Rygte: Nintendo 64 på ve...

Nintendo sænker prisen p...

LEGO® Super Mario 64™ ...

N-cast #101: Switch OLED ...

N-cast #105: En mystisk d...

My Friend Peppa Pig får ...

Lanceringstrailer for Son...

Big Brain Academy: Brain ...

Prøv Daemon X Machina ga...

N-club Streams: Uge 36

Tetris 99

Nindie Klubben præsenter...

N64Digital chip installat...

Nintendo Switch

Nindie Klubben

Dit seneste køb

LEGO Super Mario

Byt pokemon mellem firere...

SMM3 eller MM eller DKM -...

Mario Kart Tour

Tilbudstråden

K: pokemon leafgreen

S: Switch og 3DS spil

K. Pokémon Black & Poké...

Nintendo 64 spil

K: Wii spil

S: Bravely Default 2

S: Switch skuldertaske (g...

K: The Legend of Zelda: M...

Zelda Collectors Edition ...

Story of Seasons: Trio of Towns

N-club Juletema 2018

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Mario Party: The Top 100

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Nindie Klubben

Jonezy
Jonezy

2471
Online
Level: 18 (Twhomp)

9
1ups givet

Skrevet 01-10-2020 18:24 - Redigeret 07-10-2020 17:18

Nindie Klubben

Med Nintendo Switch og eShoppen har Nintendo fået fat i indie udviklerne, som oplever stor succes på vores yndlings platform. Det betyder et hav af fantastiske, originale og kreative oplevelser i små pakker, som de fleste kan være med på. Indie spillene, som vi kalder nindie spillene, når vi spiller dem på en Nintendo maskine kan ofte noget de store spil produktioner ikke kan med at tage en idé og føre den igennem kreativt og på nye måder, hvilket kan vække følelser og tanker man ellers sjældent får i den her vidunderlige hobby.

Derfor vil jeg nu prøve at lancere Nindie Klubben her på N-Club, som skal fungere som en gammeldags bogklub, hvor man aftaler et bestemt nindie spil, som alle prøver at få spillet over en uge eller 2 (eller hvad vi nu aftaler). Derefter er tanken at man så kan dele sin oplevelse af spillet med andre, som også lige har spillet det.

Vi kender alle, når der lander en kæmpe release og vi alle spiller det samme og snakker og deler oplevelser af spillet. Det er noget af det bedste ved at spille spil ved release. Jeg håber at vi kan opnå lignende, men i stedet give opmærksomheden og kærligheden til mindre Nindie spil, som kan give os anderledes, stærke og opløftende oplevelser.

Man behøver ikke være med hver gang og det er også tilladt at spille spillet på en anden platform, hvis oplevelsen ikke er markant anderledes, men udgangspunktet er naturligvis at spillet findes på eShoppen og kan spilles på Nintendo Switch.

Jeg har personligt et ret stort backlog af nindie spil og hvad jeg tænker kan være rigtig gode oplevelser og denne her klub i clubben er også ment som en måde hvorpå jeg kan committe til at få spillet disse spil og det ville være så fedt, hvis der er nogle som har lyst til at dele disse oplevelser med mig.

Tanken er at vi bruger denne tråd som en præsentation af klubben, generel oversigt, anbefalinger af spil og gode ideer generelt til klubben. Så tager vi refleksioner, diskussioner og tanker om de spil, vi har spillet enten ovre i N-Club’s Discord, hvor vi har fået oprettet en indie kanal til netop snak omkring indie og nindie spil, og hvor I er alle inviteret: https://discord.gg/yDbqZgr eller i den oprettede tråd for spillet her i forummet.

Hygge
Jonezy


NNID: Jonezy77
JOEP
JOEP

44589
Online
Level: 47 (Boo)

0
1ups givet

#31 - Skrevet 06-09-2021 22:08

Jeg er helt lagt ned af hus-ting. Har overtaget vores hus og flytter fredag, så tiden går med arbejde og at pakke lejlighed sammen - med to små børn og 8 års rod er det virkelig lidt af en opgave!


KHFan
KHFan

89
Offline
Level: 4 (Stalkid)

0
1ups givet

#32 - Skrevet 10-09-2021 18:30

Er der nogen der har spillet Baldo? (Ved ikke om det går under indie). Jeg har været virkelig hooked på det men de anmeldelser jeg har læst har været negative, så nu er jeg lidt nervøs for af samle det op Smiley


Jonezy
Jonezy

2471
Online
Level: 18 (Twhomp)

0
1ups givet

#33 - Skrevet 10-09-2021 20:20

^Tror du skal passe på med Baldo. Gitte over på discorden havde glædet sig vildt meget til spillet og blev slemt skuffet. Anmeldelser og indtryk tegnede også et billede af lidt for mange issues med spillet. Men det ser charmerende ud.