Detaljer om Retro Studios...

N-club Streams: Uge 40

Spar op til 75 % på over...

N-club Streams: Uge 39

The Legend of Heroes: Tra...

N-cast #146: Er Splatoon ...

Første trailer for Super...

Shovel Knight Dig ude nu

Førstehåndsindtryk af L...

Se mere til verdenen i ny...

Spil på vej til Switch

Cuphead

LEGO Super Mario

Mario Kart Tour

Nintendo Switch

Pokémon Sword / Shield

Pokémon Scarlet & Violet

Pokémon Unite

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Film med videospilsrefere...

K: Dreamcast konsol (Defe...

S: Mario samlerting

S: Starlink inkl figur og...

Tilbudstråden

V: Forseglede Nintendo ti...

Original autentisk ubrugt...

K: The Legend Of Zelda: T...

S: Starlink inkl figur og...

Manualer til Gamecube spi...

K: Zelda BotW

Story of Seasons: Trio of Towns

N-club Juletema 2018

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Mario Party: The Top 100

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Er 3DS ved at dø ud?

Dummiz
Dummiz

117
Offline
Level: 3 (Koopa-Troopa)

0
1ups givet

Skrevet 28-03-2012 16:50

Ja jeg har lige et spørgsmål til alle jer Nintendo Geeks der må være derude i det ganske land.

Blev Nintendo 3DS nogensinde den succes som Nintendo troede den blev? Jeg er lidt nysgerrig for på den ene side vil jeg vildt gerne prøve en 3DS men det er jo ikke ligefrem mange titler der er kommet til 3DS som tiltaler en gammel gamer (runder de 30 år nu her) Hvis ikke man er til Pokemon spil og japanske inspireret spil burde man så holde sig væk? Er der overhoved fornuftige spil til et voksen publikum?

Og er 3D Effekten virkelig så god? har læst flere og flere steder at folk med en 3DS slukker for effekten når de spiller. hvorfor så have en 3DS?

Hellere 10 ryk i banditten end 10 banditter i ryggen..!
Dennis Høj-Suhr
Dennis Høj-Suhr

27
Offline
Level: 26 (Octopi)

0
1ups givet

#46 - Skrevet 16-04-2012 22:42

synes bestem ikke 3DS er ved at dø synes faktisk at meget af de gode spil kommer nu
kid icarus uprising og Star Fox og om ikke så længe Mario Tennis Smiley så nej dø er den ikke lige med det sammekasper88
kasper88

22
Offline
Level: 28 (Skeeter)

0
1ups givet

#47 - Skrevet 16-04-2012 22:55

3DS er en støvsluger - nok derfor de udgiver Luigi's Mansion 2 - det er den rene symbolik - for nogen form for kommerciel succes bliver det i hvert fald ikke.

Jeg har opgivet 3DS for nu. Måske skulle man sælge den.


STEEL
STEEL

7
Offline
Level: 6 (Cucco)

0
1ups givet

#48 - Skrevet 16-04-2012 23:21

Hej A er der virkelig ingen spil på gaden som du syntes om?? jeg har selv en og spillene
er super. Man kan altid købe de gamle på eShop så kan du gammle spil.

PS dit profil billede ser cool udSmiley


Zøvnig
Zøvnig

10
Offline
Level: 20 (Moblin)

0
1ups givet

#49 - Skrevet 17-04-2012 00:46

Nu har A stortset afskyet og hadet på 3DS siden den blev annonceret, så jeg tror der skal mere end et par gode spil til, før han vender rundt og få et andet syn på den. Den skal vel stort set sælger 200 millioner + og kurere kræft og Ebola, før han så meget som overvejer, at sige noget positivt om den.


kasper88
kasper88

22
Offline
Level: 28 (Skeeter)

0
1ups givet

#50 - Skrevet 17-04-2012 06:18

Det er nu ikke helt sandt, Zøvnig, men det ved du også godt.

STEEL, jo, der er 1 1/2 gode spil til 3DS. Det er bare skuffende i forhold til, det er en maskine, der har kostet 2100-1300 kroner.


0
0

0
Offline
Level: 23 (Skree)

0
1ups givet

#51 - Skrevet 17-04-2012 08:24

Zøvnig skrev:
Nu har A stortset afskyet og hadet på 3DS siden den blev annonceret, så jeg tror der skal mere end et par gode spil til, før han vender rundt og få et andet syn på den. Den skal vel stort set sælger 200 millioner + og kurere kræft og Ebola, før han så meget som overvejer, at sige noget positivt om den.Det synes jeg er lidt unfair sagt over for Alex.

Det eneste vi kræver er jo bare gode spil og desværre for 3DSs vedkommende kan de gode spil tælles på tre fingre. Jeg synes virkelig det er trist at se på spillebutikkers 3DS hylde... Der er de to-tre gode spil og så er der resten og det er efterhånden en stor del Smiley


kasper88
kasper88

22
Offline
Level: 28 (Skeeter)

0
1ups givet

#52 - Skrevet 17-04-2012 08:59

Jeg bruger p.t. pengene på apps til min iPad i stedet for. Ikke fordi jeg vil gå ind i diskussionen om, at iPad og iPhone er i direkte konkurrence med 3DS, for det er de ikke. Men alt er selvfølgelig i indirekte konkurrence.

I forhold til iPad bruger jeg flest penge på utility apps og ikke gaming apps. Men jeg har et budget. Og hvis Nintendo faktisk lavede gode spil til 3DS, ville jeg selvfølgelig substituere en del af mit iPad-forbrug med 3DS-forbrug. Med andre ord: Nintendo går glip af mine kroner, fordi de hovedsageligt har haft fokus på at udvikle latterlige spil som Kid Icarus, Animal Crossing etc. til 3DS, som kun den samme lille gruppe af GameCube-gamere køber.

Forhåbentligt ændrer de nye Super Mario Bros.-spil på dette. Jeg ved dog ikke, om jeg køber dem, hvis de Mii's virkelig er en del af dem.


Zøvnig
Zøvnig

10
Offline
Level: 20 (Moblin)

0
1ups givet

#53 - Skrevet 17-04-2012 12:28

Galactico skrev:

Det synes jeg er lidt unfair sagt over for Alex.

Det eneste vi kræver er jo bare gode spil og desværre for 3DSs vedkommende kan de gode spil tælles på tre fingre. Jeg synes virkelig det er trist at se på spillebutikkers 3DS hylde... Der er de to-tre gode spil og så er der resten og det er efterhånden en stor del SmileyNu begyndte A's kritik af 3DS'en længe før den udkom og det er lige den tendens jeg ofte er voldsomt imod (generelt set ikke bare fordi det er ham der skriver). Som jeg oplever det, så er alle velkomne til, at dømme spil de har spillet, film de har set eller konsoller som de har haft imellem hænderne. Det er til gengæld også meget naturligt, at hvis man på forhånd kritisere noget voldsomt, som man aldrig selv har stiftet bekendtskab med, så skal der ualmindelig meget til, før man skifter holdning igen senere hen, selvom hvis man køber produktet.

Men denne type diskussioner vil altid handle om smag og behag. Vi er rigtig mange som er super glade for vores 3DS og synes der er ret mange gode spil ude til den allerede. Jeg kan ikke huske hvornår jeg sidst har haft så mange gode spiloplevelser, inden for de første 12 måneder af en konsols levetid. Det sidste postulat er alle nok ikke enige i, hvilket naturligvis er okay.

Emnet her handler dog om, om 3DS er ved at uddø og det kan man vel ikke just tillade sig at konstaterelige meget hvad. I hvert fald ikke så længe den sælger som den gør over det meste af verdenen.

Læg mærke til, at jeg ikke kalder den en kæmpe succes, da det selvfølgelig er alt for tidligt at dømme.


chessr
chessr

341
Offline
Level: 31 (ChuChu)

0
1ups givet

#54 - Skrevet 17-04-2012 14:13

A skrev:
: Nintendo går glip af mine kroner, fordi de hovedsageligt har haft fokus på at udvikle latterlige spil som Kid Icarus, Animal Crossing etc. til 3DS, som kun den samme lille gruppe af GameCube-gamere køber.
.lol Smiley