Farewell North annonceret...

Lanceringstrailer for Pri...

Aksys Games annoncerer ad...

Prøv Vampire Survivor ga...

N-cast #210: Fuglen(e) sy...

Lanceringstrailer for Kin...

Paper Mario: The Thousand...

Lugii's Mansion 2 HD udgi...

Tre Game Boy-spil med Mar...

Mario-dagen fejres med ny...

Legend of Zelda: Tears of...

Legend of Zelda: Breath o...

Splatoon 3

Super Mario Bros. Wonder

Nintendo i medierne

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Switch - spilrygter og sp...

Super Mario Run

Spil på vej til Switch

Load spil fra extern hard...

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

DLC til Mario Kart 8 Deluxe?

JOEP
JOEP

73503
Online
Level: 50 (Torizo)

0
1ups givet

Skrevet 02-05-2017 07:32

Nu hvor Mario Kart 8 Deluxe er udkommet, anses det for at være den definitive udgave af Mario Kart (8), men diskussionen er nu, hvorvidt Nintendo har tænkt sig at udgive DLC til Mario Kart 8 Deluxe, eller om de vil begynde udviklingen af Mario Kart 9 - og i så fald, om dette udkommer til Switch eller Switch 2. Hvad tror I? DLC eller Mario Kart 9?

Personlgit tror jeg, at der vil komme DLC til Mario Kart 8 Deluxe. Jeg kan simpelthen ikke se nogen grund til, at det ikke skulle komme. Det er en ren pengemaskine for Nintendo at udsende DLC til det spil, især når det nu også sælger så godt. Det vil også give dem masser af tid til at finde ud af, hvad Mario Kart 9 skal indeholde. Der er nok ikke mange, der føler et større behov for at få ogpraderet MK8 lige foreløbigt, tænker jeg, især ikke, hvis MK9 ikke byder på noget meget nyt ift. MK8. Jeg håber dog, at DLC til MK8Deluxe vil blive af lige så høj kvalitet, som de vi i første omgang så til MK8.

stelzig
stelzig

4720
Offline
Level: 24 (Whomp)

0
1ups givet

#1 - Skrevet 02-05-2017 08:16

Jeg føler et behov for et mario kart 9, men det er mest fordi jeg har været en smule utilfreds med de sidste 3 spil i serien og gerne så et "bedre" mario kart igen snart.

I forhold til hvorvidt de har tænkt sig at udgive DLC så lyder det lidt underligt i mine ører når det nu skulle være komplet fra starten (deluxe), men hvem ved.


JOEP
JOEP

73503
Online
Level: 50 (Torizo)

0
1ups givet

#2 - Skrevet 02-05-2017 08:21

Af nysgerrighed, hvad har så været problemet med de sidste tre spil i serien?


chessr
chessr

341
Offline
Level: 31 (ChuChu)

0
1ups givet

#3 - Skrevet 02-05-2017 09:00

Det vil jeg også vide ?
Er du en af dem der hænger fast i fortiden på n64Smiley?

Jeg tror ikke på hverken Mario kart 9 eller dlc. Men mere at det bliver til Nintendo Kart. Præcis samme opbygning bare med flere figur fra Nintendo spil som med smash bros


Mr. Mario
Mr. Mario

5571
Online
Level: 23 (Skree)

0
1ups givet

#4 - Skrevet 02-05-2017 09:26

Jeg sad faktisk forleden dag og tænkte, mon Mario Kart 8 Deluxe var det sidste Mario Kart-spil? Hermed ikke sagt at det bliver det sidste spil i serien. Næ nej - men nu hvor The Legend Of Zelda, Animal Crossing, F-Zero med flere er repræsenteret i Mario Kart 8 (oprindeligt godt nok kun som DLC på Wii U), så kunne jeg forestille mig, at det næste spil i serien måske har Nintendo Kart som mere passende titel.

Om det er Mario Kart, Nintendo Kart eller noget helt tredje spillet kommer til at hedde, så tror jeg da nok, at der skal blive annonceret en 9'er til Switch'en. Om det så når at blive færdigt inden en ny konsol overtager efter Switch'en, kan jeg så have mine tvivl om.


KJ85
KJ85

21311
Offline
Level: 58 (Tektite)

0
1ups givet

#5 - Skrevet 02-05-2017 09:33 - Redigeret 02-05-2017 09:36

Jeg synes ærlig talt ikke, at der er behov for et helt nyt Mario kart til Switch, når vi har fået det der må betegnes som den mest indholdsrige udgivelse i serien til dato. Det vil blot opdele brugerbasen på to udgivelser, hvis det kommer til at ske, og et Mario Kart er nok pr. maskine.

Derimod kan jeg sagtens se dem udgive DLC til spillet i form af flere Battle Stages. Vi har 8 nu, men det antal kunne snildt fordobles Smiley


chessr
chessr

341
Offline
Level: 31 (ChuChu)

0
1ups givet

#6 - Skrevet 02-05-2017 10:10

Hvis der er noget der opdeler forbrugerne er det dlc.

Du tror ikke om 3 år er folk villige til at købe et nyt og mere infholdsrigt Mario kart på switche n?


KJ85
KJ85

21311
Offline
Level: 58 (Tektite)

0
1ups givet

#7 - Skrevet 02-05-2017 10:53

^Jeg tror såmænd nok at nogle ville, men langt fra alle, og får maskinen for alvor medvind, så vil Mario Kart 8 Deluxe være et af de spil, der vil blive ved med at sælge godt år efter år. Der er intet behov for et nyt Mario Kart til Switch nu.


O-train
O-train

326
Offline
Level: 35 (Lakitu)

0
1ups givet

#8 - Skrevet 02-05-2017 12:17

chessr skrev:
Hvis der er noget der opdeler forbrugerne er det dlc.

Du tror ikke om 3 år er folk villige til at købe et nyt og mere infholdsrigt Mario kart på switche n?



Altså DLC kan da umuligt opdele forbrugere. Jeg tror i hvert fald ikke, at Nintendos største IP (eller én af dem) skræmmer potentielle kunder væk, fordi der er DLC.

Det opdeler brugerbasen til en hvis grad, men folk har allerede købt spillet og kan nyde godt af det indhold som kommer fra start og investere i mere efter behov.

Når men anyways...

Jeg tror ikke på en 9'er til Switch. Jeg tror Nintendo vedligeholder deres tradition om ét indslag af Mario Kart pr. generation, og at vi nok derfor må regne med, at Mario Kart 8 Deluxe agerer som det indslag for Switch. Men jeg tror heller ikke, at Switch-generationen bliver ligeså lang som forventet, så måske ser vi 9'eren om få år.


stelzig
stelzig

4720
Offline
Level: 24 (Whomp)

0
1ups givet

#9 - Skrevet 02-05-2017 12:46 - Redigeret 02-05-2017 12:57

JOEP skrev:
Af nysgerrighed, hvad har så været problemet med de sidste tre spil i serien?

Det er blevet mere floaty, de er blevet langsommere (særligt mk7), de har nerfed deres mini-turbo mechanic, som fungerede rigtig godt i mkdd og mkds og stadig bedre i mk64 end nu.
At køre over bump har altid været forfærdeligt i mario kart, men blev særlig forfærdeligt i mkw og de efterfølgende (specielt hvis man spillede andet end heavy weights), hvilket til tider gør mig forvirret over visse populære baner.

Spillene er som sådan ikke dårlige, det er bare nintendo der har gjort deres spil dårligere ("nemmere" ) siden wii og det gælder også mario kart serien desværre - Det går langsommere, man laver mindre og fysikken er dårligere. De er også vilde med at blive ved med at smide diverse gimmicks ind, men det gør mig ikke det store.

mkdd og mkds havde også andre interessante muligheder for at dodge blå såvel som røde skjolde.

Jeg vil give nintendo at deres grafik og online er blevet bedre, men det er også det eneste jeg foretrækker ved de nyere spil.

Edit: Det sagt så synes jeg at mk8 er det bedste af de 3 nye så man kan jo håbe den udvikling fortsætter. Nogle ville nok være uenige med mig her fordi de elsker funky bike wii (og bikes redder helt sikkert også det spil), men overall synes jeg stadig mk8 er bedre.

chessr skrev:
Er du en af dem der hænger fast i fortiden på n64Smiley?


Jeg er en af dem der synes at størstedelen af n64 spil er ældet forfærdelig og det er inklusiv mk64 som jeg ellers elskede som barn. Den eneste spilserie hvor mine favoritter stadig ligger så langt tilbage er mario party 1-3. Smiley

Hvis man endelig vil prøve at afskrive mig som en der hænger i fortiden så bliver man nok nødt til at sige GC. Men jeg mener ikke selv at det har noget med hvornår spillene er fra. Et enkeltstående eksempel på en serie jeg faktisk synes blev (MEGET) bedre på wii for eksempel er mario strikers - det spil er ret elendigt på GC imo Smiley (og fantastisk på wii)

Edit2: Nå ja ok mk64 havde også klart den bedste battle mode. Har ikke prøvet deluxe-versionen af mk8 så skal ikke kunne sige om den sniger sig op på mk64 i den kategori.


stelzig
stelzig

4720
Offline
Level: 24 (Whomp)

0
1ups givet

#10 - Skrevet 02-05-2017 13:14 - Redigeret 02-05-2017 13:22

Beklager double post her, men tænkte opdateringen var lang og sen nok til at det er ok.

Lige lidt afsluttende, så ved jeg godt at jeg går mere op i hvordan spil "føles" og hvor god man kan blive til dem (især når vi snakker mario kart) end de fleste. Jeg har spillet time trials en hel del i hele serien og der bliver man virkelig bare meget hurtigere trættere af det man bliver præsenteret for efter ds. I spil før mkw kan du reelt forbedre dig i spillet, hvor man i mkw kæmper for at spare enkelte sekunder (eller mindre) efter meget kort tid. Det kan ses ret tydeligt hvis man tjekker leaderboards på mariokart64.com

Her er top100 i første bane i mkds og mkw for eksempel.
Top100 i mkds: http://www.mariokart64.com/mkds/coursep.php?cid=0
Top100 i mkw: http://www.mariokart64.com/mkw/coursec.php?cid=0

I mkds er der en forskel på over 4 sekunder fra #1 til #100 mens den er på under 1 sekund i mkw. Det er selvom mkds har flere spillere og er et ældre spil.
Forskellen i mkdd er omkring 2 sekunder, men også det meste populære spil og endnu ældre.
MK8 har en forskel på ca. halvandet sekund, men banen er også den længste af dem og spillet har også under halvt så mange spillere (440 mens de andre ligger på hver deres side af 1000), og det er det nyeste i serien, som fra start er taget mindre seriøst på time trial fronten både fordi det netop er blevet mindre kompetitivt (nemmere) og fordi online er blevet så godt som det er... Denne forskel kan desuden forventes at blive mindre i mk8 deluxe fordi nintendo eftersigende har fjernet/nerfet fire hopping teknikken.

Hvis man går længere ned end top100 (hvor alle stadig er rigtig gode) bliver det kun mere og mere tydeligt at der er større skill gaps (og dermed bedre mulighed for at forbedre sig) i de tidligere spil i mario kart serien. Det virker også at eventuelt kigge på world record history på siderne, hvor man kan se hvor store spring nogle spil har haft og hvor små andre har.


ThePatrickBay
ThePatrickBay

7995
Online
Level: 33 (Hammer Bro)

0
1ups givet

#11 - Skrevet 02-05-2017 16:22

Jeg kan sagtens se Nintendo lave noget DLC. Det er billigt for dem at lave mere content til et eksisterende spil (i forhold til at skulle udvikle et helt nyt spil), og som vi har set indtil videre med Nintendos DLC-pakker, så er det lige så poleret som det meste andet fra Nintendo. Jeg betaler gerne en sjat penge for endnu flere baner.

stelzig skrev:
Nogle ville nok være uenige med mig her fordi de elsker funky bike wii (og bikes redder helt sikkert også det spil)


Helt og aldeles uenig - bikes ødelagde totalt Mario Kart Wii i mine øjne. Wheelie-mekanikken gjorde, at karts var ubrugelige, og eftersom jeg vitterligt ikke brød mig om den mechanic, var Mario Kart Wii ikke et spil, jeg gad at spille, medmindre det var karts only.
Dine pointer omkring MKDS kan jeg godt følge dig i, men eftersom 99% af brugerbasen er mindre kompetitivt anlagt end dig, kan jeg også godt forstå Nintendos beslutning om at gøre det mindre svært at være "god" (i dine øjne at gøre spillet dårligere). Der er dog stadig ingen tvivl om, at hvis man som relativt god MK-spiller kører mod en relativt dårlig MK-spiller, vinder den relativt gode stort set hver eneste gang, medmindre man bliver bullshittet af en horde af blå og røde skjold.


JOEP
JOEP

73503
Online
Level: 50 (Torizo)

0
1ups givet

#12 - Skrevet 02-05-2017 18:30

ThePatrickBay skrev:
medmindre man bliver bullshittet af en horde af blå og røde skjold.


Det lyder som noget, du kender af erfaring. Smiley


ThePatrickBay
ThePatrickBay

7995
Online
Level: 33 (Hammer Bro)

0
1ups givet

#13 - Skrevet 02-05-2017 18:41

^ Dude, den turnering kan rende mig Smiley


chessr
chessr

341
Offline
Level: 31 (ChuChu)

0
1ups givet

#14 - Skrevet 02-05-2017 21:09

Lige kort til #9
Jeg mener dice for nyligt selv udtalte at dlc på den måde de kører på nu deler spillerne og gør det svært for alle at finde spil. De vil gå over til at alle får alle baner gratis så det kun er mikrotransaktions man kan købe.


stelzig
stelzig

4720
Offline
Level: 24 (Whomp)

0
1ups givet

#15 - Skrevet 02-05-2017 22:08 - Redigeret 02-05-2017 22:20

@patrickbay: Du har helt ret i at karts var 100% underlegene, jeg er ikke uenig der. Grunden til at jeg siger at bikes reddede spillet, er at jeg synes at det er karts der er for dårlige og ikke bikes der er for gode. Hvis spillet kun havde karts (eller kun outward drift bikes) ville spillet være dårligere end mk7 selvom 7 er det der lider mest af at være utrolig langsomt.
Det er netop det at karts har fået et lidt bedre feel der har gjort mk8 bedre. De kunne bare stadig være endnu bedre (hvad jeg ønsker i mk9), så kan de muligvis også lave bikes lige så gode som i mkw igen (eller bedre). Smiley

Er som sagt fuldt forstående overfor at de fleste ikke bekymrer sig om tingene lige så meget som mig (mindre kompetitivt fokus). Det var også bare et egoistisk svar da jeg sagde at jeg personligt gerne ville se et nyt mario kart Smiley
Jeg vil dog stadig vove at påstå at folk (kompetitive eller ej) i de fleste tilfælde enten ingen forskel mærker, eller stadig mærker en forskel i "feel" i spillene som værende bedre i de spil hvor der er mere at mestre (bedre kontrolfølelse). Det er ikke tit at jeg ser folk være glade for det nye mario kart, det nye smash bros, det nye 3D mario (etc) fordi fysikken og styringen i spillene er blevet bedre. Det handler oftest om ting som alle kan være enige om.

(der findes sikkert også folk der foretrækker ændringer jeg ikke er glad for i mario kart. Det er bare sjældent jeg ser det som deres fokus og jeg gætter på at det betyder mindre for dem Smiley )

Edit: Ja, skill gaps findes (heldigvis) stadig og det er ikke helt tilfældigt hvem der vinder. Og spillet er stadig sjovt (overvejer også selv at købe deluxe selvom jeg har det på wii u). Der er bare mange flere mennesker i toppen.