Farewell North annonceret...

Lanceringstrailer for Pri...

Aksys Games annoncerer ad...

Prøv Vampire Survivor ga...

N-cast #210: Fuglen(e) sy...

Lanceringstrailer for Kin...

Paper Mario: The Thousand...

Lugii's Mansion 2 HD udgi...

Tre Game Boy-spil med Mar...

Mario-dagen fejres med ny...

F-Zero 99

Legend of Zelda: Tears of...

Legend of Zelda: Breath o...

Splatoon 3

Super Mario Bros. Wonder

Nintendo i medierne

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Switch - spilrygter og sp...

Super Mario Run

Spil på vej til Switch

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

o

den gamle
den gamle

0
Offline
Level: 1 (Goomba)

0
1ups givet

Skrevet 29-08-2012 21:23 - Redigeret 13-03-2013 17:39

[s]Bjarne er manden bag N-Club og er ikke en ukendt mand. Han er manden bag PointShop.dk, som blev kendt for at snyde sine kunder. Læs mere på denne her: http://www.dr.dk/DR1/kontant/2010/11/16145647.htm, hvor dr Kontant taler med en snydt kunde der siger::

"Det viser sig nemlig, at når man siger "Ja tak" til en telefon og betaler de 5 kr. i ekspeditionsgebyr, så siger man samtidig "Ja tak" til et VIP prøve-medlemskab hos Pointshop. Medlemskabet er gratis i de første 7 dage, men derefter koster det 270 kr. om måneden. Disse oplysninger er godt gemt i Pointshops betingelser."

""Udadtil ser det meget tilforladeligt ud, og det ser ud til, at man kan vinde en masse, men bagsiden af medaljen er jo, at de forlænger automatisk ens abonnement, uden man er klar over det."

Lyder det bekendt???

Da Bjarne overtog N-club troede han naivt, at han kunne tjene penge på det ved at have reklamer. Den ide gik ham ikke dog ikke godt. Han kom derfor på en ide om at tage samme koncept fra PointShop og påføre det på N-Club 4.

Da N-Club 4 blev annonceret blev mange sure over den dyre pris. Hvorfor skulle den være så høj? De faste brugere indtjente hurtigt prisen gratis så de forstod ikke hvorfor prisen skulle være så høj. Men det skulle den fordi den skulle snyde nye brugere til at lave en bruger og derved blive rippet for penge. Ikke i første omgang da det jo er "GRATIS" men efterfølgende, når man ikke kan melde sig fra. Bjarne lavede en snedig strategi hvor han kørte annonce-bannere på N-club 4, hvor den tilbød GRATIS Mario spil til nye brugere. I sandhed var det ikke gratis Mario spil som sådan, men blot nogle WII Point, som Bjarne nok bare har fusket sig til og som han så kunne sende til nye medlemmer, så de kunne købe et billigt WRspil til deres WII. Det hele handlede om at få dem til at tilmelde sig. Han lovede også mærkelige brugerfordele som at være medlem af "hygge" og "få adgang til viden". Og får at få det her gratis spil skulle man lige give sine konto oplysninger så man kunne betale for portoen. Kun småpenge tjooooooo....... ind til man fandt ud af man ikke kunne melde sig fra!!! og det kan man stadigvæk ikke! det er sådan han tjener penge og det er en bevist strategy

Hele N-Club 4 er bygget op omkring PontShop.dk's filosofi om at snyde nye kunder, så Bjarne kan tjene penge, mange er blevet snydt og sikkert flere venter. Derfor har jeg kontaktet Kontant, Berg sala, EkstraBladet med flere medier for at køre historien om Bjarne og hans fuskeri. EkstraBladets netavis er pt overvejende, da de tidligere har kørt historier om andre fuskesider, der har samme snydemodel som N-Club --- den skal bare breakes så spreder det sig hurtigt.

jeg har talt med 2 moderatorer på n-club der alle siger Bjarne aldrig har lagt skjul på hans skumle hensigter. Det er dybt usmageligt og jeg håber at folk vil protestere imod ham og n-club 4.Desuden har jeg talt med mindst 3 andre medlemmer der er blevet snydt af bjarne fordi, han ikke vil lade dem melde sig fra[/s]

Bo130
Bo130

110
Offline
Level: 38 (Tatori)

0
1ups givet

#46 - Skrevet 30-08-2012 12:08

Jo, og det er da også i orden, ville jeg formentlig også selv have gjort hvis jeg var blevet behandlet uretfærdigt. Som nævnt ovenfor ser jeg dog ikke hvordan det ville blive anderledes hvis han kom tilbage nu, eftersom situationen for hans ændrede opførsel ikke er blevet forandret siden han forsvandt - og de indlæg der var gode til at lægge op til debat er efterhånden længe siden nu.


AND
AND

462
Online
Level: 35 (Lakitu)

0
1ups givet

#47 - Skrevet 30-08-2012 12:08

Bo130 skrev:
Men den sidste måned var han jo blot en spambot der lavede mudderkast på alt og alle. Det kan du seriøst ikke savne, og jeg kan ikke se hvorfor det skulle blive en anderledes sag hvis han kom tilbage?



Det synes jeg ikke er rigtigt.


0
0

0
Offline
Level: 23 (Skree)

0
1ups givet

#48 - Skrevet 30-08-2012 12:11

Dudes, lad os lade den ligge. Han kommer ikke tilbage, det har han sørget for.

No more off-topicz!


aidbit
aidbit

1626
Offline
Level: 27 (Beetle)

0
1ups givet

#49 - Skrevet 30-08-2012 23:14

#1, tak for du bruger energi på at forsøge at passe på klubbens medlemmer, og vi forbrugere i det hele taget. Der findes mange fuskersider, der vildleder forbrugere til at binde sig til et abonnement på et eller andet mere eller mindre lækkert, som de har svært ved at melde sig fra igen. N-club er ikke en af dem.

Det er korrekt at jeg er naiv. Det er ret tydeligt eftersom jeg har valgt at deltage i dette fortrollende flammehav af påstande, som er helt game over.

Simpel research på Google viser hvem der står bag PointShop (som jeg i øvrigt respekterer). Oprettelse af medlemskab på PointShop og N-club viser nemt at PointShops koncept (som i øvrigt er interessant) er et fuldstændigt andet end N-clubs.

Et hurtigt kig på N-club viser at betingelserne for betalt Deluxe-medlemskab er tydelige. De ikke blot overholder loven og følger Forbrugerombudsmandens retningslinjer – de understreger tilmed den udvidede fortrydelsesret, der gives.

Det er mindst ligeså nemt at framelde sig som det er at tilmelde sig, og henvendelser besvares hurtigt og imødekommende. Nogle gange sker der fejl og misforståelser. Det er sket i få tilfælde, hvilke der hurtigt er taget hånd om, og som der i øvrigt er informeret åbent og offentligt om i dette https://n-club.dk/fora/emner/415559-ignoreret-opsigelser#post416290, da der ikke er noget at skjule. Få uheldige situationer kan fylde meget i opfattelsen, når der ikke samtidigt informeres om de gode oplevelser.

Interessant at det er lykkedes en at tale med to moderatorer, fordi vi er flere, der er frustrerede over at der ikke er nogen, der vil tage ansvar for det. Måske der er hemmelige ninja-moderatorer på spil – hvis der er, så gør de ikke en særlig god indsats for at moderere fx det her forumemne.

Bergsala er en spildistributør. Kontant, Ekstrabladet og diverse andre medier har sandsynligvis travlt nok med at aktivere egne publikum, og det tror jeg de bedre kan gøre med faktuel information om diverse fuskersider end med en opspunden historie om usmagelige og skumle mig.

Tak for den konstruktive kritik alle. Jeg har ændret forumemnets misvisende overskrift til en mere passende, og lukket dette fortrollende flammehav af et forumemne.

Hvis der er nogen, der skulle være i tvivl om intentionen bag Deluxe-medlemskab, så har jeg oprettet dette https://n-club.dk/fora/emner/416335-deluxe-funktioner-inaktiveres