Indie-udsalg startet nu

SteamWorld Heist II annon...

Penny's Big Breakaway ude...

Se Indie World Showcase i...

Prøv Eiyuden Chronicle: ...

Tre nye spil til SNES Onl...

Inti Creates annoncerer U...

Disney's Epic Mickey Rebr...

Blockbuster-udsalg i gang...

N-club Streams: uge 14

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Spil på vej til Switch

Pokémon GO

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

F-Zero 99

Legend of Zelda: Tears of...

Legend of Zelda: Breath o...

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Forslag til nyt XP/Coin-system

KJ85
KJ85

21401
Online
Level: 58 (Tektite)

0
1ups givet

Skrevet 26-05-2012 19:16

Der er meldt ud fra crewets side, at N-club først og fremmest er brugernes side, og derfor synes jeg også det vil være naturligt at involvere sidens brugere i udformningen af fremtidens XP/Coin-system.

De fleste er jo godt klar over, at det først valgte coin-system ikke fungerede efter hensigten, da enkelte brugere blandt andet så sit snit til at udnytte huller i systemet til at farme guld så og sige, men hvordan synes I at det kommende system skal udformes for at det bliver fair for alle og sjovere at være en del af siden?

Jeg synes vi skal komme med alle de idéer vi overhovedet kan og selvfølgelig kommentere hinandens forslag, så vi kan finde frem til, hvilke ideér der er populære og give crewet et skub i den rigtige retning.

Jeg vil prøve at samle op på idéerne en gang imellem og poste dem i toppen, så det er tydeligt, hvilke forslag der har været på banen, og med det er diskussionen åben Smiley

Jeg synes egentlig også, at folk bør tage stilling til, hvor stor en fordel det er rimeligt, at folk der gider bruge deres tid på at skrive nyheder/anmeldelser til siden bør have i forhold til auktionerne.

    KJ85
    KJ85

    21401
    Online
    Level: 58 (Tektite)

    0
    1ups givet

    #1 - Skrevet 26-05-2012 19:16

    Nu når jeg har oprettet tråden har jeg selvfølgelig også selv nogle forslag til en start på et nyt system. XP-systemet har jeg ikke noget at sige til, da jeg ikke nogen prestige eller noget i at være højere level end andre – at tildele 500 XP for hver kommentar og 1up er altså helt fint med mig. Måske man skulle kræve lidt mere for at blive deluxe-medlem, men ellers kan jeg ikke komme på noget.

    Mht. coin-systemet har jeg dog nogle forslag til udviklingen af et nyt system, der forhåbentlig kan blive starten på et system som vi alle synes om. Jeg har ikke alle idéer på plads, men kunne blandt andet tænke mig følgende ting indført:

    1. Giv alle deluxe-medlemmer 1-3 coins om dagen. (Måske man skal besøge siden eller lave en post for at få dem?)

    2. Differentier i antallet af coins der tildeles for nyheder – der er stor forskel på Zøvnigs velovervejede artikler og en hurtigt skrevet nyhed ligesom der er stor forskel på de enkelte nyheder. Tildel i stedet 5, 10 eller 15 coins til nyheder baseret på et kvalitetsmæssigt/indholdsmæssigt skøn fra Lukas.

    3. Giv anmeldelser et minimum af 20 coins - der er større arbejde i at lave dem end nyheder og der skal derfor også være større gevinst.

    4. Tildel XX coins til brugere, der har startet en populær tråd, hvor mange brugere svarer. (Det kan måske blive et problem, hvis det er de samme få brugere der svarer, men idéen kan vel tilpasses).

    5. I stedet for at modtage XP for bedste svar i en forumtråd kunne der måske tildeles 5/10 coins. De 1000 XP har jo ingen betydning for sidens etablerede brugere.



    Det er de forslag jeg kan komme på i skrivende stund. Personligt synes jeg, at der skal være en klar fordel ved at indsende nyheder/anmeldelser (eller være aktiv på anden positiv vis), men det skal også være sådan at mindre aktive brugere har chancer for at vinde noget i auktionerne.



    kasper88
    kasper88

    22
    Offline
    Level: 28 (Skeeter)

    0
    1ups givet

    #2 - Skrevet 26-05-2012 19:23

    Forslag 1: Alle medlemmer bliver behandlet ens.
    Forslag 2: Nuværende problemer løses, før nye tiltag sættes i gang (vi er stadigvæk nogle, der er blevet direkte blacklistet fra auktionerne...)


    Lukas Skywalker
    Lukas Skywalker

    2193
    Offline
    Level: 25 (Kokiri)

    0
    1ups givet

    #3 - Skrevet 26-05-2012 19:28

    #3 Alle medlemmer der overholder reglerne bliver, både på nuværende tidspunkt og i fremtiden, behandlet ens. Jeg kan afsløre at vi snart kommer med en opdatering af reglerne, der så godt som muligt udpensler endnu bedre hvad der er tilladt, og hvad der ikke er (om end det altid i sidste ende er redaktionens afgørelse).


    Togbis
    Togbis

    0
    Offline
    Level: 16 (Space Pirate)

    0
    1ups givet

    #4 - Skrevet 26-05-2012 23:48

    KJ85's forslag er sådan set nogenlunde det samme som det vi har nu. Bortset fra at det kun er tråd-starterne der får coins, mens folk der faktisk deltager i debatten gennem indlæg og kommentarer ikke længere bliver belønnet.

    Andet forslag:
    1. Siden finansieres gennem reklamer og sponsorere, istedet for deluxe-medlemmer.
    2. Pengene bruges til at betale for serveromkostninger og livearrangementer, istedet for præmier til auktionshuset.


    KJ85
    KJ85

    21401
    Online
    Level: 58 (Tektite)

    0
    1ups givet

    #5 - Skrevet 27-05-2012 00:16 - Redigeret 27-05-2012 00:52

    @Togbis: Nu skulle mit forslag jo ikke forstås som et komplet system.. Jeg siger jo, at det skal være fair for alle, og opfordrer jer alle til at komme med forslag og feedback på hinandens forslag.

    Edit: Og i øjeblikket er det jo kun dem der skriver nyheder/anmeldelser der tjener coins. Så det er vel med hurtigt at stable et nyt system på benene.


    KJ85
    KJ85

    21401
    Online
    Level: 58 (Tektite)

    0
    1ups givet

    #6 - Skrevet 27-05-2012 12:48

    Er der ikke andre end Alexander og Togbis der har en holdning/forslag til udformningen af et nyt system? Det må også være på plads, at crewet fremlægger de idéer de selv tumler med..

    Nu kan jeg også se, at nogle af jer har uddelt nogle 1-ups i tråden her, men man kan jo ikke se om det er fordi i kan lide initiativet eller nogen af forslagene. Kunne være fedt, hvis flere gad at tage aktivt del i diskussionen Smiley


    Navn
    Navn

    38
    Offline
    Level: 19 (Bullet Bill)

    0
    1ups givet

    #7 - Skrevet 27-05-2012 16:41 - Redigeret 27-05-2012 16:43

    Jeg er generelt enig med idéen om belønning af positiv adfærd samt kontribution til siden. Systemet skal bare balanceres og grejes så det ikke kan misbruges.

    Idéer:


    • Færre coins for nyheder, flere for de 1-ups nyheden får.
    • Indlæg skal have en vis længde for at kunne modtage coins for 1-ups.
    • Coins for 1-ups bliver komplet slået fra i alle tråde oprettet som off-topic. Så er der et "safe haven" hvor folk kan 1uppe hinanden og spamme uden at blive beskyldt for at udnytte systemet.
    • XP og levels skal gøre noget. Det skal give en eller anden form for meningsløs pimping af brugeren. Eksempelvis små ikoner / medaljer / titler.
    • Brugere skal kunne oprette deres egne auktioner, godkendt af N-club crewet. 10% af de betalte coins går til donoren, resten bliver "raket" (for at holde samlet mængde coins lav og undgå inflation).




    Moysen
    Moysen

    40
    Offline
    Level: 16 (Space Pirate)

    0
    1ups givet

    #8 - Skrevet 27-05-2012 18:45

    Hvis jeg skulle foreslå nogle idéer til coins-systemet kontra Auktionerne, så syntes jeg også at der skal laves lidt om på nogle ting. Eksempelvis syntes jeg at coins-systemet fungerer på en måde der både er fair og unfair. Det er selvfølgelig helt fair at folk får coins for at skrive nyheder. Men antallet af coins er helt vildt stort. - Ja, de lægger noget tid i det og arbejder frivilligt for at holde siden opdateret med nyheder, men at deres arbejde skal give dem kæææmpe fordele i auktionerne er imo. ikke helt på det rene.

    Som jeg også har skrevet tidligere, så føler jeg ikke at jeg har nogen som helst chance i nogle auktioner, imod dem som skriver nyheder. Hvordan skulle jeg kunne vinde en auktion hvor jeg f.eks. har brugt alle mine 10 coins som jeg har tjent på en uge, når der måske er en der har skrevet et par nyheder og igennem sin indtjening budt over 200 coins på den. SmileyOg så er min chance lige røget ned på under 1/21 del for at vinde, og det er som sagt kun ved 1 af nyhedsskrivernes deltagelse. Så er der også lige de mange andre som også byder de 10+ coins og andre nyhedsskribenter der også deltager i udtrækningen. Kan det passe, at jeg er den eneste her på N-club der har det sådan`? Smiley

    Som Navn siger så kunne man også bruge XP og level til et eller andet. F.eks. kunne det også have noget indflydelse på auktionerne, eller bare give nogle små ekstra ting som lidt flere smileys eller lign.

    Som også nævnt tidligere, ville jeg også syntes det ville være bedst hvis alle bare fik et antal coins mellem 1-3 hver dag, eller at man lavede en grænse for hvor mange coins der kan tjenes om dagen. f.eks. 3 eller 5.

    Men alt i alt, så syntes jeg at man skulle genoverveje antallet af coins der bliver delt ud på nyheder eller lave om på hvilke ting man kan byde med i auktioner.


    Bota
    Bota

    140
    Offline
    Level: 20 (Moblin)

    0
    1ups givet

    #9 - Skrevet 28-05-2012 15:20 - Redigeret 28-05-2012 15:21

    Jeg synes stadig det burde være muligt at få coins fra 1-ups på nyheder og anmeldelser. Der bliver jo næppe tale om en uretfærdig uddeling af 1-ups, da det kræver en større tidsmæssig indsats at skrive en nyhed/anmeldelse i modsætning til indlæg i forummet.



    KJ85
    KJ85

    21401
    Online
    Level: 58 (Tektite)

    0
    1ups givet

    #10 - Skrevet 28-05-2012 20:59

    I forhold til Moysens indlæg kan jeg da så personligt melde ud, at jeg ikke ville bruge al den tid på nyheder, hvis ikke det gav mig en klar fordel i auktionerne. Havde auktionshuset ikke været der med nogle pæne præmier ville jeg blot fortsætte med at linke til nyheder, hvor jeg nu synes de passede ind, ligesom jeg gjorde før lanceringen af N-club 4. Hvor stor fordel, der er rimelig kan så diskuteres, og vil da gerne afsløre, hvor meget jeg personligt har indtjent.

    Jeg har de seneste to måneder fået offentliggjort 66 nyheder (de første to inden jeg blev deluxe - dvs. ingen mønter), hvor jeg vil tro at jeg i gennemsnit har brugt 40-45 minutter på at skrive dem, finde bannere osv. Sammen med mine øvrige forumindlæg har det i alt indbragt omkring 950 coins; ca. 210 fra 1-ups på nyheder og 640 fra selve nyhederne, hvilket efterlader omkring 100 mønter fra min øvrige aktivitet på siden.

    Går vi udfra at den gænse trofaste bruger af siden også har været i stand til at skrabe 100 mønter ind på de sidste to måneder har jeg altså alene pga. min aktivitet ved nyheder 8-doblet min indtjening af coins i forhold til ham/hende. Set fra mit perspektiv er det altså ikke mange brugere der skal byde i auktionerne, hvis jeg skal have mere end 25 procents chance for at vinde en given præmie, antaget at man ikke blot sparer op til de auktioner man er interesseret i. (Men det ved jeg jo godt at man gør, og det var jo også grunden til at jeg bød så meget på Kid Icarus.) Og så tager jeg slet ikke forbehold for, at andre brugere også har masser af coins indtjent via nyheder.

    Interessante forslag fra Navn forresten.. Det med at XP skal kunne gøre noget, og ikke gør det nu, er nok også grunden til, at jeg ikke finder interessant lige nu Smiley


    Togbis
    Togbis

    0
    Offline
    Level: 16 (Space Pirate)

    0
    1ups givet

    #11 - Skrevet 28-05-2012 21:28

    Synes crewet burde droppe auktionshuset og så hyre KJ85 til at skrive nyheder, siden han er så god til det og de ikke selv har lyst.


    Lukas Skywalker
    Lukas Skywalker

    2193
    Offline
    Level: 25 (Kokiri)

    0
    1ups givet

    #12 - Skrevet 28-05-2012 22:36

    Jeg tror bare ikke det havde fungeret, qva "Havde auktionshuset ikke været der med nogle pæne præmier ville jeg blot fortsætte med at linke til nyheder, hvor jeg nu synes de passede ind, ligesom jeg gjorde før lanceringen af N-club 4" Smiley

    Tak for de mange forslag allesammen. Jeg kan desværre ikke give jer en præcis dato for hvornår en reform af Coins/XP-systemet vil ske, men vi vil naturligvis altid modtage forslag med kyshånd Smiley