Nintendo World Championsh...

Minecraft fejrer 15 års ...

Tre nye Game Boy-titler l...

N-cast #218: Endelig tale...

Salgstal for perioden mar...

Nintendo Switch-efterføl...

Animal Well ude nu - se l...

Endless Ocean Luminous (S...

Prøv Star Wars: Knights ...

SteamWorld Heist II annon...

Amiibo!

Paper Mario: The Thousand...

Spil på vej til Switch

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Switch - spilrygter og sp...

Super Mario 3D World + Bo...

Switch 2 - rygter og disk...

Nintendo Switch

Annonceringer af annoncer...

Tetris 99

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Nintendo Switch

O-train
O-train

326
Offline
Level: 35 (Lakitu)

3
1ups givet

Skrevet 16-10-2015 15:03 - Redigeret 23-01-2017 14:44Udgivelsesdato: d. 3. marts 2017

Pris: 2649-2999 kr

Specifikationer - endnu ukendt

Liste af forskellig 3rd party support:Tråden hvor vi diskuterer Nintendos nyeste hardware, som står til at udkomme i marts 2017!


Mit forhold til Nintendo er kompliceret ;I
KJ85
KJ85

21578
Online
Level: 58 (Tektite)

0
1ups givet

#1 - Skrevet 16-10-2015 15:07

He, jeg anede, at det var det du havde gang i, da jeg så din status på online-listen - super godt initiativ!

Det er jo et super spændende emne Smiley


O-train
O-train

326
Offline
Level: 35 (Lakitu)

0
1ups givet

#2 - Skrevet 16-10-2015 15:13

Jeg har tænkt mig at arbejde på tråden løbende. Nu ville jeg lige smide det her op med WSJ-artiklen i fokus, men jeg forventer at samle detaljer og udtalelser, som jeg mener er vigtige og dernæst opstille dem på en mere praktisk facon, så vi kan gå lige i kødet på emnet! Smiley


JOEP
JOEP

74782
Online
Level: 50 (Torizo)

0
1ups givet

#3 - Skrevet 16-10-2015 15:33 - Redigeret 16-10-2015 15:34

NintendoLife har skrevet dette i dag:

The exact shape of the NX hardware isn't yet clear. People familiar with the development plans said Nintendo would likely include both a console and at least one mobile unit that could either be used in conjunction with the console or taken on the road for separate use. They also said Nintendo would aim to put industry-leading chips in the NX devices, after criticism that the Wii U's capabilities didn't match those of competitors.


Synes det er en ret interessant udtalelse, som også understøttes af de tidligere rygter. Hvis de så endda overvejer at smide stærk nok hardware i til at kunne konkurrere direkte med PS4 og XBO, så er de da ret godt på vej i mine øjne!


Park_Triolo
Park_Triolo

7
Offline
Level: 14 (Inkling)

0
1ups givet

#4 - Skrevet 16-10-2015 23:33

All aboard the hype train... nu siges det også, at de NX-softwarekits, som Nintendo har sendt ud umuligt kan køre 60fps på nuværende highend chipsets som i7 Skylake. NX bliver efter "et stort anerikansk softwarehus'" udsagn noget af et monster, der efterlader PS4 og Xbone eftertrykkeligt i støvet.


O-train
O-train

326
Offline
Level: 35 (Lakitu)

0
1ups givet

#5 - Skrevet 17-10-2015 00:07 - Redigeret 17-10-2015 00:14

Park_Triolo skrev:
All aboard the hype train... nu siges det også, at de NX-softwarekits, som Nintendo har sendt ud umuligt kan køre 60fps på nuværende highend chipsets som i7 Skylake. NX bliver efter "et stort anerikansk softwarehus'" udsagn noget af et monster, der efterlader PS4 og Xbone eftertrykkeligt i støvet.Det ville være super overkill?

Jeg har forsøgt at opsummere nogen af de punkter, som jeg mener er mest essentielle for emnet. Vi ved jo absolut intet om software, selvom det rygtes at Zelda og Pikmin vil være blandt lanceringstitlerne - der er dog intet hold i nogen af de rygter, det er blot ønsker og håb baseret på Nintendos udtalelser.


O-train
O-train

326
Offline
Level: 35 (Lakitu)

0
1ups givet

#6 - Skrevet 17-10-2015 15:21

Selvom jeg ikke har dækket noget software relateret, så gad jeg egentlig godt vide, hvorfor at folk tror, at det nye Zelda stadigvæk skulle komme til Wii U. I min optik, er der ikke meget som indikerer, at det nye Zelda nødvendigvis SKAL udgives på tværs af begge konsoller, især ikke da Nintendo nærmest lavede et "hard reset" ift. udviklingen af Zelda til Wii U.

Argumenterne for, at spillet stadigvæk kommer oftest:

1. Nintendo har lovet det.

- Yes men ethvert firmas ønske - Nintendo med - er ikke meget værd, når nu de handler ud fra strategier, som vi slet ikke er bekendt med.

2. Det ville gå stik imod fans, hvis Zelda ikke udkom til Wii U
- Der vil jeg sige, at jeg er enig, men at jeg ikke tror, at det betyder meget. Det må jo understreges, at Nintendo har gået stik imod sin fanbase i snart evigheder, og det er trods alt fans som oftest tilpasser sig situationen eller retfærdiggør Nintendos bizarre træk. Det var altså ingen fest at eje en Wii U fra launch, og alligevel skulle man høre fra folk som mente, at Wii U's situation nok skulel vende. Nintendo lader til at handle ud fra tanken om, at de skal appellere til et bredt marked, og alligevel er det dem som har færrest konsoller derude på trods af denne filosofi. Jeg tror ikke, at de lytter til os.

3. Spillet har jo været under udvikling i mange år
- Det er igen sandt, men hvor meget nåede vi at se? Vi har set to demoer. Én var afsløringen, og den anden var fra The Game Awards i december 2014, hvor vi måtte nøjes med at se fra en vinkel. Det så godt ud, men det var tydeligt, at vi var i et tidligt stadie, uanset hvad der blev sagt. Små 4 måneder senere - i slutningen af marts 2015 - udskød Nintendo spillet på ubestemt tid.

4. Twilight Princess kom både til GameCube og Wii

- Det her er umiddelbart det stærkeste argument, hvis man spørger mig. Tager man i betragtning, at Iwata ønskede NX skulle "absorbere" Wii U'ens arkitektur (og dermed være bagudkompatibel), så ville en port af spillet være nemmere fra Wii U til NX - dog ikke omvendt. Således kunne jeg forestille mig, at det nye Zelda fortsat udvikles med Wii U i kikkerten for hernæst at blive portet til NX; GamePad funktioner ville jo også være tilgængelige på NX, hvis altså en ny håndholdt maskine fra Nintendo kan supplere for GamePad på NX (eller GamePad bliver kompatibel med NX?!) - men jeg vil også mene, at Nintendo nok gør det samme, som de gjorde med TP, og det er at udskyde udgivelsen af dét spil, så NX'en kan sælges med en enormt attraktiv exclusive fra start. Dette ville så gå i strid med punkt 2, men der er det jo sjovt at se, hvor mange hyklere der findes derude Smiley


JOEP
JOEP

74782
Online
Level: 50 (Torizo)

0
1ups givet

#7 - Skrevet 17-10-2015 15:41

To ting til dét:

Der er ingen indikation af, at Nintendo har "hard resetted" det, som du kalder det. Med det forstår jeg, at de skulle have smidt næsten alt nuværende kode ud og startet forfra med en ny idé, eller evt. startet helt forfra. Det er jeg overbevist om <b>ikke</b> er tilfældet - de havde blot brug for mere tid til at fylde den verden ud, som de er ved at opbygge, da dette har været det største kritikpunkt af det, vi har set fra demoerne og trailerne. Det er absolut ikke en genstart i mine øjne.

Det andet er, at der lige er den finte, at Wii U i så fald at det ikke kommer på den vil være den eneste konsol i Nintendos historie (Virtual Boy undtaget), der ikke havde et nyt Zelda-spil. Det er en anelse kedeligt, men det er selvfølgelig ikke nødvendigvis nogen hindring for Nintendo.

Jeg tror mest på, at vi har en GC-Wii-situation med spillet, medmindre de har en virkelig god grund til, at det ikke skal udkomme på Wii U. Som i: en VIRKELIG god grund. Ikke bare noget teknisk med, at spillet ikke kunne køre ordentligt osv., for så kan man lempe lidt på teknikken igen. Det skal være noget helt banebrydende nyt.

Men hører disse tanker ikke mere til i den dedikerede Legend of Zelda WIi U-tråd? Smiley


O-train
O-train

326
Offline
Level: 35 (Lakitu)

0
1ups givet

#8 - Skrevet 17-10-2015 18:03

^ Men Wii U har trods alt en opdateret version af Wind Waker, og så kan man diskutere, om det er nok, men det er der, og der er mange som aldrig har spillet det - især det yngre publikum som Nintendo unægteligt prioriterer, de har jo aldrig spillet det.

Du har muligvis ret i, at et 'hard reset' er lige hårdt nok ,men når jeg tænker på, hvor langt de angiveligt var, til at de så valgte at lukke helt af for PR og ikke engang give os noget til E3, så fremstår det som en voldsom situation, hvor jeg fornemmer nogen drastiske ændringer næste gang, vi får spillet at se.

Det kan godt være, at det passer bedre i den anden tråd, men nu ville jeg ind over noget software-relateret, når det drejer sig om NX. Vi ved jo kun at Dragon Quest XI kommer til NX, men ellers har vi ikke meget andet at gøre godt med.

Det rygtes at Zelda kommer, og så forventer folk at se Pikmin 4 og en Smash-remaster, men jeg tror ikke det sker. I hvert fald ikke sidstenævnte. Pikmin 4 kunne vel godt udkomme, men hvis det stort set er færdigudviklet, så kommer det nok til Wii U i løbet af 2016.


JOEP
JOEP

74782
Online
Level: 50 (Torizo)

0
1ups givet

#9 - Skrevet 17-10-2015 18:52

WWHD og muligvis TPHD til Wii U, men tvivler på, at det er nok for mange. Det kan det selvfølgelig blive nødt til at være, og vi er jo så også tilbage ved dit punkt 2, fans er skuffede.

Forretningsmæssigt giver det god mening at skubbe det nye til NX, da der er mange, der i forvejen har ventet med at anskaffe sig en Wii U til det er udkommet, og så vil Nintendo kunne skubbe en masse NX-konsoller ud til disse "ventere".

Derudover er jeg bestemt heller ikke glad for din brug af ordet "rygte". Et rygte har noget mere substantielt over sig, det kommer fra en kilde. Det der er lige nu er ren og skær spekulation, hvor fans gætter sig til ting. Rygter kommer som regel fra mere håndfaste kilder, f.eks. rygtes det, at NX vil have en form for håndholdt enhed, fordi der er patenter der indikerer noget i den stil, og der er nogen med lidt mere insiderviden, som har hintet til noget. Dét er rygter. Men det kan godt være, jeg læser for meget i din brug af ordet?


O-train
O-train

326
Offline
Level: 35 (Lakitu)

0
1ups givet

#10 - Skrevet 17-10-2015 19:23

JOEP skrev:
Forretningsmæssigt giver det god mening at skubbe det nye til NX, da der er mange, der i forvejen har ventet med at anskaffe sig en Wii U til det er udkommet, og så vil Nintendo kunne skubbe en masse NX-konsoller ud til disse "ventere".Det er umiddelbart det, som jeg tror er tilfældet, men omvendt er jeg nysgerrig ved tanken om, at disse mennesker venter på mere. Software lineup har været fantastisk på Wii U, men det er kommet med uhyre store mellemrum, og det har ikke altid været til folks forventning. Som jeg engang skrev, så ventede jeg hele vejen fra december 2013 til juni 2014 på et nyt spil til Wii U, da jeg ikke var interesseret i Tropical Freeze. Det er simpelthen unødig lang tid at vente, og jeg har ikke været den eneste som har oplevet dette. Mange Nintendo fans er gode til at suge alt til sig, men der er stadigvæk nogen som er lidt reserveret Smiley Og deraf opstår spørgsmålet jo: hvorfor skulle Nintendo have ændret sig? Bliver support bedre på NX, for det tvivler man på... Third party vil angiveligt kun udvikle til konsollen, når de ser støtte, men fans lader til at holde sig fra Nintendo, hvis der ikke er third party support. Det er en ond cirkel, men der er bevis for, at man ikke behøves at være underlagt det; Sony slog rekorder med PS4'eren, og de havde ikke meget at byde på det første år.

JOEP skrev:
Derudover er jeg bestemt heller ikke glad for din brug af ordet "rygte". Et rygte har noget mere substantielt over sig, det kommer fra en kilde. Det der er lige nu er ren og skær spekulation, hvor fans gætter sig til ting. Rygter kommer som regel fra mere håndfaste kilder, f.eks. rygtes det, at NX vil have en form for håndholdt enhed, fordi der er patenter der indikerer noget i den stil, og der er nogen med lidt mere insiderviden, som har hintet til noget. Dét er rygter. Men det kan godt være, jeg læser for meget i din brug af ordet?Sorry hvis jeg er lidt for hurtig med brugen af ordet, når det gælder software. Det er spekulation, når det gælder Zelda, det har du ret i.


seb_gbk
seb_gbk

172
Offline
Level: 16 (Space Pirate)

0
1ups givet

#11 - Skrevet 18-10-2015 01:01 - Redigeret 18-10-2015 01:05

Det er spændende tider vi går i møde, de seneste dages nyheder er klart den mest substantielle info vi har fået omkring konsollen. Ved ikke om jeg vil tro Wall Street Journal angående hardwaren, men det kunne være lækkert efter to generationer, at igen få en konsol der er på niveau, hvis ikke bedre, end konkurrencen. Men jeg er ikke så bekymret, går stærkt ud fra den bliver kraftigere end PS4/Xbox One, og det burde efter min mening være godt nok. Glæder mig nok mest til at se, om den rent faktisk er en hybridkonsol, det ville være en barndomsdrøm der går i opfyldelse hvis man kunne få lov at spille håndholdte spil på TV'et. Smiley

Nu fik jeg så lige set Zelda diskussionen.
Jeg vil ikke mene der er noget at klage over hvis det bliver skubbet til NX, ikke engang hvis det slet ikke kommer til Wii U. Der er aldrig garanti for, at en konsol får et dedikeret Zelda spil, trods det selvfølgelig er lidt sært hvis den ikke gør, men alligevel, der er Wind Waker HD, Hyrule Warriors, og muligvis Twilight Princess HD, det må da være mere end rigeligt. Kan heller ikke se hvordan man kan være andet end glad over, hvis spillet bliver skubbet til en mere kraftfuld konsol, du køber den nok alligevel og det gør bare hele oplevelsen bedre.


Thetof91
Thetof91

1166
Offline
Level: 30 (Blooper)

0
1ups givet

#12 - Skrevet 18-10-2015 10:14

Synes ikke kan sammenligne at få et helt zelda spil med 2 HD udgaver og så et spil der sådan set bare var et spil med zelda tema.. Smiley

Hvis det ender med at komme til nx så tror jeg også kommer til wiiu lige som med twilight..


JOEP
JOEP

74782
Online
Level: 50 (Torizo)

0
1ups givet

#13 - Skrevet 18-10-2015 10:30

O-train skrev:
Det er umiddelbart det, som jeg tror er tilfældet, men omvendt er jeg nysgerrig ved tanken om, at disse mennesker venter på mere. Software lineup har været fantastisk på Wii U, men det er kommet med uhyre store mellemrum, og det har ikke altid været til folks forventning. Som jeg engang skrev, så ventede jeg hele vejen fra december 2013 til juni 2014 på et nyt spil til Wii U, da jeg ikke var interesseret i Tropical Freeze. Det er simpelthen unødig lang tid at vente, og jeg har ikke været den eneste som har oplevet dette. Mange Nintendo fans er gode til at suge alt til sig, men der er stadigvæk nogen som er lidt reserveret Smiley Og deraf opstår spørgsmålet jo: hvorfor skulle Nintendo have ændret sig? Bliver support bedre på NX, for det tvivler man på... Third party vil angiveligt kun udvikle til konsollen, når de ser støtte, men fans lader til at holde sig fra Nintendo, hvis der ikke er third party support. Det er en ond cirkel, men der er bevis for, at man ikke behøves at være underlagt det; Sony slog rekorder med PS4'eren, og de havde ikke meget at byde på det første år.


Jeg tror, at der er flere grunde til den manglende 3.-partssupport på Wii U. For det første er Nintendo-fans enormt ensidige, de vægter simpelthen ikke særligt mange spil højt, for de har kun Nintendos maskiner for at spille Nintendos spil. Det giver nogle absurde konkurrence-elementer, som 3.parts-udviklere har enormt svært ved at leve op til, og dermed sælger disse spil ikke særligt godt. Desuden er der flere, som har mindst to konsoller, hvoraf den ene er en Nintendo-maskine. Da der ikke er så mange solgte enheder på Nintendo-konsollen, så er der heller ikke så mange, der spiller online i spillene, og derfor køber kunden spillet på ikke-Nintendo-konsollen, hvilket igen fører til et dårligere salg. Det er situation 1.

Situation 2 er, at Nintendo har valgt at gøre hardwaren svagere samt at implementere en arkitektur, der ikke minder om PS4 og XBO (der begge minder mere om en PC-arkitektur), og dermed har de sat to mure op for udviklerne, som de først skal penetrere. Den første mur er, at hvis de vil have deres spil på Wii U, så skal de gøre spillet teknisk ringere, hvilket der er noget arbejde i, når man først har brugt tid på at optimere det og gøre det teknisk kapabel.
Dernæst skal de så rent faktisk lave en masse ting om, hvilket koster en del. Hvis det blot var et spørgsmål om at ændre et par variable og controller-inputs, så ville vi se mange flere spil til WIi U, fordi "Ah, what the heck, det koster næsten ingenting at udgive det på Wii U, og så har vi da større potentiel salgsbase".

Derfor ser jeg det som alfa og omega for NXs succes, at den bliver nogenlunde så kraftig som PS4/XBO, og at den bliver let at konvertere spil til. Den må for min skyld meget gerne have en alternativ controller og sådan, men udviklerne skal ikke påduttes at bruge den, medmindre de har nogle gode idéer. (Personligt er jeg enormt glad for Wii Us GamePad, da den tillader mig at spille spil, mens kæresten ser fjernsyn, hvilket er dybt genialt.)


O-train
O-train

326
Offline
Level: 35 (Lakitu)

0
1ups givet

#14 - Skrevet 18-10-2015 12:09

Med chance for at gentage en del af, hvad du sagde JOEP, så mener jeg naturligvis også, at third party har forladt Wii U'en som resultat af en masse fejltrin fra Nintendos side. Mest af alt, mener jeg, at det skyldtes den manglende brugerbase (og dermed mindre salg) samt Wii U'ens åndssvage APU som åbenbart er ren røv ift. konkurrenternes, og dermed koster det også mere at udvikle til maskinen.

Begge ting nævnte du.

Men jeg mistænker desværre Nintendo for at have cementeret deres plads som et alternativ - eller i hvert fald husets sekulære konsol.

Som du selv påpeger, så var der mange som allerede ejede en PS3 eller Xbox 360 (eller PC), og derfor var der ikke nogen grund til at skifte til Wii U - så skulle det være for Nintendos egne titler. Men de var langt ude i fremtiden: 6-7 måneder faktisk, før vi faktisk så noget fra Nintendo selv (Pikmin 3 var vist det første, og det var efterfulgt af W101 som ikke ligefrem var en system seller...)

Men hvorfor skulle situationen ændrer sig pga. NX? Lad os antage, at NX faktisk er stærkere end PS4'eren - hvad godt skal det gøre? Der er jo ingen udviklere som vil prioritere Nintendos maskine, velvidende om at Sony har den største bid af kagen, og det er der salgspotentialet ligger. Desuden må vi ikke glemme gen. 6, hvor det var PS2 som dominerede, selvom den var den svageste af de tre store konsoller.

Jeg må indrømme, at jeg forbliver skeptisk omkring dette. Jeg tror, at det vil gavne Nintendo at vende ryggen til PowerPC-baseret APU's. Jeg synes endda, at det er møgunderligt, at de stadigvæk er på det, når AMD også laver x86-baseret APU's - det jo hvad konkurrenterne bruger. Så forhåbenligt er de vågne.

Om noget ser jeg helst at Nintendo får et bedre øje udadtil. Deres største fejl har været at vurdere Japan for deres stærkeste marked. Det kan diskuteres, om det er således, men i enden kommer der ikke flere penge på bordet, bare fordi de statistisk set gør sig bedst i Japan - jeg tror endda Nordamerika er deres stærkste marked. Nintendo har fokuseret så voldsomt på Japan, at de glemte vesten. Ironisk nok vendte Japan til iOS og har det dedikeret marked er forladt til en vis grad. Dvs. Nintendo hverken appallerer til vesten eller Japan i høj grad, og de står tilbage med en maskine som er - uanset hvad teknologien har at byde på - totalt uden identitet. Her har PS4 og Xbox One i det mindste den fordel, at de danner grundlag for KÆMPE fanbaser heriblandt hos CoD, Fifa, NBA2K osv. osv.

NX, som produkt, skal seriøst have et navn og ry, før det overhovedet lander på markedet. Uden at vide noget om reklame og marketing, så kan jeg forestille mig, at der er mange positive og negative ting, hvis man vælger at udgive en konsol indenfor kort tid, efter at man har annonceret det (hermed formoder jeg, at NX afsløres til E3 næste år og udgives vinteren samme år)O-train
O-train

326
Offline
Level: 35 (Lakitu)

0
1ups givet

#15 - Skrevet 18-10-2015 12:14

Thetof91 skrev:
Synes ikke kan sammenligne at få et helt zelda spil med 2 HD udgaver og så et spil der sådan set bare var et spil med zelda tema.. Smiley

Hvis det ender med at komme til nx så tror jeg også kommer til wiiu lige som med twilight..Hvorfor ikke?

Og hvorfor tror du, at de nødvendigvis skal udgive Zelda til både Wii U og NX. Lad os antage, at de laver samme stunt som med Twilight Princess, så får NX spillet før Wii U.

Lad os endda formode, at NX er teknisk overlegen. Alt andet ville være forbløffende dumt. Jeg tror ikke, at det vil have meget indflydelse på de tidlige udgivelser (da slet ikke en port), men man må forvente, at det giver NX-versionen en vis fordel.

Altså NX versionen kommer på markedet tidligere, og det er den optimale version af de to - ville du vente på Wii U versionen?