Lanceringstrailer for Gro...

Tales of the Shire: A The...

N-cast #215: Er Indie Dir...

N-club Streams: Uge 16

Indie World Showcase apri...

Europa kommer til Switch

Indie-udsalg startet nu

SteamWorld Heist II annon...

Penny's Big Breakaway ude...

Se Indie World Showcase i...

Spil på vej til Switch

Amiibo!

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Pokémon Unite

Pokémon GO

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

F-Zero 99

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Nyheder på N-club

KJ85
KJ85

21447
Online
Level: 58 (Tektite)

0
1ups givet

Skrevet 14-04-2012 16:53

Nogle af jer har måske lagt mærke til, at jeg nu et par gange har forsøgt at starte en diskussion om nyhederne her på siden efter lanceringen af det nye N-club. Desværre har ganske få involveret sig i diskussionerne og jeg prøver derfor at oprette denne tråd til formålet i håb om at flere involverer sig.

I tråden ”Alternative Nyheder” skrev jeg således forleden følgende:

Jeg tillader mig at hive denne tråd her op, da jeg personligt synes vi har set lidt for mange korte og i nogle tilfælde ubetydelige nyheder postet på forsiden i den seneste tid.

Kan ikke se, hvordan et kommende Nintendo Direct videofeed i Korea kan være af betydning for os i Europa - ihvertfald ikke før det måske har vist sig at bringe interessant nyt.

Er det virkelig interessant forsidestof at Miyamoto kan lide Angry Birds - det er der sikkert også en masse andre der kan - skal det også på forsiden?

Tildels synes jeg ej heller, at Nintendo har købt et nyt domæne fortjener forsideplads, men når det handler om noget så populært som Mario kan det måske accepteres.

Fælles for alle disse nyheder, som jeg frygter vi får for mange af herinde er, at de er ekstremt korte og uden ret meget indhold. Efter min mening er det netop sådan ting vi har denne her tråd til.

Hvis ikke man kan skrive en nyhed, hvor der er lidt kød på synes jeg man skal lade være. Man bliver jo trods alt belønnet med 2500 XP og 10 coins for alle nyheder uanset længde, og jeg synes lidt at man latterliggører dem, der bruger lang tid på at bringe de lidt større nyheder til siden, hvis alt småt også accepteres som nyheder. Synes det er helt ok, hvis der lige skal findes en linje for, hvad der gøres her efter sidens relancering, og er bestemt ikke for at lange ud efter nogen. (Undskyld til Bo130 - beklager at alle eksempler jeg nævner er skrevet af dig, men det var de seneste eksempler.)


Efter at have læst dette vil I nok undre jer over, at jeg har indsendt nyheden ”Trailer og screens fra Pokémon Black/White 2,” og personligt synes jeg heller ikke, at den hører hjemme på forsiden. Jeg kunne jo ligeså godt have skrevet det i kommentarerne til nyheden Bo130 skrev forleden – informationen ville være den samme. Hvorfor har jeg så indsendt den som nyhed, kan I spørge. Jo, netop af den årsag, at jeg ønsker at diskutere dette emne med sidens brugere.

Mht. nyheden jeg nævner i ovenstående afsnit synes jeg personligt, at det optimale ville være at opdatere Bo130s nyhed og hive den op på forsiden på ny. På den måde forsvinder den mere interessante del ikke så hurtigt, og folk der ikke besøger siden hver dag vil have en større mulighed for at følge med.

Hvad siger folket? Er det fint som det er nu? Skal alt på forsiden, eller forummet tages i brug til de lidt mindre ting? Skal vi have muligheden for at opdatere nyheder fremfor at poste nye med minimal information? Skal der differensieres i belønningen for at skrive nyheder i form af XP/coins alt efter indhold? I tilfælde af flere nyheder om samme emne, skal man vælge den første kontra den bedste?

Med andre ord – emnet er åbent for diskussion af alt vedrørende nyhederne på N-club, og jeg håber vi kan få en god dialog her på siden. Jeg har på ingen måde i sinde at bestemme, hvordan tingene skal være, da vi trods alt er et fælles community og alles mening tæller. Kan vi nå til enighed om en form for linje synes jeg det kunne være fedt, men i sidste ende er det jo crewet, der skal acceptere nyhederne og fælde dom så at sige.

I første kommentar vil jeg poste svarene der kom i tråden ”Alternative Nyheder” og håber, at I aktivt vil tage del i diskussionen Smiley

KJ85
KJ85

21447
Online
Level: 58 (Tektite)

0
1ups givet

#16 - Skrevet 22-04-2012 08:35

^ Helt i orden Lukas Smiley

Mht. mine kommentarer i netop den nyhed indså jeg også, at min kritik i første kommentar var blevet noget mere hård end intentionerne havde været, og sendte som opfølgning en PB til AND. Min tredje kommentar er meget mere passende, men vil en anden gang tage diskussionen her, hvis det er..


Kanin
Kanin

641
Offline
Level: 23 (Skree)

0
1ups givet

#17 - Skrevet 22-04-2012 10:09

Personligt synes jeg det er vældigt interesant at se hvordan medlemmerne tager nyhedernes indhold op til debat. Noget man som crew har debatteret utalligegange internt af forskellige årsager.

I sidste ende kan vi ikke ændre på, hvad I vælger at skrive og hvor meget arbejde i ligger i det. Der gives en fixet mængde XP og coins for en nyhed, men det er 1ups og kommentarer der vil indikere den relative kvalitet af nyheden.

Personligt har jeg en teori om, at ved at I diskutere hvad i ønsker at nyheder, vil kulturen også stille og roligt blive tilpasset en bestemt diskurs.


stelzig
stelzig

4790
Offline
Level: 24 (Whomp)

0
1ups givet

#18 - Skrevet 22-04-2012 20:10

Hvis folk mener der kommer for mange nyheder (specielt for folk der ikke besøger dagligt), kunne man vel passende lave et form for filter? Default med alle nyheder på forsiden, men så lade folk filtrere dem væk ved at sætte flueben ved forskellige kategorier (en kunne eksempelvis omhandle salgstal). Beklager hvis det allerede er forslået - tråden er sgu lidt tl;dr Smiley

Er enig i at man får for mange coins for at skrive nyheder. Men jeg er måske biased fordi jeg ingen interesse har i at skrive dem.


powerfull499
powerfull499

172
Offline
Level: 18 (Twhomp)

0
1ups givet

#19 - Skrevet 23-04-2012 15:52 - Redigeret 23-04-2012 15:52

Bo130 skrev:
Jeg har allerede udtrykt min mening omkring dette, men vil lige tilslutte mig at jeg synes om idéen med at man udelukkende får XP for at skrive en nyhed (idet det jo er erfaring), men så kun mønter for 1Ups.



Interessant idé, men jeg synes 1up-funktionen bliver brugt for lidt af brugerne (kan måske være fordi, at man ikke vil give mønter til "konkurrenterne"?). Det er nemlig sjældent at en nyhed får mere end 3-4 1-ups. Man kunne selvfølgelig måske nedsætte mængden af coins, man får på at skrive en nyhed, og så få lidt flere på 1ups?


Lukas Skywalker
Lukas Skywalker

2193
Offline
Level: 25 (Kokiri)

0
1ups givet

#20 - Skrevet 23-04-2012 16:17

Men så løser vi jo stadig ikke problemet med at folk ikke vil give mønter til andre (selvom man jo intet mister ved det - reelt set får man måske bare en dårligere chance i Auktionshuset Smiley) Smiley


Navn
Navn

38
Offline
Level: 19 (Bullet Bill)

0
1ups givet

#21 - Skrevet 23-04-2012 16:20

Det er rimelig småligt hvis folk ikke vil belønne andres arbejde for at øge deres egne chancer i auktionshuset. I sidste ende kan man ikke gøre andet end at opfordre brugere til at 1-uppe det de godt kan lide.


Lukas Skywalker
Lukas Skywalker

2193
Offline
Level: 25 (Kokiri)

0
1ups givet

#22 - Skrevet 23-04-2012 17:04

Nej, jeg tror heller ikke det er noget reelt problem - det var bare for at tage udgangspunkt i powerfull499s egen mulige forklaring på problemet Smiley


stelzig
stelzig

4790
Offline
Level: 24 (Whomp)

0
1ups givet

#23 - Skrevet 23-04-2012 17:21

Jeg kan heller ikke se hvorfor det skulle være et problem at folk ikke har oceaner af mønter?


Kanin
Kanin

641
Offline
Level: 23 (Skree)

0
1ups givet

#24 - Skrevet 23-04-2012 18:52

Problemet er også lidt, at 1ups hurtigt kan misbruges. Coins bør være mere eksklusive Smiley


Bo130
Bo130

110
Offline
Level: 38 (Tatori)

0
1ups givet

#25 - Skrevet 23-04-2012 22:11

Hvordan misbruges? Hvis man laver flere brugere og 1Up'er sig selv mener du?

Jeg tror heller ikke der er folk der ikke 1Up'er fordi de ikke vil give mønter, men mere fordi de bare glemmer at bruge funktionen.


KJ85
KJ85

21447
Online
Level: 58 (Tektite)

0
1ups givet

#26 - Skrevet 23-04-2012 22:20

Ikke fordi at det er vildt problematisk i dette tilfælde, men jeg har lige et spørgsmål jeg gerne vil lufte for sidens brugere..

Når der er indsendt to versioner af en nyhed, og den ene ikke er helt korrekt på alle punkter - bør redaktionen da sørge for at indholdet i den valgte nyhed korrigeres, vælge den der er korrekt fra start, eller skal den først indsendte blot vælges i alle tilfælde?

Jeg spørger fordi, der i nyheden om Rayman Origins står, at marketingsfirmaet Arkenford meddeler, at en efterfølger er på vej, hvilket ikke er helt korrekt. Det er en af Kotakus brugere, der har indsendt billeder fra en marketingsanelyse udført af Arkenford for Ubisoft.

Ligeledes står der, at billederne på Kotakus hjemmeside muligvis stammer fra undersøgelsen, hvilket de jo helt klart gør, og det nævnes at spillet forventes at blive udgivet til Wii eller Wii U, til trods for, at nyheden blot er baseret på et rygte, hvor ingen specifikke konsoller nævnes.

Spørgsmålet drejer sig altså om, i hvilken grad misinformation er acceptabelt i nyheder her på siden, og om man skal gøre noget for, at det eventuelt bliver rettet op på.

Som nævnt i starten er det måske ikke så slemt i dette tilfælde, og I skal ikke tolke det som om, at jeg er sur eller synes, at min version af nyheden var bedre. AND kom først med nyheden i denne omgang og det er fint, men kunne være sjovt at høre jeres mening på dette punkt Smiley

Personligt vil jeg nok mene, at jeg kan overleve en smule misinformation, men så nok gerne at den bliver rettet, hvis man har opdaget den..


Hassus
Hassus

0
Offline
Level: 22 (Ice Keese)

0
1ups givet

#27 - Skrevet 24-04-2012 08:38 - Redigeret 24-04-2012 09:07

Angående 1UP-debatten synes jeg man skal holde fast i den gamle tanke om at det er bedre at give end at modtage.

(især hvis man bor i et fængsel)


AND
AND

568
Online
Level: 35 (Lakitu)

0
1ups givet

#28 - Skrevet 24-04-2012 10:23 - Redigeret 24-04-2012 10:26

@KJ85 - At spillet forventes at komme til Wii eller Wii U er jo så et udtryk for egen reflektion - og altså ikke misinformation, men derimod udtryk for skribentens (mine) egne forventninger.

Arkenford er jo stadig førstehåndskilde, selvom man naturligvis kunne have tilføjet at denne kilde er formidlet af en bruger. Det er endnu ikke bekræftet officielt, at billederne kommer til at indgå i et kommende Rayman-spil, derfor tager jeg det forbehold, at antyde i stedet for at konkludere.
Jeg synes at der bør skelnes imellem misinformation, og formuleringer som muligvis forsimpler nyheden.
N-club skal naturligvis ikke acceptere misinformation - det er jo også derfor at N-club har crew som godkender nyhederne, inden de sendes ind.


KJ85
KJ85

21447
Online
Level: 58 (Tektite)

0
1ups givet

#29 - Skrevet 24-04-2012 12:10

^ Jeg skriver også, at det er småting i den nyhed og havde nok ikke bidt mærke i det, hvis ikke jeg selv havde skrevet en tilsvarende nyhed Smiley

Førstehåndskilde eller ej, så har Arkenford ikke meldt noget som helst ud men blot udført marketingsanelysen for Ubisoft. Ved godt, at billederne ikke er bekræftet at indgå i spillet, men det du skrev var også, at de muligvis stammede fra marketingsanelysen Smiley

Helt fint med personlige forventninger i nyheder, men havde bare ikke lige fanget, at det var sådan den skulle tolkes da det ikke fremgår tydeligt i teksten Smiley

Alt i alt er disse ting vel også mere eller mindre ubetydelige i forhold til nyhedn om, at spillet måske får en efterfølger, men kan bare godt lide at have detaljerne på plads også..


KJ85
KJ85

21447
Online
Level: 58 (Tektite)

0
1ups givet

#30 - Skrevet 25-04-2012 12:40

Hej alle,

Jeg vil gerne prøve at følge op på en mindre diskussion jeg har haft med AND i nyhedskommentarererne i nyheden her.

Nyheden er velskrevet og fint bygget op osv., så som udgangspunkt er alt jo i den skønneste orden. Det jeg bed mærke i ved nyheden var blot, at mængden af nyt, der ikke allerede havde været behandlet i en nyhed her på n-club, var ganske begrænset, hvorfor jeg personligt ikke ville have postet den.

Man skal tænke på, at når man læser en nyheden hos en eller anden kilde kan det sagtens være, at indholdet i den ikke tidligere har været omtalt på netop den side, mens det måske har været det her på siden.

Som udgangspunkt søger jeg derfor altid efter tidligere nyheder her på siden, når jeg vil behandle et emne, og refererer til dem, hvis der findes nogen. Der er jo ingen grund til at gentage, hvad der allerede er skrevet Smiley

Er mængden af ny information i forhold til den tidligere ganske lille kan jeg godt finde på bare, at oplyse det i kommentarerne til den respektive nyhed.. Det kunne vi jo sagtens finde ud af tidligere, da der ikke blev skrevet så mange nyheder her på N-club, så det kan vel også lade sig gøre nu Smiley

Jeg tror og håber ikke at AND har taget min kritik personligt, og synes da heller ikke at nogen af os på noget tidspunkt er tyet til mudderkastning Smiley. Det er igen bare et forsøg på at skabe nogle gode rammer for nyheder på siden.

I sidste instans skulle nyheden jo også være afvist af "chefredaktøren", hvis det var, så jeg ser da også gerne Lukas eller andre blande sig i diskussionen Smiley