N-club Streams: Uge 16

Indie World Showcase apri...

Europa kommer til Switch

Indie-udsalg startet nu

SteamWorld Heist II annon...

Penny's Big Breakaway ude...

Se Indie World Showcase i...

Prøv Eiyuden Chronicle: ...

Tre nye spil til SNES Onl...

Inti Creates annoncerer U...

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Spil på vej til Switch

Pokémon GO

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

F-Zero 99

Legend of Zelda: Tears of...

Legend of Zelda: Breath o...

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

RYGTE: Nintendo Fusion Terminal / Fusion DS - next-gen

O-train
O-train

326
Offline
Level: 35 (Lakitu)

0
1ups givet

Skrevet 22-01-2014 01:17

Please understand, this is a rumor..

But still!

http://gaminrealm.com/2014/01/21/nintendo-next-gen-system-specs/

Mit forhold til Nintendo er kompliceret ;I
    Lukas Skywalker
    Lukas Skywalker

    2193
    Offline
    Level: 25 (Kokiri)

    0
    1ups givet

    #1 - Skrevet 22-01-2014 19:32 - Redigeret 22-01-2014 19:34

    Åndssvagt rygte imo. Alt for tidligt at kunne sætte så præcise specs på. Selv hvis du sætter de vildeste specs op der kan fås nu, så er det jo håbløst forældet om fem år, eller hvor lang tid der nu går før den næste konsol.


    Erik Madsen
    Erik Madsen

    710
    Offline
    Level: 19 (Bullet Bill)

    0
    1ups givet

    #2 - Skrevet 22-01-2014 19:46

    Ja spørgsmålet er så om det går 5 år denne gang efter at Nintendo også ifølge dem selv har fejlet for hårdt. Jeg tvivler.


    AND
    AND

    542
    Online
    Level: 35 (Lakitu)

    0
    1ups givet

    #3 - Skrevet 22-01-2014 20:27

    ^Uanset hvad, skal Nintendo da ikke udgive en ny stationær konsol inden for nærmeste fremtid.


    Mike JezZ
    Mike JezZ

    471
    Offline
    Level: 18 (Twhomp)

    0
    1ups givet

    #4 - Skrevet 22-01-2014 20:55

    Hvis der kom en afløser for både 3DS og Wii U snart ville jeg blive meget gal da jeg har købt begge dele det sidste kvartal Smiley


    AND
    AND

    542
    Online
    Level: 35 (Lakitu)

    0
    1ups givet

    #5 - Skrevet 22-01-2014 21:09

    ^Haha - ja, det ville være ret dårligt timet, Mike! Det ville alligevel være et værre stunt, end Nintendos Youtube-strategi.


    Lukas Skywalker
    Lukas Skywalker

    2193
    Offline
    Level: 25 (Kokiri)

    0
    1ups givet

    #6 - Skrevet 22-01-2014 22:46

    Hvad går Nintendos YouTube-strategi ud på Smiley?


    AND
    AND

    542
    Online
    Level: 35 (Lakitu)

    0
    1ups givet

    #7 - Skrevet 22-01-2014 23:42

    ^At man vil tage sig betalt for, at fans får lov til at lave gratis reklame for firmaet, med diverse Let's Play-videoer. Ret dårlig taktik Smiley


    KJ85
    KJ85

    21409
    Offline
    Level: 58 (Tektite)

    0
    1ups givet

    #8 - Skrevet 23-01-2014 00:19

    ^Godt at du følger med AND Smiley

    Den beslutning trak de tilbage meget meget hurtigt, da det gik op for dem, hvor dumt det egentlig var...


    AND
    AND

    542
    Online
    Level: 35 (Lakitu)

    0
    1ups givet

    #9 - Skrevet 23-01-2014 00:59

    ^Ja, de læste sikkert mit indlæg og indså fornuften.


    KJ85
    KJ85

    21409
    Offline
    Level: 58 (Tektite)

    0
    1ups givet

    #10 - Skrevet 23-01-2014 01:03

    He, det er også kun 7 måneder siden de tog den beslutning. Godt forsøg AND Smiley


    O-train
    O-train

    326
    Offline
    Level: 35 (Lakitu)

    0
    1ups givet

    #11 - Skrevet 23-01-2014 16:19 - Redigeret 23-01-2014 16:25

    Nu er det blot et rygte, og et dårligt ét i den forstand, når kilderne er totalt tåget...

    Alligevel er jeg altså nød til at stillende følgende spørgsmål:

    Set i lyset af den fiasko som Wii U har været indtil videre (forretningsmæssigt), hvad forestiller i jer helt seriøst Nintendo så gør? Tror i selv på, at Nintendo sidder internt og peptalker hinanden med "Mario Kart og SSB skal nok vende det hele"-argumentet, og så læner de sig tilbage og venter? At de tør lægge hele deres navn på 2 stykker software. Det er uansvarligt.

    Det PRÆCIS den attitude, som er grunden til at Wii U er havnet hvor den er Smiley

    "Wii solgte godt, skidt pyt med vores marketing"...

    "Pikmin skal nok sætte gang i salget"...

    "Wind Waker!"...

    "Super Mario 3D World!!!!"....

    Wii U har ikke det konstante momentum som den SKAL HAVE! <- dette er indiskutabelt, og jeg forstår ikke, at folk, Nintendo fans især, konstant undskylder det, når Nintendo SELV gang på gang har sagt, at dette er et problem for deres forretning - et problem som har efterladt mangel på profit. Det er essentielle facts for Wii U'ens fremtidige eksistens, men det som om, at Nintendo fans anser det som unødig pessimisme, når det er realiteten. Det er sådan situationen er.

    Selvfølgelig er de igang med at udvikle ny konsol, på papir eller i praksis, det ved jeg ikke, men dette er en evig cyklus, der er stor forskel på 'planer' og produktion.

    Hvis Mario Kart eller SSB ikke kan hjælpe Wii U'ens salg - og det en tanke, som man er nød til at forstå kan hænde, det er okay at være optimistisk, men de andre stortitler har ikke haft ønsket effekt - hvad tror i så Nintendo gør?

    De har krav at leve op til, og der er et ansvar, som de ikke kaster fra sig, fordi du har været loyal i 25 år. Det bunder i penge, og hvis de penge ikke kommer, så taber de. Selv med en masse penge i banken, så er der ingen der driver en respektabel forretning på tab.

    Der er GIGANTISK chance for at vi ser en ny Nintendo konsol om meget få år, hvis Wii U'ens situation ikke stabiliseres, og det der "ej det ville de ikke gøre overfor kunderne, ellers ville de jo skride"-argument er så åndssvagt; folk har haft rigelig grund til at vende ryggen til Nintendo, men har endnu ikke gjort det. Dem der er loyale, de forbliver loyale, især så længe Nintendo leverer det ønsket software.

    Mini-rant til side. Hvordan bekræfter det så rygtet?! Det gør det heller ikke. Men lad os kigge på 3DS'en engang: lortet printer penge og med god grund.

    Nintendo er klar over smartphone markedet, men har sagt, at de ikke har interesse i det. Hvor perfekt ville det ikke være, hvis de udgav en håndholdt konsol, som fungerede uafhængig af andet hardware, som vi kender til det nu, men som tilbød en udvidet oplevelse, hvis man så også investerede i firmaets hjemmekonsol?

    Tænk Wii U GamePad uden begrænsninger. Det bl.a. det Sony forsøger ihærdigt at gøre til en realitet med PS Vita, og hvis PS Now bliver en succes i USA, så glæder jeg mig til at se, om det har betydning for Vita salget (for det kunne det godt - jeg tror dog stadigvæk dedikeret software betyder mest. Det har Nintendo bevist mht. håndholdte)

    Men det er præcis det som Nintendo har brug for, hvis de vil overbevise verdenen om, at den hurtigt udviklende mobilteknologi IKKE er overlegen ift. den dedikerede oplevelse.

    Her ville Wii U naturligvis have været et godt eksperiment, da folk har virket positivt overraskede over dets GamePad, og de kan dermed forsætte af den rute, hvilket er i overensstemmelse med idéen om et stykke hardware, som er bestående af to separate stykker hardware.

    "JAJAJAJAJA DU SNAKKER OG SNAKKER! MEN DET DIN MENING, HVOR ER DIN LOGIK SÅ!?"

    Selvfølgelig ville de ikke forlade 3DS'en så længe den sælger godt, men det en maskine med et kæmpe katalog, og før eller siden må man rykke videre.

    Q1 2016 ville 3DS'en fylde 5 år. Det er mere end rigeligt for en håndholdt og meget acceptabelt. Dette kunne også været et sandsynligt release-vindue for en ny hjemmekonsol, hvis de altså vælger at lade Wii U'en i stikken.

    En anden ting, som man må overveje er, at Nintendo har valgt at gøre Wii U til en familiemaskine på trods af dens oprindelige ønske om at hive core-gamers hjem til Nintendo. Forsætter de, så vinder de ikke det publikum tilbage, og jeg tvivler på, at dette nogensinde sker igen, MEN hvis de laver et hard-reset, og i 2016 introducerer noget, som ikke blot er stærkt, men stærkere end konkurrenterne, så kunne det lade sig gøre!

    Vesten har ikke et ligeså ydmygt syn på teknologi, som Nintendo umiddelbart ønsker. Software betyder meget, men jo mere hardware udvikler sig, desto større bliver kravene også fra forbrugerens side. Se blot mobiltelefoner; det er for længst blevet en ligegyldig sag om brand og overfladiske features, på trods af, at de fleste kan udføre de mest basale handlinger, som en telefon skal kunne. Dette gælder næsten alt tech. Hvorfor ikke spilkonsoller? Fordi udvalget er så begrænset? Det gør kun de forskellige kontraster endnu klarere for forbrugeren.

    Min pointe er ikke at bevise rygtet, for med så svag en kilde og med ualmindelig usikre kommentarer fra forfatterne af artiklen, så virker det absurd, at det skulle være rigtigt. Men i stedet for at sige "nej det åndsvagt, farvel", så giv et konkret bud på hvorfor, i lyset af alle Nintendos problemer samt fremtidige udfordringer, skulle dette være helt uhørt?

    Er iøvrigt enig med Lukas, og det er nok ikke de rigtige specs, sådan noget ændrer sig konstant. Cerny sagde også, at de konstant prøvede nye ting af med udviklingen af PS4, i de år de brugte på den. Se bl.a. Xbox One, som fik et ram boost kun få måneder før release.

    Ps: dette er en meget generel kommentar, som bør ramme et større forum, for jeg er efterhånden ret afklaret med folks egne meninger vedrørende Nintendo herinde Smiley Vi er jo som et lille hyggeligt samfund, selvom vi ikke altid enes. Jeg ved dog også, at der er nogen derude, som er vanvittig opdateret på Nintendo, men som holder meninger, som jeg simpelthen ikke forstår, og derfor ønsker jeg jeres perspektiv uddybet.


    Bo130
    Bo130

    110
    Offline
    Level: 38 (Tatori)

    0
    1ups givet

    #12 - Skrevet 24-01-2014 21:40

    Det ses sjældent, men det hænder af ét spil kan holde momentum nok i en platform til at det bliver en succes. Jeg påstår på ingen måde at det ligefrem er at foretrække over et konstant flow af gode spil, og det er bestemt ikke noget man skal satse på, men det kan altså lade sig gøre vil jeg mene.

    Brain Training, Grand Theft Auto, Nintendogs, Pokémon, Super Mario Bros., Tetris, Wii Fit, Wii Sports for at nævne nogle stykker. Igen, jeg påstår ikke at de alene gjorde konsollerne til det de var, især ikke fordi mange af spillene udkom på samme platform, men hvis der kun havde været den stortitel kunne maskinen stadig have været en mellemstor succes.

    Jeg tror dog personligt heller ikke at Mario Kart 8 eller Smash Bros. kan decideret redde maskinen, og derfor ser det sort ud. Men jeg tror dog, at de kan få mange casuals med hvis de lancerer Mario Kart rigtigt og mange hardcore gamers med, hvis de fortsætter med at lave spillet som det ser ud nu.

    Hvor perfekt ville det ikke være, hvis de udgav en håndholdt konsol, som fungerede uafhængig af andet hardware, som vi kender til det nu, men som tilbød en udvidet oplevelse, hvis man så også investerede i firmaets hjemmekonsol?



    Jeg synes dette er interessant, men det giver nærmest en endnu større usikkerhed. De skal turde satse på at begge bliver en succes og implementere det ordentligt i spillene. Jeg så det lidt i spil til GC med GBA'en som kontroller, så som Animal Crossing og det var meget sjovt, men det skal være all-in hvis det skal sælge flere konsoller tror jeg, og det tvivler jeg stærkt på at Nintendo tør på nuværende tidspunkt. Jeg synes dog også det er interessant med Sony og deres cross-buy, VITA TV og opkoblingsmuligheder.

    MEN hvis de laver et hard-reset, og i 2016 introducerer noget, som ikke blot er stærkt, men stærkere end konkurrenterne, så kunne det lade sig gøre!



    Jeg hverken tror eller håber dette sker. Nogle steder halter de urimeligt meget bagefter, men ønsker ikke at have en tredje konsol der er så godt som ens med konkurrenterne, og det tror jeg heller ikke er vejen frem forretningsmæssigt.

    Spændende observation omkring det med at man blot køber det stærkeste på markedet, og at det er tydeligere med konsoller, men synes at Wii er nylig nok til at der kan stilles spørgsmålstegn ved dette. Jeg ved vi ser det med Apple's produkter især i noget der mest af alt minder om afhængighed, men Wii blev trods alt en succes og den var meget underlegen teknologisk.

    Dette var primært til dit nyeste, virkelig gode, indlæg. Selve rygtet har jeg kigget på, men specsne siger mig ikke det store og umiddelbart tror jeg på ingen måde på rygtet Smiley