Farewell North annonceret...

Lanceringstrailer for Pri...

Aksys Games annoncerer ad...

Prøv Vampire Survivor ga...

N-cast #210: Fuglen(e) sy...

Lanceringstrailer for Kin...

Paper Mario: The Thousand...

Lugii's Mansion 2 HD udgi...

Tre Game Boy-spil med Mar...

Mario-dagen fejres med ny...

Legend of Zelda: Tears of...

Legend of Zelda: Breath o...

Splatoon 3

Super Mario Bros. Wonder

Nintendo i medierne

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Switch - spilrygter og sp...

Super Mario Run

Spil på vej til Switch

Load spil fra extern hard...

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Skal Nintendo finde på noget bedre end Switch 2?

BroSmash
BroSmash

1088
Offline
Level: 8 (Pirahna Plant)

0
1ups givet

Skrevet 29-12-2019 11:37

Det lader til, at Sony og Microsoft frigiver deres næste generation af konsoller 2020/2021 og derfor står vi igen på vippen til en ny stor generation. Egentlig kan man jo sige, at Switch er den samme generation som PS5 og den nye Xbox (fordi det gik så stærkt efter Wii U), men er Nintendo i jeres øjne nødt til at gøre noget mere?

Og er en Switch 2 nok? Eller skal de finde på noget helt nyt igen? Det er vel efterhånden begrænset hvor mange gamle ports der kan komme fra tredjeparter og holde maskinen i live de næste par år?

Smashing it everyday
    ThePatrickBay
    ThePatrickBay

    7995
    Online
    Level: 33 (Hammer Bro)

    1
    1ups givet

    #1 - Skrevet 29-12-2019 15:09

    Det er jo egentlig nogle glimrende spørgsmål. De seneste mange år har Nintendo gået efter at sælge sine produkter på et bestemt gimmick fremfor rå power. Nintendo ved godt, at de ikke kan slå Xbox eller PlayStation i rå power, så derfor må de gøre sig unikke og eftertragtede på andre parametre.

    Nu hvor det ser ud til, at hverken Microsoft eller Sony ønsker at have noget med det håndholdte marked at gøre, så giver det rigtig god mening, hvis en kommende Switch 2 fortsat både kan sættes til tv'et og tages med som håndholdt konsol. Men for at kunne sælge en ny konsol, skal der være nogle incitamenter til det. Et nyt gimmick af en art eller noget mere convenience på en eller anden måde. Nintendo er verdensklasse til innovative måder at bruge eksisterende teknologi på en overbevisende måde. Motion control på Wii'en var ikke ny teknologi, men Nintendo forbedrede det. 3DS brugte brilleløs 3D-skærmteknologi. Det var heller ikke ny teknologi, men det blev brugt i en setting, vi ikke havde set før. Og se Nintendo 64-controlleren med sin analog-pind (og rumble der kunne tilkøbes).

    Det fede ved Nintendo er, at de har den tilgang, at forbrugeren ikke nødvendigvis ved, hvad de vil have. Nintendo hopper ikke bare med på "BEDRE GRAFIK"-vognen, bare fordi et spørgeskema siger, at det er det, der bliver efterspurgt. I 2007 var der "ingen", der efterspurgte smartphones, men Apple valgte alligevel at gå all-in på idéen om mobiltelefoner, der kunne alt muligt andet også end bare at ringe, sende SMS'er og spille Snake. Smartphones var ikke en ny idé, men Apple forbedrede det.

    Nåh, enough rambling - min pointe er bare, at det bliver svært at forudsige andet, end at Nintendo er svære at forudsige Smiley ...og at det er dét, der er kernen i deres succes.


    powerfull499
    powerfull499

    107
    Offline
    Level: 18 (Twhomp)

    0
    1ups givet

    #2 - Skrevet 29-12-2019 15:31

    Deres næste konsol bliver en forbedret Switch. Bedre skærm, bedre batterilevetid og bedre grafik. Som Patrick siger, så har Nintendo det så bekvemt, at der ikke er nogen, der konkurrere mod dem på håndholdtmarkedet. Jeg tror derfor sagtens, at der kan gå 3-4 år, måske længere, før vi ser Nintendos næste konsol. Alternativt ser vi allerede en Switch Pro næste år, men det vil indebære, at det nok vil blive ligesom den normale PS4 vs PS4 Pro, - altså at Switch Pro ville kunne spille samme spil som den normale Switch, men har bedre grafik.


    Krisp
    Krisp

    1628
    Offline
    Level: 18 (Twhomp)

    0
    1ups givet

    #3 - Skrevet 29-12-2019 21:45

    ThePatrickBay skrev:
    Nu hvor det ser ud til, at hverken Microsoft eller Sony ønsker at have noget med det håndholdte marked at gøre



    Både Sony og Microsoft prøver vel at ramme det håndholdte marked via deres kommende cloud løsninger? Microsoft i form af xCloud og jeg mener også at Sony har noget tilsvarende? Jeg er hoppet lidt af Sony vognen siden PS3 generationen, så er ikke helt up to date på deres løsninger. Smiley. Er det PS Now det hedder ?


    ThePatrickBay
    ThePatrickBay

    7995
    Online
    Level: 33 (Hammer Bro)

    1
    1ups givet

    #4 - Skrevet 30-12-2019 09:42

    Ærligt talt tror jeg ikke, at cloud-løsningerne har noget med et ønske om at træde ind på det håndholdte marked at gøre. Det handler om at være på forkant med de kommende trends. Og alt tyder på, at cloud-gaming bliver stort i 20'erne, fordi det kan betyde langt mere power og andre positive ting. I takt med at input delay bliver bedre (Stadia gør det godt, men er ikke perfekt endnu) og folks internetforbindelser bliver hurtigere (og mere stabile) skal cloud-gaming nok blive udbredt. Men jeg ser det som primært en hjemme-løsning. Hvis du vil spille det optimalt på en mobil på farten, skal du have en controller med, for on-screen input er og forbliver elendigt til konsol/PC-type spil. Hvis jeg misser noget fundamentalt i min lille analyse af det, så sig endelig frem - du har vist mere erfaring med cloud-gaming i praksis, end jeg har Smiley