Lanceringstrailer for Gro...

Tales of the Shire: A The...

N-cast #215: Er Indie Dir...

N-club Streams: Uge 16

Indie World Showcase apri...

Europa kommer til Switch

Indie-udsalg startet nu

SteamWorld Heist II annon...

Penny's Big Breakaway ude...

Se Indie World Showcase i...

Amiibo!

Pokémon Unite

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Spil på vej til Switch

Pokémon GO

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

F-Zero 99

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Hvad skete der med det gamle N-Club?

Junder
Junder

33
Offline
Level: 2 (Keese)

0
1ups givet

Skrevet 09-04-2009 00:33 - Redigeret 13-01-2014 11:27

Ja nu sidder jeg så her på et forum hvor man plejede at kunne hygge sig og lave sjov.
Dengang var det ikke en stor seriøs forening som hurtigt spreder sig til hele norden, og har et hav af reklame bannere for at kunne tjene penge til et eller andet de ikke vil nævne.
Dengang hvor man kunne sidde og hygge sig med halv pervese jokes og gamer slang uden at en eller anden skulle fare op og sige "hov hov". Men hvad i helvedes navn sker der, når den fantastiske side pludselig er så skide seriøs og kæmpestor, og holder så mange ting skjult for os brugere.
Ja, jeg ved da at crewet har lavet et eller andet hemmeligt, og hvad helvede sker der for at crewet nu skal være så wannabe pro og have rigtige navne og billeder?
Gode gamle Rotjen, er jo pludselig slet ikke Rotjen længere.
Jeg kan slet ikke finde rundt i hvem der er hvem i crewet og da slet ikke, når de også skal have billeder af sig selv. Synes at siden er blevet som et fængsel der får sine indsatte til at producere mærketøj og derved stige til tops.
For som Bjarne siger, så skal siden jo bare være større og bedre, så kan brugerne og tilfredsheden med siden være fuldkommen ligegyldig.

Eagle
Eagle

3
Offline
Level: 21 (Paragoomba)

0
1ups givet

#31 - Skrevet 09-04-2009 22:11 - Redigeret 10-04-2009 01:07

Du kaldte? (Ja, jeg ved der er et ældre design, men dette er den mest genkendelige af det gamle design, hvis du spørger mig)

Petylol skrev:
Det føles ikke rigtigt længere som det 'gamle' N-club (men det er nok hovedsageligt fordi brugerne er blevet skiftet lidt ud gennem årene).



Ja, det er også mit største problem med siden. Det kan N-clubs redaktion dog selvfølgelig ikke gøre noget ved, men jeg savner det gamle fælleskab. Jeg tror de fleste brugere på siden er for nye til at kunne genkende det billede deroppe og det fælleskab der var tilknyttet til siden på det tidspunkt, haha.

Jeg synes personligt N-club virkelig har givet den en tand ekstra på det sidste, og har et meget højere kvalitetsniveau end for nogle måneder siden.


Pete
Pete

26
Offline
Level: 4 (Stalkid)

0
1ups givet

#32 - Skrevet 10-04-2009 01:04

Præcis. Jeg synes der var et stærkere sammenhold, og bare generelt mere 'hygge' mellem brugerne før i tiden, men det kan der jo selvsagt ikke gøres noget ved.

<3 Det gamle design. Selv om det egentlig så langt mere uprofessionelt ud. Smiley


Burn
Burn

0
Offline
Level: 1 (Goomba)

0
1ups givet

#33 - Skrevet 10-04-2009 01:37

Lukas Pedersen skrev:
Bare lige mht. avatar, så kan jeg godt se at det virkede forkert at skrive - men med mit indlæg mente jeg da også at jeg selv havde fået rykker for det, og det var jeg udemærket klar over.

Nu er mit avatar dog skiftet Smiley


Det fremgik bestemt ikke af dit indlæg, hvilket egentlig var grunden til at jeg blev lidt harm. Jeg var selvfølgelig godt klar over at du kunne have formuleret dig forkert, hvilket så også var tilfældet. Så ingen ko på isen her. Smiley


Jonas
Jonas

204
Offline
Level: 15 (Geega)

0
1ups givet

#34 - Skrevet 18-04-2009 16:30

Eagle skrev:
Du kaldte? (Ja, jeg ved der er et ældre design, men dette er den mest genkendelige af det gamle design, hvis du spørger mig)


OMG det er jo fuldstændigt magen til det nuværende N-Gamez o_O


Ossipoff
Ossipoff

11
Offline
Level: 6 (Cucco)

0
1ups givet

#35 - Skrevet 18-04-2009 16:38 - Redigeret 18-04-2009 17:48

Måske, men det design er fra før N-Gamez overhovedet var online, mig bekendt Smiley Og i hvert fald langt forud for det design der bliver kørt med nu. Jeg må indrømme, at jeg heller ikke kan se så mange lighedspunkter.


KristianH
KristianH

620
Offline
Level: 9 (Bob-omb)

0
1ups givet

#36 - Skrevet 18-04-2009 17:42 - Redigeret 18-04-2009 17:44

Vil gerne indrømme, at min holdning til N-club svingede rigtig meget før i tiden for mit vedkommende. Synes selv jeg prøvede at give det nogle chancer, men hver gang jeg begyndte at bruge det, faldt jeg over det ene mere latterlige forum emne efter det andet. Oven i det, begyndte folk også at snakke grimt til hinanden. Kan selv huske, at der er blevet skrevet "klap i" til mig i et forum emne. Det kan godt være det er tøset, men jeg finder mig ikke i at nogen skriver sådan til mig.

Det er dér jeg synes det "nye" N-club er rigtigt godt. Synes det er fedt at se, at i prøver at gøre det mere seriøst, så man kan føle sig mere velkommen.

Jeg vil dog sige, at selvom i prøver at gøre forumet mere seriøst, så mangler de gode lange seriøse svar fra brugerne. Eksempelvis har jeg tit set, at nogen kommer med et rigtig godt emneoplæg, men de eneste svar der kommer, er bare nogle små ét sætnings svar, som man ikke rigtig kan bruge til så meget. Det selvfølgelig ikke jeres skyld, men ville bare nævne det.

Mh. til at crewet skal bruge rigtige navne, så har Crewet på N-Gamez gjort brug af dette i lang tid, så jeg har ligesom vendet mig til det. Om man så for et mere seriøst og tættere forhold til crewet, når de bruger rigtige billeder, skal jeg ikke kunne udtale mig om.

Til sidst vil jeg sige, at det selvfølgelig er klart at i er konkurenter til andre Nintendosider og derfor ikke synes lige så godt om dem. Men synes det er uprofessionelt, når folk bag et webside (eller andre produkter for den sags skyld) kommer med nedlagende kommentar om konkurrenternes webside (eller produkter)


Lukas Skywalker
Lukas Skywalker

2193
Offline
Level: 25 (Kokiri)

0
1ups givet

#37 - Skrevet 18-04-2009 17:48 - Redigeret 18-04-2009 17:50

^ Mht. det sidste i dit indlæg, så går jeg ud fra at du hentyder til Henriks indlæg lige ovenover dit eget. Hertil vil jeg sige, at selvom Henriks kommentar måske er en smule nedladende, så er det jo bare sandt.

Så længe man ikke totaldisser (er det overhovedet et ord?) konkurrenterne, så ser jeg ikke noget galt i at kigge lidt ned en gang i mellem - det samme sker jo også hos konkurrenterne Smiley

Edit: Henriks indlæg er redigeret nu, men mit indlæg passer stadig fint til det, så lader den være.



Ossipoff
Ossipoff

11
Offline
Level: 6 (Cucco)

0
1ups givet

#38 - Skrevet 18-04-2009 17:48

Jeg har rettet min tidligere kommentar, da den fik en forkert ordlyd og kom til at lyde forkert -- jeg beklager.


Jonas
Jonas

204
Offline
Level: 15 (Geega)

0
1ups givet

#39 - Skrevet 18-04-2009 17:51 - Redigeret 18-04-2009 17:54

Henrik Ossipoff skrev:
Og alligevel er det flere år forud, for det design de har nu Smiley


Præcis den slags kommentarer der skaber splittelse i det danske Nintendo-community. Det sker på begge sider Smiley

Selvom denne tråd egentlig er til at snakke om N-clubs nuværende tilstand, vil jeg egentlig gerne snakke om hele communitiets tilstand. Der er vel efterhånden kun to Nintendo-hjemmesider tilbage, og da de begge er skabt ud fra samme interesse i Nintendo-spil, er det da lidt åndet, at de ser hinanden som konkurrenter. Det virker som om, der er gået firmapolitik i det hele.
Hvad værre er, at enkelte brugere pludselig bliver hjemmeside-fanboys (igen, denne tendens ses på begge hjemmesider). Det er egentlig ret ironisk, at hjemmesiderne splitter Nintendo-spillere i to lejre, når de begge er skabt med det formål at samle dem (og nej, jeg går ikke ind for, at der kun skal være én side, der samler ALLESAMMEN. Monopol er altid noget lort Smiley).

EDIT:
Jeg kan se, at Ossipoff har ændret sin post. Den gamle fik ham vel til at tænke på det samme, som jeg lige har skrevet Smiley


Lukas Skywalker
Lukas Skywalker

2193
Offline
Level: 25 (Kokiri)

0
1ups givet

#40 - Skrevet 18-04-2009 17:51 - Redigeret 18-04-2009 17:54

Henrik - Mht. at du ikke kan se så mange lighedspunkter, så tror jeg især det er farvevalget, samt at alt er inddelt i nogenlunde samme slags bokse, at Jonassoe tænker på Smiley
---
Jonassoe - Ja, det er lidt sjovt, men sådan noget sker bare, om man vil det eller ej Smiley


KristianH
KristianH

620
Offline
Level: 9 (Bob-omb)

0
1ups givet

#41 - Skrevet 18-04-2009 18:05

Lukas Pedersen skrev:
Så længe man ikke totaldisser (er det overhovedet et ord?) konkurrenterne, så ser jeg ikke noget galt i at kigge lidt ned en gang i mellem - det samme sker jo også hos konkurrenterne Smiley



Du har helt ret i, at man gerne må nævne nogle af fejlene hos en evt. konkurrent, men i mine øjne er der stor forskel på, om du skriver det som en kritik, hvor du argumenter for dit kritik - end at du bare skriver en nedlagende kommentar. (At det så er dumt, set ud fra et spilteoretisk synespunkt, at hjælpe sin konkurrenter med kritik er så en helt anden sagSmiley )

Ved ikke helt hvad du mener med din sidste sætning: "det samme sker jo også hos konkurrenterne" men vil sige, at der stor forskel på om det er en crewet eller et medlem på et webside, som sviner konkurrenterne til. Du kan sammeligne det med de store firmaer. Jeg er ligeglad hvor meget en Sony fanboy tilsviner Nintendo, men stiller Sonys vicepræsident sig frem, og fortæller at Wii'en er barnlig dum og klodset på grund af manglende HD grafik, så mister jeg respekten.

Giver dog respekt for, at i så hurtigt rettede kommentaren !


Lukas Skywalker
Lukas Skywalker

2193
Offline
Level: 25 (Kokiri)

0
1ups givet

#42 - Skrevet 18-04-2009 18:08

Det jeg mener med det sidste er, at der højst sandsynligt bliver bashet lige meget begge veje Smiley

Og ja, der er selvfølgelig en stor forskel i hvem der gør det - jeg troede da også at vi kun snakkede om crew medlemmer, men well, ja.


Arne aka Den gamle
Arne aka Den gamle

10
Offline
Level: 2 (Keese)

0
1ups givet

#43 - Skrevet 18-04-2009 20:00

Rart at se, at Henrik erkender en fejl. Sådan handler et ansvarligt crew medlem, der har trådt lidt ved siden af (selvom jeg ikke aner hvad det var han skrev, som han blev nødt til at trække tilbage) Smiley

Jeg havde ellers en forhåbning om at tidligere tiders bekrigen af hinanden var fortid - forhåbentlig er dette en enlig svale, så vi fremover kan holde den gode tone mellem siderne.

I øvrigt er jeg nærmest ordret enig med Jonassoe, så nej, Giluc, det er ikke sjovt, når sådan noget sker - og slet ikke hvis der er tale om crew meblemmer Smiley


LinkTheWindWaker
LinkTheWindWaker

3026
Offline
Level: 22 (Ice Keese)

0
1ups givet

#44 - Skrevet 18-04-2009 20:52 - Redigeret 18-04-2009 20:57

Jonassoe skrev:

Eagle skrev:
Du kaldte? (Ja, jeg ved der er et ældre design, men dette er den mest genkendelige af det gamle design, hvis du spørger mig)


OMG det er jo fuldstændigt magen til det nuværende N-Gamez o_O



Jeg kan godt huske den version af N-club; dengang var der ikke så mange brugere (så vidt jeg husker), men folk kendte mere hinanden. Designer var/er jeg dog ikke særlig glad for.

Jeg synes også, at N-club er blevet en del bedre de seneste par år, men alligevel kan jeg ikke fraryste mig følelsen af, at det hele er blevet en smule for "kapitaliseret" med reklamer og "professionelt" crew. Men hvis der ikke er nogen anden måde at tjene penge til vedligeholdelse, kan jeg sagtens acceptere jeg det (... og bruger alligevel Adblock Plus Smiley).

Et foreslag til "Støt N-club"
Der burde være mulighed for at give et bidrag fx gennem en sms, hvor man for et vist minimumbeløb fik visse fordele så som en reklamefri side og måske nogle unikke avatarer eller smilies. Desuden skulle der være et form for ikon (fx under éns avatar eller i éns profil), som tydeligt viser, at man har støttet N-club. Ligeledes skulle der være en liste over de brugere, som har doneret penge til sitet. På den måde får man en VIP-agtig status, som dog reelt ikke gør andet, end at man kan blære sig med økonomisk at have støttet sin yndlingshjemmeside.


aidbit
aidbit

1626
Offline
Level: 27 (Beetle)

0
1ups givet

#45 - Skrevet 18-04-2009 21:10

Vi konkurrerer energisk. Det er til fordel for brugerne. Bl.a. derfor behandler vi konkurrenter med respekt, værdighed og høflighed. Vi forventer selvfølglig det samme den anden vej. Rigtig fedt at se, at I brugere af dette site og konkurrenters sites værner om en god behandling begge veje.

Link-The-Wind-Waker, det er en rigtig god idé Smiley Den vil vi tage til os og arbejde videre med.