Nintendo afslører Ninten...

Se 10 minutters Tears of ...

Ny trailer for Disney Spe...

N-club Streams: Uge 13

Se Super Mario Bros. Film...

LEGO 2K Drive annonceret ...

Lanceringstrailer for Sto...

Sonic Origins Plus annonc...

N-club Streams: Uge 12

N-cast #167: Skandale! Ze...

Spil på vej til Switch

Splatoon 3

Switch Online

Nintendo Switch (OLED) - ...

Switch - spilrygter og sp...

Tetris 99

Legend of Zelda: Tears of...

Kirby's Return to Dreamla...

Mario Kart Tour

Mario + Rabbids Sparks of...

Switch spil købes

GBxCart eller lignende GB...

Tilbudstråden

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

K: Diverse GameCube spil

K: Wii controllers med nu...

K: Dreamcast konsol (Defe...

S: Mario samlerting

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

N-club Juletema 2018

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Det bedste Mario Kart

AND
AND

448
Online
Level: 35 (Lakitu)

0
1ups givet

Skrevet 10-06-2012 12:56 - Redigeret 10-06-2012 12:56

Jeg har spillet en del Mario Kart på det seneste. Det er både blevet til en del Double Dash, og Mario Kart 64, så nu tænkte jeg at det kunne være fedt at få en diskussion i gang om, hvilket Mario Kart der er bedst, og hvorfor.

Jeg har selv været utroligt meget i tvivl om, hvilket spil jeg bedst kan lide i serien. Jeg har spillet Mario Kart 64, Mairo Kart Double Dash og Mario Kart Wii rimeligt meget, og har prøvet Super Mario kart og Super Circuit en smule, dog ikke rigtigt nok til at bedømme dem. Derfor nøjes jeg med at forholde mig til de tre førstnævnte, som alle har deres styrker.

Grunden til, at det er så svært at vælge, hvilket Mario kart der er bedst, er nok at de alle har noget helt specielt at byde på. Mario Kart Wii har retro-banerne, som virkelig tæller op i min bog, og Double Dash havde all cup-tour (som vist ikke er med i MKW?) som forlængede spillets varighed betydeligt. All cup'en fungerede virkelig godt, fordi banerne kom i random rækkefølge (minus første og sidste) og man på den måde hurtigt kunne skvatte ned i tabellen, hvis man fik to-tre svære i træk. Banerne i Double Dash er imidlertid af noget svingende kvalitet, synes jeg - om end hovedparten af dem er super gode.
Omvendt så var banerne også rigtig gode i MKW. Der var både nogle rigtig gode nye temaer, som manglede lidt i Double Dash, og samtidig var mange af klassikerne med. Dog vil jeg fremhæve Bowsers Castle, som en anelse skuffende.

Personligt er jeg endt på, at Mario Kart 64 overgår sine to efterfølgere. Til trods for at Wii og DD har rigtig meget godt kørende for sig, så er Mario Kart 64 bare bedre. Det er et spil, som har en lidt mere simpel struktur end efterfølgerne, med derimod har totalt fokus på det helt basale race. Man har ikke kørere med specialiserede våben, så der er ikke så meget taktik i det, som DD, og man kan ikke lave tricks i luften, på samme måde som i MKW, men det er lige netop derfor at spiller vinder. Der er færre elementer der ikke er livsnødvendige for den grundlæggende ide bag spillet, nemlig: race om kap med våben til hjælp.

Derudover synes jeg at banerne er overlegne i Mario Kart 64. Min personlige favorit er Rainbow Road. Den er mindre hektisk end de efterfølgende versioner, men stadig rigtig svær, fordi den er så lang, og der kommer chomps drønende imod kørerne hele tiden. Derudover synes jeg at det er en super fed ting, at man kan hoppe ud over siden af banen, og hvis man timer sit hop rigtigt, lander man længere fremme på regnbuen, og får dermed et forspring - hvis ikke, så kommer man tilsvarende langt bagud! Nogen der ved om dette er meningen, eller om det bare er tilfældigt, at det kan lade sig gøre?

Hvad siger I andre, er I enige? Hvilket Mario Kart er bedst, og hvorfor? Smiley

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Mystical Ninja: Starring Goemon Greatest '98
Ibisumaru: "Igimagiocar!!"
Konami Yeah!!
Bo130
Bo130

110
Offline
Level: 38 (Tatori)

0
1ups givet

#1 - Skrevet 10-06-2012 16:39

Jeg har spillet alle Mario Kart spil undtagen Mario Kart 8 til 3DS. Super Mario Kart og Super Circuit er klart de dårligste i serien, synes jeg. Det der mønt-system er bare ikke mig. Retro-cups er en dejlig tilføjelse til serien, omend jeg ikke altid er lige enig i deres valg af baner der skal genbruges. Mario Kart 64 synes jeg havde den bedste multiplayer-del og det var meget arkade-agtigt, hvilket var fint på det tidspunkt.

Jeg faldt aldrig helt for systemet med 2 kørere i én bil, så alt i alt står det mellem Wii og Nintendo DS for mig. Wii har hoppene som fungerer bedre end jeg frygtede, men synes ikke det er vildt godt - samtidig har jeg haft enorme mængder sjov med Mario Kart DS både i Time Trial og online. Mine mange kampe mod Stelzig var legendariske og noget af det mest intense jeg har prøvet omkring spil overhovedet. Desuden bragte Mario Kart DS min yndlingsbane, Delfino Square!


0
0

0
Offline
Level: 23 (Skree)

0
1ups givet

#2 - Skrevet 10-06-2012 16:55

Jeg synes at Mario Kart lægger sig bedst ud på konsollerne, og ikke de håndholdte. Så har jeg allerede udelukket tre spil Smiley Af de sidste fire, så er 64 helt klart bedst, med Wii lige i hælene.


Dead-Cheese
Dead-Cheese

552
Online
Level: 25 (Kokiri)

0
1ups givet

#3 - Skrevet 10-06-2012 17:21

Jeg ved faktisk ikke hvilket spil der er dårligst eller bedst. De alle har charme og sjæl.
Jeg tror at jeg ville vælge ds spillene. De er dem jeg bedst kan lide overall. Jeg har spillet ds spillet mest, og jeg elskede boss moden, så det er nok min vinder Smiley 7 derimod er meget sjov, og jeg kan godt lide de nye tiltag, men jeg syntes ikke der er så mange ekstra ting som i DS spillet, hvilket wii spillet heller ikke havde :/

Jeg kunne rigtigt godt lide multiplayer delen til gamecube, men at spille det selv var ikke så sjovt.

Wii var meget sjovt, men wii controls var ikke særligt gode, men sjovt. Grafikken (og layout) fik en rigtig stor downgrade efter min mening. Det så meget kedligere ud.

snes, Super citruit og 64 er de spil jeg mindst kan lide. Snes og super citruit har bare det der 2d layout, og kedelige layouts som bliver brugt for meget. Jeg syntes bare at banerne var de samme med lidt variation... Det var bare ikke godt nok. 64 spillet havde charme, og fantastik layout. Desværre kunne man ikke se langt nok frem. Der var mange små ting som bare gik mig på nærverne, men et ok spil.


AND
AND

448
Online
Level: 35 (Lakitu)

0
1ups givet

#4 - Skrevet 11-06-2012 00:17

Hvilke baner synes I bedst om? For mig er det banerne der afgør, hvilket spil i serien jeg bedst kan lide. I MK 64 er Rainbow Road, som tidligere nævnt, super fed, men jeg er også helst vild med Donkey Kongs Jungle Parkway (tror jeg den hedder?) og Yoshis er også super sjov og alternativ, med labyrint-temaet - fungerer super godt. Jeg har også altid rigtig godt kunne lide Toads bane - den er super svær på Ekstra, når bilerne kører imod dig!
I DD var Donkey Kongs bane også den fedeste - ideen om at tumle ned af et bjerg for fuld fart på den måde, er virkelig velgennemtænkt - desværre er konceptet ikke gennemført lige så godt i Sne-versionen til MK Wii, hvor farven hele tider går af, pga. snedriverne!


Bo130
Bo130

110
Offline
Level: 38 (Tatori)

0
1ups givet

#5 - Skrevet 11-06-2012 00:43

Har ikke spillet det til 3DS. Jeg bryder mig så godt som ikke om nogle baner til SNES og GBA. Men derudover nævner jeg de gode, dem med fed er de bedste synes jeg. Ved ikke om jeg har overset nogle, var lige dem jeg kunne huske/finde frem til.. Smiley

MK64: Kalimari Desert, Frappe Snowland, Mario Raceway, Wario Stadium, Sherbet Land, Bowser Castle, Banshee Boardwalk.
MKDD: Luigi's Circuit, Peach Beach, Baby Park, Waluigi Stadium, Yoshi Circuit, DK Mountain, Bowser's Castle.
MKDS: Yoshi Falls, Delfino Square, Peach Gardens.
MKWii: Luigi's Circuit, Mushroom Gorge, Mario Circuit, Bowser's Castle.


0
0

0
Offline
Level: 23 (Skree)

0
1ups givet

#6 - Skrevet 11-06-2012 00:53

Kalimari Desert er hands down den bedste bane, skarpt efterfulgt af enhver bane med Donkey Kong tema.


Moysen
Moysen

40
Offline
Level: 16 (Space Pirate)

0
1ups givet

#7 - Skrevet 11-06-2012 09:13

Det bedste Mario Kart er imo. MK64. Genialt spil. Og desuden har jeg også spillet det så meget sammen med mine venner. Selv i dag spiller jeg det stadig med nogle af mine gamle venner fra dengang. Smiley Så mange gode minder :]


stelzig
stelzig

3574
Online
Level: 23 (Skree)

0
1ups givet

#8 - Skrevet 11-06-2012 10:52 - Redigeret 11-06-2012 10:56

MKDD er det bedste IMO. Synes mk64 er en smule overrated (omend jeg også nød det ret meget da jeg var yngre), men de er allesammen ganske gode. MKW er også overrated og nok det nemmeste i serien - Det er blevet "brawl'd" som alle spil bliver nutildags *prøver at finde citat*

MKSC er jeg blevet gladere for efterhånden, selvom det er noget af en downgrade fra SMK som det minder lidt om.

Edit: Brawl'd: http://www.youtube.com/watch?v=RF3Pzb3Luk4#t=3m18s


Jonas
Jonas

199
Offline
Level: 15 (Geega)

0
1ups givet

#9 - Skrevet 11-06-2012 15:19

Brawl'd er et fantastisk udtryk, hahaha.


Sillyyy
Sillyyy

1273
Online
Level: 17 (Deku Baba)

0
1ups givet

#10 - Skrevet 11-06-2012 17:12

Jeg har ikke spillet Super Mario Kart eller Mario Kart Super Circuit særligt meget, for jeg havde virkelig problemer med styringen, og derfor har jeg aldrig haft det sjovt de to.

Mit yndlings må nok være Mario Kart 7 eller Mario Kart DS. Jeg synes online-delen er rigtig god i Mario Kart 7, og det er nok derfor at jeg i sidste ende foretrækker det, i stedet for Mario Kart DS. Men Mario Kart DS er vist det spil til Nintendo DS, jeg har brugt mest tid på, og har også spillet det meget mod nogle venner. Snaking gjorde spillet sjovere at spille, og det er vidst den mulighed, som Mario Kart 7 mangler.

Jeg kan ikke lide Mario Kart Wii, men jeg kunne godt lide Mario Kart: Double Dash!!, dengang jeg spillede det. Baby Park blev hurtigt min yndlingsbane, og derfor var jeg lidt ked af, at den ikke kom tilbage i Mario Kart 7. Men det går nok, c:

Så ja, skal jeg vælge ét Mario Kart som det bedste, vil jeg sige Mario Kart 7.


chessr
chessr

341
Offline
Level: 31 (ChuChu)

0
1ups givet

#11 - Skrevet 11-06-2012 18:11 - Redigeret 11-06-2012 18:11

Mario Kart Double Dash Smiley


Zalman
Zalman

234
Offline
Level: 28 (Skeeter)

0
1ups givet

#12 - Skrevet 11-06-2012 19:56 - Redigeret 11-06-2012 19:56

Jeg er ikke helt sikker på, hvilket der er mit yndlings, men jeg synes helt sikkert, at Double Dash er undervurderet. Jeg elskede ideen med at have to characters ad gangen. Ville ønske de havde det med som en valgfri feature/mode i de nuværende spil.


Dead-Cheese
Dead-Cheese

552
Online
Level: 25 (Kokiri)

0
1ups givet

#13 - Skrevet 11-06-2012 20:00 - Redigeret 11-06-2012 20:00


Det er ikke lige om hvilket Mario kart der er bedst, men det handler om hvilken bane der er bedst. Det er jo også derudfra at mange vælger deres ynglingspil. Så øhmm.. Ja... Se den?


AND
AND

448
Online
Level: 35 (Lakitu)

0
1ups givet

#14 - Skrevet 22-06-2012 08:22

Jeg spiller Super Circuit lige i øjeblikket, og wow hvor er det dog svært! Jeg når aldrig videre end til Boo-banen i Cup nr. 2 ...! Smiley

Er der forresten nogen der ved, om man kan slette data i det spil?


Mr. Mario
Mr. Mario

3878
Online
Level: 23 (Skree)

0
1ups givet

#15 - Skrevet 22-06-2012 15:15 - Redigeret 22-06-2012 15:16

Jeg er nok stadig mest tilfreds med Mario Kart 64. Om det er fordi, det er det første jeg spillede i serien og det derfor har defineret serien for mit vedkomne, skal jeg ikke kunne sige. Dog har langt de fleste baner i de senere spil ikke sagt mig det store udover dem, der er i Mario Kart DS.

Andre meninger kan finde her. Smiley