N-club Streams: Uge 16

Indie World Showcase apri...

Europa kommer til Switch

Indie-udsalg startet nu

SteamWorld Heist II annon...

Penny's Big Breakaway ude...

Se Indie World Showcase i...

Prøv Eiyuden Chronicle: ...

Tre nye spil til SNES Onl...

Inti Creates annoncerer U...

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Spil på vej til Switch

Pokémon GO

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

F-Zero 99

Legend of Zelda: Tears of...

Legend of Zelda: Breath o...

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

aktivitet på siden i dag ?

chessr
chessr

341
Offline
Level: 31 (ChuChu)

0
1ups givet

Skrevet 09-04-2012 17:16

Er det bare mig eller er der kommet mere aktivitet på siden efter i har skiftet design ? Og nogle personer man ikke lige ser så ofte som ellers mente de var grunden til aktivitet på det gamle forum ?

Travis Touchdown - Greatest hero ever.. and dumbest
Gradius
Gradius

22
Offline
Level: 5 (Cheep)

0
1ups givet

#16 - Skrevet 10-04-2012 17:24

Det er fedt der sker noget og det er en god ide med point systemet. Vedr nyheder skal der efter min mening sørges for at der stadig er et filter og en sans for hvornår noget er en nyhed... Og om den er relevant. Men ind til videre ok Smiley


Oni Nick
Oni Nick

25
Offline
Level: 26 (Octopi)

0
1ups givet

#17 - Skrevet 10-04-2012 17:26 - Redigeret 10-04-2012 17:47

^ Jeg skal prøve, Michael. Men man må jo respektere, at folk ikke vil høre på det man siger, så jeg regner ikke med at kunne være aktiv særligt meget længere på denne hjemmeside. Men der er er mange ting, den har gjort rigtgt nu.

For det første er det nye design ret nemt at overskue og ser professionelt ud, og det er meget bedre end f.eks. PlayCeption. Derudover blev fokusset på brugergenereret indhold meget større end jeg først troede, hvilket er imponerende. For online communities er bygget op om brugerne, og det var også det jeg skrev til ham, der driver Nintendome - N-club viste sig bare at være hurtigere ude, hvilket er ægerligt for ham. Smiley

Platformen er derfor blevet forbedret meget, men desværre er det virkelig interessante stadigvæk ikke vendt tilbage - diskussionerne. Og Nintendo er ikke noget særligt dybt emne, da de ikke producerer særligt dybe spil. De nye spil skaber ikke særligt mange fans, og de fleste, der skriver herinde nærmer sig voksenalderen, eller er allerede på vej op igennem 20'erne. Hvad jeg læser er, at siden består af gamle fans. Hvornår skal siden opleve en vækst? Jeg ved ikke, om jeg taler nonsens, og at der rent faktisk kommer nye yngre medlemmer i højere grad end jeg tror, men jeg tror at jo bedre et spil er, jo mere aktivitet skaber det. Kid Icarus kunne være et eksempel på sådan et spil - selvom jeg ikke har mulighed for at spille det, og det ikke lige er min type spil. Moderne spil skaber sjældent aktivitet, fordi de er lineære og historiedrevne - der er ikke så meget at diskutere. Og gamle spil er jo gamle, og selvom det er hyggeligt at snakke om, er det ikke særligt relevant, medmindre man kigger på, hvad der gjorde spillene gode, og hvordan det kan blive brugt i de nye spil, der sjældent er lige så gode (i mine øjne). Sådanne diskussioner er interessante.

Men hvis folk hygger sig med den nye side, og godt kan lide at skrive nyheder og anmeldelser, så fred være med det. Det er i mine øjne stadigvæk Nintendos skyld, hvis deres fan communities går i opløsning, eller bliver formindskede.

EDIT: Et eksempel på et spil, der skabte megen debat og diskussion, er Super Smash Bros. Melee, der var det største emne på det gamle N-Gamez i lang tid. Størstedelen af aktiviteten på siden røg, da nogen fra crewet mente, at diskussionerne af Melee fyldte for meget. Dette resulterede i, at smasherne gik, og lavede deres eget community på www.smashbros.dk. Tænk, at ét spil formåede dette.


Birks
Birks

2
Offline
Level: 13 (Baby Dodongo)

0
1ups givet

#18 - Skrevet 10-04-2012 18:13

Jeg har løbende tjekket diverse Nintendo-fora siden min debut på NintendoCenter (udvalget har dog været ret begrænset på det seneste), og så så til min store overraskelse at både Pieyanthikos og Bo130 (og Mic Smiley (og L-T-W-W i en nyhedskommentar, tror jeg)) pludselig var aktive herinde. Alene dette gav mig lyst til straks at deltage Smiley-- at stemningen samtidig er så nice herinde gør det kun bedre!


Mic
Mic

292
Offline
Level: 16 (Space Pirate)

0
1ups givet

#19 - Skrevet 10-04-2012 18:21

For at gå lidt mere offtopic, så er jeg helt enig i at NintendoCenter/N-Touch dagene har været højdepunktet for Nintendo communities i mine øjne, og jeg synes det er dejligt at se, at N-club er på vej derhen - og så med mange af de gamle ansigter fra de sider - det er jo fantastisk at se!


Lukas Skywalker
Lukas Skywalker

2193
Offline
Level: 25 (Kokiri)

0
1ups givet

#20 - Skrevet 10-04-2012 18:30

Gradius skrev:
Det er fedt der sker noget og det er en god ide med point systemet. Vedr nyheder skal der efter min mening sørges for at der stadig er et filter og en sans for hvornår noget er en nyhed... Og om den er relevant. Men ind til videre ok Smiley

Jeg kan personligt garantere at vi ikke publicerer noget, som vi ikke selv kan stå inde for. Ingen nyheder er vigtigere end andre, men der er naturligvis en grænse for hvor "dårlig" eller "ligegyldig" en nyhed kan være.


J3pseN
J3pseN

130
Offline
Level: 8 (Pirahna Plant)

0
1ups givet

#21 - Skrevet 10-04-2012 18:53

Oni Nick skrev:
^ Moderne spil skaber sjældent aktivitet, fordi de er lineære og historiedrevne - der er ikke så meget at diskutere. Og gamle spil er jo gamle, og selvom det er hyggeligt at snakke om, er det ikke særligt relevant, medmindre man kigger på, hvad der gjorde spillene gode, og hvordan det kan blive brugt i de nye spil, der sjældent er lige så gode (i mine øjne). Sådanne diskussioner er interessante.


Det er sjældent jeg er enig med Nick i noget, men lige det der ramme du spot-on ;P Vi må bare håbe, at der snart vil blive udviklet flere Nintendo spil, der ikke er nær så lineære.

On topic: Som andre siger, er det fantastisk at se så mange gamle ansigter! Smiley


Pieyanthikos
Pieyanthikos

2688
Offline
Level: 18 (Twhomp)

0
1ups givet

#22 - Skrevet 10-04-2012 19:08

Min aktivitet herinde er også et udslag af de gamle hoveder, der er dukket op - I ved selv, hvem I er Smiley Håber virkelig det fortsætter, og at folk får tid til at være lidt aktive, selvom vi alle er blevet ældre siden de glade NT/NC dage. Selvom vi ikke får spillet så meget Nintendo, så er der vel stadig en del off-topic at snakke om - og det hører sig vel til på ethvert godt forum.

Det minder mig om, at jeg har 10 års jubilæum på online fora i de her måneder.. jeg kom på det gamle CN lige før, at GameCuben blev udgivet. Lidt uhyggeligt, men samtidig utroligt at man stadig sidder og skriver på en side ved navn N-Club.


Kanin
Kanin

641
Offline
Level: 23 (Skree)

0
1ups givet

#23 - Skrevet 10-04-2012 20:02

Communitiet og fællesskabet omkring gaming, retro, Nintendo og geekyness er årsagen til jeg hænger ved. Jeg brænder for arrangementerne som folk stabler op, det eneste der forhindre mig er tid og penge (lange rejser til Falster fx). Men jeg håber at møde flere af jer senere i dette år... Så fermt nogen stabler noget på benen Smiley


Bo130
Bo130

110
Offline
Level: 38 (Tatori)

0
1ups givet

#24 - Skrevet 11-04-2012 18:24

Nu er der den sidste tid blevet oprettet nostalgi-emner, været en masse kommentarer omkring storhedstid på NintendoCenter og N-Touch, og en masse kritik af at Nintendo ikke udgiver noget nyt, så N-Club primært diskuterer gamle ting. Men det i mente, samt at jeres regel-side ikke virker, ville jeg høre om det var i orden hvis jeg oprettede en nostalgi-tråd til de to hjemmesider. Det er jo ikke ligefrem konkurrenter længere og der er en del herinde som er derfra, så tænkte det kunne være hyggeligt.

Da der vist heller ikke er nogen crew-side skriver jeg det her, da jeg ikke ved hvem jeg ellers skal spørge Smiley


Mic
Mic

292
Offline
Level: 16 (Space Pirate)

0
1ups givet

#25 - Skrevet 12-04-2012 11:47

^Like like like like

Håber jeg virkelig du får lov til, Bo Smiley


Bo130
Bo130

110
Offline
Level: 38 (Tatori)

0
1ups givet

#26 - Skrevet 12-04-2012 11:50

Mic skrev:
^Like like like like



Og ikke engang en 1Up. Sikke en køn ven du er, hva'!? Smiley Håber også, har et par ting der kunne være sjove at hive frem stadig liggende på min computer og i min hukommelse Smiley


Mic
Mic

292
Offline
Level: 16 (Space Pirate)

0
1ups givet

#27 - Skrevet 12-04-2012 12:09

Har da givet 1UP Smiley


KJ85
KJ85

21414
Online
Level: 58 (Tektite)

0
1ups givet

#28 - Skrevet 13-12-2012 21:36

Trist hvor meget tingene har ændret sig på et halvt års tid herinde - hvor er al den entutiasme blevet af som folk gav udtryk for her i tråden?

Hvornår synes I, at den positive udvikling vendte, og hvad føler I der skal til for at skabe en lille opblomstring herinde igen? Det ser jo som sådan ikke ud til at skyldes antallet af besøgende, for der er da mange, der kigger ind hver dag - der bliver bare ikke skrevet noget..

Selv tænker jeg, at der er brug for nyt blod på siden i form af nye medlemmer, men samtidig skal der altså også tages mere initiativ blandt sidens etablerede medlemmer, for at gøre siden interessant for de nye..

Måske os med en Wii U skulle gøre lidt reklame for N-club på Miiverse??


Dead-Cheese
Dead-Cheese

2007
Offline
Level: 25 (Kokiri)

0
1ups givet

#29 - Skrevet 13-12-2012 22:58

Der har jo ikke været noget crew i flere dage nu. Afsluttede handels-tråde bliver ikke lukket, spam beskeder slettes ikke, nyheder skrives ikke osv.
Det er jo klart at brugere giver op når crewet også har.
De har jo også giver udtryk for at brugerne skulle styre n-club, men det fungerer ikke særlig godt. Jeg tror ikke det kun var coins der fik folk til at skrive, men jeg er næsten sikker på at fjernelsen var det som fik dem til at stoppe. Desuden er der ikke særlig mange herinde lige nu. Så det er begrænset hvor mange der ville se det. Det tager entusiasmen fra at skrive nyhederne, eller anmelde et spil.

Julekonkurrencen er her heller ikke i år. Live høres der ikke mere fra.
Det er et lidt dødt forum nu. Men der er stadig nogle gode forum diskussioner, handles gør der altid og KJ85 kommer med mange nyheder i forumet, så helt dødt er det da ikke Smiley


Pieyanthikos
Pieyanthikos

2688
Offline
Level: 18 (Twhomp)

0
1ups givet

#30 - Skrevet 13-12-2012 23:10

Jeg vil give skylden til manglende crew + pointsystemets død. Man kan mene meget om coins'ne, men de gav aktivitet pga. auktionshuset. Uden dem mangler en væsentlig motivation til at skrive nyheder, og med nyheder følger som regel også aktivitet i forummet.