N-cast #215: Er Indie Dir...

N-club Streams: Uge 16

Indie World Showcase apri...

Europa kommer til Switch

Indie-udsalg startet nu

SteamWorld Heist II annon...

Penny's Big Breakaway ude...

Se Indie World Showcase i...

Prøv Eiyuden Chronicle: ...

Tre nye spil til SNES Onl...

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Spil på vej til Switch

Pokémon GO

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

F-Zero 99

Legend of Zelda: Tears of...

Legend of Zelda: Breath o...

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Forsvundne medlemmer?

AND
AND

547
Online
Level: 35 (Lakitu)

0
1ups givet

Skrevet 22-06-2012 11:45

Det forekommer mig, at et par prominente medlemmer glimter i deres fravær, lige i øjeblikket - er der nogen der ved, hvorfor disse ikke længere er aktive?

Og hvis der er tale om et ban, så kunne det - uden at man nævner navne - være rart at vide, hvad grunden hertil er? Jeg undrer mig i hvert fald lidt over, at der er flere personer, der ikke længere er aktive herinde på siden, som plejer at være det.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Mystical Ninja: Starring Goemon Greatest '98
Ibisumaru: "Igimagiocar!!"
Konami Yeah!!
aidbit
aidbit

1626
Offline
Level: 27 (Beetle)

0
1ups givet

#16 - Skrevet 23-06-2012 17:03

Vi medlemmer i klubben er rigtig gode til at informere hinanden præcist og hurtigt. Der er bare ikke ret mange af os, der tør vise vores egen holdning.

Når en forfatter af en nyhed, en anmeldelse eller et forumemne ikke provokerer med sin egen holdning, så får jeg ikke videre lyst til at udtrykke min egen holdning til indholdet.

Måske der bare ikke er nogen medlemmer, der tør vise sin holdning eller som tør bevæge sig ind på emner, hvor det er nemmere, at have en holdning - hvad enten det er til vold i NES-spil, porno på 3DS eller Melee-gamere på præstationsfremmende stoffer.

Spørgsmålet bør med andre ord måske ikke være et udadvendt spørgsmål om hvad der blev af forsvundne medlemmer, men i stedet et indadvendt spørgsmål om hvad vi kan gøre for at tiltrække og fastholde medlemmer, der har boller?


AND
AND

547
Online
Level: 35 (Lakitu)

0
1ups givet

#17 - Skrevet 24-06-2012 10:44

Gode pointer fra Moysen og Bjarne. Jeg er også selv lidt af en nostalgi-tosse, men kan godt se, at de interessante diskussioner som regel kommer, når der er tilpas meget uenighed om et emne - og der er nok bare flere der har holdninger til mere tidsnære områder af spil-industrien, end Mario Kart 64 (for nu at tage mit eget eksempel i brug).

Nu har vi selvfølgelig allerede et Skyward Sword-emne (eller har vi...?) men jeg tænker at det vel kunne være et eksempel på en mere aktuel diskussion herinde, da jeg er ret sikker på at der er vidt forskellige holdninger til dette spil.

Jeg forsøgte lidt at starte noget lignende med min seneste Zelda-tråd, men jeg tror også bare at sådanne tråde står og falder med, hvor vidt medlemmerne forholder sig til hinandens indlæg, og ikke blot er interesserede i at smide deres egne holdninger ud til verden.
Jeg oplever også tit, at tråde holdes længere i live, hvis især opretteren af den givne tråd, gør en ekstra indsats, ved at forholde sig til de svar som vedkommende modtager fra andre medlemmer, og stille uddybende spørgsmål, osv.