N-cast #215: Er Indie Dir...

N-club Streams: Uge 16

Indie World Showcase apri...

Europa kommer til Switch

Indie-udsalg startet nu

SteamWorld Heist II annon...

Penny's Big Breakaway ude...

Se Indie World Showcase i...

Prøv Eiyuden Chronicle: ...

Tre nye spil til SNES Onl...

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Spil på vej til Switch

Pokémon GO

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

F-Zero 99

Legend of Zelda: Tears of...

Legend of Zelda: Breath o...

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Diskussion af Top 10-lister

Bo130
Bo130

110
Offline
Level: 38 (Tatori)

0
1ups givet

Skrevet 15-08-2012 08:44

Det er én ting at lave sine egne Top 10-lister, men der er virkelig mange der gør det og det er nærmest altid nemmere at kommentere på/kritisere andres Top 10 listen. Denne tråd er derfor lavet til at man kan skrive andre spilsiders Top 10 lister over noget og kommentere på den. Derefter er andre både tilladte at referere til nye Top 10 lister, eller diskutere den der allerede er blevet lagt.

--------------------
Jeg vil gerne lægge ud med at høre jeres mening omkring Machinima's Top 10 Most Difficult Games Ever: http://www.youtube.com/watch?v=e84EkDGSsWQ. Den lyder

10. Final Fantasy III
9. Super Ghouls 'n Ghosts
8. Super Monkey Ball
7. Mega Man 9
6. Demon Souls
5. Ninja Gaiden Black
4. Contra
3. Battletoads
2. I wanna be the Guy: The Movie: The Game
1. Devil May Cry 3

Jeg har desværre kun rigtig prøvet #9 Super Monkey Ball på denne liste, men jeg har selvfølgelig stadig mine tanker omkring hvilke spil der hører til derpå. Min første tanke omkring et svært spil herefter var VVVVVV, men da jeg faktisk har gennemført begge dele og jeg synes det er sværere at mestre Super Monkey Ball, er det okay at VVVVVV ikke er på listen. Derudover tænkte jeg Mega Man Network Transmission til GameCube, da jeg ikke engang kunne komme fordi anden boss, som er omkring et kvarter inde i spillet. Men det lyder lidt som om spillet mere er ubalanceret end svært.

Super Meat Boy og Gunstar Heroes (sværeste sværhedsgrad) føler jeg også kunne nærme sig sådan en liste, men jeg forstår igen godt de ikke er på. Hvis vi snakker Ikaruga på ét liv/en continue eller F-Zero GX i Story Mode på Very Hard, eller skaffe de hemmelige baner, så synes jeg nu nok i hvert fald sidstnævnte burde være placeret på listen.

----------------------------
Hvilke spil har I prøvet på ovenstående Top 10 og hvilke synes I burde være at finde på listen? Hold jer endelig ikke tilbage med andre Top 10'er som sagt, der ligger bunkevis derude på blandt andet YouTube Smiley

chessr
chessr

341
Offline
Level: 31 (ChuChu)

0
1ups givet

#1 - Skrevet 15-08-2012 08:55

Listen gælder vel spil som er svære ved standart. Ikke spil man vælger very hard mm. i men bare svært i sig selv

Har selv spillet:
8. Super Monkey Ball
7. Mega Man 9
4. Contra (Hvis det er det samme som Probotector?) hvis ja er det ikke voldsom svært


KennethDN
KennethDN

29
Offline
Level: 11 (Octorok)

0
1ups givet

#2 - Skrevet 16-08-2012 17:50 - Redigeret 16-08-2012 21:56

Jeg har selv spillet:
7. Mega Man 9 - Det eneste spil på listen jeg har gennemført. Et brutalt udfordrende spil, men nok også det bedste på listen.
4. Contra - Jeg har kun gennemført det med Konami Code Smiley
3. Battletoads - Jeg har aldrig taget mig samme til at prøve at komme længere end level 3. Det er at der faktisk findes mennesker, der har gennemført det i multiplayer er jo fuldstændig ubegribelig.

Hvis jeg selv skulle lave en top 10, så havde F-Zero GX, Super Meat Boy og Ikaruga nok også været inkluderet.


The ultimate beast
The ultimate beast

2722
Offline
Level: 20 (Moblin)

0
1ups givet

#3 - Skrevet 16-08-2012 18:14

Det undrer mig faktisk meget, at de har smidt Final Fantasy 3 på listen. Jovist er det kun på tiende pladsen, men jeg havde ingen problemer med det da det først udkom til Nintendo DS og der gik jeg blot i 6. klasse og havde ikke den store erfaring med RPG'er. Faktisk har jeg haft langt større problemer med Final Fantasy 4 (DS udgaven) og desuden kan man altid gøre det lettere for sig selv i RPG'er ved at grinde levels. Final Fantasy 3 er ikke et svært spil efter min mening, og yderst undervurderet.
Det glæder mig dog at se I Wanna Be the Guy. Det er virkelig et svært spil på en ualmindelig cheap måde. xD


Dead-Cheese
Dead-Cheese

2007
Offline
Level: 25 (Kokiri)

0
1ups givet

#4 - Skrevet 16-08-2012 20:16

Contra er da ikke et svært spil for sin tid. Det ligger da i middel klassen! Ganske vidst kræver det træning, men det er da ikke sådan at man sider og hopper op og ned af den kæmpe sværhedsgrad.
Jeg syntes Devil May Cry 3 var nemmere end DMC 2, hvilket var lidt svær, men ikke det sværeste spil jeg har spillet.

Den liste burde blive kaldt; 'the hardest medium-hard games ever'.
Ninja Gaiden og Ghouls 'n Ghosts spillene er de eneste jeg vil kalde svære (jeg har dog ikke spillet " I wanna be the Guy: The Movie: The Game " eller super Monkey Ball før).


Bo130
Bo130

110
Offline
Level: 38 (Tatori)

0
1ups givet

#5 - Skrevet 16-08-2012 20:21

Jeg tror de fleste der har forsøgt at gennemføre Super Monkey Ball (og næsten også 2'eren) vil kunne overveje at proppe spillet på denne liste i hvert fald, de er ret vilde.

#2 Det er nok rigtig nok med sværhedsgraden, egentlig. Jeg tror jeg måske blev forvirret over at de snakkede om at Hard-mode i DmC3 var normal. Men i både Ikaruga og Super Monkey Ball 2 kan man skaffe flere liv at starte med, og flere continues i Super Monkey Ball. Men hvis du bare spiller de spil fra du køber dem, med de liv du har der, så er de godt nok hardcore!


Dead-Cheese
Dead-Cheese

2007
Offline
Level: 25 (Kokiri)

0
1ups givet

#6 - Skrevet 16-08-2012 20:28

chessr skrev:
4. Contra (Hvis det er det samme som Probotector?) hvis ja er det ikke voldsom svært


Det er det samme spil, med andre sprites. Så ja, det er næsten det samme Smiley


stelzig
stelzig

4780
Online
Level: 24 (Whomp)

0
1ups givet

#7 - Skrevet 16-08-2012 20:32

Yeah super monkey ball er virkelig svært. Og du kan ikke få alle baner i det hvis du mister liv i beginner og advanced - continues i expert. Og som du siger så er det kun continues man kan unlocke flere af der.

Omvendt bifalder jeg ikke rigtig iwbtg som et svært spil som sådan af den grund som ultimate beast nævner - det er nærmere bare cheap. Jeg har dog ikke prøvet det så det er ren fordom her, men for mig lyder det lidt som om at folk her forbinder udfordring med at man vil dø i et spil, men hvis det nærmere bare kræver held hvis man skulle klare noget første forsøg og bagefter kan klare det fordi man ved hvad der sker... Så virker det ikke specielt svært imo.

(Monkey ball lider dog også lidt af den iwbtg cheap faktor, men overhovedet ikke i samme grad. Specielt ikke 1'eren)


Bo130
Bo130

110
Offline
Level: 38 (Tatori)

0
1ups givet

#8 - Skrevet 16-08-2012 20:34

1'eren af Monkey Ball overgår 2'eren på én ting (udover competition mode) og det er netop hvor fair spillet er i den forstand at man klarer sig godt hvis man spiller godt, der er så godt som intet held involveret. Det føles virkelig fantastisk når man klarer en svær bane.

Åh, jeg savner Super Monkey Ball 3 Smiley


stelzig
stelzig

4780
Online
Level: 24 (Whomp)

0
1ups givet

#9 - Skrevet 16-08-2012 20:50 - Redigeret 16-08-2012 20:54

1'eren har nu også sine "vrede" strategier som man næsten godt kan kalde random (then again... Cosmos speedrun - som åbenbart er blevet slået, bare ingen video svjv Smiley). Men oftest er banerne også bygget sådan at man kan klare dem uden behov for at skulle lære dem at kende først, og man har ikke auto-wins bare fordi man har lært dem at kende.

Et monkey ball med baner mere i stil med 1'eren, men med alle 2'erens forbedringer ville være virkelig nice. Her tænker jeg mest på lidt bedre kamera (Er dog stadig i tvivl om jeg synes man skal kunne styre kamea eller ej) og bedre balancering af banerækkefølge (wtf @ floor 7 i 1'eren). Som sagt før synes jeg også at practice mode kunne bruge en mulighed for at placere checkpoints i banerne så man ikke skal gennem en lang start som man har styr på. Competition mode skal selvfølgelig tilbage og tidsbegrænsning i den fjernes Smiley

De 3 eneste spil jeg kan komme på som jeg med ret stor sikkerhed vil smide på min egen top10 (over spil jeg har prøvet Smiley) ville nok være:
- Super monkey ball
- F-zero GX
- Super meat boy

Vilkårlig rækkefølge. Mener at f-zero og monkey ball begge er lavet af amusement vision/SEGA. En skam at amusement vision vist ikke rigtig findes længere Smiley

Edit: Super meat boy minder mig faktisk ret meget om monkey ball, bortset fra at man altid har uendelige liv. Det føles lidt som at spille super monkey ball i practice mode, hoho. Der er selvfølgelig også andre ret store forskelle i spillene - det er nok mest de korte, men udfordrende baner der får mig til at sammenligne dem.


Bo130
Bo130

110
Offline
Level: 38 (Tatori)

0
1ups givet

#10 - Skrevet 17-08-2012 01:35

Åh, vidste ikke den var slået! Smiley Men de der vrede-strategier der kræver lidt held er også helt perfekt at de er tilgængelige i spillet, synes jeg, det gør det kun bedre. Problemet ville være hvis det var påkrævet man brugte dem, men synes bare det hele kan være baseret på skill hvis man ønsker det i 1'eren. Har vist spurgt om det før, men har du prøvet Super Monkey Ball Deluxe? Det lyder lidt som nemlig en god blanding af 1'eren og 2'eren. Men jo, amusement vision kommer ikke med flere titler Smiley

Kan egentlig godt se din sammenligning med Super Meat Boy, men det er vist primært fordi det er kort, svære baner, som du selv siger. Det at man starter igen lige med det samme er virkelig en af spillets bedste forcer.

Jeg fandt forresten lige en ny jeg ville høre jeres mening om Smiley

Top 10 Co-Op Games (Consoles)
http://www.youtube.com/watch?v=7aUwEKg1pwk

10. Halo Reach
9. The Beatles: Rock Band
8. New Super Mario Bros. Wii
7. Contra
6. Borderlands
5. Call of Duty: Black Ops (Zombie Mode)
4. Little Big Planet 2
3. Gears of War III
2. Left 4 Dead
1. Portal 2

Jeg har prøvet

#9 Rock Band
#8 New Super Mario Bros. Wii
#1 Portal 2

Jeg kan sagtens give dem ret i at Rock Band i en eller anden form bør eksistere på listen. Det er vildt sjovt at spille sammen, men man interagerer ikke rigtig. New Super Mario Bros. Wii hører også klart hjemme der. Portal 2 synes jeg faktisk ikke engang bør være på listen. Det jeg har prøvet af det var ret fint, men det skabte lidt en distance mellem mig og ham jeg spillede med (jeg kigger på dig, JOEP :ninjaSmiley idet han var meget mere inde i universet end mig, så jeg var nærmest bare en slave, der skulle gøre hvad der blev sagt Smiley. Jeg føler lidt at den distance er minimal i spil som New Super Mario Bros. Wii.

Spil jeg til gengæld synes er nævneværdige i forhold til gode co-op-spil er:

Gunstar Heroes
Ikaruga
Perfect Dark
Pokémon Rumble
Rayman Origins
Tanks (Wii Play)
Tetris Party (co-op mode)
TimeSplitters 2
World of Goo


KJ85
KJ85

21420
Online
Level: 58 (Tektite)

0
1ups givet

#11 - Skrevet 03-10-2012 20:18

NintendoWorldReport har udformet en top 10 for de bedste tredjeparts-spil til Wii'en:

10. Monster Hunter Tri
9. Silent Hill: Shattered Memories
8. Muramasa: The Demon Blade
7. Trauma Team
6. A Boy and his Blob
5. GoldenEye 007
4. No More Heroes
3. Boom Blox: Bash Party
2. Zack & Wiki: Quest for Barbaros' Treasure
1. House of the Dead: Overkill

Begrundelser kan findes her.

Hvas synes I om listen, og hvor mange af spillene har I spillet? For mit eget vedkommende er det kun 7, 9 og 10 jeg ikke ejer, men har aldrig fået prøvet No More Heroes heller.


Hassus
Hassus

0
Offline
Level: 22 (Ice Keese)

0
1ups givet

#12 - Skrevet 03-10-2012 20:42

Muramasa ser jeg i hvert fald frem til at spille engang.

Resident Evil 4: Wii Edition og Okami kunne måske nok have passet ind i listen på en eller anden facon. Fra hvad jeg i øvrigt har hørt er No More Heroes 2 mere værd at spille end 1'eren.


KJ85
KJ85

21420
Online
Level: 58 (Tektite)

0
1ups givet

#13 - Skrevet 03-10-2012 21:32

Okami hører nok også til blandt mine favoritter, men ved ikke om de måske har set bort fra remakes.


KJ85
KJ85

21420
Online
Level: 58 (Tektite)

0
1ups givet

#14 - Skrevet 06-10-2012 12:12

He, NintendoWorldReport havde faktisk RE4 øverst på deres liste, men da de også havde det på en GameCube-liste udarbejdet tidligere har de givet det en Lifetime Achievement Award.

De har også fået færdiggjort deres top 10 over first party-titler, med begrundelser der kan findes via dette link. Den ser ud som følger:

10. Wii Sports Resort
9. New Super Mario Bros. Wii
8. Donkey Kong Country Returns
7. Mario Kart Wii
6. Xenoblade Chronicles
5. Metroid Prime 3 / Metroid Prime Trilogy
4. Super Mario Galaxy 2
3. Super Smash Bros. Brawl
2. The Legend of Zelda: Skyward Sword
1. Super Mario Galaxy

Selv ville jeg nok bytte rundt på de to Galaxy-spil, men ellers rammer den meget godt synes jeg Smiley


Dead-Cheese
Dead-Cheese

2007
Offline
Level: 25 (Kokiri)

0
1ups givet

#15 - Skrevet 06-10-2012 14:07

House of the Dead: Overkill, er altså virkelig ikke et godt spil i sin genre... Det er meget trist at se den på første pladsen.