N-club Streams: Uge 16

Indie World Showcase apri...

Europa kommer til Switch

Indie-udsalg startet nu

SteamWorld Heist II annon...

Penny's Big Breakaway ude...

Se Indie World Showcase i...

Prøv Eiyuden Chronicle: ...

Tre nye spil til SNES Onl...

Inti Creates annoncerer U...

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Spil på vej til Switch

Pokémon GO

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

F-Zero 99

Legend of Zelda: Tears of...

Legend of Zelda: Breath o...

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

HJÆLP! - Er meget i tvivl

Yoshigirl
Yoshigirl

963
Offline
Level: 3 (Koopa-Troopa)

0
1ups givet

Skrevet 24-05-2014 19:38

Hej gamereSmiley

Jeg overvejer meget kraftigt at få en N3DS, men har i forvejen en Wii og GBA (SP) og samtidig synes jeg at 3DS'en er dyr. Ved godt man kan købe dem brugt, men så er garantien ikke særlig stor for at de ikke har fejl, hvilket jeg vil være meget ked af.
Desuden er der nogen som mener at det kan skade ens syn at have 3D-effekten til og mange vælger den alligevel fra. Men er det rigtigt, at det er skadeligt og har det nogen som helst gener, hvis man har den aktiveret? Og hvad oplever I, når man har siddet længe og spillet med effekten til?
Da min økonomi ikke er særlig høj, kan jeg desværre heller ikke bare lige købe mig en, når jeg har lyst, så jeg skal til at spare op. Tænker på at ønske mig penge til min fødselsdag, men synes bare også det er en smule "tomt" kun at få penge. Det er svært fordi jeg sådan set har ønsket mig den ret længe nu, men har ikke haft mulighed for at spare sammen + det måske er en dum idé, når jeg som sagt har min GBA, som jeg godt nok ikke spiller helt vildt på og ikke har kunnet finde Mariospil til, som jeg SÅ gerne vil have! Min Wii bliver ikke brugt så meget, fordi den står hjemme hos mine forældre og vi har kun et fjernsyn, så det er ikke så tilgængeligt at sætte sig ned og spille løs, så længe og når man har lyst, derfor endnu en fordel at have en 3DS'er på mit værelse på skolen og der kan fås Mariospil OG Nintendogs, (Ja, jeg er PIGE Smiley) som ikke kan fås til GBA. Årh, hvor jeg dog altid har ønsket mig Nintendogs! Smiley

    O-train
    O-train

    326
    Offline
    Level: 35 (Lakitu)

    0
    1ups givet

    #1 - Skrevet 24-05-2014 19:48

    Ved godt man kan købe dem brugt, men så er garantien ikke særlig stor for at de ikke har fejl, hvilket jeg vil være meget ked af.



    Jeg vil vove at påstå at Nintendo laver ekstremt stabilt hardware, så hvis du køber brugt, så bør du ikk frygte noget,så længe du ved at maskinen dur Smiley

    Desuden er der nogen som mener at det kan skade ens syn at have 3D-effekten til og mange vælger den alligevel fra. Men er det rigtigt, at det er skadeligt og har det nogen som helst gener, hvis man har den aktiveret?



    Det kan være skadende, hvis du er under 7 år (det har noget at gøre med, om ens syn er udviklet - eller noget) - et firma som Nintendo ville aldrig udgive noget som er decideret skadende. Et produkt skal også igennem mange tests før det kan sælges, Nintendo har ikke bare lavet en maskine som går fra idé til produkt på hylderne, det skal du ikke være bekymret for. 3D'en fungerer fint, men det er altså ikke overvældende, og du ender sikkert med at slå det fra for at spare batteri... 3D'en dur også kun, når maskinen er vinklet præcist, og det tager noget "frihed" fra oplevelsen. Personligt synes jeg 3D'en er sjov at opleve, men slet ikke nødvendig.

    Nu er du jo en pige, og måske kan du godt lide lidt pink.. måske hehe -

    Den her side tilbyder stadigvæk garanti, selvom maskinerne er brugte (det gør de iøvrigt også i butikker som GameStop) -

    http://bozz.dk/nintendo-3ds-158/maskiner-159/

    Har ikke spillet Nintendogs i mange mange år, men udover det, så har maskinen en del at byde på OG udover 3DS spil, så kan du jo også spille Nintendo DS spil fra generationen før, og der er jo også en masse gode (og nu billige) spil Smiley

    Meget kort:

    1. Priser varierer meget. Være ikke bange for at købe brugt, for Nintendo har som regel styr på kvaliteten af deres konsoller. Tænk på det således: Gameboy Advance er +10 år gammel, og den fungerer stadigvæk Smiley!

    2. Nej den er ikke skadende, men det frarådes at man bruger 3D, hvis man er under 7 år, fordi det kan fører til potentielle skader. Nogen mener, at man kan få lidt kvalme eller ubehag, men så slår man bare 3D'en fra, det betyder ikke meget for spiloplevelsen.


    Rockarina
    Rockarina

    152
    Offline
    Level: 31 (ChuChu)

    0
    1ups givet

    #2 - Skrevet 24-05-2014 20:56

    Jeg synes bestemt den er pengene værd!
    Mht 3D effekten er det rigtig som OliverAdam skriver, det er børn under 6-7år der kan tag skade af den da deres syn ikke er færdig udviklet endnu.
    Dog spiller jeg aldrig med 3D effekt fordi det kræver (afhængigt af hva man spiller) at man holder konsollen i nogenlunde samme position (ellers kan det virker sløret)
    Og som Oliver også siger, bør du ikke være nervøs for at købe en brugt. Vi købte en brugt til min nevø via guloggratis for snart 2 år siden, og den virker stadig upåklageligt, og blir brugt flittigt. Hvis du er ligeglad med om det er en xl eller en almindelig, så kan du jo løbende tjekke for nye salgsannoncer på de forskellige dba G&G osv. Man kan være heldig og gøre et "kup" hvis der er nogle som bare vil sælge deres fordi de står og mangler kontanter.

    Jeg har selv lige solgt min ene 3ds xl for 800kr, da jeg hellere ville ha den nye Yoshi edition. Og den var da pænt velholdt eftersom jeg er voksen, og aldrig har tabt den eller lignende. De fleste sælgere skriver som regel også i deres annoncer hvis det er en velholdt maskine, og så kan man jo kigge på billederne de evt har lagt ind for at se om det ser rigtig nok ud. Vi var som sagt heldige at finde en super velholdt en med 3 spil til 600kr, og min nevø som egentlig ikke altid behandler sine ting lige godt, har den dag idag stadig en 100% velfungerende maskine, og den har mange gode år i sig endnu.

    Selvfølgelig er der også muligheden at købe en 2ds. Den er lidt billigere, kører med de samme spil, bare uden mulighed for 3D effekt Smiley