Lanceringstrailer for Gro...

Tales of the Shire: A The...

N-cast #215: Er Indie Dir...

N-club Streams: Uge 16

Indie World Showcase apri...

Europa kommer til Switch

Indie-udsalg startet nu

SteamWorld Heist II annon...

Penny's Big Breakaway ude...

Se Indie World Showcase i...

Amiibo!

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Pokémon Unite

Spil på vej til Switch

Pokémon GO

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

F-Zero 99

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Det bedste Mario Kart

AND
AND

563
Online
Level: 35 (Lakitu)

0
1ups givet

Skrevet 10-06-2012 12:56 - Redigeret 10-06-2012 12:56

Jeg har spillet en del Mario Kart på det seneste. Det er både blevet til en del Double Dash, og Mario Kart 64, så nu tænkte jeg at det kunne være fedt at få en diskussion i gang om, hvilket Mario Kart der er bedst, og hvorfor.

Jeg har selv været utroligt meget i tvivl om, hvilket spil jeg bedst kan lide i serien. Jeg har spillet Mario Kart 64, Mairo Kart Double Dash og Mario Kart Wii rimeligt meget, og har prøvet Super Mario kart og Super Circuit en smule, dog ikke rigtigt nok til at bedømme dem. Derfor nøjes jeg med at forholde mig til de tre førstnævnte, som alle har deres styrker.

Grunden til, at det er så svært at vælge, hvilket Mario kart der er bedst, er nok at de alle har noget helt specielt at byde på. Mario Kart Wii har retro-banerne, som virkelig tæller op i min bog, og Double Dash havde all cup-tour (som vist ikke er med i MKW?) som forlængede spillets varighed betydeligt. All cup'en fungerede virkelig godt, fordi banerne kom i random rækkefølge (minus første og sidste) og man på den måde hurtigt kunne skvatte ned i tabellen, hvis man fik to-tre svære i træk. Banerne i Double Dash er imidlertid af noget svingende kvalitet, synes jeg - om end hovedparten af dem er super gode.
Omvendt så var banerne også rigtig gode i MKW. Der var både nogle rigtig gode nye temaer, som manglede lidt i Double Dash, og samtidig var mange af klassikerne med. Dog vil jeg fremhæve Bowsers Castle, som en anelse skuffende.

Personligt er jeg endt på, at Mario Kart 64 overgår sine to efterfølgere. Til trods for at Wii og DD har rigtig meget godt kørende for sig, så er Mario Kart 64 bare bedre. Det er et spil, som har en lidt mere simpel struktur end efterfølgerne, med derimod har totalt fokus på det helt basale race. Man har ikke kørere med specialiserede våben, så der er ikke så meget taktik i det, som DD, og man kan ikke lave tricks i luften, på samme måde som i MKW, men det er lige netop derfor at spiller vinder. Der er færre elementer der ikke er livsnødvendige for den grundlæggende ide bag spillet, nemlig: race om kap med våben til hjælp.

Derudover synes jeg at banerne er overlegne i Mario Kart 64. Min personlige favorit er Rainbow Road. Den er mindre hektisk end de efterfølgende versioner, men stadig rigtig svær, fordi den er så lang, og der kommer chomps drønende imod kørerne hele tiden. Derudover synes jeg at det er en super fed ting, at man kan hoppe ud over siden af banen, og hvis man timer sit hop rigtigt, lander man længere fremme på regnbuen, og får dermed et forspring - hvis ikke, så kommer man tilsvarende langt bagud! Nogen der ved om dette er meningen, eller om det bare er tilfældigt, at det kan lade sig gøre?

Hvad siger I andre, er I enige? Hvilket Mario Kart er bedst, og hvorfor? Smiley

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Mystical Ninja: Starring Goemon Greatest '98
Ibisumaru: "Igimagiocar!!"
Konami Yeah!!
Optimus Prime
Optimus Prime

9
Offline
Level: 8 (Pirahna Plant)

0
1ups givet

#16 - Skrevet 22-06-2012 17:43

Det er godt nok et svært spørgsmål.. Jeg har spillet alle Mario Kart spillene rigtig meget og det er virkelig en af de spilserier hvor stort set alle spillene er rigtig gode!
Hvis jeg ska vælge et, så er der tæt løb mellem Mario Kart 64 og Mario Kart 7. Jeg har rigtig mange gode minder med MK64 som jeg spillede meget sammen med familie og venner, men jeg tror at jeg må sige at jeg synes at MK 7 er det bedste og det er online delen der gør forskellen!


Peblisko
Peblisko

58
Offline
Level: 21 (Paragoomba)

0
1ups givet

#17 - Skrevet 22-06-2012 18:38

Double Dash vinder hver gang for mig pga. co-op og våbnene. Men jeg har ikke spillet N64-udgaven så meget, så må vende tilbage til den for at kunne bedømme den ordentlig. Husker kontrollen lidt svær, men det er nok bare mig. Enig i at det er fedt, at det er simpel spillestil og det gør det nemmere at sætte sig ned og bare spille end fx Wii-udgaven, som jeg synes har nogle underlige tiltag med motorcykler, hop, karakterer og drifting.


L3G3ND
L3G3ND

6
Offline
Level: 12 (Fire Keese)

0
1ups givet

#18 - Skrevet 22-06-2012 19:25

De eneste Mario Kart-spil, jeg ejer, er Super Circuit og -7 på min 3DS. Jeg har også prøvet -DS og -Wii. Mario Kart 7 er klart det bedste af dem, jeg har prøvet Smiley Solidt spil med en god online-del(når det virker..).


CAPTAIN N
CAPTAIN N

0
Offline
Level: 16 (Space Pirate)

0
1ups givet

#19 - Skrevet 23-06-2012 00:00

Vil enten sige Mario Kart 64 eller Mario Kart 7.

MK64 Var en klassikker som altid er sjov at spille.

MK7 Har dog meget mere variation og nogle virkelig fede baner med rig variation, online play og Retro levels. Det eneste jeg syntes der mangler er Mission delen fra Mario Kart DS.


Peblisko
Peblisko

58
Offline
Level: 21 (Paragoomba)

0
1ups givet

#20 - Skrevet 23-06-2012 01:55

^Enig, missionerne på DS havde jeg faktisk glemt, men de tilføjede en masse content - eller i hvert fald noget ekstra at fordrive tiden med.


AND
AND

563
Online
Level: 35 (Lakitu)

0
1ups givet

#21 - Skrevet 23-06-2012 11:58

Det lyder faktisk ret spændende med de der missioner - er der nogen der vil uddybe, hvordan de fungerede?