SteamWorld Heist II annon...

Penny's Big Breakaway ude...

Se Indie World Showcase i...

Prøv Eiyuden Chronicle: ...

Tre nye spil til SNES Onl...

Inti Creates annoncerer U...

Disney's Epic Mickey Rebr...

Blockbuster-udsalg i gang...

N-club Streams: uge 14

Lanceringstrailer for Wha...

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Spil på vej til Switch

Pokémon GO

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

F-Zero 99

Legend of Zelda: Tears of...

Legend of Zelda: Breath o...

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Nintendo Switch

O-train
O-train

326
Offline
Level: 35 (Lakitu)

3
1ups givet

Skrevet 16-10-2015 15:03 - Redigeret 23-01-2017 14:44



Udgivelsesdato: d. 3. marts 2017

Pris: 2649-2999 kr

Specifikationer - endnu ukendt

Liste af forskellig 3rd party support:



Tråden hvor vi diskuterer Nintendos nyeste hardware, som står til at udkomme i marts 2017!


Mit forhold til Nintendo er kompliceret ;I
Jonas_Leifi
Jonas_Leifi

361
Offline
Level: 14 (Inkling)

0
1ups givet

#136 - Skrevet 26-02-2016 19:13

@ Reutser
Jeg er meget meget enig. Lav da en maskine der kan afvikle alle spil og som er nem at udvikle til. Så har man alle døre åbne, og man har stadig den unikke Nintendo software, somikke fås andre steder..? Synes egentlig forretningsmodellen er ligetil.


Shajita
Shajita

338
Offline
Level: 28 (Skeeter)

0
1ups givet

#137 - Skrevet 26-02-2016 21:58 - Redigeret 26-02-2016 22:00

Okay, så jeg har lige fundet lidt ekstra.

1) SuperMetalDave64 sagde, at Pokémon 20th Anniversary spillet havde kodenavnet Niji. Det ord er nu fundet, i forbindelse med Sun and Moon, hvilket endnu engang bekræfter hans kilder. Kilde

2), og den her er interessant. BBC har skrevet en nyhed omkring Nintendo, som har halveret sine salgs-forventninger, grundet sløve konsol-salg og den stærke yen. Men BBC nævner til sidst i artiklen, at Nintendo planlægger, at udgive NX omkring halvejs inde i 2016. Kilde

Snakker BBC ud af sin røv her, eller kunne Nintendo måske lave sådan ét "Her er NX, og den er på hylderne fra i morgen!" stunt som andre tech-producenter har gjort i senere år?


O-train
O-train

326
Offline
Level: 35 (Lakitu)

0
1ups givet

#138 - Skrevet 26-02-2016 22:06

^ Altså SuperMetalDave64 og hans kilde stoler jeg stadigvæk på. Jeg er stensikker på, at Nintendo har henvendt sig med henblik på en C&D eller lign. Skaden er gjort for Nintendo, men de har stadigvæk ikke interesse i, at sådan information ligger og flyder på nettet, og vi ved udmærket godt for barske de er, når det gælder om at beskytte deres brand. Ét er, at informationen virkede plausibelt (da det ærlig talt er en kedelig line-up m. forudsigelig spil trods det uannonceret), og da det der med Disney Art Academy viste sig at være sandt, så styrkede det min egen tro 100%.

Det med BBC virker lidt underligt... Der er intet som indikerer, at der skulle være snak om en så tidlig udgivelse. "Middle of the FISCAL year" ville give mere mening, end det de skriver nu, da det så ville være en efterårsudgivelse.

Men for at være ærlig, så ser jeg ikke nogen grund til, at de nødvendigvis ikke kunne gøre det. Det er bare ikke noget som er faldet mig ind.

Hvad kunne der være af positive og negative grunde?


seb_gbk
seb_gbk

172
Offline
Level: 16 (Space Pirate)

0
1ups givet

#139 - Skrevet 27-02-2016 02:28

Negative? At hvis de udgiver den uden varsel, så kan der være mange der ikke når at spare op. Men hvis den er attraktiv nok, så skal folk skam nok finde penge til den, mig inklusiv. Positive kunne være, at bare få dræbt Wii U'en hurtigst muligt. For at få så mange salgstal ud af spil som muligt, og konsollen for den sags skyld, kunne det være en smart løsning, at bare fra en dag til anden kommer med annonceringen, vise den frem, og så hurtigt skubbe den ud en måned eller to efter, på den måde vil folk ikke nødvendigvis holde igen med at købe spil og konsol, velvidende at noget nyt er på vej. Trods jeg er MEGET spændt på NX'en, venter jeg dog stadig helst til vintersæsonen. Jeg vil helst ikke se konsollen blive skubbet ud for hurtigt, og så er det bare den bedste sæson til en konsoludgivelse, meget simpelt. Men jeg tror bare jeg vil læne mig tilbage, og vendte spændt på at se hvad der sker, jeg er efterhånden ved at være lidt udkørt af al den rutsjetur af rygter og lækket info, jeg elsker spekulationen, men jeg er efterhånden træt i hovedet af for meget spekulation, håber bare vi snart hører noget officielt.


Jonas_Leifi
Jonas_Leifi

361
Offline
Level: 14 (Inkling)

0
1ups givet

#140 - Skrevet 28-02-2016 08:43

Spændende synes jeg:
http://dualpixels.com/2016/02/27/rumor-new-information-on-next-gen-nintendo-nx-console/

Tør dog ikke udtale mig om troværdigheden, men så er det i hvert fald spændende gætværk.Tænk sig, hvis NimNintendo pludselig kommer op med den spillemaskine der er NEMMEST at porte til... Uhørt! Og generelt fede features der beskrives -og kan godt lide den determination i Nintendo, som beskrives. Det kunne godt blive stort det her! Smiley


O-train
O-train

326
Offline
Level: 35 (Lakitu)

0
1ups givet

#141 - Skrevet 28-02-2016 13:35

Hvad er kilden? De nævner ham Geno, men der er ikke noget yderligere. Der er desværre punkter som virker alt for optimistisk, så jeg tror desværre ikke på det. Noget af det. Men det ville være sejt.


seb_gbk
seb_gbk

172
Offline
Level: 16 (Space Pirate)

0
1ups givet

#142 - Skrevet 28-02-2016 16:45

Jeg mindes vist nok at ham 'Geno' har ramt rigtig med andre rygter før, en del endda, mest mærkværdigt dog, at han kom med rygter om et Pokémon spil med fuld 3D engine, en ny typing kaldet Fairy, og en ny form for udvikling som ville give nye former til ældre Pokémon som Mewtwo. Det viste sig jo så at være X&Y.

Det er rigtigt nok det lyder optimistisk, men det ville da egentligt også give god mening. Lige præcis den der med, at det skulle være nemt for 3. parts firmaer at smide deres spil over på konsollen, Men så igen, Nintendo må vel lærer af deres fejl på et eller andet tidspunkt? Og lige præcis dette ville være en KÆMPE rettelse, som ville gøre udsigterne for konsollen rigtig solide.


Jonas_Leifi
Jonas_Leifi

361
Offline
Level: 14 (Inkling)

0
1ups givet

#143 - Skrevet 28-02-2016 18:56

Jeg har ingen idé om, om det er varm luft og påfund. Og jeg var også ret skeptisk i starten, men jo mere jeg lige tænker over det, hvorfor så ikke.

Jeg og en del andre har håbet på et monster af en maskine, der kunne give konkurrenterne baghjul - men ideen om at du kan tage dit FIFA xx med dig på den håndholdt eller sætte det til tv'et i en kvalitet der matcher konkurrenternes - og med en forudsætning om at alle multiplatform udgivelser nemt kan laves og, at de kan afvikles i ca samme kvalitet. Så kan jeg jeg godt se forretningsmodellen.

Alle der er glade for DS familien, alle der kan lide Nintendo konsoller og alle der endnu ikke er skiftet til seneste XBOX eller Playstation er jo i målgruppen. Og det er alligevel en del forbrugere. Af dem som allerede har PS4 eller XBOX One, kan der endda også være nogen som kan se fidusen i skiftet mellem konsol/tv og så at spille håndholdt. Ideen er ikke dum - uanset om det er fakta eller fiktion.



O-train
O-train

326
Offline
Level: 35 (Lakitu)

0
1ups givet

#144 - Skrevet 28-02-2016 19:29

Geno er troværdig - delvist - men jeg forstår ikke hjemmesiden SLET ikke gør noget for at redegøre for Genos egen kilde. Fordi han har haft ret tidligere - og flere gange - så er han alene et godt nok grundlag for rygter? Det er ikke særlig troværdigt...

The closest in terms of “power” it gets to is the Xbox One, but an app idea is Wii U x50 and Playstation Vita x100. The key is that all the tech is exactly the same hardware layout as the PS4 and Xbox One which then combine it with the OS’s strong emulation functions and compiler means that any game that can run of a Playstation 4 or Xbox One can easily run on the NX with near-zero modification to the original source code, especially if it runs in Android OS or Unreal Engine 4



Alt det der lyder også latterligt urealistisk.

Sammenligningen med Wii U og Vita giver ingen mening, for hvis NX ikke engang er stærkere end Xbox One, så er det ikke muligt. Xbox One og PS4 er slet ikke så mange gange stærkere. Overhovedet. Det er lidt bizart.

Jeg vil dog sige, at idéen om nem porting lyder super sejt. Folk med forstand med det griner af det på NeoGAF, men det kan jo skyldtes, at Geno ikke selv ved, hvordan han skal fremlægge det på en teknisk måde, uden at det bliver uforståeligt... I don't know.

Den her er værd at læse, for idéen om, at man kunne gøre det samme mellem Xbox, PS4 og NX - det ville være gigantisk!

Jeg tror ikke på den der artikel - men det er super fede idéer, og det vækker da spekulation Smiley


Aneira
Aneira

531
Offline
Level: 18 (Twhomp)

0
1ups givet

#145 - Skrevet 28-02-2016 22:55

Det lyder godt nok langt ude med en sommer release. Der er simpelthen nødt til at være et større og bedre udvalg af launch titler end tilfældet var med Wii U.

Jeg kan huske da jeg købte Dreamcast på release. Der var 10 launch titler, men kun 3 af dem var noget værd. Til gengæld gik der næsten ingen tid, før det efterfølgende væltede ud med fede titler heriblandt Power Stone. Ser I noget lignende ske denne gang? Jeg har lidt svært ved at se det.


O-train
O-train

326
Offline
Level: 35 (Lakitu)

0
1ups givet

#146 - Skrevet 28-02-2016 23:10

Hvis Nintendo virkelig har rykket ressourcer for at sikre nem porting, så regner jeg med, at vi får en sindssyg tilfredsstillende launch, men det har aldrig været mine bekymringer.

Wii U havde 24 launch-titler, et ganske bredt udvalg af genrer, men det skuffede mig at nogen af disse var sene ports og lidt hule oplevelser (såsom fx. NintendoLand, som jeg følte var mere en demonstration)

New Super Mario Bros. U er nok det stærkeste i serien, men det kom altså bare i en tid, hvor jeg følte Nintendo havde reddet på 2D-bølgen i for lang tid.

Stadigvæk var man dækket ind, hvor det gjaldt: Tekken, CoD, Fifa, Mass Effect, Sonic All-Stars Racing, AC3, ZombiU m.fl - og så selvfølgelig lidt Nintendo selv Smiley Godt udvalg af genre, og titlerne var alle rimelig solide. I hvert fald store IP's i blandt.

Jeg er bare så inderligt nervøs over, at Nintendo ikke kan give os titler på månedlig basis. Ikke fra Nintendo selv, men hvis man husker perioden fra launch til omkring august 2013, så glemmer man heller ikke hvor frustrerende det var. Jeg kan sætte pris på, at jeg er blevet mindre kræsen som konsekvens af det, men hold kæft hvor skulle man også bare omfavne alt der kom ud, hvis man ønskede at udnytte sin Wii U til fulde.

En titel som Monster Hunter 3G Ultimate HD kunne holde folk beskæftige fra marts til... sikkert nu? Men ikke alle er til den serie. Og samme kan jo faktisk blive sagt for alt andet. De SKAL, SKAL, SKAL komme med et udvalg hver måned.

Der er bare intet godt argument for, hvorfor det bør accepteres, når vi ser konkurrenterne modtage i stor stil hver måned. Ja og så falder priserne på disse titler ovenikøbet markant hurtigere, så "når man ikke det hele", eller er man bare tålmodig, så kan man endda være heldig af spare. Det chokerer mig at Wii U har titler som Mario Kart 8 og Smash Bros, som man kan få for 349,- nogen steder - med Wii var priserne for storebror-titlerne stadigvæk i toppen flere år efter de udkom.

Men så igen, COOP solgte Wii U premium for 999,- et år efter udgivelse... Ingen købte den jo, for der kom jo færre spil end til PS3 og Xbox 360, og dem havde folk allerede investeret i.


Aneira
Aneira

531
Offline
Level: 18 (Twhomp)

0
1ups givet

#147 - Skrevet 29-02-2016 12:16

Hvis jeg havde set at COOP solgte den til 999, så havde jeg købt en ekstra til at have liggende i kælderen - just in case.


O-train
O-train

326
Offline
Level: 35 (Lakitu)

0
1ups givet

#148 - Skrevet 29-02-2016 12:22

Aneira skrev:
Hvis jeg havde set at COOP solgte den til 999, så havde jeg købt en ekstra til at have liggende i kælderen - just in case.



Du kan tro, at jeg var ked af, at jeg måtte prioritere mine penge dengang Smiley


JOEP
JOEP

74088
Online
Level: 50 (Torizo)

0
1ups givet

#149 - Skrevet 29-02-2016 13:09

Jeg er ret glad for, jeg lige havde tid til at tage forbi Ballerup dengang! Smiley


seb_gbk
seb_gbk

172
Offline
Level: 16 (Space Pirate)

0
1ups givet

#150 - Skrevet 29-02-2016 18:53 - Redigeret 29-02-2016 18:53

Ved ikke, om det nødvendigvis er denne tråd det er mest relevant at skrive i.
Men det kunne det måske være. Jeg var nemlig lige inde på Coolshop for at forudbestille Twilight Princess HD, søgte jo så bare på Zelda, og så selvfølgelig Zelda Wii U til forudbestilling. Kiggede så lige hurtigt for at se om de faktisk havde noget under forventet release dato, og de mener simpelthen, at det gerne skulle komme omkring d. 29 juli.

Det kunne selvfølgelig være pis og papir, med stor sandsynlighed endda, men nu var der så godt nok lige den der med BBC her forleden, som snakke om, at NX'en nu skulle være sat til at komme til sommer allerede. Så hvis det er planen at Zelda "Wii U" skal komme på NX'en, så ville det da måske passe meget godt med d. 29 juli? Det kunne være det er datoen for Wii U udgaven, sådan ca. i hvert fald, og så at NX udgaven kommer en gang i august.

Jeg ville ikke se noget interessant i det, hvis ikke det var pga. den med BBC her forleden dag. Hvad tænker I om det? Tror i måske den kunne være god nok?

Edit: det skal så i øvrigt også lige siges, at jeg ikke har kigget på spillet derinde før, så har ingen anelse om hvor lang tid den dato har stået der.