Rygte: Nintendo 64 på ve...

Nintendo sænker prisen p...

LEGO® Super Mario 64™ ...

N-cast #101: Switch OLED ...

N-cast #105: En mystisk d...

My Friend Peppa Pig får ...

Lanceringstrailer for Son...

Big Brain Academy: Brain ...

Prøv Daemon X Machina ga...

N-club Streams: Uge 36

Tetris 99

Nindie Klubben præsenter...

N64Digital chip installat...

Nintendo Switch

Nindie Klubben

Dit seneste køb

LEGO Super Mario

Byt pokemon mellem firere...

SMM3 eller MM eller DKM -...

Mario Kart Tour

Tilbudstråden

K: pokemon leafgreen

S: Switch og 3DS spil

K. Pokémon Black & Poké...

Nintendo 64 spil

K: Wii spil

S: Bravely Default 2

S: Switch skuldertaske (g...

K: The Legend of Zelda: M...

Zelda Collectors Edition ...

Story of Seasons: Trio of Towns

N-club Juletema 2018

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Mario Party: The Top 100

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Nindie Klubben præsenterer * 8: Carto

Jonezy
Jonezy

2471
Online
Level: 18 (Twhomp)

1
1ups givet

Skrevet 06-09-2021 16:55

Nindie Klubben præsenterer *8

CartoEfter en længere sommer pause er det blevet på tide at kigge nærmere på de små Nindie titler igen. Denne gang skal vi kigge nærmere på en af de mere ukendte titler, nemlig Carto.

Carto er udviklet af Sunhead Studio, hvilket er et lille studie med 4 medarbejdere fra Taiwan, som tidligere har udgivet 2 endnu mere ukendte og mindre titler. Spillet er udgivet af Humble Games, som nok er mere kendt for jeres Humble Bundle bundles, hvor man kan finde særdeles tilbud på spil til tider. Men Humble Games hjælper altså også mindre indie udviklere og udgiver deres titler heriblandt Carto.

Carto udkom sent sidste efterår og lokkede i hvert fald mig med noget ret wholesome artwork og en spilmekanik, hvor man deler kort op i bider og flytter rundt på dem. Det giver minder til brætspils verdenen og det kendte brætspil Carcassonne. Det fik generelt også ret solide anmeldelser med kritikpunkter som repetitiv puzzle mekanik og manglende udfordringer. Så det lugter klart af, at vi er i den afslappede ende af spiloplevelser.

Carto er lige nu og frem til 9. september 40% nedsat på eShop og rammer derfor laveste pris nogensinde på 90 kroner og derfor slog jeg selv til og tænkte at starte Nindie Klubben op igen med denne lille og oversete titel.

Spiltiden burde ligge et sted på omkring 5-6 timer, så jeg håber på en relativ kort, men wholesome oplevelse sammen med pigen Carto, som vi skal på eventyr med.

Del jeres oplevelser og meninger om Carto fra mandag 13. september. Så kommer vi lige hurtigt i gang med Nindie Klubben igen, for vi skal også spille Firewatch, Oxenfree og Kentucky Route Zero snart.

God fornøjelse!


NNID: Jonezy77
  Jonezy
  Jonezy

  2471
  Online
  Level: 18 (Twhomp)

  1
  1ups givet

  #1 - Skrevet 15-09-2021 19:50

  Jeg har ikke fået spillet så meget Carto som håbet. Jeg har klaret 4 kapitler ud af 10, så har stadig en del tilbage. Men det har efterladt et solidt indtryk indtil videre. Artstylen er cartoony på den skønne måde og lydsiden er rigtig behagelig uden at være iørefaldende.

  Gameplayet har dog overrasket mig lidt; det er langt mere et puzzle spil end jeg egentlig troede. Puzzles består af at flytte rundt på dele af et kort efter hints man får igennem spillet, primært igennem dialog med NPCer, og det fungerer ret godt. Det er altså virkelig en solid puzzler det her mere end et wholesome eventyr, men tror ikke vi nærmer os instant classic territorie. Solid lille puzzler, som man nok hurtigt glemmer igen, hvis jeg nu skal være helt ærlig. Men jeg har altså tænkt mig at spille det færdigt, så nyder altså alligevel den skønne artstyle og de sjove puzzles.