Prøv Splatoon 2 gratis m...

SEGA Ages Alex Kidd in Mi...

Lanceringstrailer for Gea...

Microsoft bekræfter, at ...

Cadence of Hyrule annonce...

Vi streamer Hollow Knight...

Cuphead annonceret til Sw...

Castle Crashers Remastere...

Nindies Showcase - alle a...

Double Fine og Bandai Nam...

Tetris 99

Save funktion Super Mario...

Switch Friend Codes

Pokemom Sword/Shield what...

Spil på vej til Switch

Google på GDC 2019

Ghita Nørby

Reggie stopper - memes og...

Pokémon GO

Få Hedeholm til at strea...

S: super smash bros switc...

Tilbudstråden

K: Wii U spil

S : 2 switch Spil

S: 30 Wii U spil

S: Starfox-samling & 3DS-...

K: Voez (Switch)

SOLGT: Diablo 3, Mario+Ra...

S: Super Mario 3D land og...

B: Donkey Kong Tropical f...

N-club Juletema 2018

Celebrity Sports Showdown (Wii)

Madden 10 (Wii)

Hjælp til headset


bpc

5
Offline
Level: 1 (Goomba)

0
1ups givet

Skrevet 09-12-2018 00:22

Hej...

Jeg er totalt på udebane, knægten ønsker sig et headset til hans nintendo switch, og jeg har ingen forstand på det apparat overhovedet.... kan se at han bruger hans headset fra telefonen, og den har et jackstik... så langt er jeg kommet..

Det skal være med mikrofon, så han kan snakke med vennerne, når han spiller.. men jeg kan ikke finde ud af det... jeg ville jo gerne købe et headset han kan bruge til alt, computer, nintendo, PS4, computeren bruger jo to jackstik, (lyd og mikrofon) men det syntes jeg ikke at kunne se at nintendo tingen kan, og PS4 ved jeg ikke hvad gør.. og jeg kan hellerikke helt finde ud af, om nintendoen kan bluetooth,

Jeg ville jo nok syntes det var smartest med noget trådløst, for han spiller oftest via tv´et, så har han lidt mere frihed til at bevæge sig...

HJÆLP.........


powerfull499

235
Offline
Level: 17 (Deku Baba)

0
1ups givet

#1 - Skrevet 09-12-2018 13:43 - Redigeret 09-12-2018 13:45

Jeg har selv lavet en del research, og jeg vil anskaffe mig HyperX Cloud Flight. Det er et trådløst headset, som kan bruges med Switch'en, så vidt jeg har læst mig til, da det lige er kommet med en opdatering. Man stikker simpelthen bare den medfølgende USB-dongle ind i Nintendo Switch docken. Derudover kan den også bruges med computer, og vist også PS4. Hvis han vil bruge den med telefonen, kan man også det, da man kan tilslutte det et jack-stik. Dog tror jeg, at hvis man vil bruge mikrofonen på headsettet, så skal man bruge det trådløst.

Jeg har dog ikke headsettet endnu (ønsker mig det til jul), men synes selv, at det virker som et godt headset, og det har fået god kritik.
JOEP

16315
Online
Level: 45 (Stone Talus)

0
1ups givet

#2 - Skrevet 09-12-2018 14:50 - Redigeret 09-12-2018 14:52

Et Bluetooth headset virker så vidt jeg har hørt ikke direkte til Switch, men man kan købe en dongle, som puttes i jackstikket i bunden af Switch, hvorefter det kan bruges i håndholdt tilstand. Hvad man gør i Docked mode ved jeg ikke - måske en USB dongle, som det Powerfull499 skriver. På den måde kan du bruge et hvilket som helst trådløst headset i Switch.

Hvad angår mikrofonen skal du nok overveje, hvor nødvendigt det er, for det er kun enkelte spil, der tillader voice chat direkte gennem Switch. De fleste spil kræver den smartphone app, der hedder Nintendo Switch online, og her bruger man bare den mikrofon, der er i telefonen.