N-cast #215: Er Indie Dir...

N-club Streams: Uge 16

Indie World Showcase apri...

Europa kommer til Switch

Indie-udsalg startet nu

SteamWorld Heist II annon...

Penny's Big Breakaway ude...

Se Indie World Showcase i...

Prøv Eiyuden Chronicle: ...

Tre nye spil til SNES Onl...

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Spil på vej til Switch

Pokémon GO

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

F-Zero 99

Legend of Zelda: Tears of...

Legend of Zelda: Breath o...

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Tillykke: Nintendo DS 10 år!

O-train
O-train

326
Offline
Level: 35 (Lakitu)

0
1ups givet

Skrevet 21-11-2014 13:07 - Redigeret 21-11-2014 13:11



Tillykke med de 10 år Nintendo DS!

Nintendo DS kom på det amerikanske marked d. 21 november 2004, og ramte først vores stavn i marts 2005, men det er nu alligevel interessant at tænke på, hvordan maskinen, som blev præsenteret som en "third pillar" (altså lidt af et eksperiment), skulle gå hen og blive en gigant succes for Nintendo og fans!

I anledning af fødselsdagen, synes jeg det kunne være hyggeligt, hvis folk gad skrive, hvornår de fik deres første DS, hvilken version man fik, og hvilken spil man har bedste minder om!





Mit forhold til Nintendo er kompliceret ;I
    Bota
    Bota

    140
    Offline
    Level: 20 (Moblin)

    0
    1ups givet

    #1 - Skrevet 21-11-2014 13:36

    Fik den først Phat-model i tiden omkring dens udgivelse og holdt stædigt fast i den indtil jeg fik en 3DS, hvilket jeg lidt fortryder i dag Smiley DS'ens spilbibliotek er dog for mig stadig uovertruffent. Ikke så mange nævneværdige first party titler som eksempelvis 3DS'en allerede har, men fantastisk 3rd party support især i den sidste halvdel af dens levetid gør den til en af de bedste konsoller nogensinde for mit vedkommende.


    O-train
    O-train

    326
    Offline
    Level: 35 (Lakitu)

    0
    1ups givet

    #2 - Skrevet 21-11-2014 13:49

    Fik også den første model ved launch. Den var så underlig ift. GBA'en, kan jeg huske! Fik den med Super Mario 64DS hvilket må være, og atter er, én af de bedst håndholdte oplevelser, jeg nogensinde har haft! Det var også den første konsol, hvor jeg importerede spil fra Japan til den Smiley Måtte spille de nye Pokémon spil, da de udkom, og det skuffede mig ikke! Jeg kæmpede bravt igennem Diamond, selvom jeg ikke forstod en hat af, hvad jeg skulle, men så er det jo godt at GameFaqs var en ting hehe. Fik senere en hvid Lite, og det er nok én af de pæneste håndholdte, synes jeg. Mine bedste minder må konsollen må nok være med Mario Kart DS, som jeg spillede helt enormt meget af - også online! Efter PS2'eren er det klart den maskine med det mest imponerende bibliotek, synes jeg.


    Lorvald
    Lorvald

    205
    Offline
    Level: 23 (Skree)

    0
    1ups givet

    #3 - Skrevet 21-11-2014 16:11 - Redigeret 21-11-2014 16:12

    Fik min DS Lite foræret i starten af 2007 og fik Super Mario 64 DS, Pokémon Mystery Dungeon: Blue Rescue Team og Star Wars Trilogien med. Super Mario 64 DS og Pokémon Pearl Version som jeg fik senere hen, er nok de spil jeg har haft mest glæde af. Jeg tror jeg har omkring 240 timers in-game time i Pearl Smiley. Super Mario har også gennemført et par gange gennem årene.Jeg er også glad for at jeg fandt ud af hvad Pokémon Mystery Dungeon serien var for noget. Sidste år købte jeg Gates to Infinity til 3DS og spillede næsten ikke andet hele sommeren. Klart et af mine yndlingsspil of all time og min fave Spin-Off serie. Smiley


    LinkTheWindWaker
    LinkTheWindWaker

    3026
    Offline
    Level: 22 (Ice Keese)

    0
    1ups givet

    #4 - Skrevet 21-11-2014 19:16

    Var mega hype på NDS dengang. Havde endda lavet en nedtællingskalender, hvor jeg krydsede hver dag af. I min optik var tidspunktet et af højdepunkterne mht. Nintendo (i Danmark). Især community'et på NintendoCenter blomstrede.

    Jeg importerede maskinen fra Japan via Lik-Sang (som desværre sidenhen er blevet lukket ned af bl.a. Nintendo). Det var første gang, at jeg købte noget fra udlandet, så var meget spændt. Den blev leveret via DHL, men da jeg ikke var hjemme, da den ankom, valgte vi at køre ud på et lager sent om aftenen for at hente den. Skulle derudover af med en ekstra 500-lap til Told og Skat, men det vidste jeg allerede godt, før jeg bestilte den. Var ret "stolt" over at være en af de første i Danmark med en DS (starten af december 2004, tror jeg).

    Fik Super Mario 64 DS med og købte hurtigt Yoshi's Touch & Go. Har mange gode minder med maskinen. Husker især det første Come N Play-arrangement, hvor jeg stolt viste min DS frem under færgeturen til Sjælland.

    De bedste spiløjeblikke kommer nok fra Mario Kart DS. Kan huske jeg sad hele weekenden og spillede online, da Nintendo Wi-Fi Connection blev lanceret. Det var en vild oplevelse endelig at spille online på en Nintendo-konsol!

    Derudover har jeg haft mange gode stunder med spil som Another Code, Phoenix Wright, Elite Beat Agents og Rhythm Heaven. Jeg importerede en stor portion af mine spil fra Canada, da det som regel var meget billigt via Videogamesplus.ca.

    Da DS Lite udkom, fik jeg udskiftet min gamle model. Det var nærmest som at spille på en helt ny maskine. Skærmen føltes SÅ meget bedre, og så var Lite-modellen ovenikøbet ret pæn.

    Siden da har jeg dog ikke rigtig fulgt med DS-familien. Sprang over DSi, og jeg ejer ingen 3DS. Føler lidt at jeg er vokset fra den. Der er ikke rigtig nogle spil til 3DS, som fænger mig helt vildt. Jo vist er der mange gode titler, men de fleste er fortsættelser i serier,, som jeg allerede har haft mange gode stunder med. Derudover er jeg også gået hen og blevet mere interesseret i spil til iOS. Der er overraskende mange nyskabende og interessante spil til iPad.


    JB
    JB

    211
    Offline
    Level: 11 (Octorok)

    0
    1ups givet

    #5 - Skrevet 22-11-2014 19:00

    Jeg hoppede først med på DS'eren da DSi udkom, spillede utallige timers Pokemon på den. SM64 fik jeg købt dengang men aldrig spillet, så det tror jeg at jeg vil starte op i aften på en af ungernes 2DS'ere.


    Rene
    Rene

    341
    Offline
    Level: 1 (Goomba)

    0
    1ups givet

    #6 - Skrevet 22-11-2014 21:13

    Jeg købte en DSi i 2007 den blev mest brugt til supermario skiftede til 3DS 2010 der spiller jeg mest supermario, yoshi new Island og de indbygget spil.
    Begyndte i 1994 med en gameboy jeg købte i Hong Kong med ekstra forstørrelses skærm med lys i og andet tilbehør.


    Bo130
    Bo130

    110
    Offline
    Level: 38 (Tatori)

    0
    1ups givet

    #7 - Skrevet 04-01-2015 16:40

    Skal da også lige skrive lidt i denne tråd.

    Jeg fik også min Nintendo DS fra udlandet i november 2004, med Super Mario DS og Feel the Magic! Jeg var ikke så imponeret af Super Mario DS' styring, men det var sjovt at spille det med de nye tiltag. Minispillene deri var dog geniale.

    Jeg opgraderede aldrig til andre udgaver end DS Phat.

    Af spil var der nogle guldkorn iblandt, men også en bunke store skuffelser og alt, alt for mange minispil-samling. Som LTWW kom langt de fleste af mine spil fra Japan eller USA, og flere af mine yndlings er heller aldrig blevet udgivet i Europa. Blandt de bedste spil snakker vi Mario Kart DS, Castlevania: Dawn of Sorrow, Ouendan (1/2)/Elite Beat Agents, Tetris DS, Jump Super/Ultimate Stars og Clubhouse Games.

    Der var bestemt også spil der skuffede, så som Electroplankton, Nintendogs og Brain Training, der bare ikke virkede som om de havde nok at byde på. Yoshi's Touch & Go, Pac-Pix og Polarium led lidt under samme mangel på indhold.

    Animal Crossing havde jeg også glædet mig til, men havde vist fået nok af det på GameCube. Ligeledes New Super Mario Bros. og Wario Ware Touched! skuffede mig meget.

    Lost Magic må siges at være den mest positive overraskelse, tror jeg Smiley


    LinkTheWindWaker
    LinkTheWindWaker

    3026
    Offline
    Level: 22 (Ice Keese)

    0
    1ups givet

    #8 - Skrevet 04-01-2015 18:43

    Fedt at læse, Bo. Jeg har forresten stadig den E3 t-shirt med Nintendo DS-sloganet "Touching is Good", som jeg vandt på NintendoCenter for mange år tilbage Smiley

    WarioWare:Touched! fandt jeg i øvrigt enormt morsomt. Havde dog ikke spillet GameCube-udgaven dengang, som klart er sjovere med multiplayer. Alligevel havde Touched! nogle rigtig gode minispil, som jeg tydeligt husker at have dystet i på Cyberscore.net for bl.a. at få 999-rekorder (ja, jeg havde meget fritid dengang ... Smiley).


    Bo130
    Bo130

    110
    Offline
    Level: 38 (Tatori)

    0
    1ups givet

    #9 - Skrevet 04-01-2015 22:05

    Hvilket tænker du var fedt at læse? Smiley Sejt med trøjen, har også stadig lidt merch fra den tid!

    Jeg hader generelt rekorder der har et tydeligt (og forholdsvist let tilgængeligt) maks, og synes jeg Touch havde mange af. Har aldrig prøvet Twisted, men GC-udgaven er klart bedst, lidt over originalen som jeg ser som nummer to. Derefter blev det unødvendigt gimmicky.