N-cast #215: Er Indie Dir...

N-club Streams: Uge 16

Indie World Showcase apri...

Europa kommer til Switch

Indie-udsalg startet nu

SteamWorld Heist II annon...

Penny's Big Breakaway ude...

Se Indie World Showcase i...

Prøv Eiyuden Chronicle: ...

Tre nye spil til SNES Onl...

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Spil på vej til Switch

Pokémon GO

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

F-Zero 99

Legend of Zelda: Tears of...

Legend of Zelda: Breath o...

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Nintendo 3DS XL Meninger

The ultimate beast
The ultimate beast

2722
Offline
Level: 20 (Moblin)

0
1ups givet

Skrevet 28-07-2012 21:23

Jeg lovede tidligere at skrive min egen holdning til den nye 3DS model og så tænkte jeg, at der sikkert var flere, der ville ytre deres holdning om den nye model. Smiley
Først må jeg lige sige, at jeg har opgraderet fra den allerførste DS til denne 3DS XL, så jeg kan ikke sammenligne meget med den første 3DS model, da jeg ikke har spillet på den.

Jeg havde i et stykke tid overvejet at købe en 3DS, så da Nintendo afslørede deres XL model blev jeg klar over, at denne sikkert ville være at foretrække. Jeg var dog lidt skuffet over designet da jeg først så den i Nintendo Direct. Størrelsen så ud som en forbedring, men designet eller snarere farverne var slet ikke så indbydende eller levende som på den originale 3DS og det skuffede mig. Jeg kan dog i dag meddele, at billeder ikke retfærdiggøre 3DS XL'ens design. Jeg hentede min blå XL model i dag, og farven er super klar og lækker. På billeder kan det nemt se ud som om farverne er lidt matte og kedelige, men i virkeligheden er farven klart blå og metallisk. Virkelig lækker! Men en negativ ting er dog, at dette design også efterlader fingeraftryk på overfladen. Ikke så tydeligt som et glossy design, men det kan stadig ses.
Ikke alene er 3DS XL'en meget stor, men den er også meget tung. Heldigvis har den bløde/runde kanter, der ikke skær i hænderne, men vægten kan klart mærkes i forhold til tidligere Nintendo håndholdte.
Skærmene er jo det spændende og "nye" ved denne model og de er rigtigt gode. De viser et klart og smukt billede (klart bedre end den første originale DS model) og jeg har ikke lagt mærke til refleksion i skærmene. Billedet er på ingen måde pixeleret og ser meget naturligt ud "in action".
Personligt har jeg også købt denne model for at kunne beholde mine DS spil og spille dem på denne maskine, men skuffende nok er billedkvaliteten ikke ligeså god som den almindelige DS. Farverne er ganske vidst mere klare, men der er et filter, som gør billedet en anelse anderledes. Heldigvis kan man komme rundt om dette ved at spille DS spillene i deres oprindelige opløsning, ved at holde start og select nede under opstart, og så er billedkvaliteten udmærket og DS spillene kan sagtens nydes fuldt ud alligevel. Faktisk spiller XL modellen DS spil bedre i deres oprindelige opløsning end den første 3DS model såvidt jeg har hørt.
Jeg kan desværre ikke sammenligne ret meget med den første 3DS model, men jeg vil sige at 3D effekten ikke har imponeret mig ret meget endnu. Jeg har kun brugt den i dag, og Super Mario 3D Land har nogle overraskende og sjove effekter, men jeg synes 3D effekten er hård for øjnene og det er ikke nemt at få et helt klart billede med 3D effekten. Det kan dog være, at jeg blot trænger til at vænne mig til det og lærer at bruge det ordentligt.
Sidst men ikke mindst har batteriet holdt rigtig godt i dag. Jeg har brugt maskinen i omkring 4 timer og batteriet er lige knap halvt nede og jeg har kørt med maksimal lys i skærmen, 3D effekten tændt og brugt Wi-fi, så indtil videre kan jeg ikke forestille mig, at batteriet bliver et problem.
Generelt kan jeg rigtig godt lide 3DS XL, men den er ikke perfekt. Helt sikkert pengene værd for mig, men jeg kan ikke forestille mig at det er værd at opgradere fra den første 3DS model til denne. De spil jeg har testet på den har været virkelig flotte og de store skærme er lækre, men 3D effekten har ikke imponeret mig endnu.

Det var min mini-anmeldelse eller min mening om "opgraderingen". Nu vil jeg gerne høre jeres meninger om 3DS'ens "storebror". Smiley

KJ85
KJ85

21420
Online
Level: 58 (Tektite)

0
1ups givet

#16 - Skrevet 23-04-2013 11:48

Den hvide XL er helt hvid Smiley


JOEP
JOEP

74174
Online
Level: 50 (Torizo)

0
1ups givet

#17 - Skrevet 23-04-2013 12:01

Når jeg ser videoer for spil på nettet, hvor spillet er vist på 3DSXL, ærgrer jeg mig gang på gang, men når jeg så endelig spiller spil på min normale 3DS, så er det egentlig ligemeget. En større skærm ville være en bonus, men jeg er egentlig fint nok tilfreds med størrelsen på skærmen på den originale.


Fawful
Fawful

2363
Offline
Level: 18 (Twhomp)

0
1ups givet

#18 - Skrevet 23-04-2013 13:13

Ja, og ikke mindst størrelsen på selve maskinen er dejlig på den gamle, og så er den pænere Smiley Jeg har heller ikke behov for større skærm.


Rasmus A
Rasmus A

-4
Offline
Level: 19 (Bullet Bill)

0
1ups givet

#19 - Skrevet 23-04-2013 15:47

det gode ved 3ds xl er KLART den er mere naturlig at holde ved i længere tid..

har prøvet flere alm 3ds som giver mig ondt i fingerne...




Fawful
Fawful

2363
Offline
Level: 18 (Twhomp)

0
1ups givet

#20 - Skrevet 23-04-2013 17:07

Kunne godt forestille mig, den er bedre at holde om, helt klart. Det er også ret irriterende, jeg endnu ikke har oplevet i nogen butik, at man kan prøve den :/


Michael
Michael

5396
Offline
Level: 18 (Twhomp)

0
1ups givet

#21 - Skrevet 23-04-2013 18:20

3DS XL er den bedst konstruerede håndholdte jeg nogensinde har brugt. Alt ved den er guddommeligt. Komforten er amazing, og maskinen som en helhed oser bare af godt håndværk. Jeg havde det præcis omvendt med 3DS'eren. Jeg hadede faktisk at bruge den, for at være blunt.


Mic
Mic

292
Offline
Level: 16 (Space Pirate)

0
1ups givet

#22 - Skrevet 23-04-2013 19:37 - Redigeret 24-04-2013 15:52

Michael skrev:
3DS XL er den bedst konstruerede håndholdte jeg nogensinde har brugt. Alt ved den er guddommeligt. Komforten er amazing, og maskinen som en helhed oser bare af godt håndværk. Jeg havde det præcis omvendt med 3DS'eren. Jeg hadede faktisk at bruge den, for at være blunt.


Er fuldstændig enig. 3DS sucks, 3DS XL er guddommelig


Mark RL
Mark RL

33
Offline
Level: 3 (Koopa-Troopa)

0
1ups givet

#23 - Skrevet 23-04-2013 21:42

Vores den bette havde en DSi, og skulle ahve ny, såder købte vi en 3DS XL, og har bestemt ikke fortrudt, og han er superglad for den store skærmen. Dog syntes jeg at den knirker omkring der hvor "pennen" skal skubbes ind, desværre. Men vi er rigtig glade for den Smiley


Linda B
Linda B

0
Offline
Level: 13 (Baby Dodongo)

0
1ups givet

#24 - Skrevet 24-04-2013 09:46

Michael skrev:
3DS XL er den bedst konstruerede håndholdte jeg nogensinde har brugt. Alt ved den er guddommeligt. Komforten er amazing, og maskinen som en helhed oser bare af godt håndværk. Jeg havde det præcis omvendt med 3DS'eren. Jeg hadede faktisk at bruge den, for at være blunt.


Jeg kan kun melde mig enig Smiley Den er helt klart min foretrukne af de typer DS'er, jeg har haft og jeg er meget glad for, at jeg valgte at anskaffe mig den Smiley


3xr
3xr

109
Offline
Level: 5 (Cheep)

0
1ups givet

#25 - Skrevet 24-04-2013 12:45 - Redigeret 24-04-2013 12:46

Der er så mange delte meninger om den almindelige 3DS kontra XL-udgaven, når man kigger på nettet. Nogle synes den almindelige er nemmere at bruge, er bedre for hænderne, og 3D effekten er også bedre, mens andre mener det stik modsatte. Det er bare ikke til at blive klog på.

Der er også nogle som mener, den ene er pænere end den anden. Personligt mener jeg de begge er gri... ikke de mest kønne håndholdte konsoller jeg har set. Da jeg modtog min 3DS og så den første gang (havde kun set den på nettet indtil da) troede de havde sendt mig en prototype haha. Jeg gloede bare på de der store kanter rundt om den nederste skærm en ekstra gang eller to må jeg nok indrømme. Men så længe jeg kan spille sjove spil på konsollet er jeg næsten ligeglad med hvordan den ser ud og hvilken farve den har, så længe hænderne ikke er ved at falde af led efter en times brug af konsollet. Og som man siger, så er det jo det indre der tæller. Smiley

Jeg selv har ikke prøvet 3DSXL udgaven, men er ikke uninteresseret. Der er dog et par ting som holder mig tilbage fra at tage springet.

For det første kan jeg ikke forstå hvorfor Nintendo ikke leverer lader med. Ja, jeg har jo en DSi og 3DS med ladere der kan bruges til XL'en også, men hvad hvis jeg ville sælge dem? Nintendo er bare for begærlige efter min smag nogen gange (læs: ofte).

Den virker også lige lovlig stor af et håndkonsol at være. Kan godt være den er mere ergonomisk (for den almindelige 3DS er ikke særlig ergonomisk for mig i hvert fald) så ved ikke om den bliver lidt 'tung at danse med' efter et stykke tid.

Omvendt kan jeg godt lide de afrunde kanter på XL'en og at select, home og start knapperne nu skulle være nemmere at aktivere. Dette design ville være optimalt i en ny 3DSi slags model hvis den overhovedet bliver udgivet, altså en lite 3DS med godt, ergonomisk design.

OK, mit indlæg blev lidt langt så...

tl;dr (træls læsning, det 'er) = Jeg kan ikke beslutte mig for om jeg skal beholde min normale 3DS eller købe XL-udgaven. Måske jeg bare skal vente på en lite 3DSi hvis den bliver udgivet.


ThePatrickBay
ThePatrickBay

8090
Online
Level: 33 (Hammer Bro)

0
1ups givet

#26 - Skrevet 24-04-2013 12:53

Mange husholdninger har mere end én (3)DS i huset, så med et miljømæssigt blik giver det god mening, at den ikke ligger i. Så kan man jo bare bruge den, man allerede har i forvejen, eller købe en billig lader - De kan fås for en hund nogle steder.


Rasmus A
Rasmus A

-4
Offline
Level: 19 (Bullet Bill)

0
1ups givet

#27 - Skrevet 24-04-2013 14:48

hvis man køber 3ds xl i gamestop får man en gratis lader med Smiley


3xr
3xr

109
Offline
Level: 5 (Cheep)

0
1ups givet

#28 - Skrevet 24-04-2013 15:33

@Rasmus OK tak, det lyder interessant. Har du et link?

Anyway, nu tog nysgerrigheden over, så da vi alligevel skulle ud og handle gik jeg hen til spilafdelingen og spurgte om jeg måtte se på et XL konsol sådan rigtigt. De åbnede så en æske med den grå udgave og, wow, jeg blev temmelig overrasket på en rigtig positiv måde. Den almindelige 3DS'er så rimelig pæn ud da jeg så billeder af den på nettet, men syntes ikke den var det, da jeg modtog en selv. Lige det omvendte med XL-en, synes jeg. Den ser både pænere ud, end på billeder, men hvad vigtigere er (for mig), den virkede virkelig god at holde, sådan rigtig godt ergonomisk bygget.

Så det ser ud til at der snart skal udvides med et ekstra håndholdt spillekonsol i vores familie, til min kones store glæde er jeg sikker på. Smiley


Michael
Michael

5396
Offline
Level: 18 (Twhomp)

0
1ups givet

#29 - Skrevet 24-04-2013 17:12

@ 3RRR:
Jeg mener faktisk ikke der står noget om det på GameStops egen hjemmeside, men for at det skal være helt rigtigt så tager de 39,- for en lader. Spørger du pænt, så kan du sikkert godt få den med uden merpris.

En 3DS XL'er står vist til 1599,- i GameStop, mens en hvid med Mario Kart 7 pre-installed koster 1749,-. Fælles for dem begge er, at du kan tage et udvalgt spil med til for 99,- oveni.

Nu jeg er i gang med den store salgstale, så kan du i øvrigt spare 450 kroner af prisen, hvis du indbytter to spil fra denne liste. http://gamestop.dk/trade-list.asp Der er både 3DS, og en pæn portion gamle DS-spil på listen.