Nintendo åbner døren fo...

Vi streamer Zelda II i af...

Vind Paper Mario: The Ori...

Captain Tsubasa: Rise of ...

Endnu en stor opdatering ...

Fairy Tail får ny traile...

Switch-trailer udsendt fo...

Final Fantasy Crystal Chr...

Nintendo lukker for salg ...

Ugens Downloads: Uge 27 2...

Paper Mario: The Origami ...

Animal Crossing: New Hori...

Pokemon Home siger forker...

Nintendo Switch

Pokémon Sword / Shield

Nintendo Switch spørgsm...

Spil på vej til Switch

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Super Smash Bros. Ultimat...

Tetris 99

K: Heart Gold/Soul Silver

Tilbudstråden

Reserveskruer til Gameboy...

Animal crossing Amiibo ko...

S/B: Switch og PS4 spil

K: Hori game case white

Føler/råd om PS4?

S: Hollow Knight (uåbnet...

V/S: Naruto Gekitou Ninja...

S: Pikmin 2 & Punch Out f...

N-club Juletema 2018

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Story of Seasons: Trio of Towns

Mario Party: The Top 100

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Hjælp til headset


bpc

5
Offline
Level: 1 (Goomba)

0
1ups givet

Skrevet 09-12-2018 00:22

Hej...

Jeg er totalt på udebane, knægten ønsker sig et headset til hans nintendo switch, og jeg har ingen forstand på det apparat overhovedet.... kan se at han bruger hans headset fra telefonen, og den har et jackstik... så langt er jeg kommet..

Det skal være med mikrofon, så han kan snakke med vennerne, når han spiller.. men jeg kan ikke finde ud af det... jeg ville jo gerne købe et headset han kan bruge til alt, computer, nintendo, PS4, computeren bruger jo to jackstik, (lyd og mikrofon) men det syntes jeg ikke at kunne se at nintendo tingen kan, og PS4 ved jeg ikke hvad gør.. og jeg kan hellerikke helt finde ud af, om nintendoen kan bluetooth,

Jeg ville jo nok syntes det var smartest med noget trådløst, for han spiller oftest via tv´et, så har han lidt mere frihed til at bevæge sig...

HJÆLP.........


powerfull499

359
Online
Level: 18 (Twhomp)

0
1ups givet

#1 - Skrevet 09-12-2018 13:43 - Redigeret 09-12-2018 13:45

Jeg har selv lavet en del research, og jeg vil anskaffe mig HyperX Cloud Flight. Det er et trådløst headset, som kan bruges med Switch'en, så vidt jeg har læst mig til, da det lige er kommet med en opdatering. Man stikker simpelthen bare den medfølgende USB-dongle ind i Nintendo Switch docken. Derudover kan den også bruges med computer, og vist også PS4. Hvis han vil bruge den med telefonen, kan man også det, da man kan tilslutte det et jack-stik. Dog tror jeg, at hvis man vil bruge mikrofonen på headsettet, så skal man bruge det trådløst.

Jeg har dog ikke headsettet endnu (ønsker mig det til jul), men synes selv, at det virker som et godt headset, og det har fået god kritik.
JOEP

28532
Online
Level: 46 (Phantoon)

0
1ups givet

#2 - Skrevet 09-12-2018 14:50 - Redigeret 09-12-2018 14:52

Et Bluetooth headset virker så vidt jeg har hørt ikke direkte til Switch, men man kan købe en dongle, som puttes i jackstikket i bunden af Switch, hvorefter det kan bruges i håndholdt tilstand. Hvad man gør i Docked mode ved jeg ikke - måske en USB dongle, som det Powerfull499 skriver. På den måde kan du bruge et hvilket som helst trådløst headset i Switch.

Hvad angår mikrofonen skal du nok overveje, hvor nødvendigt det er, for det er kun enkelte spil, der tillader voice chat direkte gennem Switch. De fleste spil kræver den smartphone app, der hedder Nintendo Switch online, og her bruger man bare den mikrofon, der er i telefonen.