N-club Streams: Uge 16

Indie World Showcase apri...

Europa kommer til Switch

Indie-udsalg startet nu

SteamWorld Heist II annon...

Penny's Big Breakaway ude...

Se Indie World Showcase i...

Prøv Eiyuden Chronicle: ...

Tre nye spil til SNES Onl...

Inti Creates annoncerer U...

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Spil på vej til Switch

Pokémon GO

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

F-Zero 99

Legend of Zelda: Tears of...

Legend of Zelda: Breath o...

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

skal I have en 3DS?

kasper88
kasper88

22
Offline
Level: 28 (Skeeter)

0
1ups givet

Skrevet 30-07-2011 20:27 - Redigeret 24-03-2013 22:06

.

Sillyyy
Sillyyy

2949
Offline
Level: 17 (Deku Baba)

0
1ups givet

#1 - Skrevet 31-07-2011 00:01

Jeg bestilte min Nintendo 3DS i fredags, da jeg gerne vil have Ambassador-fordelene, så jeg modtager den nok på mandag. Har ikke købt nogle spil til den endnu, da jeg regner med, at jeg hovedsagligt vil købe retro spil fra Shoppen, som jeg ikke fik prøvet, eller gerne vil spille igen med et nyt touch.

Men jeg vil gerne købe Ocarina of Time 3D og Lylat Wars 3D inden længe, og så synes jeg, at Super Mario 3D så lidt spændende ud. Jeg er lidt spændt på, om batterierne virkelig er sådan et problem, som det har lydt til at være.

Men hvertfald, fra på mandag kan jeg give min mening om konsollen, og jeg glæder mig meget til det, (:


Oni Nick
Oni Nick

25
Offline
Level: 26 (Octopi)

0
1ups givet

#2 - Skrevet 31-07-2011 00:03

Det er godt at du kommer med din mening på mandag, men husk, hvis den er negativ skal du ikke poste den her. Smiley


 
 

10
Offline
Level: 1 (Goomba)

0
1ups givet

#3 - Skrevet 31-07-2011 00:20

Amberrr skrev:
Jeg bestilte min Nintendo 3DS i fredags, da jeg gerne vil have Ambassador-fordelene, så jeg modtager den nok på mandag. Har ikke købt nogle spil til den endnu, da jeg regner med, at jeg hovedsagligt vil købe retro spil fra Shoppen, som jeg ikke fik prøvet, eller gerne vil spille igen med et nyt touch.

Men jeg vil gerne købe Ocarina of Time 3D og Lylat Wars 3D inden længe, og så synes jeg, at Super Mario 3D så lidt spændende ud. Jeg er lidt spændt på, om batterierne virkelig er sådan et problem, som det har lydt til at være.

Men hvertfald, fra på mandag kan jeg give min mening om konsollen, og jeg glæder mig meget til det, (:



Jeg håber også lidt at de giver en en hat eller et eller andet som hvor med man kan vise at man er ambasador, kunne være ret nice.

udover det synes jeg at det er et fremragende initiativ nintendo har taget med ambasador programet, pris ændringer sker hele tiden og min nuværende komputer som kostede 10k da jeg købte den kan købes for en hundrede mand i dag, så det var en meget glædelig overraskelse for mig n.n .


nice tråd forresten Smiley

ellers er jeg ræt glad for at få nintendo video istedet for netflix (som ikke har nogle 3D programmer, det gør jo lidt at man bare kan have det på sin pc istedet for sin 3ds) og der er måske ikke super mange fede film at se derinde endnu, men det glæder jeg mig til at der kommer. Smiley

ellers har jeg brugt kameraet helt usandsynligt meget, og det har lidt fået min gejst for at tage billeder op i mig så nu skal jeg helt klart have mig et spejlreflex snart (låner min kærestes for tiden og er helt vild med det 8D) hvis der kommer en 3ds der er kamera fokuseret(høj opløsning, og video function) skal jeg klart have den.

oot er også IMO virkelig gennemført til 3ds'en


L3G3ND
L3G3ND

6
Offline
Level: 12 (Fire Keese)

0
1ups givet

#4 - Skrevet 31-07-2011 00:30

Jamen så får i lige mine two cents:

Jeg har haft min Nintendo 3DS i nogle uger, og jeg er ekstremt tilfreds. Alt er sådan set forbedret i forhold til min gamle DS Lite, måske lige bortset fra d-pad'ets placering, men jeg kan ikke se, hvor det ellers skulle sidde. Selve maskinen virker solid og velbygget. Det eneste ved hardwaren, der skuffer, er de sølle 0,3 mp kameraer.

3D'en er ikke meget mere end en gimmick, men det virker godt. Jeg har brugt en del tid på at tage billeder med 3D, som jeg synes virker ret godt. Med de rette forhold, kan billederne faktisk godt blive okay Smiley Af spil har jeg kun prøvet Ocarina of Time, og der virker 3D'en fortrineligt.

Alt i alt er 3DS'en en værdig efterfølger til DS'en. At den er bagudkompatibel med det kæmpestore udvalg af DS-spil gør, at man med fordel kan sælge sin gamle DS og bruge pengene på en splinterny 3DS. Det er, hvad jeg gjorde Smiley


Hassus
Hassus

0
Offline
Level: 22 (Ice Keese)

0
1ups givet

#5 - Skrevet 31-07-2011 00:47

Jeg er selv storforbruger af 3DS ligesom jeg var storforbruger af DSi før i tiden. Den er uden sammenligning mit yndlings "legetøj". Det kunne være jeg skulle prøve at beskrive hvordan min hverdag med 3DS fungerer og hvilke oplevelser jeg har med den:

Min 3DS og jeg
Selvom den ikke ligger i lommen hele tiden ved jeg altid hvor jeg har lagt min 3DS sidst. Den står ofte i laderstationen og suger strøm til sig. Jeg ser den ikke rigtigt som en spillekonsol, men mere som en "maskine til sjov". Med enkelte tryk på enten knapper eller skærm har jeg små spil, store spil, musik og (3D-)billeder i min hånd. Alt dette var også tilfældet med min DSi, men til 3DS'en er der tillige tilføjet film(jeg håber stadig på en dag at kunne se Thor i 3D i toget på vej til Jylland), en bedre shopping-oplevelse, points som jeg får af at gå som kan bruges på forskellige ting(jeg håber også her på flere muligheder i fremtiden), StreetPass og så er vi blevet lovet en ny version af Flipnote Studio til 3DS. I øvrigt finder jeg det også ret underholdende at modtage en ny 3D Pokémon stortset hver gang jeg åbner for hovedmenuen.
Jeg sætter pris på at have en maskine, der vækker min lyst til leg. En nødsaget gåtur kan gøres til et eventyr via skridttælleren og nu hvor man har den i lommen kan man altid poppe den frem og nappe et par 3D-billeder. Møder man en man kender har man så også et fint samtale emne og man kan vise 3D-billeder, etc. Går man forbi en med en 3DS er der ekstra bonus - det er svært at beskrive hvor tilfredsstillende det er at se den grønne lampe lyse.

Lidt om 3D
Jeg har vænnet mig til 3D-skærmen og hvor søgt det end lyder føles den faktisk til tider mere naturlig end 2D. Endnu en gang kan jeg understrege legeglæde. 3D giver øjnene mere at lave. Da jeg var barn husker jeg min mor bemærke hvor fjernt mit blik ville være efter jeg havde brugt en dag foran computeren. Det ikke er på samme måde med 3D - nogle gange kan jeg blive helt frisk af det. Oplevelsen er også en helt anden: Det føles mere "nu og her" og man får flere informationer til rådighed ved mindre koncentration.
Noget jeg næsten ikke kunne tro, var i øvrigt da jeg spillede Ocarina of Time 3D: Master Quest i toget og jeg startede med at spille i 2D for at spare på batteriet. Det viste sig at jeg havde fundet mig et sæde i sollys og det var meget svært at se noget på den skærm for alt det genskær. Jeg skruede herefter op for 3D'en og kunne pludselig spille spillet med meget større lethed, da det nu kun var som lidt lys på et vindue. Det havde jeg aldrig selv gættet.
Noget spændende ved 3D-kameraet er hvad det kan gøre ved et 3D-billede at ændre fokus(dvs. der hvor billedet til hvert øje overlapper hinanden, hvilket svarer til samme fænomen som når to øjne peger mod samme position(ligesom man kan gøre sig skeløjet ved at fokusere på sin finger bevægende sig hen mod næsen)). Link i Ocarina of Time 3D er stortset altid i fokus, hvilket skaber en form for umiddelbar forbindelse til ham for spilleren. Lige meget hvad fokus er i et 3D-billede, vil det diktere hvor øjnene først bevæger sig hen(om det så er en skraldespand i baggrunden af en krigsscene). Vil man derimod lave et fokus, der vækker frihed og åbenhed hos seeren, bør man lægge overlappet i midten af scenens "props" om det så er midt i den tomme luft. Herfra vil seerens øjne have lige langt at bevæge sig fra en ting til en anden og man kan frit gå på opdagelse(lidt som et joystick; det kan drejes i alle retninger, men vil altid vende tilbage til centerpositionen).
Alt det med fokus virker meget abstrakt på skrift, men det er 100% intuitivt. Ligesom hvis du placerer en genstande helt fremme tæt på kammeraet og sætter fokus et sted bagved, så vil øjnene hurtigt reagere ved at fokusere på den genstand ude af fokus tæt på dig i ren reaktion og det vil være efterfulgt af en form for uro i kroppen: Det kunne være en gren du var på vej til at få i hovedet, en sten, en fugleedderkop, etc. Smiley

Fremtiden
Til sidst tror jeg at der er godt i vente ved at have en 3DS. Enten tænker jeg Nintendo vil tilbagevinde markedet med en masse spændende initiativer eller også trænger de nok sig selv op i en krog og bliver nødt til at prøve rigtig hårdt på at lave imponerende software for at kunne overleve. Jeg er åben for begge veje.


L3G3ND
L3G3ND

6
Offline
Level: 12 (Fire Keese)

0
1ups givet

#6 - Skrevet 31-07-2011 01:01

Super indlæg, Hassus Smiley Jeg kan godt nikke genkendende til flere af de ting, du skriver. Har dog til gode at møde andre med en 3DS på gaden, hvilket dels skyldes at jeg bor på landet og ikke så tit har lejlighed til at tage til byen, dels at ikke mange i Danmark har en 3DS endnu. Men som du siger har konsollen masser potentiale! Smiley


Eagle
Eagle

3
Offline
Level: 21 (Paragoomba)

0
1ups givet

#7 - Skrevet 31-07-2011 01:02

Er der nogen der kan sige lidt om analogen på 3DSen? Jeg har ikke hørt så vanvittigt meget om den.


L3G3ND
L3G3ND

6
Offline
Level: 12 (Fire Keese)

0
1ups givet

#8 - Skrevet 31-07-2011 01:08

Eagle skrev:
Er der nogen der kan sige lidt om analogen på 3DSen? Jeg har ikke hørt så vanvittigt meget om den.


Den er rigtig god imo. Ens tommelfinger ligger godt på den, man får den rette "modstand", når man skubber den, og den er præcis. Nogle gange har min tommelfinger gledet af, men generelt har den et ret godt 'grip'.


Hassus
Hassus

0
Offline
Level: 22 (Ice Keese)

0
1ups givet

#9 - Skrevet 31-07-2011 01:20 - Redigeret 31-07-2011 01:27

@L3G3ND: Tak Smiley

Eagle skrev:
Er der nogen der kan sige lidt om analogen på 3DSen? Jeg har ikke hørt så vanvittigt meget om den.


Den fungerer upåklageligt for mig, bortset fra når jeg bevæger mig over Hyrule field og den skal vippes i én retning over længere tid. Der kan den godt glide lidt i fingeren.
Edit: Ellers er den skræddersyet til 3D-oplevelser. Pilot Wings Resort viser meget tydeligt hvor fintfornemmende den er.


Navn
Navn

38
Offline
Level: 19 (Bullet Bill)

0
1ups givet

#10 - Skrevet 31-07-2011 01:29

Må sige at analog-pinden er én af mine favorit tiltag til 3DS.

Super Mario 64 DS var virkelig kikset at styre.

Der er stadig en d-pad, ikke?


Oni Nick
Oni Nick

25
Offline
Level: 26 (Octopi)

0
1ups givet

#11 - Skrevet 31-07-2011 01:46

Wow, Navn, har du aldrig set en 3DS? x)


Navn
Navn

38
Offline
Level: 19 (Bullet Bill)

0
1ups givet

#12 - Skrevet 31-07-2011 01:48

Wow, det var en doven post. Der var sågar et billede af den i OP.

Disregard that.


L3G3ND
L3G3ND

6
Offline
Level: 12 (Fire Keese)

0
1ups givet

#13 - Skrevet 31-07-2011 01:50

Navn skrev:
Wow, det var en doven post. Der var sågar et billede af den i OP.

Disregard that.


Haha, troede faktisk du lavede sjov.


Oni Nick
Oni Nick

25
Offline
Level: 26 (Octopi)

0
1ups givet

#14 - Skrevet 31-07-2011 01:56

Navn skrev:
Wow, det var en doven post. Der var sågar et billede af den i OP.

Disregard that.



Jeg troede du lavede sjov... Men det gør du vel næppe.


stelzig
stelzig

4770
Offline
Level: 24 (Whomp)

0
1ups givet

#15 - Skrevet 31-07-2011 10:42 - Redigeret 31-07-2011 10:45

Eagle skrev:
Er der nogen der kan sige lidt om analogen på 3DSen? Jeg har ikke hørt så vanvittigt meget om den.

Den fungerer helt bestemt (bedre end PSP), men den er stadig ikke helt lige så god/præcis som et almindeligt analog stick, så jeg er stadig ked af at de har valgt at bruge den samme til wiiu. Håber ikke at det var for negativt for denne tråd Smiley

Edit: mht. modstand så mener jeg faktisk også at man skal skubbe den en lille smule for meget for at få den helt frem.
Tilgendgæld har jeg ingen problemer haft med at fingeren skulle glide eller noget Smiley

Navn: Jojo den har det der irriterende DS lite d-pad, ville ønske de i det mindste kunne have taget det lidt bedre holdbare DSi d-pad, men siden der ikke ser ud til at bliver snaking kart DS til 3DS så kommer det nok ikke til at betyde for meget.