Prøv Vampire Survivor ga...

N-cast #210: Fuglen(e) sy...

Lanceringstrailer for Kin...

Paper Mario: The Thousand...

Lugii's Mansion 2 HD udgi...

Tre Game Boy-spil med Mar...

Mario-dagen fejres med ny...

LEGO afslører tre nye LE...

Overblikstrailer for Prin...

Snufkin: Melody of Moomin...

Splatoon 3

Legend of Zelda: Tears of...

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Switch - spilrygter og sp...

Super Mario Run

Spil på vej til Switch

Load spil fra extern hard...

Outage af Facebook, Insta...

Nintendo Switch

Pokémon GO

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Nindie Klubben præsenterer * 8: Carto

Jonezy
Jonezy

4548
Online
Level: 18 (Twhomp)

1
1ups givet

Skrevet 06-09-2021 16:55 - Redigeret 28-09-2021 15:45

Nindie Klubben præsenterer *8

Carto



Efter en længere sommer pause er det blevet på tide at kigge nærmere på de små Nindie titler igen. Denne gang skal vi kigge nærmere på en af de mere ukendte titler, nemlig Carto.

Carto er udviklet af Sunhead Studio, hvilket er et lille studie med 4 medarbejdere fra Taiwan, som tidligere har udgivet 2 endnu mere ukendte og mindre titler. Spillet er udgivet af Humble Games, som nok er mere kendt for jeres Humble Bundle bundles, hvor man kan finde særdeles gode tilbud på spil til tider. Men Humble Games hjælper altså også mindre indie udviklere og udgiver deres titler heriblandt Carto.

Carto udkom sent sidste efterår og lokkede i hvert fald mig med noget ret wholesome artwork og en spilmekanik, hvor man deler kort op i bider og flytter rundt på dem. Det giver minder til brætspils verdenen og det kendte brætspil Carcassonne. Det fik generelt også ret solide anmeldelser med kritikpunkter som repetitiv puzzle mekanik og manglende udfordringer. Så det lugter klart af, at vi er i den afslappede ende af spiloplevelser.

Carto er lige nu og frem til 9. september 40% nedsat på eShop og rammer derfor laveste pris nogensinde på 90 kroner og derfor slog jeg selv til og tænkte at starte Nindie Klubben op igen med denne lille og oversete titel.

Spiltiden burde ligge et sted på omkring 5-6 timer, så jeg håber på en relativ kort, men wholesome oplevelse sammen med pigen Carto, som vi skal på eventyr med.

Del jeres oplevelser og meninger om Carto fra mandag 13. september. Så kommer vi lige hurtigt i gang med Nindie Klubben igen, for vi skal også spille Firewatch, Oxenfree og Kentucky Route Zero snart.

God fornøjelse!


NNID: Jonezy77
    Jonezy
    Jonezy

    4548
    Online
    Level: 18 (Twhomp)

    1
    1ups givet

    #1 - Skrevet 15-09-2021 19:50

    Jeg har ikke fået spillet så meget Carto som håbet. Jeg har klaret 4 kapitler ud af 10, så har stadig en del tilbage. Men det har efterladt et solidt indtryk indtil videre. Artstylen er cartoony på den skønne måde og lydsiden er rigtig behagelig uden at være iørefaldende.

    Gameplayet har dog overrasket mig lidt; det er langt mere et puzzle spil end jeg egentlig troede. Puzzles består af at flytte rundt på dele af et kort efter hints man får igennem spillet, primært igennem dialog med NPCer, og det fungerer ret godt. Det er altså virkelig en solid puzzler det her mere end et wholesome eventyr, men tror ikke vi nærmer os instant classic territorie. Solid lille puzzler, som man nok hurtigt glemmer igen, hvis jeg nu skal være helt ærlig. Men jeg har altså tænkt mig at spille det færdigt, så nyder altså alligevel den skønne artstyle og de sjove puzzles.


    Jonezy
    Jonezy

    4548
    Online
    Level: 18 (Twhomp)

    1
    1ups givet

    #2 - Skrevet 26-09-2021 14:20

    Så blev jeg færdig og det endte som en rigtig behagelig afslappende puzzle oplevelse med skøn wholesome artstyle. Man blev fint udfordret uden at blive frustreret af spillets puzzles. Rigtig god lille oplevelse uden på nogen måde at være mindblowing. Smiley


    JOEP
    JOEP

    73297
    Online
    Level: 50 (Torizo)

    1
    1ups givet

    #3 - Skrevet 27-09-2021 07:18

    Godt at høre, at du havde en god tid med spillet. Kan huske, det blev annonceret, og synes det ser interessant ud. Jeg havde desværre for travlt med flytning til at spille det denne gang, men holder øje med det.


    Jonezy
    Jonezy

    4548
    Online
    Level: 18 (Twhomp)

    0
    1ups givet

    #4 - Skrevet 27-09-2021 15:11

    Helt fair. Der kan jo ikke være tid til det hele. Smiley

    Jeg tænkte nok, at det ville ende med en Jonezy monolog, men det havde været på radaren længe og var på tilbud.