N-cast #215: Er Indie Dir...

N-club Streams: Uge 16

Indie World Showcase apri...

Europa kommer til Switch

Indie-udsalg startet nu

SteamWorld Heist II annon...

Penny's Big Breakaway ude...

Se Indie World Showcase i...

Prøv Eiyuden Chronicle: ...

Tre nye spil til SNES Onl...

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Spil på vej til Switch

Pokémon GO

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

F-Zero 99

Legend of Zelda: Tears of...

Legend of Zelda: Breath o...

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

N-club TV idéer og udvikling

Kanin
Kanin

641
Offline
Level: 23 (Skree)

0
1ups givet

Skrevet 09-05-2012 11:53

Hej N-clubbers.

Jeg skriver denne tråd af to årsager: 1. For at fortælle at jeg/vi skam ikke har glemt N-club TV, men personlige omstændigheder (Sidder midt i en flytning og en snarlig eksamen), har sat projektet lidt i bero. Og 2: Jeg føler der kom en god respons på de to første afsnit af N-club Tv. De fungerede fremragende som pilot afsnit og skabte et fundament vi kan videre udvikle.

Premissen for showet er, at det ikke er sjovt at lave, medmindre N-clubs medlemmer ser det. Altså skal i finde det interessant og dette levede de indledende afsnit ikke 100% op til.
Derfor kunne jeg godt tænke mig at bruge denne tråd som et brainstormings forum. Jeg kunne godt tænke mig at høre forslag til hvad N-club TV kan indebære. Det behøver ikke begrænse sig til spil nødvendigvis. Sålænge det har relevans for N-clubs medlemmer vil det være fint.

Forhåbentlig er der et nyt afsnit klar i slutningen af denne måned. Indtil da må i slå jer løs!

Hvad ønsker i at se?

Hvordan forstiller i jer et N-club TV afsnit kunne bygges op?

Vil i selv deltage? Er der bestemte brugere i kunne tænke jer deltog?

Temaer?

Anything goes!

    Bo130
    Bo130

    110
    Offline
    Level: 38 (Tatori)

    0
    1ups givet

    #1 - Skrevet 12-05-2012 21:21

    Som jeg har udtrykt det, lidt mere negativt end det måske var nødvendigt, i nyhederne omkring disse ting, så synes jeg det er en okay idet, men det vigtige for mig med N-club TV er at det skiller sig ud, så det er noget jeg ikke kan se markant mere velproduceret andre steder. For vi må indse at N-club er en frivilligt drevet side, og vi ikke kan dyste på produktionsværdierne med større spilsider, så det gælder om at finde niche-områderne for at fange min, og andres, interesse.

    I har allerede kørende for jer at vi er et lille community så folk kender jeg og det er på dansk, hvilket er en fordel for mange. Men jeg synes ikke det er nok.

    Det dårlige ved de første to var at det som sagt faldt lige i kategorien mellem nostalgi-trip (fordi I valgte spil som nærmest alle kendte og har spillet), og information (se os, vi spiller et spil). En film er nemmere end selv at sætte et spil på, så nostalgi kan fungere, men så synes jeg I skal gå all in, og informere om en række fun facts om spillet som ikke alle kender til. Ellers skal I gå i den helt anden retning og se på mindre kendte spil, eller spil der er sjældne, som I kan vise folk.

    Hvis vi skal køre mere alternativt end det, så synes jeg bestemt et juleafsnit for eksempel kunne være oplagt (eller andre højtider), hvor I ser på hvordan julen inkluderes i forskellige spil. Ligeledes kunne man tage nogle af tingene fra "Vidste du det?"-tråden og vise, men nu er det ligesom fremme, så måske finde nogle lignende ting. Jeg synes bestemt også det kunne være interessant at se N-club TV rapportager fra Danish Gaming awards, eller N-club Live og sådanne arrangementer.

    Hvis der skal være brugere med, så skal der være en pointe i det. Her tænker jeg en person der har spillet alle Zelda-spil, som prøver det nye Zelda for første gang, eller en person der prøver at slå en verdensrekord i Mario Kart eller et eller andet klassisk spil.

    Generelt tror jeg bare mit problem med programmet er at der er så mange retninger man kunne tage det i, at det er så ærgerligt at det falder lige ned mellem en bunke af disse og bliver, for mig, intetsigende.

    Håber det kan sætte diskussionen lidt i gang Smiley


    Navn
    Navn

    38
    Offline
    Level: 19 (Bullet Bill)

    0
    1ups givet

    #2 - Skrevet 12-05-2012 22:45

    ^

    Godt indlæg. Jeg har fulgt en del med i SC2 og LoL streaming, og Bo har fuldstændig ret. Hvis du kun vil sælge "content", er der (medmindre du er #1 i verden) nogen der skaber bedre content end dig. Derfor gælder det for de andre streamere om at finde en niché.

    Eksempler er SC2-spilleren Destiny, der har skabt et navn på hans humoristiske badmouthing og personlighed og LoL-spillerne Scarra & Wingsofdeathx, der metikuløst kommenterer alle deres beslutninger, hvilket giver en markant anderledes (og bedre) oplevelse end dem der rent faktisk er bedre til spillet.

    Så ja, find en niché og arbejd videre med konceptet! Bo har nogle vildt gode forslag.


    Hassus
    Hassus

    0
    Offline
    Level: 22 (Ice Keese)

    0
    1ups givet

    #3 - Skrevet 16-05-2012 17:36

    I kunne evt. lave noget coverage af en Mario Kart 7-turnering med de N-club-medlemmer, der ønsker at deltage(nu hvor den nye patch er ude) Smiley


    Kanin
    Kanin

    641
    Offline
    Level: 23 (Skree)

    0
    1ups givet

    #4 - Skrevet 17-05-2012 14:11

    Hvor er det fedt at få nogle indspark fra jer. Kan sagtens se hvad i mener og det var også total pilot episoder for mit vedkommende. Det tekniske skulle spille og indholdet skulle testes.

    Men fortrækker at have noget konkret indhold også bruge det som base. Pt er jeg desværre stadig ikke 100% på hvordan min situation med internet mm. er endnu. Men tænker også at prøve at lave nogle reportage agtige shoots.

    Evt hvis nogen er interesseret i at få lavet et personligt "gaming" portræt er en af mine idéer. Hvis nogen ville være friske på noget ala det?

    Mario Kart 7-turnering eller ligende, kunne også sagtens være sjovt at kigge på. Men det kræver at der dukker noget gaming arrangement op med det som fokus. Så skal jeg nok dukke op og skyde lidt Smiley


    Bo130
    Bo130

    110
    Offline
    Level: 38 (Tatori)

    0
    1ups givet

    #5 - Skrevet 17-05-2012 14:16

    Thomas Dyregaard skrev:
    Evt hvis nogen er interesseret i at få lavet et personligt "gaming" portræt er en af mine idéer. Hvis nogen ville være friske på noget ala det?



    Kan du uddybe den idé? Smiley


    Kanin
    Kanin

    641
    Offline
    Level: 23 (Skree)

    0
    1ups givet

    #6 - Skrevet 17-05-2012 20:00

    Tænker at lave nogle personlige interviews med brugere af N-club omkring gaming.

    Link til lidt video inspiration.

    Et link mere.

    Selvfølgelig ville temaet og stilarten være anderledes. Men det er noget jeg godt kunne tænke mig at arbejde med Smiley