A Memoir Blue udgives 24....

Hvad ønsker du fra Ninte...

Elasto Mania Remastered u...

N-club Streams: Uge 4

N-cast #118: Årets spil ...

Første kig på Pocky & R...

Første trailer for GTA: ...

WRC 10 udgives 17. marts

Dying Light 2: Stay Human...

Ny trailer for LEGO Star ...

Switch Online

Pokémon Legends: Arceus

Mario Kart Tour

Film med videospilsrefere...

Tetris 99

Bayonetta 3

Switch - spilrygter og sp...

Spil på vej til Switch

Kirby and the Forgotten L...

Pokémon Unite

Wii U

Tilbudstråden

S: Shin Megami Tensei V

K: Shin Megami Tensei V

B: 2 Nintendo Switch spil

K: Zelda BotW

V: Gameboy Advance SP ags...

K: pokemon leafgreen

S: Switch og 3DS spil

K. Pokémon Black & Poké...

Story of Seasons: Trio of Towns

N-club Juletema 2018

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Mario Party: The Top 100

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Switch Online

SwitchPlayer99
SwitchPlayer99

34
Offline
Level: 3 (Koopa-Troopa)

0
1ups givet

Skrevet 18-09-2018 14:05

Så er det i morgen Switch Online kommer. Skal folk have det? Smiley

ThePatrickBay
ThePatrickBay

5370
Online
Level: 33 (Hammer Bro)

0
1ups givet

#1 - Skrevet 19-09-2018 05:11

Det er netop gået live, og jeg har naturligvis betalt for et år. Glæder mig til at få prøvet nogle af NES-spillenes online-funktionalitet, når jeg lige får tid til at spille dem med nogle venner.


DragonTail
DragonTail

474
Offline
Level: 5 (Cheep)

0
1ups givet

#2 - Skrevet 19-09-2018 09:25

Jeg har også købt 12 måneder Smiley


JOEP
JOEP

49021
Offline
Level: 48 (Magikoopa)

1
1ups givet

#3 - Skrevet 19-09-2018 09:35

Jeg venter, til jeg føler, at jeg har behovet for at købe det. Umiddelbart spiller jeg ikke online, men det er da ærgerligt, at mit Splatoon 2 er blevet værdiløst for mig nu.

Synes prisen er god nok til, at det ikke behøver være en reel overvejelse, og hvis der så kommer nogle gode tilbud for abonnenter, så har de penge jo muligvis tjent sig ind igen. Omvendt synes jeg også, at tjenesten er for skrabet til, at det burde koste noget, og de burde måske bare have bibeholdt et gratis online-miljø, mens de tog penge for en Netflix-agtig Virtual Console-ordning. Det havde nok gjort folk mindre mavesure over det skift, der nu er sket, hvor noget der har været gratis indtil nu pludselig koster noget. Det er klart her, det gør mest ondt, udover at tjenesten der ydes er så minimal - ingen lobby-systemer, ingen voice chat, ingen beskeder eller invitationer mellem venner osv. Det håber jeg kommer senere.


Nemy
Nemy

7737
Online
Level: 26 (Octopi)

0
1ups givet

#4 - Skrevet 19-09-2018 09:42

Køber også 12 måneder. Det vigtigste er cloud saves for mig, og det koster så lidt, at det er det værd (i min optik). Der kommer helt sikkert mere (eller rettere: jeg håber meget) i løbet af de 12 måneder som gør, at værdien stiger. I første omgang er cloud saves dog nok til, at jeg gør det fra start.


Andreas Tarding
Andreas Tarding

4676
Offline
Level: 17 (Deku Baba)

0
1ups givet

#5 - Skrevet 19-09-2018 13:05

Jo, jeg mener også, at de har ramt et punkt, hvor prisen netop bliver "sure, whatever" - det undrer mig ærligt talt, at der overhovedet skulle være profit nok til, at holde noget som helst betydeligt kørende, med 12 kr/md. per bruger, når den jo også kannibaliserer NES Classic-konsol-salget?

Én ting er sikkert; Min sjæl er fuldkomment besat, med NES-app'en her. Det var eddermanme .. Det er for slemt. Det er simpelthen for galt, med CRT-filteret også - det er for alt-muligt geek-agtigt. (Charmerende også, at de bevidst har valgt, at "CRT"-filteret, skal ligne et ualmindeligt elendigt, lav-kvalitets CRT-billede - for sådan, ekstra retro-feel, eller et eller andet? Det ligner netop ikke billedet fra composite-videokablet, men fra den ret dårlige RF-adapter, og tilmed halvdårligt tunet? .. Lader det til. xD)

Hvis man netop har mentaliteten, "joh, lad mig da prøve noget retro, .. orker ikke rigtigt at vælge spillene enkeltvis? Har I ikke bare en spilleliste?", så rammer de jo fuldstændigt sømmet her - jeg er totalt hooket.

Edit: Folk har selvf. allerede givet det kælenavne: "NESflix", "Nintenflix" ..


Pieyanthikos
Pieyanthikos

1290
Offline
Level: 18 (Twhomp)

0
1ups givet

#6 - Skrevet 19-09-2018 14:55

Som mange gange nævnt, så er udbuddet jo ikke overvældende, men som Andreas siger: Hvor er NES-pakken bare indbydende sat op! Mario Bros. 3 er en fornøjelse som altid, og jeg havde også glemt hvor gode puzzles Dr. Mario og Yoshi er.

Nintendo kan virkelig tage afsæt i ideen, hvis de spiller deres nostalgikort rigtigt og udvider sortimentet til i hvert fald også at dække SNES. Problemet er selvfølgelig, at der næppe kan ekspanderes meget mere på baggrund af en indtægtskilde på sølle 12 kr. om mdr. per abonnent - og deraf mistede kunder til SNES Classic.

Jeg synes ikke at være faldet over releaselisten i en nyhed herinde, men den er som følger resten af efteråret:
Oktober: Solomon's Key, NES Open og Super Dodge Ball
November: Metroid, Mighty Bomb Jack og TwinBee
December: Wario's Woods, Ninja Gaiden og Adventures of Lolo

Metroid bliver fint at opleve igen. Har I andre ønsker? Mon ikke vi får Kirby, Zelda II og Super Mario Bros. 2 at se. Jeg husker også gode licenserede spil fra min barndom som DuckTales, Tom & Jerry, Turtles, Simpsons og Tiny Toons, som kunne være sjove at se igen.


Andreas Tarding
Andreas Tarding

4676
Offline
Level: 17 (Deku Baba)

0
1ups givet

#7 - Skrevet 19-09-2018 16:54

.. Det slår mig, at de som følge af dette her, måske reelt faser Classic-hardwarerne udad, nu, hvor der også kommer konkurrencetryk direkte udefra (altså eksempelvis fra PlayStation Classic, annonceret her i dag) - og "hardware"- eller "taktilitets"-siden af nostalgi-krogen, så simpelthen er tilkøbs-controllerene, der jo er membership-tilbud til Switch Online her?

"Push Classic-konsoller" erstattet med "push online-abonnement, indirekte Switch-online-titler, og retro-controllere til Switch" = profit? ... I guess, vel! Mere synergi mellem flere af produkterne?

Jeg gad eksempelvis ikke, at købe NES Classic-boksen selv (eller dens efterfølger) - men controller-sættet alene her, til Switch, rammer sømmet for mit vedkommende - og så har de jo så samtidigt, solgt mig ind i et "digital-økosystem", med de pro-corporate fordele, dette jo så har for dem (kunden ejer reelt ikke produkterne, osv.)

Switch Online virker langt mere målrettet, at netop være en indgangs-gateway til et større økosystem af køb, her, frem for at være et tilbud isoleret set - heraf selvf. også den lave pris.

Metroid bliver fint at opleve igen. Har I andre ønsker? Mon ikke vi får Kirby, Zelda II og Super Mario Bros. 2 at se. Jeg husker også gode licenserede spil fra min barndom som DuckTales, Tom & Jerry, Turtles, Simpsons og Tiny Toons, som kunne være sjove at se igen.

Jeg tænkte dette igennem - og jeg er faktisk endt på, at sætte endnu mere pris på elementet af, at man ikke kan/skal vælge denne her gang, og at halvdelen af konceptet, jo næsten er "discovery"-delen, hvor de selv præsenterer et udvalg til én - evt. spil, man ikke kendte. Jeg hører simpelthen til spillergruppen, der mest bliver forvirret og overvældet, over størrelsen af retro-spilbiblioteket - og ser det som tiltalende, at jeg ligesom lidt passivt, bare kan vente og se, hvad der kommer. Det var selvfølgelig også sådan med Virtual Console, der kom titlerne jo også gradvist, naturligvis - men der er jo stadig én barriere mindre, når man ikke skal udvælge enkelte køb, men bare får det hele tilgængeliggjort.

.. That being said - så har de da bestemt, at få smidt flere af evergreen-spillene ud her .. Jeg husker også selv Duck Tales, eks, og ville sætte meget pris på dette. (Duck Tales er jo i øvrigt aktuelt igen, med den remakede tv-serie - så der er vel yderligere sandsynlighed for dette!)


[8-Bit] MoNkEy
[8-Bit] MoNkEy

614
Offline
Level: 30 (Blooper)

1
1ups givet

#8 - Skrevet 19-09-2018 16:59

Jeg, sagde aben, køber helt sikkert online for tolv måneder når jeg får stakater sidst på måneden.
Det eneste der lige tiltaler mig er cloud saves, da jeg allerede har alle de gamle NES-spil jeg vil ha' til min originale konsol og på Wii!
Håber virkelig at de (Ninty) snart skrotter den der lamme 'fon-app og gi'r os integreret voice chat på konsollen!
SmileyKrisp
Krisp

1617
Offline
Level: 18 (Twhomp)

0
1ups givet

#9 - Skrevet 20-09-2018 07:48

Jeg har ikke købt online sub endnu, men det er fordi jeg gamer mest Xbox lige for tiden. Jeg hapsede lige 2 måneders gamepass for 20 kr., så det prøver jeg at udnytte til fulde imens det varer. Smiley

Men ligeså snart jeg begynder at spille på Switch'en igen, så køber jeg helt sikkert 12 måneder. Jeg ville dog hellere have haft Snes, GC og N64 titler end NES titler.


sega01
sega01

0
Offline
Level: 4 (Stalkid)

0
1ups givet

#10 - Skrevet 20-09-2018 08:42

Jeg går ud fra at man stadig kan spille multiplayer via splitscreen gratis da det er den online version man betaler for, men vil man stadig kunne spille gratis mod hinanden, hvis man sidder med hver sin switch på samme netværk,?


ThePatrickBay
ThePatrickBay

5370
Online
Level: 33 (Hammer Bro)

0
1ups givet

#11 - Skrevet 20-09-2018 09:17

@sega01: Ja, det er kun, når det går igennem nogle online-servere, at man skal have Nintendo Switch Online. Lokal multiplayer er ikke en del af Nintendo Switch Online.


sega01
sega01

0
Offline
Level: 4 (Stalkid)

0
1ups givet

#12 - Skrevet 20-09-2018 10:07

@ThePatrickBay
Takker for svar, gik også ud fra at man kunne det. Smiley


JOEP
JOEP

49021
Offline
Level: 48 (Magikoopa)

0
1ups givet

#13 - Skrevet 20-09-2018 10:17

Det er jeg altså ikke sikker på, at man kan. Hvorfor skulle Nintendo tillade det, når det største trækplaster ved NSO er, at man får adgang til at spille et voksende katalog af gamle spil med tilføjede online features? Jeg kan selv prøve i aften, da jeg ikke har aktiveret de 7 dages gratis prøveperiode, men tvivler på, at jeg får lov til at starte spillene op.

Apropos den syv dages gratis prøveperiode, husk at slå automatic renewal fra, for ellers fortsætter den abonnementet på månedlig basis, hvilket koster væsentligt mere end at købe det i et år.


ThePatrickBay
ThePatrickBay

5370
Online
Level: 33 (Hammer Bro)

0
1ups givet

#14 - Skrevet 20-09-2018 10:34

Åh, nu bliver jeg pludselig i tvivl om, hvad der bliver spurgt om. Jeg forstod det som lokal multiplayer, som naturligvis fortsætter gratis.


JOEP
JOEP

49021
Offline
Level: 48 (Magikoopa)

0
1ups givet

#15 - Skrevet 20-09-2018 10:39

Du kan ikke starte spillene uden at have et abonnement. Så lokal multiplayer kan ikke tilgås uden abonnement, og derfor er det ikke gratis.

Det er i hvert fald, hvad jeg kan finde på nettet.