASSE timers sjov i det, specielt med venner. Synes også jeg fornemmer potentiale til en ny Smash karakter.

Xenoblade 2 er, hvis du ikke har set det, sat til at komme i år i Japan. Det overraskede mig helt vild, jeg havde også regnet med 3-4 år som du siger, da jeg lige så det umiddelbart. Det er nok urealistisk med en oversættelse til de vestlige lande inden året er omme, men det kommer vel med garanti næste år så. Det er bestemt heller ikke dårligt efter min mening, og er du så færdig hvor jeg glæder mig til at se mere til det!

Ser ikke noget problem i, at Super Mario Odyssey først kommer til vinter. De har som allerede nævnt, en pæn sjat solide titler der kommer indtil da, og så er Mario da den perfekte store vinter titel.

Mange af rygterne har nu vist sig at, indtil videre, ikke være korrekte, men jeg tror stadig på der er mulighed for rygtede titler som Pokémon Stars og Mario x Rabbids, og hvis de så kommer til efterår, så er det da også ganske fine titler til at fylde ud mellem Splatoon og Mario.

Jeg er dog ganske enig hvad angår prisen. Vil ikke nødvendigvis mene det er helt skævt, men det er nok en pæn sjat over hvad det generelle marked er villig til at betale, men det må tiden jo vise.

Tror helt generelt, at selve Switchen er lige akkurat skør nok, til at være et kæmpe hit ala Wii. 3rd party supporten virker både solid på mange punkter, og rimelig bekymrende på lige så mange andre punkter, men forhåbentligt kan de overbevise de fleste om at holde ved... *host* EA *host*

Kan generelt godt forstå dine argumenter, i kontrast af hvordan Wii U'en endte, men jeg tror dog stadig, at Switch bliver noget helt andet. Heldigvis er der ikke så lang tid til, at vi kan få svar på hvem der for ret hvad det angår Smiley


JOEP
JOEP

74282
Online
Level: 50 (Torizo)

0
1ups givet

#947 - Skrevet 13-01-2017 14:45

chessr skrev:
Zavvi.com sender til Danmark med tracking.
Kom af med 3169 inkl den der special edition af zeldaSmiley
Så det er fint Smiley


Husk at du skal have en dansk AC Adapter ved siden af. Men god pris.


KJ85
KJ85

21442
Offline
Level: 58 (Tektite)

0
1ups givet

#948 - Skrevet 13-01-2017 14:56 - Redigeret 13-01-2017 14:59

Man risikerer så også at blive snuppet i tolden fra Zavii, da de holder til på de der øer, der ikke er med i EU. Det ville jeg nok ikke risikere..

Eller, gør de ikke det længere?


RuzPwn
RuzPwn

26
Offline
Level: 8 (Pirahna Plant)

0
1ups givet

#949 - Skrevet 13-01-2017 15:26

Jeg fik forudbestilt min i Gamestop og Legend of Zelda selvfølgelig!

Må indrømme at jeg glæder mig helt vildt, mere end da Xbox One og PS4 udkom. Synes denne maskine har noget specielt over sig i forhold til de andre. Selvfølgelig kan man tage den med over alt, men vidste ikke at selve JOY CON også var motion controls, det er da ret vildt.

Har allerede en pæn liste over med de spil jeg SKAL have. Nogle af dem er:

ARMS - Mega fed ny IP, med en masse replay ability.
Zelda - Behøver jeg nogen grund?
Mario - Lækker grafik, med lovende gameplay.
Splatoon 2 - Var vild med 1´eren.

Der var mange andre titler også. Så dette bliver et VILDT gaming år! Hype herfra.


Pieyanthikos
Pieyanthikos

2693
Offline
Level: 18 (Twhomp)

0
1ups givet

#950 - Skrevet 13-01-2017 15:35

seb_gbk skrev:
Jeg vil lige påminde dig om, at Breath of the Wild som launch titel er mere end rigeligt at sælge konsollen på for de fleste.



Nogen herinde ved helt sikkert mere om salgstal end jeg, men har Zelda nogensinde været den store sællert? Jeg mindes det ikke i lang tid.

Hvis dette er launch-titlerne er det godt nok noget skuffende:


  • The Legend of Zelda: Breath of the Wild
    Nobunaga’s Ambition: Sphere of Influence with Power Up Kit
    I Am Setsuna
    Puyo Puyo Tetris S
    Disgaea 5
    Romance of the Three Kingdoms 13 with Power Up Kit
    Super Bomberman R
    Dragon Quest Heroes I & II
    Snipperclips
    1-2-Switch




O-train
O-train

326
Offline
Level: 35 (Lakitu)

0
1ups givet

#951 - Skrevet 13-01-2017 15:38

@seb_gbk

Fedt med Xenoblade 2 - det havde jeg ikke set. Lokalisering tager dog altid en evighed med de spild, medmindre de for alvor har sat ting i spil her, så kan vi måske få det i 2017.

Dét sagt, så diskuterede jeg også det her med to venner i morges. Vi var tilfældigvis ude og endte med at tage hjem og se det her (relativ påvirket). Den ene af dem var FULDKOMMEN afvisende overfor det meste, urokkelig mht. sin interesse for at købe den, mens den anden var ret interesseret, fordi han altid har elsket Zelda. Jeg var midt i mellem.

Der var dog ingen som synes Nintendos titler var ringe.

Jeg synes det er en kompleks situation, nu hvor man har valgt at slå håndholdt og hjemmekonsol sammen, for af den grund kan man ikke rigtig se sig på titler som den udelukkende drivkraft for salg. Det modstrider lidt min forrige kommentar, men den var nu alligevel også ment mere således, at software definerer værdien af hardware, og så kan resultatet af dette være salg.

Vi er enige, det kan jeg se, når du siger, at prisen også er et problem. Årsagen til jeg finder det problematisk er især, at det er bevist generation for generation, at der ikke er nogen som vil købe Nintendo konsoller til over 249 dollars (og hvad prisen derefter har været i Europa). Det tog 3 måneder før 3DS faldt til 170. Wii U'en tog aldrig fart på trods af titlerne (jeg ved også, at der var andre ting i spil, men jeg tror ikke det er et større regnestykke, at folk bare ikke gider betale +2000 for at spille 3-4 titler)

Switch skal ned i pris. Og det kommer den. Nintendo skal bare se, hvad de kan presse den for i starten. Det er altid bedre at starte højt end lavt, og jeg tror maskinen vil ramme 2000 hurtigere end forventet. Det er såfremt de finder sig besvær med at sælge konsoller - hvis ikke de gør, så er det jo positivt, for så kan en fuldpris retfærdiggøres m. det hav af spil som vil komme efter.

Jeg forholder mig skeptisk. Switch ligner et stykke lækkert hardware, det nye Super Mario er én af de mest underlige ting jeg har set længe, og Xenoblade 2 ligner alt det, som jeg egentlig ville have haft Xenoblade X var ift. det visuelle.

Jeg er skam interesseret. Bare ikke interesseret i at lægge 3000 kroner ved launch.


O-train
O-train

326
Offline
Level: 35 (Lakitu)

0
1ups givet

#952 - Skrevet 13-01-2017 15:44

Pieyanthikos skrev:

seb_gbk skrev:
Jeg vil lige påminde dig om, at Breath of the Wild som launch titel er mere end rigeligt at sælge konsollen på for de fleste.



Nogen herinde ved helt sikkert mere om salgstal end jeg, men har Zelda nogensinde været den store sællert? Jeg mindes det ikke i lang tid.

Hvis dette er launch-titlerne er det godt nok noget skuffende:


  • The Legend of Zelda: Breath of the Wild
    Nobunaga’s Ambition: Sphere of Influence with Power Up Kit
    I Am Setsuna
    Puyo Puyo Tetris S
    Disgaea 5
    Romance of the Three Kingdoms 13 with Power Up Kit
    Super Bomberman R
    Dragon Quest Heroes I & II
    Snipperclips
    1-2-Switch



Zelda på hjemmekonsoller har altid solgt mere end godt. Det sælger flere konsoller end Mario-titler gør. Dog ikke Mario Kart.

Ja, det lineup er en joke, men jeg formoder at det bliver ledsaget af mange, mange indietitler.

Én af de ting, jeg ikke forstår, er om Switch rent faktisk er nem at porte til, som det har været rygtet. Den er bygget på ARM-arkitektur, og selvom jeg ved det er custom firmware, så bør det have været muligt at skabe en platform, hvor der kan portes fra Android eller iOS, hvis det var interessen. Det kunne have været et stort fokus. Det ville også have enorm gevinst. Forestil jer hvis Capcom, SEGA eller Square Enix havde mulighed for at smide deres iOS titler ud på Switch indenfor de første par måneder. Jo tak til Monster Hunter, Final Fantasy og samtlige åndssvage Sonic spil.

Altså jeg ved virkelig ikke om det er en ting, men hvis det er, så kan jeg slet ikke forstå, at der ikke var større fokus på det - især fordi de lader til at satse enormt på det japanske marked. Det er jo ikke fordi Nintendo ligefrem var sky for at sige: "Hej. Her er vores nye konsol fuld af gamle oplevelse..."


chessr
chessr

341
Offline
Level: 31 (ChuChu)

0
1ups givet

#953 - Skrevet 13-01-2017 16:34

Det har du da ret i. Men så kan jeg bare nægte modtagelse Smiley


seb_gbk
seb_gbk

172
Offline
Level: 16 (Space Pirate)

0
1ups givet

#954 - Skrevet 13-01-2017 17:17

O-train skrev:
Jeg er skam interesseret. Bare ikke interesseret i at lægge 3000 kroner ved launch.


Det kan jeg bestemt heller ikke bebrejde dig for. Jeg ser ikke prisen som værende voldsomt problematisk for mig personligt, jeg ser det nemlig som 2 konsoller i én, så på den led er 3000 ganske fint, men er udmærket klar over, at det ikke vil være det for mange andre. Jeg tolkede bare det du skrev som om, at du synes selve softwaren virkede skuffende, men i virkeligheden er vi i bund og grund enige, dog med den ene forskel, at jeg vist er en smule mere optimistisk du Smiley


O-train
O-train

326
Offline
Level: 35 (Lakitu)

0
1ups givet

#955 - Skrevet 13-01-2017 17:35

^ Men det interessante er jo, at du netop siger, at du ser det som 2 konsoller i én, og derfor kan du retfærdiggøre prisen.

Det er selvfølgelig helt op til den enkelte med egen økonomi, og værdien skal nok tjenes ind uanset.

Men mit problem opstår, når man tænker på, hvor populær Gameboy og DS konsollerne var hos børn - dets primære publikum - fordi de var billige og et godt legetøj, så er det mig absurd, at man prissætter maskinen så højt. Jeg har sgu aldrig hørt om nogen, uanset hvor velhavende, som gav deres børn en 3000 kroner fødselsdags- eller julegave.

Jeg ser heller ingen måde for forældre at rationalisere et køb på 3000 (for ikke at snakke om spil og evt. SD kort og ekstra controller - vi er hurtigt oppe på 4000), hvis det er tilegnet deres børn; så ønske forældrene ofte noget igen - derfor iPads succes, hvor forældre kunne bruge hardwaren til andre formål.

Det gør også op med én af de vigtigste koncepter inde for produktsalg, som jeg ikke kan forstå. Switch er "unik" for en spillekonsol, men det er stadigvæk bare en spillekonsol. Hvordan de tror, at de kan kræve så meget for noget som egentlig bare er, hvad de andre i forvejen kan tilbyde (og så i større stil allerede nu...)

Jeg har meget svært ved at forstå, hvad Nintendo har planlagt her, og i min optik ligner det bare endnu et forsøg på at hive ekstra penge ind de første par måneder (jeg mener 500-800 kroner ekstra for 1-2 million salg på et par måneder er MEGET ekstra indtægt), indtil de så sætter prisen ned. Jeg venter uanset. Ventede 3 år på current gen, så jeg kan godt vente 6 måneder eller 1 år på Switch.

Hvis man kan retfærdiggøre fuld pris, og man har råd, så skal man bruge sine penge som man vil, men nøj hvor jeg klør mig i håret over det. Det er mig så bizart.


SBWA
SBWA

28
Offline
Level: 10 (Bomchu)

0
1ups givet

#956 - Skrevet 13-01-2017 17:56

Enig med O-train. Det ligner en blanding mellem at de har misforstået hvad der ved en tilfældighed gjorde Wii populær og så at de frygter for salgstallene og garanterer noget omsætning ved at pumpe de hardcore fans for hver en øre de kan komme til.


powerfull499
powerfull499

172
Offline
Level: 18 (Twhomp)

0
1ups givet

#957 - Skrevet 13-01-2017 19:01

Jeg er også en smule skuffet over launchtitlerne. The Legend of Zelda er det eneste, som virkelig fanger min interesse. Alt det andet er ude i fremtiden.
Desuden er jeg ked af, at O-train ramte 1000 kroner ved siden af prisen. Kunne være lækkert at kunne købe den til 1999.

Ydermere har jeg fulgt lidt i med deres streaming nu her i eftermiddag, og jeg synes nogle gange, at jeg kunne se framerate-drops i Mario Kart, - især da de spillede 4 på én gang. Jeg håber, at hardwaren er til at arbejde med for udviklere, og det ikke kun er Nintendo, som kan finde ud af at lave ordentlige framerates på maskinen.


Neffets
Neffets

68
Offline
Level: 15 (Geega)

0
1ups givet

#958 - Skrevet 13-01-2017 19:07

Er vi sikre på, at den endelige pris i DK bliver 2999 kr., fordi et par butikker har sat den til det? Kan ikke se hvorfor vi skulle blive næsten 1000 kr. dyrere end USA og Japan. Det virker voldsomt. Bergsala forhandler stadig pris med Nintendo, skriver de på deres Instagram. Ved godt det selvfølgelig ikke er alle, endda kun meget få, danske butikker som får levering fra Bergsala.

2999 er meget højt, omend en pris jeg gerne betaler, men jeg er sikker på, at den kommer ned i 2499 eller 2399 ret hurtigt.


KJ85
KJ85

21442
Offline
Level: 58 (Tektite)

0
1ups givet

#959 - Skrevet 13-01-2017 19:17

Mener ikke, at jeg gav mere end 2200-2300 for Wii U i 2012, og det var en konsol til den samme Dollar-pris som Switch. Spørgsmålet er så, hvordan de forskellige valutaer stod i forhold til hinanden dengang sammenlignet med nu. Nogen, der har styr på den slags?

Jeg synes også, at der er noget, som ikke helt stemmer med den høje pris for Switch.


RuzPwn
RuzPwn

26
Offline
Level: 8 (Pirahna Plant)

0
1ups givet

#960 - Skrevet 13-01-2017 19:20

Betaler selv gerne 3000 for den, MEN! Synes dog det virker uvirkeligt hvis den koster dette?

En PS4 Pro, med flere hestekræfter osv, koster omkring de 3100,- så synes det ville være voldsomt at Switch skal have den samme pris.

Dette er dog kun en teori Smiley