LEGO Brawls udkommer 2. s...

Roller Champions ude på ...

Ny Sonic Origins-trailer ...

Få ekstra indhold i Sunb...

N-cast #138: Rammer Strik...

Se Xenoblade Chronicles 3...

Mario Strikers: Battle Le...

N-club Streams: Uge 25

Vind Xenoblade Chronicles...

Crisis Core: Final Fantas...

Monster Hunter Rise

Hvem er han?

Xenoblade Chronicles 3

Spiller du stadig Gamecub...

Fem indier at se frem til

Spil på vej til Switch

Cuphead

Mario Strikers: Battle Le...

Mario Kart Tour

Switch - spilrygter og sp...

Tilbudstråden

K: The Legend Of Zelda: T...

S: Starlink inkl figur og...

Manualer til Gamecube spi...

K: Zelda BotW

Wii U

S: Shin Megami Tensei V

K: Shin Megami Tensei V

B: 2 Nintendo Switch spil

V: Gameboy Advance SP ags...

Story of Seasons: Trio of Towns

N-club Juletema 2018

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Mario Party: The Top 100

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

N-clubs favorit-spil

AND
AND

823
Online
Level: 35 (Lakitu)

0
1ups givet

Skrevet 02-12-2014 13:32 - Redigeret 30-01-2015 09:51

For et stykke tid siden kørte vi nogle emner her på siden, hvor medlemmerne med stor entusiasme delte deres favorit-spil, på de gamle konsoller NES, SNES og N64. Jeg synes at det kunne være interessant at se lidt nærmere på, hvad folk egentlig er aller gladest for, på tværs af alle konsoller. Derfor er denne tråd tiltænkt brugernes egne top så-meget-man-lyster over personlige favoritter i spilkataloget.

Jeg tror at der er mange - inklusiv mig selv - som synes at det kan være svært at lave en eksakt liste over, præcis hvilke spil der er de aller bedste, men jeg håber at folk alligevel er med på legen og giver det et forsøg. Mine favoritter skifter plads cirka en gang om ugen, så listerne i denne tråd, er naturligvis tænkt som øjebliksbilleder og hvis man ikke har lyst til at sætte tal på, men bare gerne vil nævne sine favoritter, så er det naturligvis tilladt. Smid også gerne et par ord eller fem, om hvad der gør at det pågældende spil skal med på listen.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Mystical Ninja: Starring Goemon Greatest '98
Ibisumaru: "Igimagiocar!!"
Konami Yeah!!
aidbit
aidbit

1626
Offline
Level: 27 (Beetle)

1
1ups givet

#16 - Skrevet 14-12-2015 01:11 - Redigeret 14-12-2015 01:16

Sådan lige frit fra hovedet i nogenlunde prioriteret rækkefølge pt., så måske har jeg glemt nogle:


 1. Super Mario Bros., NES: Yndlingsspil nr. 1 fra slut 80'erne og er det stadig - det kan altid lige findes frem til en lille speed run.
 2. Super Mario World, SNES: Gennemspillet på SNES som barn og på GBA på tur i Japan - et spil jeg glæder mig til at gennemspille igen om nogle år, når jeg har glemt hvordan det spilles.
 3. Super Smash T.V.: Super fed multiplayer, som er det spil der har givet mig flest børneepileptiske anfald og flest mareridt af at spille det så meget udafbrudt til klokken lort om natten.
 4. Super Mario Land, GB: Frustrerende svært på den lille skodskærm, men alligevel spillede jeg det igen og igen som barn - det vil jeg igen, men nu via TV'et.
 5. Zelda A Link to the Past, SNES: Opslugende spil, som jeg spillede lidt som barn, og lige er gået igang med igen efter at have spillet A Link Between Worlds.
 6. Zelda A Link Between Worlds, 3DS: Mega fedt spil som har givet mig blod på tanden for at gennemspille A Link to the Past som jeg kun spillede lidt som barn.
 7. Alex Kid in Miracle World, SMS: Min første konsol uden tastatur var en Sega Master med Alex på, som jeg fik i julegave af mine forældre slut 80'erne - overraskelsen var stor da jeg fandt ud af at der rent faktisk var et spil på, et spil der blev spillet igen og igen, og som fortjener en rematch snart.
 8. Just Dance 2015, Wii U: Det er det spil jeg spiller allermest, for det er familiens yndlingsspil - super sjovt at spille for de fleste børn og voksne.
 9. Goof Troop, SNES: Alletiders multiplayer som kan spilles med også ikke-hardcore gamerinteresserede venner/familie - jeg glæder mig til at inteoducere mine børn for det.
 10. Luigi's Mansion 2, 3DS: Jeg var glad for Luigi's Mansion til GameCube, men 3DS-efterfølgeren er bare endda endnu bedre - og den ældste af børnene har entusiastisk spillet en del med.
 11. Sonic Spinball, SMD: Jeg havde i 90'erne en flirt med en MegaDrive og prøvede en masse spil fra konkurrenten - mit yndlings var det her, og det skal snart genspilles på min nyindkøbte Genesis.
 12. My Hero, SMS: Det her spil var et af mine første spil til Sega Master, og et af de spil der har udfordret mig mest til at spille om og om, fordi det var så frustrerende svært at komme videre til at opleve lidt mere af spillet - det hjalp lidt da jeg købte et joyoad mere og en ven kunne hjælpe, men jeg skal stadig have det gennemført en dag (nok med save states).
 13. Ghost House, SMS: Irriterende udfordrende for mig i slut 80'erne, og jeg har stadig ikke fundet ud af spillet - det var et af mine første spil til Sega Master.
 14. Professor Layton, DS: De spil jeg har spillet sammen med min hustru kan tælles på en hånd og det her er det vi har spillet mest.
 15. Bubble Bobble, C64: Masser af fede timer er gået med at gennemføre den her hos min kusine.
 16. Maze of Galious, MSX: En af mine første konsoller med tastatur var en MSX og det her spil har jeg brugt vildt mange timer på at finde rundt i og ud af - det var på japansk, så der var ikke meget hjælp at hente i tekstsekvenserne.
 17. Resident Evil 4 Wii Edition, Wii: Mit favoritspil til Wii, som jeg skal genspille en dag - det er bare som skabt til Wiimote og Nunchuck.
 18. Overkill: House of the Dead, Wii: Dejligt hjernedødt spil hvor jeg bare kan koble fra og pløkke zombier - Wii'en er bare perfekt til rail shooters.
 19. Metroid Fusion, GBA: Overraskende godt, da Metroid-spillene ikke sagde mig meget som barn, men de andre spil i serien skal klar spilles igen snart.
 20. Mario's Picross, GB: Simpelt, logisk og sjovt til enhver tid - ligesom efterfølgerne.