Ugens Downloads: Uge 3 20...

Første runde af pakkeleg...

Blue Fire udkommer 4. feb...

Sidste Splatoon 2 Splatfe...

Prøv Dead Cells ganske g...

Se mere til de nye LEGO S...

Kingdoms of Amalur: Re-Re...

Hitman 3 får lanceringst...

Lanceringstrailer udsendt...

Hvad ønsker du fra Ninte...

New Pokémon Snap

Spil på vej til Switch

Dit seneste køb

Animal Crossing

My Nintendo

Super Mario 3D World + Bo...

Mario Kart 8 Deluxe

Switch - spilrygter og sp...

Kickstarter Tråden

Pokémon-tråd

Tilbudstråden

K: Wii remote plus

Tank! Tank! Tank (Wii U) ...

Vurdering af Pokemon kort

S: Diverse spil

K / B: Wii U titler

Super Mario 3D All-Stars ...

K: Nintendo/Playstation M...

S: Classic Xecutor2 modde...

K: Heart Gold/Soul Silver

N-club Juletema 2018

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Story of Seasons: Trio of Towns

Mario Party: The Top 100

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

De bedste spil til 3DS

AND
AND

138
Online
Level: 35 (Lakitu)

0
1ups givet

Skrevet 21-03-2015 11:10

Jeg har ikke selv nogen Nintendo DS af nogen art. Overhoved. Meeeeen, har længe gået med tanken om at købe en 3DS'er, på et tidspunkt i en ikke alt for fjern fremtid. I den forbindelse tænkte jeg at det kunne være spændende at høre lidt om, hvad I andre synes, er de bedste spil til både 3DS og de tidligere DS-konsoller, hvis spil 3DS'eren jo også kan spille.

Jeg kan af gode grunde ikke rigtig selv lægge ud, men jeg vil meget gerne også høre nogle meninger om følgende spil:

-The Legend of Zelda: Phantom Hourglass, Spirit Tracks og A Link Between Worlds
-Luigi's Mansion 2
-Pokémon-spillene - der er jo så mange, hvilke er bedst?

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Mystical Ninja: Starring Goemon Greatest '98
Ibisumaru: "Igimagiocar!!"
Konami Yeah!!
  madjor
  madjor

  272
  Offline
  Level: 17 (Deku Baba)

  0
  1ups givet

  #1 - Skrevet 21-03-2015 11:47

  Jeg er selv ret ny på 3DS. Købte en 2DS for et års tid siden, og opgraderede til new 3DS ved realease Smiley Af ovennævnte spil har jog dog kun "A Link Between Worlds", men det skal klart have mine varmeste anbefalinger. Hvis du er fan af gammeldags 2D Zelda, så er dette spil simpelthen et must have! Det bygger videre på "A Link to the Past". Og tilbyder alt det bedste fra 2D Zelda gennem tiderne. En fornøjelse for en gammel gamer som mig (på 34 år) Smiley


  AND
  AND

  138
  Online
  Level: 35 (Lakitu)

  0
  1ups givet

  #2 - Skrevet 21-03-2015 12:27

  Lyder rigtig godt, madjor - har du andre spil, som du eventuelt kunne anbefale? Smiley


  Rokit
  Rokit

  0
  Offline
  Level: 14 (Inkling)

  0
  1ups givet

  #3 - Skrevet 21-03-2015 12:53

  madjor skrev:
  Jeg er selv ret ny på 3DS. Købte en 2DS for et års tid siden, og opgraderede til new 3DS ved realease Smiley Af ovennævnte spil har jog dog kun "A Link Between Worlds", men det skal klart have mine varmeste anbefalinger. Hvis du er fan af gammeldags 2D Zelda, så er dette spil simpelthen et must have! Det bygger videre på "A Link to the Past". Og tilbyder alt det bedste fra 2D Zelda gennem tiderne. En fornøjelse for en gammel gamer som mig (på 34 år) Smiley  Fedt! Har gamet en del "Link's Awakening" til GameBoy, så kunne sagtens finde på at tilføje "A Link Between Worlds" til samlingen! Smiley


  AND
  AND

  138
  Online
  Level: 35 (Lakitu)

  0
  1ups givet

  #4 - Skrevet 21-03-2015 13:25

  Jeg sad lige og så noget videoanmeldelse af de to Zelda-spil til DS. Nogen der ved om man SKAL styre med pennen? Hvordan styrer man i A Link Between Worlds?


  madjor
  madjor

  272
  Offline
  Level: 17 (Deku Baba)

  0
  1ups givet

  #5 - Skrevet 21-03-2015 14:34

  Har også selv gennemført "Link's Awakening DX" på min 2DS - et helt igennem fantastisk spil Smiley "A Link Between Worlds" styres på "normal" vis uden pennen. Men touchskærmen har nyttige funktioner, såsom håndtering af items og kort.

  @AND er du Mario fan, så skal du også se nærmere på Super Mario 3D Land og New Super Mario Bros 2.


  Lorvald
  Lorvald

  140
  Offline
  Level: 23 (Skree)

  0
  1ups givet

  #6 - Skrevet 21-03-2015 14:37

  Jeg har ikke selv spillet Phantom Hourglass, men i Spirit Tracks spiller man kun med pennen. Jeg gætter på det er det samme i PH. I ALBW styrer man almindeligt med Circle Pad'en Smiley


  Zalman
  Zalman

  209
  Offline
  Level: 28 (Skeeter)

  0
  1ups givet

  #7 - Skrevet 21-03-2015 14:42

  DS'ens styrke ligger i third-party. Nintendos eget output er overraskende ringe. På den måde er maskinen meget utraditonel.

  De to Zelda-spil er ikke dårlige i sig selv, men mange mener ikke, at de lever op til seriens standarder. Og ja, man skal spille med stylus. A Link Between Worlds er derimod et must-play. Et af de bedste spil på 3DS.

  Med hensyn til Pokémon, så er der som du selv siger en del, men mange af dem overlapper lidt hinanden. For den 4. generation er der Diamond, Pearl og Platinum, men du behøver egentlig kun Platinum. Derudover er der remakes af den 2. generation, så du kan vælge imellem HeartGold eller SoulSilver. Til sidst er der den 5. generation, som har Black eller White. Denne generation er også den første (og indtil videre den eneste) der fik direkte efterfølgere med Black 2 og White 2, så hvis du vil have mere, kan du også købe dem. Men start med de første. Derfor: Platinum, HeartGold/SoulSilver, og Black/White.

  Luigi's Mansion 2 er også rigtig godt. Det kan klart anbefales.


  AND
  AND

  138
  Online
  Level: 35 (Lakitu)

  0
  1ups givet

  #8 - Skrevet 24-03-2015 13:54

  Der må da være flere som kan byde ind med nogle anbefalinger - gerne alt lige fra DS til 3DS Smiley


  O-train
  O-train

  326
  Offline
  Level: 35 (Lakitu)

  0
  1ups givet

  #9 - Skrevet 24-03-2015 15:06

  Zelda spillene på DS'eren er ikke super fede, hvis du spørger mig. Jeg kunne ikke komme igennem dem af kedsomhed.

  Ang. Pokémon så var White 2 i hvert fald super! Jeg blev godt overrasket, da jeg købte det dagene op til X og Y's release - jeg syntes faktisk det var bedre end X og Y. Grafikken er selvfølgelig svært gammeldags at kigge på hehe.

  Som jeg forstår det, så bør man give Castlevania spillene et skud på DS'eren. Jeg har aldrig selv spillet dem, men de skulle være fantastiske.

  Nu kommer Xenoblade d. 4 april, så hvis du vil investere i en N3DS og have et stort spil fuldt til renden med indhold, så har du ligesom dit first pick der Smiley


  Rockarina
  Rockarina

  152
  Offline
  Level: 31 (ChuChu)

  1
  1ups givet

  #10 - Skrevet 24-03-2015 19:41

  Ugh... Listen er lang, men skal prøve at indskærpe dem lidt Smiley

  Legend of zelda min første rigtige spil oplevelse med Link var phantom hourglass. Det var meget anderledes end alle andre spil jeg havde prøvet, så der gik egentlig godt og vel et halvt år før jeg gav det en chance - men så var jeg mildest talt også solgt til stang lakrids. Senere fik jeg Spirit Tracks, som jeg syntes var nemmere (måske fordi jeg nu havde gennemført hourglass, og vidste det mest grundlæggende). Jeg kunne også bedre lide spirit tracks, pga at man nu rejste rundt med tog og ikke med skib, hvilket jeg syntes var lidt langsommeligt. I starten var jeg også lidt træt af at man kun kunne styre med stylus, men efter noget tid så vænner man sig til det, og så føles det egentligt naturligt nok. Men med det sagt, så er a link between worlds min all time favorit Smiley jeg ved godt mange har beklaget sig over at sværhedsgraden er minimal, men jeg elsker det spil. Det er så hyggeligt. Ocarina of time tog mig omkring 2 år før jeg hankede op i min selv og sagde at nu skulle der altså ske noget med det spil. Det er et super visuelt flot zelda spil, og er også glad for at jeg lagde nogle timer i det til trods for det helt andet look det har.

  Animal Crossing stillede første gang bekendtskab med det på min ds lite, og brugte virkelig mange timer/dage/uger på det. Tror jeg spillede det hver dag i over et år. 3ds versionen "new leaf" er bare så meget federe med alle de nye tiltag, butikker, nat klub og solskins øen.

  Luigis mansion elsker det - og spiller det stadig engang i mellem. Kan godt lide grafikken og humoren i spillet, samt at man skal tænke kreativ når man skal finde alle de hidden gems Smiley

  Fantasy life en blanding af alt det jeg elsker, opbyg din egen karakter, indret dine huse i forskellige byer, bekæmp drager og udvikle dine skills indenfor alverdens områder. Smed dine egne våben og rustninger, byg dine egne møbler og hjælp folk med deres request.

  pokémon de bedste spil ud fra min synsvinkel er Heartgold/Soulsilver, samt X|Y. Jeg kedede mig i Pearl/Diamond-(platin var lidt bedre) , Black(2)/white(2).
  Men det er vel meget en smagssag. Smiley