Sora-amiibo lander i hand...

Tre nye spil lander på N...

Tales of Kenzera: ZAU ann...

Lanceringstrailer for Out...

Ny trailer for anden del ...

Husk The Game Awards i na...

Another Code: Recollectio...

Prøv Suika Game ganske g...

Lanceringstrailer for A H...

Batman: Arkham Trilogy f...

Sonic

Fortnite

Fire Emblem Heroes

Spil på vej til Switch

Legend of Zelda: Tears of...

Pokémon Unite

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Glædelig Jul og Godt Nyt...

F-Zero 99

Tetris 99

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

N-club Juletema 2018

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Svar/kommentarer

GoOby
GoOby

3160
Offline
Level: 11 (Octorok)

0
1ups givet

Skrevet 10-03-2009 19:59 - Redigeret 01-04-2009 21:50

Her på N-club er der gode muligheder at kommunikere med hinanden. To af dem er at svare tilbage i et emne eller at kommentere i en nyhed. Her vil du kunne se, hvordan man man gør.

Svar i emner:


Under hver emne og hvert svar i emnerne vil der være en linje med funktioner der kan hjælpe dig.

Svar-knappen fører dig hen til et tomt felt, hvor du kan skrive dit svar til emnet. Skriv noget der er relevant i lige netop dét emne og ikke en hel masse andet. Det er ikke tilladt at spamme, støde eller true folk (hvis du ser andre gøre dette, bedes du henvende dig til crewet). Udsmyk emnet med smilies eller formater det, hvis du lyster. Se mere her (link til fomatering).

Svar med citat-knappen fører dig, som ved svar-knappen, hen til et tomt felt, men med teksten fra en anden brugers svar. Brug funktionen til citater af brugeren og ikke hele tekster (her anbefales @*indsæt brugernavn*, for at beholde siden så kort som mulig). Det er heller ikke tilladt at citere en bruger, når dit svar er lige efter brugerens eget svar.

Rediger-knappen kan hjælpe dig med at redigere din allerede skrevne svar. Denne bruges generelt til stavefejl og hvis du lige glemte at nævne noget i dit svar, men du skal bruge denne funktion, hvis det viser sig, at to af dine svar ville kunne stå lige efter hinanden i emnet.

Slet-knappen bruges til at slette dit svar. Vær opmærksom på, at dette sletter kun dit svar og erstattes med "Dette indlæg er slettet af *dit brugernavn* i dag klokken ..:..", men sletter ikke hele kassen.

Kommenter i nyheder:


Nederst i en nyhed er der et felt, hvor du kan skrive en kommentar til selve nyheden. Det er oplagt at skrive om dine tanker om nyheden uden at det ligger op til diskussion. Her kan du også udsmykke din kommentar med smilies eller formater det (se mere her *link til formatering*. Det er ikke beregnet til lange diskussioner med andre brugere. Brug derfor hellere lejligheden til at oprette et emne.


Når du har lagt en kommentar til en nyhed, har du mulighed for at redigere det, som ved svar til emner (henviser til Rediger-knappen ovenfor).

Skriv dig på listen her