Næste Nintendo 64-spil t...

Så er årets pakkeleg i ...

Digimon Survive udskydes ...

Nintendo annoncerer Cyber...

De nominerede titler til ...

Twelve Minutes rammer Swi...

Mario Party Superstars (S...

Sonic the Hedgehog-indhol...

Doctor Who: Edge of Reali...

Blasphemous II annonceret...

Pokémon-tråd

Animal Crossing: New Hori...

Indie-spil anbefalinger

Triangle Strategy

Metroid Dread

Mario Kart Tour

Fire Emblem Heroes

Hvilken GBA spil er fede ...

Glædelig Jul og Godt Nyt...

Kan ikke forbinde Nintend...

B: 2 Nintendo Switch spil

Tilbudstråden

K: Zelda BotW

V: Gameboy Advance SP ags...

K: pokemon leafgreen

S: Switch og 3DS spil

K. Pokémon Black & Poké...

Nintendo 64 spil

K: Wii spil

S: Bravely Default 2

Story of Seasons: Trio of Towns

N-club Juletema 2018

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Mario Party: The Top 100

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Nindie Klubben

Jonezy
Jonezy

2819
Online
Level: 18 (Twhomp)

9
1ups givet

Skrevet 01-10-2020 18:24 - Redigeret 07-10-2020 17:18

Nindie Klubben

Med Nintendo Switch og eShoppen har Nintendo fået fat i indie udviklerne, som oplever stor succes på vores yndlings platform. Det betyder et hav af fantastiske, originale og kreative oplevelser i små pakker, som de fleste kan være med på. Indie spillene, som vi kalder nindie spillene, når vi spiller dem på en Nintendo maskine kan ofte noget de store spil produktioner ikke kan med at tage en idé og føre den igennem kreativt og på nye måder, hvilket kan vække følelser og tanker man ellers sjældent får i den her vidunderlige hobby.

Derfor vil jeg nu prøve at lancere Nindie Klubben her på N-Club, som skal fungere som en gammeldags bogklub, hvor man aftaler et bestemt nindie spil, som alle prøver at få spillet over en uge eller 2 (eller hvad vi nu aftaler). Derefter er tanken at man så kan dele sin oplevelse af spillet med andre, som også lige har spillet det.

Vi kender alle, når der lander en kæmpe release og vi alle spiller det samme og snakker og deler oplevelser af spillet. Det er noget af det bedste ved at spille spil ved release. Jeg håber at vi kan opnå lignende, men i stedet give opmærksomheden og kærligheden til mindre Nindie spil, som kan give os anderledes, stærke og opløftende oplevelser.

Man behøver ikke være med hver gang og det er også tilladt at spille spillet på en anden platform, hvis oplevelsen ikke er markant anderledes, men udgangspunktet er naturligvis at spillet findes på eShoppen og kan spilles på Nintendo Switch.

Jeg har personligt et ret stort backlog af nindie spil og hvad jeg tænker kan være rigtig gode oplevelser og denne her klub i clubben er også ment som en måde hvorpå jeg kan committe til at få spillet disse spil og det ville være så fedt, hvis der er nogle som har lyst til at dele disse oplevelser med mig.

Tanken er at vi bruger denne tråd som en præsentation af klubben, generel oversigt, anbefalinger af spil og gode ideer generelt til klubben. Så tager vi refleksioner, diskussioner og tanker om de spil, vi har spillet enten ovre i N-Club’s Discord, hvor vi har fået oprettet en indie kanal til netop snak omkring indie og nindie spil, og hvor I er alle inviteret: https://discord.gg/yDbqZgr eller i den oprettede tråd for spillet her i forummet.

Hygge
Jonezy


NNID: Jonezy77
JOEP
JOEP

47403
Online
Level: 48 (Magikoopa)

0
1ups givet

#31 - Skrevet 06-09-2021 22:08

Jeg er helt lagt ned af hus-ting. Har overtaget vores hus og flytter fredag, så tiden går med arbejde og at pakke lejlighed sammen - med to små børn og 8 års rod er det virkelig lidt af en opgave!


KHFan
KHFan

152
Offline
Level: 4 (Stalkid)

0
1ups givet

#32 - Skrevet 10-09-2021 18:30

Er der nogen der har spillet Baldo? (Ved ikke om det går under indie). Jeg har været virkelig hooked på det men de anmeldelser jeg har læst har været negative, så nu er jeg lidt nervøs for af samle det op Smiley


Jonezy
Jonezy

2819
Online
Level: 18 (Twhomp)

0
1ups givet

#33 - Skrevet 10-09-2021 20:20

^Tror du skal passe på med Baldo. Gitte over på discorden havde glædet sig vildt meget til spillet og blev slemt skuffet. Anmeldelser og indtryk tegnede også et billede af lidt for mange issues med spillet. Men det ser charmerende ud.Jonezy
Jonezy

2819
Online
Level: 18 (Twhomp)

0
1ups givet

#34 - Skrevet 27-09-2021 18:05

Ideen er at Firewatch, Kentucky Route Zero og Oxenfree alle skal forbi klubben, men ingen af dem er på tilbud i det store udsalg lige nu, så næste spil bliver MO: Astray, som netop nu er på tilbud til halv pris på 47,50 kr. Tilbuddet gælder til torsdag. Det er lidt en hidden gem, som har fået stor ros af de få som har spillet det. Jeg laver en tråd til det, når jeg lige finder tid til det, men ville lige give en heads up, så folk har chancen for at slå til på tilbudet. Smiley


JOEP
JOEP

47403
Online
Level: 48 (Magikoopa)

0
1ups givet

#35 - Skrevet 27-09-2021 19:33

Puha, det ser lidt stressende ud. Det minder mig om Dandara, der var et helt traditionelt spil, men med en super underlig control, så det blev halv-frustrerende at bevæge sig. Det lagde jeg fra mig efter nogle timer, når bevægelse er frustrerende i et spil, så gider jeg det altså ikke.


Jonezy
Jonezy

2819
Online
Level: 18 (Twhomp)

0
1ups givet

#36 - Skrevet 27-09-2021 19:42 - Redigeret 27-09-2021 19:43

Håber sgu ikke det er al for frustrerende...Smiley Men har brug for noget action inden Metroid Dread rammer.


Jonezy
Jonezy

2819
Online
Level: 18 (Twhomp)

1
1ups givet

#37 - Skrevet 15-10-2021 08:30

Kentucky Route Zero er på tilbud til 100,- lige for tiden. Det kommer snart i Klubben. Smiley