Super Mario Maker 2 (Swit...

Super Monkey Ball: Banana...

Ugens Tilbud: Uge 29 2019

Ugens Downloads: Uge 29 2...

Joy-Cons sendes på gaden...

Nye figurer annonceret ti...

Star Wars Pinball annonce...

Luigi's Mansion 3 udkomme...

Vær med i den sidste Spl...

Ny hardware-udgave af Swi...

Marvel Ultimate Alliance ...

Alle local 4+ player spil...

Super Mario Maker 2

Gamle dage på N-club

Releasedatoer

SMM2 feedback for feedbac...

Nintendo Switch

Spil på vej til Switch

Fire Emblem: Three Houses

Harry Potter: Wizards Uni...

Tilbudstråden

S: Masser af spil

K: Super Smash Bros Ultim...

S: super smash bros switc...

Wii U spil til salg

S: Starfox-samling & 3DS-...

Preorders. Hvor?

K: Bowser Amiibo

Solgt

K: Wii U spil

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Story of Seasons: Trio of Towns

Mario Party: The Top 100

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Mario & Luigi: Superstar Saga + Bowsers Minions

En officiel tråd til hvert større spil


Bo130

110
Offline
Level: 38 (Tatori)

0
1ups givet

Skrevet 27-06-2014 17:57 - Redigeret 27-06-2014 18:16

Jeg har altid været fan af når andre fora har officielle tråde til hvert større spil, så hvad siger I til tanken om at alle storspil fik en officiel tråd på N-club, så snart der var information nok til at lave det?

!i!Brainstorm!i!
Hvis vi nu havde et bestemt underforum til det kunne man nemt opdage hvilke spil der var mest populære at snakke om, og hvilke der overhovedet havde en tråd i forvejen.

Jeg tænker det kunne skabe mere aktivitet herinde. Selv om der er nyheder om den nyeste trailer fra Kirby og Yoshi, så er det stortitler der ikke rigtig bliver nævnt herinde.

Jeg vil dog heller ikke tage aktivitet væk fra nyhederne, og i hybridtråden "Alternative Nyheder" ser vi ofte at hvis man prøver at samle mange nyheder inde i en tråd, så kommer der ikke rigtig diskussion omkring dem, så vi skal klart fortsat have nyheder til større ting, som vi plejer.

Man kunne eventuelt "melde sig" til at lave en officiel tråd og holde den opdateret og hvis der var stemning for det kunne veludførte tråde også belønnes med nogle mønter.

Det er heller ikke fordi jeg vil samle al information for hvert spil i én tråd, jeg synes fx fint man kan have "Dagens Smash-billede" og "Mario Kart 8 Community Nights!" i separate tråde fordi det er afgrænset og der er meget at snakke om.
!i!Brainstorm!i!


Hvad er jeres tanker omkring det? Smiley

Side: 12Vis alle

[8-Bit] MoNkEy

1175
Online
Level: 30 (Blooper)

0
1ups givet

#16 - Skrevet 05-07-2014 19:33 - Redigeret 05-07-2014 19:34

Bo130 skrev:
Det kan vi også sagtens, men tror det ville give et bedre resultat hvis det blev besluttet i fællesskab, hvis det var det vi gjorde, og lavede et tegn fx [OT] der viste at det var der man kunne snakke om alt omkring det spil.

Kunne samtidig være fedt at få skudt det i gang med at få et overblik over alle spil der der kunne være relevante at have officielle tråde for herinde, og få delt ud hvem der stod for hvilke baseret på hvem der brændte mest for det SmileyJeg vil ret gerne stå for en Project C.A.R.S. tråd, men ved virkelig ikke om der er mere end 2 - 3 andre der kunne være interesseret i en sådan tråd... SmileyBo130

110
Offline
Level: 38 (Tatori)

0
1ups givet

#17 - Skrevet 05-07-2014 19:41

Mit håb er blandt andet at sådanne tråde kan være med til at bringe flere folk til siden Smiley Hvis alle de har lyst til at snakke om et spil der ikke er Pokémon eller Mario, men tænker at de er ene om det, så kommer der jo aldrig til at ske noget SmileyBo130

110
Offline
Level: 38 (Tatori)

0
1ups givet

#18 - Skrevet 14-07-2014 17:59

Jeg sidder med tanken om at oprette en officiel tråd til Super Mario Galaxy 1/2, men i den forbindelse:

* Hvad tænker I generelt om "officielle" tråde til spil der er gamle? Skal det kun være aktuelle og kommende, eller skal der bare være noget at snakke om?
* I det pågældende tilfælde findes der allerede en tråd fra dengang spillet var oppe, som er stor, men ikke har været aktiv siden 2010. Skal jeg bruge den i stedet?O-train

326
Offline
Level: 35 (Lakitu)

0
1ups givet

#19 - Skrevet 14-07-2014 18:07

Altså jeg synes tråde til gamle spil er helt i orden, for de forsvinder jo, hvis de er uinteressante. Jeg synes dog, at man stærkt skal overveje, hvad det er, man vil lave en tråd til. Fx. kan det være, at man lige har spillet 'Ivy The Kiwi' og synes det var smaddersjovt, men da det er sindssyg uaktuelt og nok ikke lige er en oplevelse alle har erfaret, så bare brug 'hvad spiller du'-tråden.

Så hvis du vil lave en officiel tråd til et spil, som du ved andre har spillet og som du vil diskutere, så synes jeg det er i orden. Synes også godt, at du kan lave din egen tråd. Moysens er lidt kedelig at kigge på, og en frisk diskussion ville være fint Smiley


Side: 12Vis alle