Farewell North annonceret...

Lanceringstrailer for Pri...

Aksys Games annoncerer ad...

Prøv Vampire Survivor ga...

N-cast #210: Fuglen(e) sy...

Lanceringstrailer for Kin...

Paper Mario: The Thousand...

Lugii's Mansion 2 HD udgi...

Tre Game Boy-spil med Mar...

Mario-dagen fejres med ny...

F-Zero 99

Legend of Zelda: Tears of...

Legend of Zelda: Breath o...

Splatoon 3

Super Mario Bros. Wonder

Nintendo i medierne

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Switch - spilrygter og sp...

Super Mario Run

Spil på vej til Switch

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Nintendo er igen større end Sony

Mike JezZ
Mike JezZ

471
Offline
Level: 18 (Twhomp)

0
1ups givet

Skrevet 08-01-2014 09:43 - Redigeret 08-01-2014 09:45

Det ser ud til, at henover natten faldt Sony's aktier voldsomt, og Nintendo er nu større end Sony:

Tonight the streams crossed. After a disappointing earnings report from Sony in early November broke their comeback story (largely due to huge losses from box-office bombs), Sony's stock has dipped substantially and tonight in the Tokyo stock exchange Sony's market capitalization has fallen to 1.86 trillion yen ($17.769 billion).

Sonyhttps://www.google.com/finance?q=TYO%3A6758&ei=ZafMUtiXNOnvsQeV8gE

After bouncing off their multi-year lows last February Nintendo's stock has rallied more than 50% in the past few months perhaps as the 3DS posted decent numbers, or perhaps because of investor optimism that Nintendo will change strategies after the next quarterly earnings. Nintendo's market capitalization is now 1.93 trillion yen ($18.437 billion).

Nintendohttps://www.google.com/finance?q=TYO%3A7974&ei=yKjMUtitA4W4sgfU6QE


Kilde: http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=747631

Går det egentligt så skidt for Nintendo som mange går og siger? Sony og Microsoft har også et tab på hver konsol, hvilket jeg ikke mener at Nintendo har. Så selvom at Nintendo ikke ligger i toppen af pyramiden hvad angår salgstal, så står det jo ikke slemt til, når de rent faktisk tjener per konsol samt software.

Dog er der stadig ingen tvivl om, at det er 3DS serien der stadig er den største indkomst for Nintendo. Men mon ikke, at de spil Wii U kommer til at se i år får halet lidt ind på det forsømte?

    Zalman
    Zalman

    322
    Offline
    Level: 28 (Skeeter)

    0
    1ups givet

    #1 - Skrevet 08-01-2014 12:03

    Nu skal man også tænke på, at Sony ikke kun er gaming. Det kan næsten ikke gå bedre for dem, når det kommer til det. Det er deres andre afdelinger (TV, kameraer osv.), der har brug for et skub.

    Nintendo tjente alt for mange penge på Wii og DS. De er uden for fare, men det er deres fremtid ikke. Hvis de vil fortsætte med at sælge hardware, så bliver de nødt til at lave fuldstændig om på deres strategi. De skal genvinde tilliden i third parties, og det er ikke let, nu hvor de har forsøgt så mange gange... Men det er en helt anden snak.


    ThePatrickBay
    ThePatrickBay

    8000
    Online
    Level: 33 (Hammer Bro)

    0
    1ups givet

    #2 - Skrevet 08-01-2014 13:20

    Man kan argumentere for, at der ikke har været reel tillid til Nintendos stationære konsoller fra 3rd parties siden SNES.

    Anyway, ja, det er helt sikkert Sonys andre afdelinger, der halter. Specielt tv taber de penge på. Som Zalman skriver, så klarer PlayStation sig ufatteligt godt, ikke mindst på baggrund af Xbox Ones udsættelse i mange rige lande.


    O-train
    O-train

    326
    Offline
    Level: 35 (Lakitu)

    0
    1ups givet

    #3 - Skrevet 08-01-2014 14:43 - Redigeret 08-01-2014 14:46

    Sony har hele tiden været de mest udsatte Smiley De tabte milliarder i forsøget på at vinde blu-ray og hd-dvd krigen. PS3'eren kostede 800 dollars at lave, og den kom ud til 599 dollars, men tog ikke rigtig fart før den røg ned på 399, så man kan nok se, at det har været hårdt på dem. De har ligget i skyggen af Samsung mht. fladskærme, Canon og Nikon vinder kamerakrigen og de har endnu ikke formået at gøre sig til en seriøs konkurrent på mobilmarkedet. De ikke i toppen af noget. De gør sig vel også godt med film, og så får de royalties på en masse halløj, men snakker vi tech hovedsageligt, så er de ikke helt på toppen Smiley De har i hvert fald lidt hårdt tab hvad der angår deres økonomi, og det siger jo en del om deres metoder!

    Alle analytikere har dog også forudset, at PS4'eren vil blive deres sidste konsol medmindre den totalt dominerer, for i virkeligheden er PlayStation et brand som Sony bør være meget stolte af og lægge mere energi i, og det sikkert også derfor, at de har vendt deres strategi enormt meget det sidste stykke tid.

    Angående Nintendo, så har de så mange penge (fysisk - ikke én eller anden drømmeværdi målt i aktier og digitale tal), at de kunne sætte sig ned og gøre ingenting i flere årtier. De går ikke under, men det derfor jeg holder mig til Bushnells kommentar om dem, når jeg beskriver den værste fremtid for dem, det at de går hen og bliver irrelevante - for hvis man er irrelevant, hvem køber så ens produkt? Så begynder problemerne.

    Det går dårligt for Nintendo, da de for første gang i lang tid har svigtet deres investorer. Forestil dig at dominere markedet i 6-7 år, og pludselig vender det hele Smiley Ingen af deres mål er nået og deres prioriteringer har været forkerte. Det ikke en hemmelighed opfundet af fanboys af de andre konsoller, det en ting Iwata har udtalt sig om gang på gang på gang.

    Man må også lære at separere 'god konsol' fra 'dårligt produkt' - personligt synes jeg ikke Wii U'en er en god konsol i lyset af Nintendos muligheder, men de leverer selv på software horisonten og jeg ville ønske at 3rd party devs også ville - så det altså ikke konsollen der er et problem, for den fungerer til sit formål, men den har ikke brudt igennem på den ønskede måde. Det skyldes i den grad manglen på marketing, for som vi ser nu, så begynder den så småt at fange momentum - om det skyldes Nintendos egen marketing, eller det at vi 'officielt' er rykket ind i next-gen og folk selv søger ud, det spørger jeg ofte mig selv om.

    Jeg ville ikke lægge alle mine penge i de håndholdte markedet. Der skal nok være et publikum for det, men se fx. Nvidias Tegra teknologi. Det aner foran det som Nintendo kan leverer rent visuelt, og hvor end vi ønsker at bilde os selv ind, at det visuelle ikke betyder noget, så må man også indse at flere og flere indie udviklere har adgang til bedre værktøjer, og selvom Mario og Zelda er sjovt, så er der rigeligt med alternativer! Det bare et spørgsmål om tid før børn tænker "ej okay, jeg vil hellere have en tablet", men indtil videre så er priserne stadigvæk for høje i forhold til 3DS'en.

    Mht. Sony - ja så tjener de lige godt 18 dollars på salget af en PlayStation Smiley Faktisk tjener AMD mere end Sony pr. salg Smiley Men det at de leverer konsollen til profit, det kæmpestort! Smiley Nintendo har altid forsøgt det samme, men de har været tvunget til at sælge til tab denne gang, og jeg går stadigvæk og undrer mig over integrationen af GamePad'et - de ville vinde så meget, rent økonomisk, hvis de cuttede den fra og bare smed en pro controller ind i stedet. Nu må vi se, Iwata sagde jo at Wii U'ens fremtid afhang af dette års salg, og hvor end godt det er gået (+5 millioner units ude nu), så har PlayStation altså solgt 4,2 millioner og Xbox 3 millioner -

    Nintendo har seriøs konkurrence Smiley