Legend of Zelda: Link’s...

Vind Link's Awakening hå...

Vi streamer Breath of the...

Spyro Reignited Trilogy (...

Ugens Tilbud: Uge 38 2019

Vind Link's Awakening til...

Ugens Downloads: Uge 38 2...

Gameplay-trailer udsendt ...

Nyt om Atelier Ryza: Ever...

Lanceringstrailer udsendt...

Nintendo Switch

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Super Mario Maker 2

Luigi's Mansion 3

Legend of Zelda: Link's A...

Switch - spilrygter og sp...

Dit seneste køb

Pokémon Sword / Shield

N-cast: Retro-spil

Tetris 99

S: Uåbnet Switch Joy-Con...

Hjælp til valg af earbud...

Tilbudstråden

S: Nintendo- og Playstati...

B: Super Mario Maker 2

K: Ældre Pokemon spil (1...

S: Spilrelaterede nøgler...

K: Super Smash Bros Ultim...

K: Sonic Lost World (Wii ...

K: Switch Pro controller ...

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Story of Seasons: Trio of Towns

Mario Party: The Top 100

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Mario & Luigi: Superstar Saga + Bowsers Minions

Nintendo Switch


O-train

326
Offline
Level: 35 (Lakitu)

2
1ups givet

Skrevet 16-10-2015 15:03 - Redigeret 23-01-2017 14:44Udgivelsesdato: d. 3. marts 2017

Pris: 2649-2999 kr

Specifikationer - endnu ukendt

Liste af forskellig 3rd party support:Tråden hvor vi diskuterer Nintendos nyeste hardware, som står til at udkomme i marts 2017!


Mit forhold til Nintendo er kompliceret ;I

Aneira

322
Offline
Level: 18 (Twhomp)

0
1ups givet

#76 - Skrevet 18-02-2016 18:18

JOEP skrev:
Så er der flere rygter om spil til konsollen:

the source claims that NX will surpass the PS4 in terms of processing power.
Er der seriøst nogen der tror på det? Jeg gør i hvert fald ikke.O-train

326
Offline
Level: 35 (Lakitu)

0
1ups givet

#77 - Skrevet 20-02-2016 12:12

https://youtu.be/RYJiVUgcSdE

Lidt om nx og Zelda - en smule om Wii U's fremtid i 2016.

Jeg har fulgt tråden på NeoGAF, og jeg har set nogen af hans tidligere videoer for at afgøre, hvordam han behandler rygter og generel information. Han virker troværdig, og det er godt nok spændende.Aneira

322
Offline
Level: 18 (Twhomp)

0
1ups givet

#78 - Skrevet 20-02-2016 14:17

Det var rigtigt gode nyheder m.h.t. hvad man kan formode at NX er.JOEP

21649
Online
Level: 45 (Stone Talus)

0
1ups givet

#79 - Skrevet 20-02-2016 15:48

Kan I komme med et recap eller highlights? Har ikke mulighed for at se videoen.Aneira

322
Offline
Level: 18 (Twhomp)

0
1ups givet

#80 - Skrevet 21-02-2016 11:33

Han siger at Wii U support fra Nintendo stopper efter Zelda, Shin Megami Tensei X Fire Emblem og et 3. unavngivent spil. Support til 3DS'en fortsætter, hvilket indikerer at NX er en home console. Samtidig bliver Zelda også en launch titel til NX, hvilket kun bekræfter den stærke mistanke. NX udkommer til julen 2016.

Super fedt for mig personligt, da jeg kraftigt overvejede at klippe mit Nintendo fankort midtover for første gang siden NES'en, hvis Nintendo ikke længere ville konkurrere på home console fronten.

Jeg hader håndholdte maskiner. Hvorfor sidde og glo i en lille skærm og få nakkeskader, mens man har en kæmpe stor og sindssyg dyr fladskærm hængende på væggen? Bipspil er for folk der går til spejder. 'Nough said! SmileyPark_Triolo

56
Offline
Level: 13 (Baby Dodongo)

0
1ups givet

#81 - Skrevet 21-02-2016 12:06 - Redigeret 21-02-2016 12:08

Supermetaldave64 siger ikke noget om, at al udvikling til WiiU stopper. Han siger, at ud over det han nævner, er der ikke mere i røret i år. Det ville også give mere mening, når man tænker på den grafik Nintendo sendte rundt ved deres aktionærmøde, hvor WiiU, 3DS og NX udgør en samlet enhed i kombination med PC, mobil, temaparker og merchandise.

Desuden ville det være et ENORMT F.... YOU fra Nintendo til deres 13 millioner WiiU-brugere, hvis de bare stoppede al udvikling til WiiU så tidligt. Det ville simpelthen få forbrugeren til at hoppe af Ninty-vognen og aldrig se sig tilbage... dette tror jeg ikke Kimishima-san er særligt interesseret i.

Hvad angår titler i år, hvorfor nævnte han så intet om Pokkén Tournament eller Legend of Zelda: Twilight Princess, når han sagtens kunne nævne Starfox? Næh, jeg tror, at Supermetaldave64 enten laver gas eller også er han blevet snydt så det driver.

https://youtu.be/0cjwlOXSE8AO-train

326
Offline
Level: 35 (Lakitu)

0
1ups givet

#82 - Skrevet 21-02-2016 12:39

^ Altså han siger, efter at have nævnt SMTxFE, Zelda Wii U og det ene ukendte spil, som lander i 2016, at Nintendo er færdig med support til Wii U. Det giver også mening. Det kan man vælge at forstå, som man vil, men ordret siger han "that's it - no more support for the Wii U from Nintendo".

Park_Triolo skrev:
Desuden ville det være et ENORMT F.... YOU fra Nintendo til deres 13 millioner WiiU-brugere, hvis de bare stoppede al udvikling til WiiU så tidligt. Det ville simpelthen få forbrugeren til at hoppe af Ninty-vognen og aldrig se sig tilbage... dette tror jeg ikke Kimishima-san er særligt interesseret i.Jeg er nød til at forstå det her argument én gang for alle. Gennem industriens historie har samtlige producenter lanceret hardware - inklusiv Nintendo - som har været en fiasko, hvormed de så har forladt det. Jeg tror simpelthen ikke på det. De 13 millioner mennesker som har købt Wii U, det er de mennesker som kan retfærdiggøre det absolut horrible output, fordi de finder værdi i de enkelte titler som udkommer.

Iwata sagde i meget lang tid, at forbrugeren "ikke forstod konceptet bag på Wii U". Det endte så med at blive til følgende: "vi kommunikerede ikke konceptet bag Wii U godt nok".

Hør nu her: det er måske sandt, at folk troede Wii U var et add-on til Wii, men idéen om dual-screen gaming, altså konceptet, det er ikke svært at forstå. Problemet er, når man tropper ned i sin lokale spilbutik som uvidende mor eller far, og ens unge vil spille Fifa, Call of Duty, GTA, og Nintendo så ikke har én eneste af de titler på sin konsol. Grundet Wii's gigantiske succes, har Nintendo reddet på idéen om, at et koncept sælger bedre end et bibliotek af spil. Vi kan se ekstremt sort/hvidt på det:

- Hvilke spil er jeres favorit på Wii, Wii U og 3DS
- Er disse spil markant bedre pga. motion controls, dual-screen gaming og 3D?

For min part er eksempelvis følgende gældende:
- Super Mario Galaxy 2, Bayonetta 2 og Mario Kart 7
- Ingen af dem har brug for deres gimmicks.

Jeg sætter pris på idéerne, men de er ikke nødvendige. Wii var en helt unik ting, og jeg gider ikke komme for langt ind i detaljerne, men min personlige overbevisning var, at motion-controls var så simpelt og indbydende, at alle kunne springe på vognen.

Spilindustrien dikteres af én ting: spil. Har du ikke 3rd parties med dig, så kan du ligeså godt glemme det. Medmindre du selvfølgelig kan sikre et ordenligt output selv, og der er 2 måder at gøre det på:

1. Byg et bibliotek op på forhånd - i det her tilfælde omlægges ressourcer fra Wii U udvikling til NX, og dét giver mening i lyset af, hvordan visse afdelinger er slået sammen hos Nintendo siden sidste år.

2. Du sørger for, at der kan portes fra samtlige systemer uden alt for meget besvær. Nu ser det ud til, at NX muligvis er et OS mere end noget andet. Hvis der er snak om en delt platform mellem forskellige stykker hardware, så vil det også give mening.

Men den lange af den korte er: hvis NX udkommer med et ton af lækre titler fra start til NX, samt løftet om udgivelse på månedligt basis i et år, så vil DU med glæde forlade Wii U og dets rådne support, som du købte dig til. Det har ALDRIG været en hemmelighed, at Wii U er lagt for tørker hvert år. Det har man med god samvittighed købt sig ind til, medmindre man er naiv. De 13 millioner Wii U brugere som eksisterer nu, de er de mest loyale, og selv hvis nogen falder fra, så vil Nintendo kunne hive mange flere hjem, hvis de skaber noget som rent faktisk resonerer med markedets krav og behov.

Hvad angår titler i år, hvorfor nævnte han så intet om Pokkén Tournament eller Legend of Zelda: Twilight Princess, når han sagtens kunne nævne Starfox? Næh, jeg tror, at Supermetaldave64 enten laver gas eller også er han blevet snydt så det driver.Jeg tvivler. Der er ikke noget, som han siger, der virker helt ude i hampen. Pokkén og TLoZ håndteres af eksterne studios. Det kan være kilden arbejde hos Nintendos hovedkontor. Om ikke andet, så er det to spil, som vi med sikkerhed ved er på trapperne - der har stadigvæk været rygter om, at Star Fox skulle udskydes én gang til, så det var en detaljer, som er mere værd at få med. Det kan forklare, hvorfor han undlader at snakke om de to andre. De er irrelevante.

Desuden har samtlige GAF-medlemmer kunne bekræfte kildens identitet, så jeg tror på det. SuperMetalDave64 har også flere gange understreget, om han leverer rygter eller konkret information, så han virker god nok i den forstand.Aneira

322
Offline
Level: 18 (Twhomp)

0
1ups givet

#83 - Skrevet 21-02-2016 13:10

Park_Triolo skrev:
Hvad angår titler i år, hvorfor nævnte han så intet om Pokkén Tournament eller Legend of Zelda: Twilight Princess, når han sagtens kunne nævne Starfox? Næh, jeg tror, at Supermetaldave64 enten laver gas eller også er han blevet snydt så det driver.Fordi at Pokken og Twilight Princess jo allerede er færdige og klar til gaden inden længe. Det giver jo kun mening at snakke om det der ligger i udvikling, fremfor det vi allerede ved rammer butikkerne. Selvfølgelig laver han ikke gas. Men man har jo lov at tro eller lade være. Jeg synes nu at det hele lyder 100% plausibelt og giver fin mening.

Som O-Train skriver så tror jeg, at du har misset lidt af det der bliver sagt. Du kan sagtens have ret i, at udvikling fortsætter til Wii U, men det bliver nok kun på indie fronten. Det bliver ikke fra Nintendo og så er det selvsagt at al fokus bliver rettet mod NX fremover.

Jeg er ikke enig i, at det er et stort fuck-you til Wii U ejerne. Jeg tror at vi glemmer lidt, at konsollen ved NX release faktisk er 4 år gammel. Normalt siger man 6 år for en konsol-generation. Det er vel ok at stoppe efter 4 år, når vi mere eller mindre alle har vidst fra day 1, at den kunne have set en langt tidligere død end hvad den gjorde. Set i bakspejlet er jeg også fint til freds med min Wii U og de spil der kom. Jeg har personligt haft flere spil, som var interessante for mig, end jeg havde til Wii. Xenoblade Chronicles, Splatoon og Mario Maker er der sikkert mange der misunder hos konkurrenterne. Så intet er så skidt, at det ikke er godt for noget. SmileyPark_Triolo

56
Offline
Level: 13 (Baby Dodongo)

0
1ups givet

#84 - Skrevet 21-02-2016 13:53

Nu er jeg så ikke enig i din negative udlægning af Nintendo og WiiU, for konsollen har MANGE fede titler, og at sige andet er simpelthen noget vrøvl. Din såkaldt "rådne support" kan jeg overhovedet ikke genkende, og selvom NX lanceres med 20GB grafikkort, 20TB HD, 10K 60fps gaming og 1000 fede spil, vil jeg IKKE storme ud og købe den, før jeg ser et behov for den, og det er der ikke nu. Både min familie og jeg er blevet og bliver glimrende underholdt af WiiU og dens mange fede spil, og jeg er meget kræsen, når det gælder om at punge ud for spil. Vi har ca. 40 spil, og de er alle af super kvalitet, og de får alle masser af spiltid. Næh du, vi har slet ikke tid til at tænke på NX, for der er så meget vi skal nå på WiiU endnu, og sjovt nok så kender jeg en del, der er af den samme mening.
Det eneste spil jeg måske kunne savne var Street Fighter IV, men det er så også det. Smiley

Nå, men jeg skal da også være ærlig og sige, at jeg da er interesseret i, hvad Ninty har oppe i ærmet angående NX, men det løfter de jo sløret for til E3, så det bliver spændende. Men det er 100% at de ikke lancerer i år, for hvis de gør, kan de lige så godt pakke sammen med det samme. De skulle være startet med en sand medieblitz allerede nu, hvis de havde planer om ny konsol i butikkerne til jul. Desuden har deres devkits jo ikke engang været ude et år endnu, og hvis der skal et acceptabelt antal spil med til lanceringen, så kræver det en del mere udvikling.

Nej at påstå at Nintendo ikke ville lide skade ved en for tidlig lancering og WiiU-drop, er bare naivt. Nintendos fans ville med rette blive vrede og vælge de aldeles fine alternativer, der findes idag... det være sig Steam, PS eller Xbox... ingen synes det er fedt at blive taget i røven, medmindre man selv har bedt om det. Smiley

Nintendo præsenterer NX på E3 i år, det ved vi, og så aner vi INTET andet, og det er FAKTUM. Jeg tror, NX bliver lanceret efteråret 2017, men vi får se... spændende bliver det... og jeg skal igen til Gamescom i år... glæder mig allerede. SmileyPark_Triolo

56
Offline
Level: 13 (Baby Dodongo)

0
1ups givet

#85 - Skrevet 21-02-2016 14:01

Aneira skrev:

Park_Triolo skrev:
Hvad angår titler i år, hvorfor nævnte han så intet om Pokkén Tournament eller Legend of Zelda: Twilight Princess, når han sagtens kunne nævne Starfox? Næh, jeg tror, at Supermetaldave64 enten laver gas eller også er han blevet snydt så det driver.Fordi at Pokken og Twilight Princess jo allerede er færdige og klar til gaden inden længe. Det giver jo kun mening at snakke om det der ligger i udvikling, fremfor det vi allerede ved rammer butikkerne. Selvfølgelig laver han ikke gas. Men man har jo lov at tro eller lade være. Jeg synes nu at det hele lyder 100% plausibelt og giver fin mening.

Som O-Train skriver så tror jeg, at du har misset lidt af det der bliver sagt. Du kan sagtens have ret i, at udvikling fortsætter til Wii U, men det bliver nok kun på indie fronten. Det bliver ikke fra Nintendo og så er det selvsagt at al fokus bliver rettet mod NX fremover.

Jeg er ikke enig i, at det er et stort fuck-you til Wii U ejerne. Jeg tror at vi glemmer lidt, at konsollen ved NX release faktisk er 4 år gammel. Normalt siger man 6 år for en konsol-generation. Det er vel ok at stoppe efter 4 år, når vi mere eller mindre alle har vidst fra day 1, at den kunne have set en langt tidligere død end hvad den gjorde. Set i bakspejlet er jeg også fint til freds med min Wii U og de spil der kom. Jeg har personligt haft flere spil, som var interessante for mig, end jeg havde til Wii. Xenoblade Chronicles, Splatoon og Mario Maker er der sikkert mange der misunder hos konkurrenterne. Så intet er så skidt, at det ikke er godt for noget. SmileyJeg tror nu nok, at Nintendo bliver ved med at udvikle til WiiU, for ellers er der jo ingen mening i at fremhæve konsollen så meget i deres fremtidige planer. Husk nu også at der ikke er en kæft der aner, hvad NX overhovedet er. Så jeg tager alle de rygter med en hel saltmine, for rygter er ikke andet end end varm luft designet til at få folk til at clicke ind på websites.

Ligesom du er jeg mere end tilfreds med WiiU, for den har faktisk leveret mere underholdning end hvad min Wii og PS2 formåede.Aneira

322
Offline
Level: 18 (Twhomp)

0
1ups givet

#86 - Skrevet 21-02-2016 14:06

^ Det lader til at du har et problem med at læse og forstå tekst. Jeg er på ingen måde negativ omkring Wii U. Jeg skriver jo netop, at jeg synes at den har udtjent sin værnepligt ok i forhold til mit eget personlige behov. Men hvis du seriøst mener, at du har 40 spil af fremragende kvalitet til Wii U, så har du vel heller intet at brokke dig over.Park_Triolo

56
Offline
Level: 13 (Baby Dodongo)

0
1ups givet

#87 - Skrevet 21-02-2016 14:31 - Redigeret 21-02-2016 14:32

Aneira skrev:
^ Det lader til at du har et problem med at læse og forstå tekst. Jeg er på ingen måde negativ omkring Wii U. Jeg skriver jo netop, at jeg synes at den har udtjent sin værnepligt ok i forhold til mit eget personlige behov. Men hvis du seriøst mener, at du har 40 spil af fremragende kvalitet til Wii U, så har du vel heller intet at brokke dig over.Rolig, rolig... det var ikke dit indlæg jeg svarede på dér. Jeg glemte citat, da jeg svarede på O-train... undskyld, det var altså ikke meningen at fornærme.Aneira

322
Offline
Level: 18 (Twhomp)

0
1ups givet

#88 - Skrevet 21-02-2016 15:52

Nåe... jamen så er det i orden. Du giver den bare max gas SmileyO-train

326
Offline
Level: 35 (Lakitu)

0
1ups givet

#89 - Skrevet 21-02-2016 17:37 - Redigeret 22-02-2016 00:37

Park_Triolo skrev:
Nu er jeg så ikke enig i din negative udlægning af Nintendo og WiiU, for konsollen har MANGE fede titler, og at sige andet er simpelthen noget vrøvl. Din såkaldt "rådne support" kan jeg overhovedet ikke genkende, og selvom NX lanceres med 20GB grafikkort, 20TB HD, 10K 60fps gaming og 1000 fede spil, vil jeg IKKE storme ud og købe den, før jeg ser et behov for den, og det er der ikke nu. Både min familie og jeg er blevet og bliver glimrende underholdt af WiiU og dens mange fede spil, og jeg er meget kræsen, når det gælder om at punge ud for spil. Vi har ca. 40 spil, og de er alle af super kvalitet, og de får alle masser af spiltid. Næh du, vi har slet ikke tid til at tænke på NX, for der er så meget vi skal nå på WiiU endnu, og sjovt nok så kender jeg en del, der er af den samme mening.
Det eneste spil jeg måske kunne savne var Street Fighter IV, men det er så også det.- Konsollen har mange fede titler. Desværre er der ikke nok variation, så den gennemsnitlige forbrugere trækker til konkurrenterne for sit køb - og så skal man ikke glemme, at Microsoft og Sony samlet havde en brugerbase på godt og vel 170 millioner sidste generation; folk har altså kendskab til disse brands, og de tog begge et sikkert valg ved overgangen til den gældende generation.

Jeg er desuden ligeglad med, om du synes min påstand er "negativ", for jeg kigger udelukkende på salgsstal og statistikker, da disse afspejler Wii U’s værdi (og situation) på markedet. Den er negativ. Det mest negative Nintendo har haft siden Virtual Boy - en konsol som blev efterladt en del hurtigere end Wii U - og med god grund.

Det er godt, at du er underholdt af Wii U, men hvorfor så ikke forsætte med at være underholdt af Wii U indtil 2017, mens vi andre, både os som havde konsollen, har den og aldrig har ville have den, kan nyde NX i 2016, fordi den forhåbenligt får gjort op for mange af fejltagelser der har sat Nintendo i deres nuværende ramasjang – support til Wii U bliver alligevel ikke bedre. Faktisk vil jeg vove at påstå, at vi kun går en mørkere fremtid i møde på Wii U, efter vi har set det demonstreret, at succesfulde IP's får pinlige indslag på Wii U. WarioWare, Kirby, Mario Party - og måske senest i minde: Mario Tennis Ultra Smash og Animal Crossing Amiibo Festival. Disse IP's har stort set alle deres svageste spil på Wii U.

Star Fox Zero bliver endnu et eksempel, jeg garanterer det.

Mht ordvalg, så var ”råddent” nøje valgt, for ordet afspejler i bedste forstand hvordan support gradvist er faldet m. årene. Selv under Wii, hvor support var massivt, så var det i meget overfladisk forstand; shovelware fyldte det meste, industriens mest populære IP’s blev skabt på konkurrenternes platform eller så deres stærkeste indslag der; Assassin's Creed, Call of Duty og alle EA's sportsspil. Få af mange eksempler.

”Råddent” er, hvad Nintendos support har været siden Sony kom markedet med PS1.

Nintendo har været notoriske for ligefrem at give afslag på succesfulde IP's. GTA kom aldrig på GameCube, fordi Nintendo ikke brød sig om det. Spil med religiøse under toner har i lang, lang tid været forbudt (hvilket er super sært, når JRPG's ofte har med dette at gøre, men de så alligevel er godtaget... i don't know). Dedikeret formater som fx. deres cartridges og optical discs har også været en torn i siden, og så er der Nintendos infamøse kommunikationsproblem - i enden bunder det alt sammen i én ting: Nintendos succes var bygget på et ufatteligt ustabilt fundament, hvor deres sejre udelukkende var skabt af egne virkemidler, og selvom det belønnede dem stort under Wii og DS, så har det stillet dem absolut isoleret i dag. Nintendo var arrogante. Gå et par år tilbage i tiden, og du vil høre Iwata og Miyamoto snakke MEGET anderledes til pressen, end de har gjort i senere tid (minus Iwata - RIP). Reggie er måske den eneste som stadigvæk formår at vedligeholde sit PR-fis, men han er også fra NoA, og de er ren reklame og salg. Det er hans job.

Men for real... Kig på Nintendos bibliotek:

I dag har Nintendo ét JRPG (to med SMTxFE i Japan), og det er Xenoblade Chronicles X. Det har 2 beat ’em ups i form af Tekken og Smash Bros. Det har ikke nogen sportsspil som er relevante mere. Der er ingen WRPG. Watch Dogs er det tætteste på et open-world action spil (en genre som er stærkt dominerende i spilverden). Jeg gider ikke engang blive ved med at opremse det – jeg synes du bør gå ned i din lokale spilbutik – GameStop er nok dem som giver det klareste billede – og se hvordan Wii U repræsenteres på hylderne ift. Xbox og PS4.

Det man er nød til at forstå er, at selvom Splatoon er super fedt, og Smash Bros. er rigtig sjovt - selv hvis man får følelsen af fart i FAST eller Mario Kart 8, så er disse spil ikke for alle! Og dem som ikke kan lide dem, de har ikke et seriøst alternativ. Har du en PS4/Xbox One, men du er ikke glad for CoD? Prøv Battlefield, Battlefront, Overwatch etc. etc... Du har arcade racers og simulation-racers. Street Fighter er lige voldsomt nok? Prøv Tekken, Guilty Gear, King of Fighters, Dead or Alive, Killer Instinct... Forstår du, hvad jeg mener? Du har rent faktisk valg og muligheder.

Park_Triolo skrev:
Nå, men jeg skal da også være ærlig og sige, at jeg da er interesseret i, hvad Ninty har oppe i ærmet angående NX, men det løfter de jo sløret for til E3, så det bliver spændende. Men det er 100% at de ikke lancerer i år, for hvis de gør, kan de lige så godt pakke sammen med det samme. De skulle være startet med en sand medieblitz allerede nu, hvis de havde planer om ny konsol i butikkerne til jul....- Hvordan kan du garantere noget om det pågældende emne, når du samtidig er villig til at afslå anden information som er mindst ligeså usikkert? Vi ved 100% IKKE med sikkerhed NOGET omkring release, men der er ting som indikerer, at vi får en udgivelse i 2016. ”Medieblitz” er også underligt, da Nintendo havde næsten halvandet år til at reklamerer for Wii U. Annonceret v. E3 i 2011, udgivet i december 2012 – jeg arbejdede i GameStop på Fisketorvet fra december 2014 til september 2015. Solgte én Wii U hele den tid. Der er bare ikke interesse.

Og før vi joker om GameStops latterlige priser, så bør det noteres, at jeg stadigvæk kunne sælge PS4 og Xbox One på regulært plan.

Og til din påstand, så bør det også noteres, at PS4 blev annonceret i februar 2013 m. udgivelse i november samme år. Nintendo kan snildt afsløre maskinen til april i en pre-E3 Direct, som det rygtes, og så give os en fysisk demonstration v. E3 og STADIGVÆK skabe nok hype. Jeg vil endda vove at påstå, at det er meget smartere at gøre således, for så kan de spytte ud med ny information konstant, så hypen hele tiden næres indtil launch.

Park_Triolo skrev:

Desuden har deres devkits jo ikke engang været ude et år endnu, og hvis der skal et acceptabelt antal spil med til lanceringen, så kræver det en del mere udvikling- Min ven nu gør du det igen – du snakker om dev-kits, som om vi ved, hvor lang tid de har været ude i hænderne på udviklere. Vi ved, at Square Enix har planlagt Dragon Quest til NX. Vi ved, at nogen indie-udviklere har anmodet om dev-kits. Vi har hørt rygter om ports. Men alt det her er rygter. Det er rygter, fordi langt de fleste med garanti er under en ekstrem strikt NDA. Desuden har vi ingen idé om, hvor lang tid porting vil tage. Hvis NX’s arkitektur ligner PS4’s eller Xbox Ones, så tager det ikke et år at porte spil. Derfor kan NX sagtens lanceres med massere af spil fra 3rd parties – de behøver bare ikke være eksklusive. Vi ved at Nintendo har samarbejdet med Khronos Group mht. Vulkan API. Det er eksempelvis et godt tegn på dette, selvom jeg ikke mener Vulkan endnu er brugt af noget eller nogen - men EPIC har vist samarbejdet med dem vedrørende Unreal Engine 4, så man kunne forestille sig, at det er rigtig, rigtig godt hvad angår porting. Jeg er ikke helt inde i kodeverden, og der er sikkert ting jeg ikke forstår til fulde, men som jeg læser det, så er det i hvert fald et kæmpe skridt for hele industrien som helhed.

Park_Triolo skrev:
Nej at påstå at Nintendo ikke ville lide skade ved en for tidlig lancering og WiiU-drop, er bare naivt. Nintendos fans ville med rette blive vrede og vælge de aldeles fine alternativer, der findes idag... det være sig Steam, PS eller Xbox... ingen synes det er fedt at blive taget i røven, medmindre man selv har bedt om det.Hvorfor er det naivt?

Gameboy Advance var på markedet i 4 år, men det er Nintendo DS som er industriens største succes nogensinde. Der faldt ingen fra. Nogen blev måske sure, men det betalte sig af, da Nintendo havde fået en bedre idé. Jeg tror desværre også folk allerede har valgt deres alternativer.

Men nu synes jeg altså også, at det er ved at blive fjollet det her - 4 år på markedet er meget i dag, når nu man ser hvordan teknologi rykker sig! 4 år med en salgsfiasko er endnu mere utroligt. Den her snak har været i luften siden 2014. Folk har hvert år forventet en ny konsol - en opgradering eller lign., men Nintendo har holdt ved. Problemet er, at Wii U's momentum i bedste fald er statisk. Kun Mario Kart 8 og Smash har været rykkende - og ikke i stor stil. Når Wii U i sin livstid har solgt ligeså godt som PS4 gjorde på under et år, så er der noget galt.

Jeg kan simpelthen ikke få hovedet omkring den mening, som du udlægger; fra 101 millioner Wii brugere til 13 millioner Wii U brugere – folk ER smuttet. De er smuttet til iOS, Android, PS4, Xbox One eller PC – dér er spillene! De populære i hvert fald. Maskinerne er oftest også langt bedre. Det er et emne for sig selv, men Nintendo hardware er god for to ting: holdbarhed og lavt energiforbrug. Det er konsolverdenens svar på en Volvo. Det er altså uholdbart at holde sine spil låst bag uattraktivt hardware. Wii var trods alt enorm billig. Men nok om det, for der er du med sikkerhed uenig – pointen er, at 13 millioner Wii U ejere – hvor af mange er kommet ind EFTER Wii U var en cementeret fiasko – må da vide, at de har købt et produkt som bare ikke kunne reddes. Som jeg tidl. skrev, så har jeg siddet i lign. diskussioner i årevis nu. Det er naivt at købe en Wii U, og så forvente, at NX ikke er på trapperne.

Du berøves jo ikke din Wii U, fordi NX lanceres i 2016. Det er simpelthen så underligt, i min optik, at fordi du kan retfærdiggøre dit køb, og du er tilfreds med Wii U, så bør alle andre vente på NX – selv Nintendo, som år for år har mistet kunder, penge og status i industrien. De må også vente, fordi du skal have ét år mere med 3-4 notesværdige udgivelser.

Wii U er en fiasko, men selv en succes som GBA kunne se sig udskiftet, fordi de havde en bedre idé! Jeg kan bare ikke se, hvad Nintendo skal byde på gennem 2017. I bedste fald snakker vi en forårs-release for NX, men de ser nok helst julen som bedste mulighed for salg - især hvis Zelda skal portes til NX!

På grundlag af alt dette, kan jeg simpelthen ikke forstå, hvorfor Nintendo skulle skræmme nogen fans væk. Apple lancerer en ny iPhone hvert år - hvad gør spillekonsoller så unikke, at de skalopfylde en levetid på et halvt årti? Hvis konsekvensen af en 2016 udgivelser er som følger:

- Flere spil
- Bedre spil
- Bedre OS
- Bedre online-infrastruktur
- Bedre funktioner
- Bedre alting

Hvorfor vil du så ikke være interesseret i at købe den? Altså du underholdes stadigvæk af din Wii U, siger du, men i så fald kan du jo bare samle den op, når det ikke længere er tilfældet. Så får du den måske også til en reduceret pris.

Park_Triolo skrev:
Nintendo præsenterer NX på E3 i år, det ved vi, og så aner vi INTET andet, og det er FAKTUM. Jeg tror, NX bliver lanceret efteråret 2017, men vi får se... spændende bliver det... og jeg skal igen til Gamescom i år... glæder mig allerede.Igen: nej.

Det som er et faktum er, at vi ved Nintendo vil fortælle mere i 2016. Det er så det. Det er alt, hvad vi har hørt fra Nintendos egne PR-folk, Iwata, Kimishima og Reggie. Desuden ved vi faktisk nogen ting om NX. De står i trådens hovedindslag. Så er der "idéerne", som vi stærkt må formode har relation til NX og Nintendos fremtidige ecosystem; såsom hvordan Nintendo søger at skabe en fælles platform for NX og andet hardware. Eller hvordan NX skal kunne absorbere Wii U’s arkitektur. Eller hvordan NX vil distancere sig fra Wii som brand (lidt modsigende ift. førnævnte).

Jeg kan ikke udstå Nintendos håndtering af Wii U. Jeg synes, at de har været amatører fra dag 1. Så ja - jeg er "biased". Men sat op mod konkurrenterne, så kan det ikke være nogen hemmelighed, hvorfor jeg har det sådan. Det er dog ikke ens betydende med, at jeg ikke ønsker Nintendo succes - der er en grund til, at jeg er her på siden (jeg har ikke "trollet" min vej til level 50) - jeg har masser af gode minder med Nintendo, og jeg ELSKER Nintendo, når de leverer. Men de er alt for gode til at skuffe, og jeg føler Wii U har været lige lovlig meget skuffelse. Jeg glæder mig derfor ikke kun til NX, men jeg glæder mig bare til, at de rykker sig væk fra Wii U i det hele taget.

Nice med Gamescom i øvrigt!

Jeg venter stadigvæk på bekræftelse var GAF's mods i øvrigt. Hvis SuperMetalDaves kilder er falske, så er det jo bare, hvad det er. Hvis de godkendes, så er det meget, meget interessant, for det er ofte et stærkt tegn på sandheden.

Park_Triolo

56
Offline
Level: 13 (Baby Dodongo)

0
1ups givet

#90 - Skrevet 21-02-2016 23:53

O-train skrev:

Park_Triolo skrev:
Nu er jeg så ikke enig i din negative udlægning af Nintendo og WiiU, for konsollen har MANGE fede titler, og at sige andet er simpelthen noget vrøvl. Din såkaldt "rådne support" kan jeg overhovedet ikke genkende, og selvom NX lanceres med 20GB grafikkort, 20TB HD, 10K 60fps gaming og 1000 fede spil, vil jeg IKKE storme ud og købe den, før jeg ser et behov for den, og det er der ikke nu. Både min familie og jeg er blevet og bliver glimrende underholdt af WiiU og dens mange fede spil, og jeg er meget kræsen, når det gælder om at punge ud for spil. Vi har ca. 40 spil, og de er alle af super kvalitet, og de får alle masser af spiltid. Næh du, vi har slet ikke tid til at tænke på NX, for der er så meget vi skal nå på WiiU endnu, og sjovt nok så kender jeg en del, der er af den samme mening.
Det eneste spil jeg måske kunne savne var Street Fighter IV, men det er så også det.- Konsollen har mange fede titler. Desværre er der ikke nok variation, så den gennemsnitlige forbrugere trækker til konkurrenterne, hvor udvalget åbenbart er mere attraktivt. Jeg er ligeglad, hvad du synes om sådan en påstand, jeg kigger udelukkende på salgsstal og statistikker, for de afspejler Wii U’s værdi i forbrugeren øjne bedre end noget andet. Det er godt, at du er underholdt af Wii U, men hvorfor så ikke forsætte med at være underholdt af Wii U indtil 2017, hvor vi andre som er brændt ud på Wii U kan nyde NX i 2016 – support til Wii U bliver ikke bedre. ”Råddent” var nøje valgt, for ordet afspejler i bedste forstand hvordan support gradvist er faldet m. årene. Selv under Wii, hvor support var massivt, så var det i meget overfladisk forstand; shovelware fyldte det meste, de mest populære IP’s blev skabt på konkurrenternes platform, og dem som blev hos Nintendo – Call of Duty fx – de udkom i ringere format.

”Råddent” er, hvad Nintendos support har været siden Sony kom markedet med PS1 og har domineret. Problemet er, at Nintendo stadigvæk bød på en masse variation under N64 og GC-æraen. Ja endda under Wii. I dag har Nintendo ét JRPG (to med SMTxFE i Japan), og det er Xenoblade Chronicles X. Det har 2 beat ’em ups i form af Tekken og Smash Bros. Det har ikke nogen sportsspil som er relevante mere. Der er ingen WRPG. Watch Dogs er det tætteste på et open-world action spil (en genre som er stærkt dominerende i spilverden). Jeg gider ikke engang blive ved med at opremse det – jeg synes du bør gå ned i din lokale spilbutik – GameStop er nok dem som giver det klareste billede – og se hvordan Wii U repræsenteres på hylderne ift. Xbox og PS4.


Park_Triolo skrev:
Nå, men jeg skal da også være ærlig og sige, at jeg da er interesseret i, hvad Ninty har oppe i ærmet angående NX, men det løfter de jo sløret for til E3, så det bliver spændende. Men det er 100% at de ikke lancerer i år, for hvis de gør, kan de lige så godt pakke sammen med det samme. De skulle være startet med en sand medieblitz allerede nu, hvis de havde planer om ny konsol i butikkerne til jul....- Hvordan kan du garantere noget om det pågældende emne, når du afslår anden information samtidig? Vi ved 100% IKKE med sikkerhed NOGET omkring release, men der er ting som indikerer, at vi får en udgivelse i 2016. ”Medieblitz” er også underligt at sige, da Nintendo havde næsten halvandet år til at reklamerer med fuld smadder for Wii U. Annonceret v. E3 i 2011, udgivet i december 2012 – jeg arbejdede i GameStop på Fisketorvet fra december 2014 til september 2015. Solgte én Wii U hele den tid. Okay GameStop priser er crap, men det er også gældende for PS4 og Xbox One, og de solgte. Det bør også noteres, at PS4 blev annonceret i februar 2013 m. udgivelse i november samme år. Nintendo kan snildt afsløre maskinen til april, som det rygtes, og så give os en fysisk demonstration v. E3 og STADIGVÆK skabe nok hype.

Park_Triolo skrev:

Desuden har deres devkits jo ikke engang været ude et år endnu, og hvis der skal et acceptabelt antal spil med til lanceringen, så kræver det en del mere udvikling- Nej nej nej nu gør du det igen – du snakker om devkits, som om du ved, hvor lang tid de har været ude. Vi ved, at Square Enix har planlagt Dragon Quest til NX. Vi ved, at nogen udviklere har anmodet har NX dev-kits og ikke fået svar endnu (mest indie-anmeldere). Vi har hørt rygter om ports. Men alt det her er rygter. Det er rygter, fordi langt de fleste med sikkerhed er under en ekstrem strikt NDA. Desuden har vi ingen idé om, hvor lang tid porting vil tage. Hvis NX’s arkitektur ligner PS4’s eller Xbox Ones, så tager det ikke et år at porte spil. Derfor kan NX sagtens lanceres med massere af spil fra 3rd parties – de behøver bare ikke være eksklusive.

Park_Triolo skrev:
Nej at påstå at Nintendo ikke ville lide skade ved en for tidlig lancering og WiiU-drop, er bare naivt. Nintendos fans ville med rette blive vrede og vælge de aldeles fine alternativer, der findes idag... det være sig Steam, PS eller Xbox... ingen synes det er fedt at blive taget i røven, medmindre man selv har bedt om det.Sig det til de 150 DS-ejere. GBA var på markedet i 4 år.

Tidlig lancering? Til vinter 2016 vil det have været 4 år m. dårlige salg! Wii U har år for år solgt dårligere end Sony har inden for ét kvartal. Jeg kan simpelthen ikke få hovedet omkring den her mening, som du kommer med; fra 101 millioner Wii brugere til 13 millioner Wii U brugere – folk ER smuttet. De er smuttet til iOS, Android, PS4, Xbox One eller PC – dér er spillene! De populære i hvert fald. Maskinerne er oftest også langt bedre. Det er et emne for sig selv, men Nintendo hardware er god for to ting: holdbarhed og lavt energiforbrug. Det er konsolverdenens svar på en Volvo. Men nok om det – pointen er, at 13 millioner Wii U ejere – hvor af mange er kommet ind EFTER Wii U har etableret sig som en salgsfiasko – må da vide, at de har købt et produkt som bare ikke blev populært nok.

Hvor er det dejligt at høre, at den har levet op til dine forventninger, men det lader ikke til at være tilfældet for mange andre. Sidst men ikke mindst, så berøves du jo ikke din Wii U, fordi NX lanceres i 2016? Det er simpelthen så underligt, i min optik, at fordi du kan retfærdiggøre dit køb, og du er tilfreds med Wii U, så må ALLE ANDRE vente – selv Nintendo som år for år har mistet kunder, penge og status i industrien. De må også vente, fordi du liiiige vil have ét år mere. Gameboy Advance var en massiv succes. Den var på markedet i 4 år, fordi de fik en ny idé. Den idé var DS’eren, og den blev den største succes i spilindustrien nogensinde! Kom nu ind i kampen mand; selvfølgelig ville Nintendo da give Wii U et år mere på markedet, men det har de da ikke råd til, det må du da kunne erkende! Selv hvis du endnu tror, at en 2016 udgivelse er dumt, naivt eller urealistisk, så må du da indrømme, at det er dybt ulogisk at ride endnu et år på Wii U, når den på 3,5 år har solgt samme antal maskiner som PS4 solgte på under et år.


Park_Triolo skrev:
Nintendo præsenterer NX på E3 i år, det ved vi, og så aner vi INTET andet, og det er FAKTUM. Jeg tror, NX bliver lanceret efteråret 2017, men vi får se... spændende bliver det... og jeg skal igen til Gamescom i år... glæder mig allerede.Nej. Det som er et faktum er, at vi ved Nintendo vil fortælle mere i 2016. Det er så det. Det er alt, hvad vi har hørt fra Nintendos egne PR-folk, Iwata, Kimishima og Reggie. Desuden ved vi ting om NX. De står i trådens hovedindslag. Nogen ting er rygter, andet er fra Iwata selv; såsom hvordan Nintendo søger at skabe en universel platform for NX og andet hardware. Eller hvordan NX skal kunne absorbere Wii U’s arkitektur. Eller hvordan den skal distancere sig fra Wii og Wii U’s brand (lidt modsigende ift. førnævnte). Nice med Gamescom i øvrigt!

Jeg venter stadigvæk på bekræftelse var GAF's mods. Hvis SuperMetalDaves kilder er falske, så er det jo bare, hvad det er. Hvis de godkendes, så er det meget, meget interessant, for det er ofte et stærkt tegn.

Andet indskud:

Jonathan Blow har lige delt det her Tweet, som jeg fx. finder interessant:
Hvorfor nævne Nintendos næste konsol? Hvorfor ikke bare sige nej, og lade det ligge?Hold da op en omgang, haha... nu behøver du jo ikke blive sur og fornærnet, fordi jeg har en mening, som ikke helt stemmer overens med din. Smiley

Nu vil jeg så gerne have, at du med link og reference fortæller mig præcis hvad NX er, og her mener jeg ikke beskrivelsen af platformens rolle i det fremtidige Nintendo-økosystem. Ej heller er jeg interesseret i diverse skumle websites og skæve individer, der i noget ugegamnelt kaffegrums kan læse at NX bliver lige så stærk som en renderfarm. FAKTUM er og BLIVER (indtil e3), at INGEN ved præcis hvad NX er, og det er bare ikke normal kotyme for Nintendo at lancere noget et par måneder efter første visning.

Med medieblitz mente jeg så også, at man med WiiU burde have givet den gas lang tid før. Det gjorde Sony og MS, og så kan du sige, hvad du vil. Nintendo tabte i den grad bolden, da de overhovedet ikke markedsførte WiiU. Der var jo ikke en eneste reklame for WiiU op til lanceringen. Hvis Nintendo gør som du siger og starter medieblitz en måned før lancering, så skal du bare se et flop.

Hvad er det forresten for noget dudebro fordrukkent sludder at påstå at udvalget er mere attraktivt hos Sony og MS. Du må vist være den eneste, der nægter at se i øjnene, at WiiU har haft de bedste eksklusivtitler denne generation, men hvad kan man forvente af en tidligere GameStop-ansat... firmaet der har MS og Sony så langt oppe bagi, at det gør helt ondt.

Ja, så kommer også din sammenligning af salgstal for Wii og WiiU. Jamen helt ærligt hvis WiiU er så slem en fiasko, fordi den "kun" har solgt 13 millioner, hvad er så Xbox One, en succés????? HAHAHA... ja, undskyld men det blev lige lidt for morsomt, og hvad med PS4... det er jo også en fiasko. Sammenlignet med sidste generation har den jo ikke solgt en skid. Desuden må du langt ud af vores galakse med at Nintendo ikke har råd. Hvis der er nogen, der bløder penge, så er det MS og Sony. Rygterne har sågar været fremne og sagt, at MS vil frasælge Xbox-divisionen til et eller andet kinesisk foretagende, fordi de har hamrende underskud. Nintendo derimod svømmer i penge, og kan tillade sig lidt af hvert... de har ikke været nødt til at nedlægge store dele af virksomheden bare for at overleve, som Sony har.
Sandheden er jo, at alle 3 spillere har lidt i denne generation... ALLESAMMEN... folk ER nemlig smuttet over på iPad og mobiler, men det er ikke kun fra WIiU, som du påstår.

Personligt er jeg faktisk lidt ligeglad med salgstal. Hvis jeg finder en konsol underholdende for både min familie og jeg, så er den relevant. Den bliver absolut ikke relevant bare fordi man kan få COD nummer 20000 eller FIFA til den. En konsol bliver først interessant, når den kan fremvise nogle ægte perler som f.eks. Splatoon, Xenoblade og Wonderful 101 for bare at nævne nogle få. FIFA og COD kan du efter et par uger få for en femmer til PC og er ikke engang pengene værd.

Men for min skyld kan Nintendo lancere lige så tosset de vil, også imorgen for den sags skyld. Lanceres NX med relevant software er den interessant, hvis ikke er det underordnet, og ja, jeg nævnte det med devkits, for nej, de har ikke været fremme længe nok, og det med at udviklerne lige kan porte nogle spil over til NX er jo fuldstændig gak. Hvis NX skal blive en succés er det nødvendigt at lancere med en stribe nye første- og tredjepartstitler, ikke spil som var nye, da Ruder Konge var knægt.

Til slut vil jeg gerne lige sige, at jeg ikke har brug for at retfærdiggøre nogetsomhelst, når det gælder mit valg af WiiU, for valget skete på baggrund af de kvalitetstitler, som bare ikke fås andre steder, og jeg har ved Gud aldrig sagt at alle skal vente, fordi jeg siger det. Folk kan gøre lige hvad der passer dem, det rager mig en høstblomst. Det kan godt være WiiU er en Volvo, men jeg vil hellere køre Volvo end Yugo, og det er vi 13 millioner, der hellere vil.