Farewell North annonceret...

Lanceringstrailer for Pri...

Aksys Games annoncerer ad...

Prøv Vampire Survivor ga...

N-cast #210: Fuglen(e) sy...

Lanceringstrailer for Kin...

Paper Mario: The Thousand...

Lugii's Mansion 2 HD udgi...

Tre Game Boy-spil med Mar...

Mario-dagen fejres med ny...

F-Zero 99

Legend of Zelda: Tears of...

Legend of Zelda: Breath o...

Splatoon 3

Super Mario Bros. Wonder

Nintendo i medierne

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Switch - spilrygter og sp...

Super Mario Run

Spil på vej til Switch

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

DSi first impressions

Gradius
Gradius

22
Offline
Level: 5 (Cheep)

0
1ups givet

Skrevet 13-04-2009 00:57 - Redigeret 13-04-2009 19:19

Jeg blev i går den heldig ejer af en sort DSi og tænkte jeg ville dele mine tanker om denne maskine med jer andre.

For det første var jeg straks utrolig glad for knapperne A,B,X,Y de har et lækkert "klik" igen lissom på den første DS... noget som jeg var lidt træt af var fjernet på DS Liten. Noget andet er at det ikke længere er den blanke fingeraftryks-samlende overflade mere men en mat og mere ru overflade... fin ide IMO! Kan ikke fordrage at se de fingeraftryk og alle kigger på mig som om jeg ikke er rigtig klog når jeg hvert 15 minut hiver den ind under min trøje og manisk gnupper den (Vi snakker om NDS'en her OK!!!)
Ellers er der igen flyttet lidt rundt på tingene. Power knappen sidder under +knappen og volumen er nu en knap.

Der er kommet et helt nyt menu interface og det minder lidt om Wiis channel system dog bare i én lang linie. Det hele er meget overskueligt.

Foto applikationen var den første jeg ville lege med og helt sikkert, det er meget underholdende, faktisk mere end jeg forestillede mig. Som i nok ved er der 2 kameraer på DSi'en et foran og et bagpå og det tager OK billeder som man kan distorte til ukendelighed. Der er også mulighed for at tage et billede af 2 ansigter på samme tid og så bedømmer den så om man er relaterede... dog er jeg ikke tryg ved denne funktion. Den mener mig og min kæreste er "cousins" og mig og min far er "unrelated"... ubehagelige tanker sætter det i gang om min familie...

Man kan nu også optage lyde og samtaler og derefter manuipulere dem. Også dette havde jeg meget sjov med til påskefrokosten med famlien osv. Man kan ændre hastighed og toneleje. Meget morsomt at ændre hastighen helt ned på "slow" da det får alle til at lyde som om de har fået 1 (flaske) snaps for meget.

Download kanal er der også kommet til. Der er ikke mange ting endnu men der er 1000 point fra start man kan bruge ellers er det på samme måde som med Wii at man køber point via visa m.m. Jeg valgte at købe Wario Ware Snapped som er en fed ide men det kan være svært at få til at virke. Det går ud på den via kamerater fanger dine bevægelser... det er sjovt nok men hele ideen med spillet går først op for én når man har klaret banerne igennem (Hvad det er syntes jeg selv i skal opdage)

Noget der virkelig irriterer mig ved Nintendo er deres mangel på teknisk forståelse på visse områder. Lad mig forklare hvad jeg mener. På DS Lite fraholder jeg mig desværre for at spille online på det trådløse pga. der kun er mulighed for WEP kryptering (Som er noget møg) fair nok det er en ældre maskine men det burde være muligt at kunne opgradere firmwaren... men det kan man ikke.
På DSi er der WPA2 kryptering som jo er rigtig fedt men for FAN... DA! Jeg starter Tetris op og da det er et af de ældre spil er det ikke muligt at komme på det trådløse da man desværre også endnu en gang skal sætte det trådløse op i selve spillet og dermed er muligheden for WPA2 der ikke.

Hvorfor er det hele ikke bare lavet sådan at man til at begynde med sætter det trådløse op på DSi'en i dens options menu... og så er det det? Det kan da ikke passe man skal sætte det op i spillet hver eneste gang? Fatter simpelthen ikke Nintendos tankegang nogengange desværre. De er nytænkende og laver nogle af verdens bedste spil... men på visse områder er det bare som om de ikke tænker sig godt nok om (Det og så mangel på options i deres spil... såsom at kunne slå blå skjolde fra i Mario Kart Wii (off-topic))

En anden ulempe for nogle er at de har fjernet muligheden for at spille Gameboy Advance spil på den... personligt gør det mig ikke så meget men kan godt forestille mig det kunne gøre det for andre... er ikke sikker på det er et specielt smart move fra N's side.

Men alt i alt. Er glad for min maskine, muligheden for at bruge SD memory kort er en fin ide som er kærkommen og man kan nu også hente nyt firmware direkte fra nettet.

Jeg solgte min gamle NDS for 800 kr og dermed var "opgraderingen" til NDSi på 600 kr... var det det værd??? Tjah. For mig var det... kan godt li den nye skærm og er glad for at jeg kan bruge WPA2 sikkerhed på det trådløse (selvom det så ikke virker på nogle gamle spil!!!) Samtidig har jeg stadig en GB Advance så det gør mig ikke så meget denne mulighed ikke er på maskinen mere...

Så lad mig sige det sådan... HAR du en DS Lite i forvejen er det ikke et must... har du ingen af delene så smid de ekstra par hundrede kroner i DSi'en HVIS du kan leve med ikke at kunne spille GBA spil på den.

Håber at i kunne bruge dette til noget. Har simpelthen ikke gidet at skulle kigge efter stavefejl osv. så håber det er læseligt.

//PEACE



"A delayed game is eventually good; a bad game is bad forever."

    Rechain
    Rechain

    936
    Offline
    Level: 8 (Pirahna Plant)

    0
    1ups givet

    #1 - Skrevet 13-04-2009 17:59 - Redigeret 20-04-2009 19:02

    Jeg ska i hvertfald have skaffet den Smiley og det bliver i sort...det er passende, for jeg har min DS Lite i hvid og den er jeg stadig glad for...men det vil være dejligt at kunne skifte fra hvid til sort eller omvendt nogen gange...tak for "anmeldelsen" Smiley

    OPDATERING! (20 april)
    Har nu fået min nye DSi (sort) ind af døren Smiley den er sku lækker...det er DS Lite også, men ka nu rigtig godt lide den nye DSi...lidt bedre...

    /Rechain