Farewell North annonceret...

Lanceringstrailer for Pri...

Aksys Games annoncerer ad...

Prøv Vampire Survivor ga...

N-cast #210: Fuglen(e) sy...

Lanceringstrailer for Kin...

Paper Mario: The Thousand...

Lugii's Mansion 2 HD udgi...

Tre Game Boy-spil med Mar...

Mario-dagen fejres med ny...

Legend of Zelda: Tears of...

Legend of Zelda: Breath o...

Splatoon 3

Super Mario Bros. Wonder

Nintendo i medierne

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Switch - spilrygter og sp...

Super Mario Run

Spil på vej til Switch

Load spil fra extern hard...

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

DLC til Mario Kart 8 Deluxe?

JOEP
JOEP

73503
Online
Level: 50 (Torizo)

0
1ups givet

Skrevet 02-05-2017 07:32

Nu hvor Mario Kart 8 Deluxe er udkommet, anses det for at være den definitive udgave af Mario Kart (8), men diskussionen er nu, hvorvidt Nintendo har tænkt sig at udgive DLC til Mario Kart 8 Deluxe, eller om de vil begynde udviklingen af Mario Kart 9 - og i så fald, om dette udkommer til Switch eller Switch 2. Hvad tror I? DLC eller Mario Kart 9?

Personlgit tror jeg, at der vil komme DLC til Mario Kart 8 Deluxe. Jeg kan simpelthen ikke se nogen grund til, at det ikke skulle komme. Det er en ren pengemaskine for Nintendo at udsende DLC til det spil, især når det nu også sælger så godt. Det vil også give dem masser af tid til at finde ud af, hvad Mario Kart 9 skal indeholde. Der er nok ikke mange, der føler et større behov for at få ogpraderet MK8 lige foreløbigt, tænker jeg, især ikke, hvis MK9 ikke byder på noget meget nyt ift. MK8. Jeg håber dog, at DLC til MK8Deluxe vil blive af lige så høj kvalitet, som de vi i første omgang så til MK8.

Chocobona
Chocobona

229
Offline
Level: 8 (Pirahna Plant)

0
1ups givet

#16 - Skrevet 02-05-2017 22:21 - Redigeret 02-05-2017 22:22

Jeg synes bare at Mario kart 8 / Mario kart Deluxe skiller sig væsentligt ud i forhold til de tidligere versioner. Da det udkom til Wii U var det første gang at det var grafikken virkelig var imponerende fantastiske baner med virkelig flotte detaljer, layoutet i spillet som virkelig skaber en flot helhed, anti gravity som giver en helt anden dimension af Mario Kart.

Jeg synes bare Mario kart 8 er et kvantespring og at det er en spilmotor / spil som bare har rigtig meget potentiale til at blive ved med at udvikle på. Med diverse updates og DLC,s


stelzig
stelzig

4720
Online
Level: 24 (Whomp)

0
1ups givet

#17 - Skrevet 02-05-2017 22:28

Ovenstående en masse eksempler på hvad jeg siger om at det ikke er de ting jeg har et problem med som andre udpeger som det gode ved spillet. Måske på nær engine fordi jeg straks tænker over i at det så rammer mere af selve gameplayelementerne igen.
Anti-gravity er jeg ikke enig i (og fandtes allerede i tidligere spil - eksempelvis crash nitro kart. En dårligvere version af crash team racing), men ikke en mechanic jeg som sådan har et problem med - det er en af de "gimmicks" jeg tænkte på tidligere.

Beklager hvis jeg er endt med at hijacke jeres tråd for meget nu Smiley


ThePatrickBay
ThePatrickBay

7995
Online
Level: 33 (Hammer Bro)

0
1ups givet

#18 - Skrevet 03-05-2017 13:38

stelzig skrev:
@patrickbay: Du har helt ret i at karts var 100% underlegene, jeg er ikke uenig der. Grunden til at jeg siger at bikes reddede spillet, er at jeg synes at det er karts der er for dårlige og ikke bikes der er for gode. Hvis spillet kun havde karts (eller kun outward drift bikes) ville spillet være dårligere end mk7 selvom 7 er det der lider mest af at være utrolig langsomt.


For mig er problemet ikke, at MKW var for langsomt, For mig var problemet, at wheelie-mekanikken for det første fungerede dårligt og for det andet var overpowered. Den mechanic burde slet ikke have været en del af spillet, og er i mine øjne den største fejl i noget Mario Kart-spil. Endda større end MK8's mangel på ordentlig Battle Mode.

stelzig skrev:
Beklager hvis jeg er endt med at hijacke jeres tråd for meget nu Smiley


No worries, det er en god diskussion at have Smiley Vi er jo alle forskellige i forhold til, hvad vi mener gør et spil godt. Jeg er selv ret kompetitivt anlagt (dog nok ikke i lige så høj grad, som det er min opfattelse, at du er), og kan sagtens forstå dine kritikpunkter - det trækker dog ikke min helhedsopfattelse af spillet ned.


stelzig
stelzig

4720
Online
Level: 24 (Whomp)

0
1ups givet

#19 - Skrevet 04-05-2017 12:19

Jeg synes nu ikke wheelies fungerede decideret dårligt. Jeg synes derimod at drifting fungerede virkelig dårligt med karts i spillet - og er netop hvad er forbedret i mk8... Så længe man ikke spiller 200cc Smiley


seb_gbk
seb_gbk

172
Offline
Level: 16 (Space Pirate)

0
1ups givet

#20 - Skrevet 06-05-2017 05:44

Det er slet ikke et spørgsmål. Der vil komme DLC til MK8 Deluxe, men dermed ikke sagt, at det nødvendigvis er planen det skal holde for evigt. Tror godt vi kan forvente Mario Kart 9 om 2 års tid, men der burde også være god tid til både DLC og et helt nyt MK på 2 år + det løse. Alt tyder trods alt på, at de har været færdige med MK8 Deluxe næsten et halvt år før det blev udgivet, og så mindes jeg også de sagde, at de ville lave mere DLC til det originale MK8, hvilket som bekendt aldrig skete alligevel. Givet at det også er Mario Kart teamet der står for ARMS, men tror alligevel min forudsigelse kommer til at holde nogenlunde stik.


stelzig
stelzig

4720
Online
Level: 24 (Whomp)

0
1ups givet

#21 - Skrevet 06-06-2017 16:16

Efter at have spillet mario kart 8 deluxe med nogle smashere her i weekenden, må jeg indrømme at battle mode helt sikkert er ret godt i deluxe. Jeg kunne specielt godt lide shine thief moden, men de var alle ret gode på nær coin runners.