Super Mario Party får bu...

The Walking Dead: The Fin...

Saints Row: The Third kom...

Luigi's Mansion til 3DS h...

Super Mario Party annonce...

Læs tegneserier på Swit...

Diablo III: Eternal Colle...

Danskudviklede A Hat in T...

Se en ny Indie Hightlight...

Ugens Downloads: Uge 33 2...

Alternative nyheder

Pokémon GO

Feedback på ny side

Work In Progress-tråden!

Nintendo Switch

Super Smash Bros. Ultimat...

Spil på vej til Switch

Nintendo Direct

Problem: 3DS legering

Pokémon Let's Go, Pikach...

N64 Ultra HDMI

S: Klonoa (Wii)

Tilbudstråden

K: Mario Kart Wii

K: Zelda : Breath of the ...

S: Uåbnede Amiibo'er

B: La Noire til Switch

S : Mario Odyessey + Zeld...

Yu-Gi-Oh! Kort - Rare car...

GBA og GBC Spil til salg

Madden 10 (Wii)

Celebrity Sports Showdown (Wii)

N-cast Diskussion August: Hvordan bruger du din Switch?


Zone

1918
Offline
Level: 25 (Kokiri)

0
1ups givet

Skrevet 10-07-2017 17:39

Velkommen til N-casts første diskussionsemne! Dette emne giver redaktionen på N-club en mulighed for mere direkte at interagere med jer brugere. Vi vil nemlig gerne have jeres meninger med i vores månedlige podcast, da det jo er for jeres skyld vi laver det. Det er derfor vigtigt for os at I også er involveret på en eller anden måde.

I dette første diskussionsemne, som kommer til at blive snakket om i N-casts August-afsnit, handler det om Nintendo Switch og de manger måder at spille på, som maskinen understøtter. Så spørgsmålet vi gerne vil diskutere med jer er: Hvordan spiller du primært på din Nintendo Switch og hvorfor? Spiller du på dit TV fordi du foretrækker at spille traditionelt eller har du altid din maskine med på farten? Vi glæder os til at se jeres holdninger og begrundelser. Keep on gaming!


Brocky

633
Offline
Level: 14 (Inkling)

0
1ups givet

#1 - Skrevet 10-07-2017 20:10

På toilettet og på sofaen. Real story. >:]Rockarina

150
Offline
Level: 31 (ChuChu)

0
1ups givet

#2 - Skrevet 10-07-2017 20:36

I starten spillede jeg næsten kun håndholdt, men efterhånden er jeg blevet mere fan af at spille tv mode Smiley synes hurtigt den bliver for varm i håndholdt mode, og så begynder det at prikke i mine fingre, hvilket var dybt irriterende når jeg spillede BotW i mange timer ad gangen.
Jeg elsker dog at man har muligheden for at vælge, da jeg af og til ikke kan bestemme mig om jeg vil se noget i tv eller spille, og så er det meget rart at man kan gøre begge dele samtidig SmileyChampionOfWhat

149
Offline
Level: 16 (Space Pirate)

0
1ups givet

#3 - Skrevet 10-07-2017 20:41

Bruger mest min i TV Mode. Dog bruger jeg den ikke rigtigt lige pt, går og venter på at der kommer Stardew Valley, og når det udkommer så kommer den til at blive voldtaget i handheld!

Jeg ville bruge min Switch mere hvis der kom flere spil der tiltalte mig, men lige pt er udvalget småt ud fra hvad jeg kan lide SmileySnaps87

210
Offline
Level: 17 (Deku Baba)

0
1ups givet

#4 - Skrevet 11-07-2017 09:06

Jeg har aldrig før haft en håndholdt og regnede med, at jeg ville bruge min switch på TVet 9/10 gange, men overraskende nok har jeg spillet håndholdt 3/4 af tiden. Mest fordi det er temmelig praktisk, når man er flere om fjernsynet, men jeg finder det derudover ekstremt komfortabelt at ligge på sofaen/sengen/sidde i lænestolen og spille på den lille skærm. Og så ser de fleste spil bare knaldgodt ud på den lille skærm.

Lige for tiden er jeg i sommerhus og her findes ikke et ordentligt TV, så jeg havde med sikkerhed ikke fået spillet, hvis ikke det var fordi, at jeg kunne gøre det håndholdt.ThePatrickBay

1049
Online
Level: 33 (Hammer Bro)

0
1ups givet

#5 - Skrevet 11-07-2017 11:12

Når jeg er hjemme, er det udelukkende TV Mode. Hvis jeg er hos nogen og vi spiller multiplayer, er det Tabletop Mode. Når jeg ikke er hjemme og spiller singleplayer, er det Handheld Mode.

90% af tiden er det dog TV Mode, der gør sig gældende.