N-cast #215: Er Indie Dir...

N-club Streams: Uge 16

Indie World Showcase apri...

Europa kommer til Switch

Indie-udsalg startet nu

SteamWorld Heist II annon...

Penny's Big Breakaway ude...

Se Indie World Showcase i...

Prøv Eiyuden Chronicle: ...

Tre nye spil til SNES Onl...

Pokémon Unite

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Spil på vej til Switch

Pokémon GO

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

F-Zero 99

Legend of Zelda: Tears of...

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Hvis i skulle arrangere et N-club Live?

Kanin
Kanin

641
Offline
Level: 23 (Skree)

0
1ups givet

Skrevet 14-04-2012 23:31

Efter at have læst om folks minder på N-club og selv have fundet en masse minder frem om N-club Live, så tænkte jeg det kunne være sjovt at lege med tanken om et nyt Live. Vi i crewet har det sidste lange stykke tid haft for meget om hovedet og folk som før stod for Live arrangering har forladt os mm.

Kan lige så godt melde det ud nu, at vi ikke i øjeblikket har nogle planer om at holde et Live. Pt ligger al fokus på at siden køre og kommer til at gøre dette fremover.... Ikke desto mindre begyndte jeg selv at drømme mig ind i, hvad det syvende N-club Live evt kunne indebære?

Ja som tråden lyder, hvis i skulle arrangere et N-club Live, hvordan ville i så gøre det?
- Hvad skulle der spises til aftensmad? Pizza? Sandwich? noget helt 3. ?
- Hvor skulle lokalerne være lokaliseret? Skulle der være noget særligt ved disse lokaler?
- Konkurrencer og præmier. Hvad skulle disse være? Evt. hvor mange?
- And so on and so forth.... Smiley


Personligt har jeg altid set Live som "Superbowl" inden for Nintendo arrangementer, når det kommer til størrelse/antal deltagere/præmiere mm. Alle de mindre/private arrangementer er super hyggelige og fede, men de vil aldrig kunne levere den unikke stemning de gode gamle N-club Live havde. Men jeg vil hellere ligge bolden op til jer, end at farve jer med mine holdninger til hvorledes detaljerne skulle løses Smiley

    Navn
    Navn

    38
    Offline
    Level: 19 (Bullet Bill)

    0
    1ups givet

    #1 - Skrevet 14-04-2012 23:43

    Et godt arrangement:

    -God, sund mad. Folk får mere energi og positivitet.

    -Rigeligt med setups. Her skal der selvfølgelig appelleres til communitiet.

    -En passende mængde gennemførte events. For mange events og det går udover folks mulighed for freeplay. For få events og det går udover socialiseringen. Det er (næsten) blevet tradition at holde en minigames-turnering til NM, delvist for at ryste folk sammen i grupper de ikke normalt holder til i. Events kan være turneringer / udfordringer / LOL-ting.

    -Gode lokaler med god beliggenhed. Arrangementet skal helst være lettilgængeligt for deltagere (durh). Hvis arrangementet får en tilpas mængde hype er folk villige til at rejse længere.

    -4 stocks

    -no items

    -fox only

    -final destination


    Junder
    Junder

    33
    Offline
    Level: 2 (Keese)

    0
    1ups givet

    #2 - Skrevet 15-04-2012 01:20

    -Ang. kost kommer det meget an på hvad muligheder der er. Er selv med til at stable nogle arrangementer op for en forening, hvor vi har en kantine til rådighed der serverer god og (ofte) god mad. Vil tilmelding kræver vi så at der købes mindst et måltid i kantinen, hvor der kan vælges aftensmad for fredag og lørdag samt morgenmad for lørdag og søndag hvor der enten er buffet eller en eller anden god ret til aftensmad og brunch buffet til morgenmad. Derefter kan man selvfølgelig købe alle de måltider i kantinen man vil eller gå ud og spise, og indtil nu har det fungeret rigtig godt.

    -Lokalerne skal selvfølgelig have god plads, og sove lokaler skal gerne ligge et stykke fra der hvor der sker noget. ang. beliggenhed, synes jeg at det er vigtigt at det ligger i gåafstand til steder hvor der kan købes mad, drikke og snacks, men dog ikke inde midt i en storby. F.eks. ligger J-Popcon inde midt i København, få meter fra hovedbanegården og der kommer derfor RIGTIG mange nysgerrige, nogle mere ubehøvlede end andre.

    -Med konkurrencer har jeg samme mening som Navn.


    Jonas
    Jonas

    204
    Offline
    Level: 15 (Geega)

    0
    1ups givet

    #3 - Skrevet 15-04-2012 14:06 - Redigeret 15-04-2012 14:07

    Synes godt man kunne lave en eller anden form for madordning, hvor crewet køber sundt og lækkert mad til dem, der har betalt for det, men jeg synes, det burde være opt-in, så man f.eks. kunne gå ud og købe en pizza i stedet, hvis man hellere vil det.

    Navn skrev:

    -En passende mængde gennemførte events. For mange events og det går udover folks mulighed for freeplay. For få events og det går udover socialiseringen. Det er (næsten) blevet tradition at holde en minigames-turnering til NM, delvist for at ryste folk sammen i grupper de ikke normalt holder til i. Events kan være turneringer / udfordringer / LOL-ting.


    Yeah, jeg synes det er fedest, når folk kommer hinanden ved til disse arrangementer. Det hænder ofte, at man bare sidder og spiller sammen i de grupper, man kom i eller er en del af i forvejen. Mest nederen for dem der kommer alene.