N-cast #215: Er Indie Dir...

N-club Streams: Uge 16

Indie World Showcase apri...

Europa kommer til Switch

Indie-udsalg startet nu

SteamWorld Heist II annon...

Penny's Big Breakaway ude...

Se Indie World Showcase i...

Prøv Eiyuden Chronicle: ...

Tre nye spil til SNES Onl...

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Spil på vej til Switch

Pokémon GO

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

F-Zero 99

Legend of Zelda: Tears of...

Legend of Zelda: Breath o...

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Nindie Klubben præsenterer * 3: Return of the Obra Dinn

Jonezy
Jonezy

4624
Offline
Level: 18 (Twhomp)

4
1ups givet

Skrevet 18-10-2020 16:31 - Redigeret 15-11-2020 21:42

Nindie Klubben præsenterer *3

Return of the Obra Dinn



Vores tredje spil her i klubben bliver endnu en anmelderrost indie darling. Vi skal nemlig se nærmere på og opleve Return of the Obra Dinn, som vist mest af alt minder om et puzzlely point and click eventyr, hvor man som en slags forsikrings agent i 1800 tallet skal finde ud af hvad pokker der er sket med besætningen på skibet Obra Dinn, som er kommet i havn uden besætningen efter at have været forsvundet i flere år. Man har så en særlig evne til at få glimt af, hvad der er sket i fortiden og så skal man altså få sat navn og dødsårsag på samtlige besætningsmedlemmer på Obra Dinn. Grafikstilen er også helt sin egen og giver i hvert fald mig minder om computer spil fra 80’erne.

Spillet af udviklet Lucas Pope, som fik gjort opmærksom på sine originale og kreative evner som spil udvikler med sit gennembruds spil Papers, Please; hvor man agerede grænsevagt i et fiktionel østeuropæisk land i koldkrigstiden og skulle tage tunge beslutninger om hvem man skulle lukke ind og ud.

Vi håber på en god puzzlely oplevelse, hvor vi kan føle os kloge sammen med en god dosis 1800-tals East India Company stemning.

Spillet er lidt længere end de tidligere spil præsenteret i Nindie Klubben og kan have en spilletid op omkring 10 timer. Derfor giver vi god tid denne gang og sætter hele 4 uger af til at få spillet spillet. Derfor åbner vi for at dele vores oplevelser fra søndag d.15. november enten her i tråden eller ovre på N-Club’s Discord i indie kanalen.

https://discord.gg/yDbqZgr

God fornøjelse!




NNID: Jonezy77
    DragonTail
    DragonTail

    511
    Offline
    Level: 6 (Cucco)

    2
    1ups givet

    #1 - Skrevet 18-10-2020 17:12

    Fedt, dette er jeg hoppet med på Smiley


    Jonezy
    Jonezy

    4624
    Offline
    Level: 18 (Twhomp)

    0
    1ups givet

    #2 - Skrevet 11-11-2020 16:31

    Måske lige langt nok med en måneds deadline, da jeg i hvert fald selv bare har udskudt min playthrough til sidste øjeblik. Men glæder mig til at starte min oplevelse med at lege forsikringsagent for gode gamle East india Company med lidt specielle evner til at se i fortiden en af de nærmeste dage.

    Håber der er andre som skal have sig en oplevelse disse dage. Smiley


    DragonTail
    DragonTail

    511
    Offline
    Level: 6 (Cucco)

    1
    1ups givet

    #3 - Skrevet 11-11-2020 19:57

    Jeg er næsten halvvejs igennem og glæder mig til at høre hvad andre synes 😀


    KHFan
    KHFan

    43
    Offline
    Level: 4 (Stalkid)

    1
    1ups givet

    #4 - Skrevet 15-11-2020 19:28

    Virkelig fedt spil, som jeg ikke havde opdaget hvis ikke jeg havde “meldt mig ind i klubben”. Jeg er ikke blevet helt færdig med det endnu, jeg tager det ind i bidder for at nyde det mest muligt 😊


    Jonezy
    Jonezy

    4624
    Offline
    Level: 18 (Twhomp)

    0
    1ups givet

    #5 - Skrevet 15-11-2020 20:56

    Så fik jeg da lige en søndag til at gå med det hjernevridende og vidunderlige Return of the Obra Dinn. Bravo! Lucas Pope er sgu et geni. Kunne simpelthen ikke slippe det før jeg havde genkendt og fundet dødsårsag til samtlige skæbner på Obra Dinn. Lige under 10 timer tog det mig at komme igennem 100% med et par minimale spoilerfrie hints fra nettet.

    Troede jeg ville hade artstylen, men det passede faktisk vidunderligt til og lagde endnu et niveau til en helt særlig oplevelse. Historien var dejlig nysgerrigheds pirrende hele vejen igennem og havde i den grad flere store overraskelser. Den Mememto lignede historie pacing (hvor man mere eller mindre får historien fortalt baglæns) virkede eminent og var med til at fastholde nysgerrigheden og motivationen.

    Og så det puzzlely gameplay med at regne ud hvem som er hvem og hvad pokker der skete med dem. Det havde for mig samme puzzle magi som The Witness havde (det kunne jeg heller ikke slippe, men der var pay off slet ikke på niveau med dette og jeg rater The Witness ret højt).

    Meget imponeret.


    JOEP
    JOEP

    74174
    Online
    Level: 50 (Torizo)

    0
    1ups givet

    #6 - Skrevet 15-11-2020 22:06

    Netop artstyle var noget af det, der har afholdt mig fra at tage imod dette spil, jeg synes slet ikke det er tiltalende at se på i trailers, og den grålige tone gør det bare ubehageligt at se på for mig. Desværre, for der er mange, der roser gameplay'et. Men det er fedt at læse indtryk fra spillet fra de af jer, der har spillet det. Smiley


    Jonezy
    Jonezy

    4624
    Offline
    Level: 18 (Twhomp)

    0
    1ups givet

    #7 - Skrevet 15-11-2020 22:21 - Redigeret 15-11-2020 22:21

    Det meste af spillet er nærmest dioramaer af folk der dør, så det er faktisk rart med sådan en simpel 2-farvet artstyle, da det ellers ville blive en stor klam gore fest der ville tage fokus væk fra genial gameplay. Og man vænner sig enormt hurtigt til det og værdætter det faktisk, da det netop gør at man ikke bliver forvirret over al muligt andet. Det er dejligt clean samtidtigt med at det er medvirkende til en anderledes og original oplevelse.


    ThePatrickBay
    ThePatrickBay

    8085
    Offline
    Level: 33 (Hammer Bro)

    1
    1ups givet

    #8 - Skrevet 16-11-2020 08:17

    Jeg nåede ikke så langt ind i spillet, men jeg fik præcis dét, jeg havde forventet. Et super interessant "detektiv"-spil. Hvis ikke Pokémon DLC'en var udkommet, ville jeg have brugt mere tid på Obra Dinn, og nu fordi jeg får min PS5 inkl. 3 spil senere på ugen, går der desværre nok lang tid, inden jeg vender tilbage til Obra Dinn. Men det er helt sikkert et spil, jeg skal bruge en weekend på, på et tidspunkt, for de par timer jeg nåede at spille det, var fantastisk.