Tales of the Shire: A The...

N-cast #215: Er Indie Dir...

N-club Streams: Uge 16

Indie World Showcase apri...

Europa kommer til Switch

Indie-udsalg startet nu

SteamWorld Heist II annon...

Penny's Big Breakaway ude...

Se Indie World Showcase i...

Prøv Eiyuden Chronicle: ...

Pokémon Unite

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Spil på vej til Switch

Pokémon GO

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

F-Zero 99

Legend of Zelda: Tears of...

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Hvorfor lavet om igen?

Dummiz
Dummiz

117
Offline
Level: 3 (Koopa-Troopa)

0
1ups givet

Skrevet 27-02-2008 23:01

Hvorfor er det blevet lavet om igen så off-topic´s bliver vist på forsiden?? jeg syntes det er dårligt. og ja jeg kan bare lade være med at kigge ja men jeg vil hellere læse nintendo stuff på forsiden i stedet for at læse om lille palle har slået sin storetå og det virkelig gør av av... hvorfor er det blevet lavet om igen?

Hellere 10 ryk i banditten end 10 banditter i ryggen..!
Berntsen
Berntsen

12
Offline
Level: 2 (Keese)

0
1ups givet

#16 - Skrevet 29-02-2008 00:11 - Redigeret 29-02-2008 00:23

Pricorp: grunden til at det irriterer mig meget mht offtopic, er at det ødelægger kvaliteten af nintendodebatten. Det er netop nintendo debatten jeg søger, mange søger, og synes tit det kan gå helt hen i hegnet med nogle af offtopictrådende. Det er selvfølgelig fair nok at der skal diskuteres andre ting, men det skal ikke være på min ideelle nintendoside. Der skal da selvfølgelig også være plads til alle, men det er for mig oftest set , de yngre der skriver de mest umodne emner. Ikke at jeg bebrejder dem det, der skal sgu også være plads til leg, til barndom, men som sagt - bare ikke på min ideal-nintendoside... Derfor ser jeg heller ingen grund til at man bør give Offtopics plads i aktivt-emne-tingen, for hvorfor støtte noget der intet har med sidens budskab at gøre... Det vælger N-club så at gøre, fair nok... Som sagt skal der være plads til alle, men hvis man skal diskutere anime, manga og dagens pizza, hvorfor så ikke gøre det over msn, mIRC, Netstationen eller andre steder der er lavet til dette? Så kan du kalde mig umoden, at jeg har sådan en holdning - jeg forventer kvalitet.

1 ting til... Der er jo en grund til at vi alle er at finde på den her side; nintendo! Endnu engang på min ideele nintendohjemmeside der kan alle være med til alle topics (ja lige med undtagelse af køb/salg) for alle her har jo samme interesse, hvad det gælder nintendo. Derfor synes jeg skam også det er OK at diskutere et emne som VM finalen og sådan, hvor 95% af alle anyways har set det, (selvom det da ikke er helt idéelt) og alle derfor kan være med. Selvfølgelig behøves det ikke at være fuldstændigt stramt med NO OFFTOPIC, sådan har jeg det da heller ikke selv hundrede procent. Der er for mig mest vigtigt at alle kan være med i diskussionerne og alle har interesse for det, så kan det sgu være lige meget om det ikke altid har med nintendo at gøre. Men hvis man sidder og diskutere Anime og Manga, så kan alle folk ikke være med - SÅ bør det finde sted et andet sted end her og i hvert fald ikke støttes til at blive diskuteret, for det har intet med N-club eller nogen anden nintendoside at gøre.

Håber ikke nogen føler sig angrebet for meget...Smiley
Ps: nej jeg kan ikke lide anime og manga, derfor det lige går udover dette hehe...


AND
AND

557
Offline
Level: 35 (Lakitu)

0
1ups givet

#17 - Skrevet 02-04-2008 14:55

Jeg er helt enig. Altså, fair nok at folk ikke snakker Nintendo hele tiden, men det er sgu da Nintendo som er det centrale omdrejningspunkt for n-club og derfor burde det også KUN være Nintendorelaterede emner som highlightes på forsiden.
Off Topic skal være et sideelement, ikke noget som n-club fremviser på forsiden!
Jeg synes at det er super tamt af ledelsen her på siden, at man går væk fra sine idealer - som trods alt MÅ være Nintendo - for at tiltrække det brede flertal af brugere. Så kan man jo så altid diskutere årsagerne hertil...


L0rd Doxah
L0rd Doxah

0
Offline
Level: 1 (Goomba)

0
1ups givet

#18 - Skrevet 03-04-2008 18:11

^AND

synes man i så tilfælde burde låse emner som "Xbox 360 byttes til ps3" først!


Mic
Mic

292
Offline
Level: 16 (Space Pirate)

0
1ups givet

#19 - Skrevet 03-04-2008 18:22

Uenig!
Jeg synes bestemt også at "offtopic-debatterne" er med til at skabe et community på en side som N-Club - folk kommer her ikke udelukkende for at snakke Nintendo, selvom det selvfølgelig er sidens primære formål.

Jeg kan virkelig ikke se hvorfor de offtopic debatter på forsiden irriterer jer - I kan da bare gå ind og vælge den forumkategori I ønsker at se debatter i, og så er den ikke længere.

Synes bestemt ikke det skal laves om.


LocoLogo
LocoLogo

3
Offline
Level: 7 (Korok)

0
1ups givet

#20 - Skrevet 03-04-2008 18:27

Jeg er meget enig med "Mic"

synes off-topic emnerne skal ligge på forsiden


stelzig
stelzig

4785
Offline
Level: 24 (Whomp)

0
1ups givet

#21 - Skrevet 03-04-2008 18:51 - Redigeret 03-04-2008 18:55

Berntsen skrev:Men hvis man sidder og diskutere Anime og Manga, så kan alle folk ikke være med - SÅ bør det finde sted et andet sted end her


Så hvis ikke alle kan være med så skal det ikke diskuteres? Jamen så bliver vi da vidst nødt til at fjerne alle specifikke konsoller og spil og nu kun diskutere nintendo generelt... Ret tamt. (well faktisk så tror jeg heller ikke at alle kan være med der, men det er jo det du mener)
Jeg har også selv favoriseret andre sider (og gør stadig), men lige præcis på det her punkt synes jeg i er galt på den og sidste gang jeg kiggede har alle danske nintendosider også off-topic forums samt off-topic emner på forsiden...

Er også enig med mic.