N-club Streams: Uge 16

Indie World Showcase apri...

Europa kommer til Switch

Indie-udsalg startet nu

SteamWorld Heist II annon...

Penny's Big Breakaway ude...

Se Indie World Showcase i...

Prøv Eiyuden Chronicle: ...

Tre nye spil til SNES Onl...

Inti Creates annoncerer U...

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Spil på vej til Switch

Pokémon GO

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

F-Zero 99

Legend of Zelda: Tears of...

Legend of Zelda: Breath o...

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

aktivitet på siden i dag ?

chessr
chessr

341
Offline
Level: 31 (ChuChu)

0
1ups givet

Skrevet 09-04-2012 17:16

Er det bare mig eller er der kommet mere aktivitet på siden efter i har skiftet design ? Og nogle personer man ikke lige ser så ofte som ellers mente de var grunden til aktivitet på det gamle forum ?

Travis Touchdown - Greatest hero ever.. and dumbest
KJ85
KJ85

21414
Online
Level: 58 (Tektite)

0
1ups givet

#31 - Skrevet 13-12-2012 23:36

Jeg har da postet seks nyheder i en tråd siden i går og det ser da ikke ud til at have nogen effekt. Indtil videre er det ihvertfald meget envejskommunikation..

Har da for længst indset at ganske få er interesseret i at skrive nyheder, og det tror jeg ikke nedlæggelsen af coin-systemet ændrede på. Derimod har det medført at ganske få gider at give respons, og da det ikke var der det store arbejde lå kan man da godt undres.

Under alle omstændigheder er det rart at I gider deltage i denne diskussion Smiley


Moysen
Moysen

40
Offline
Level: 16 (Space Pirate)

0
1ups givet

#32 - Skrevet 14-12-2012 16:27

Jeg gider ikke deltage så meget mere, da jeg ikke finder Nintendo særligt interessant mere. Dermed er de fleste tråde blevet kedelige for mig. Derudover så er manglen på nyheder på forsiden også en stor grund til at jeg ikke er herinde så meget mere. Jeg plejede at tjekke siden hver dag for nyheder, for blot et halvt år siden, men nu hvor der kun kommer et par stykker om ugen, har jeg ikke noget at kommenterer på. Smiley Og jeg gider SLET ikke kommenterer på NintendoLand nyheder eller lign. - Wii U er ikke et særligt spændende emne for mig, men da det jo er en Nintendo-side, så mener jeg blot folk skal forsætte med at skrive nyheder om Nintendos ny konsol, da det jo er mere relevant end hvad jeg ville bidrage med. Smiley

Selvom Crewet har travlt, så må de stadig godt deltage bare lidt, eller evt. finde nogle nye medlemmer, der både har tid og større interesse for Nintendo så siden kan kører videre.


Kanin
Kanin

641
Offline
Level: 23 (Skree)

0
1ups givet

#33 - Skrevet 14-12-2012 19:52

Som jeg tidligere har givet udtryk for, så er crewet stadig tilstede. Vi er ikke særlig mange tilbage, så hvis der er nogen der har tid og lyst er i altid mere end velkommen til at smide os en ansøgning med en beskrivelse af, hvad i kan tilføje N-club.

N-club har lige siden det nye design fungeret med nyheder skrevet af brugerne. Meget få af sidens nyheder er skrevet af crewet. Den sidste måned har vi ikke set én eneste nyhed indsendt af et medlem. Var coin systemet virkeligt den eneste motivations faktor for at skrive nyheder?

PT er december en travl måned - i hvert fald for mit vedkommende. Jeg tjekker stadig siden ud dagligt og holder lidt øje med aktiviteten.
Personligt regner jeg stærkt med at vende tilbage med en ny plan for crewet her i starten af det nye år. Hvor meget der vil blive afviklet internt i crewet ved jeg ikke på nuværende tidspunkt.... Igen. Hvis nogen har interesse, så smid os en ansøgning Smiley


CAPTAIN N
CAPTAIN N

0
Offline
Level: 16 (Space Pirate)

0
1ups givet

#34 - Skrevet 20-12-2012 00:39

Det kan virkelig undrer mig meget nogle gange hvordan det kunne lykkes at skabe sådan en stor brugerbase tilbage i 2002 hvor internettet stadig var en forholdvis frisk ting og man skulle lede grundigt hvis man skulle finde ting.

Alligevel lykkedes det på et enkelt år at kunne stable et arrangement med over 30 deltagere på banen og det blev en årlig begivenhed hvor der hele tiden kom flere og flere. Tror vi var oppe på 90 deltagere på et tidspunkt (Kan være jeg tager fejl)

Og nu her i år 2012/13 er vi så tilbage med kun en lille håndfuld brugere og en enorm inaktivitet sammenlignet med de gyldne dage og der er ikke rigtigt nogle andre Danske sites der har båret faklen videre heller. Gad godt vide hvor målgruppen er forsvundet hen?


AND
AND

542
Online
Level: 35 (Lakitu)

0
1ups givet

#35 - Skrevet 20-12-2012 10:36

Mon ikke en stor del af forklaringen skal findes i, at internetkommunikation har ændres sig en del de sidste par på? Altså, med sites som FB og twitter er der jo bare helt andre muligheder for at bruge nettet til at være social, end for år tilbage?


Ossipoff
Ossipoff

11
Offline
Level: 6 (Cucco)

0
1ups givet

#36 - Skrevet 20-12-2012 18:10

#35
Der er sket meget fra 2002 til 2012. De personer som var i målgruppen dengang er blevet voksne. Som du selv siger var internettet en relativ ny ting dengang, i hvert fald internettet udnyttet på denne måde her.

Problemet er, at den nye målgruppe som kommer ind ser anderledes på internetkommunikation. Som AND skriver, handler det i høj grad om Facebook-kommunikation. En masse rigtigt store internet-communities har mistet de fleste af deres brugere til Facebook. Spørg dig selv, hvad tilfører N-club som du ikke kunne gøre på en Facebook-gruppe? Intet, udover større grad af annonymitet.

N-club blev i høj grad kickstartet af bruddet fra Club Nintendo. Spørg dig selv: HVIS Club Nintendo fandtes i dag, og havde lige så mange aktive brugere som dengang, og Club Nintendo i så fald ville lukke. Ville vi mon så ikke kunne skaffe en aktiv fan-side? Jo, højst sandsynligt. Men mit bud er altså, at vi aldrig ville se en aktiv Club Nintendo i dag, selvom den fandtes. Danmark er et alt for stort bundt af sociale medie freaks, som ikke er klar til at kommunikere på communities Smiley


AND
AND

542
Online
Level: 35 (Lakitu)

0
1ups givet

#37 - Skrevet 20-12-2012 21:41

Man kan til gengæld undre sig over, at der ikke er mere aktivitet på N-clubs FB end det er tilfældet... Mon det ville ændre sig, hvis man overførte al fokus dertil?


Ossipoff
Ossipoff

11
Offline
Level: 6 (Cucco)

0
1ups givet

#38 - Skrevet 20-12-2012 23:15

#38
Højst sandsynligt ville man få en smule mere aktivitet derover. Overvej dog, hvor mange reelle aktive brugere af N-club der er (jeg betegner ikke mig selv som en aktiv bruger). Jeg tror du kan tælle det på én hånd.

Er der brug for et fælles samlingspunkt til så få mennesker?


CAPTAIN N
CAPTAIN N

0
Offline
Level: 16 (Space Pirate)

0
1ups givet

#39 - Skrevet 21-12-2012 00:18 - Redigeret 21-12-2012 00:20

Det er sandt at der jo er kommet langt flere muligheder på nettet siden 2002 men syntes stadig at det er ærgerligt at se de gyldne dage er visnet bort uden at nogen har ført det videre.
Både de gamle Live arrangementer, DS launchen og strandfesten var nogle af de gode ting jeg kan huske hvor en masse brugere fik mulighed for at ses og hygge og det syntes jeg da bestemt ikke kan være en forældet ting.

Problemet nu er jo at der efterhånden er forsvundet så mange brugere fra siden i det sidste års tid at der jo næsten ikke er nogen at mødes med mere..

Jeg syntes at vi måske skulle prøve at lave en event når den nye Wreck It Ralph film kommer i biograferne. Tror jeg kunne være rigtigt sjovt.


Ossipoff
Ossipoff

11
Offline
Level: 6 (Cucco)

0
1ups givet

#40 - Skrevet 21-12-2012 08:51

#40
Du skriver, at det er ærgeligt at nogen ikke har ført det videre. Du overser (eller vælger at overse) min primære pointe fra mine indlæg: der er ikke nogen som VILLE kunne føre det videre, fordi internetkultur har ændret sig. I hvert fald ikke, på samme måde igen.


CAPTAIN N
CAPTAIN N

0
Offline
Level: 16 (Space Pirate)

0
1ups givet

#41 - Skrevet 21-12-2012 21:36

Er ikke helt sikker på hvad du mener med det.
At afholde arrangementer og hygge event er da bestemt ikke noget der er blevet forældet på nettet i de sidste på år. Tværtimod er der da begyndt at springe mange arrangementer, store som små, op rundt omkring på mange internet sider.

Det behøver jo ikke engang være noget stort eller officielt fra sitet selv.
Kan da huske "MHoG" arrangementerne. De var da skide hyggelige.


AND
AND

542
Online
Level: 35 (Lakitu)

0
1ups givet

#42 - Skrevet 22-12-2012 15:00

Jeg tror mere at der menes i forhold til selve kommunikationen på internettet - altså, alt hvad der er direkte relateret til et givent site.


Ossipoff
Ossipoff

11
Offline
Level: 6 (Cucco)

0
1ups givet

#43 - Skrevet 22-12-2012 17:49

#42
Men et arrangement i ny og næ havde jo ikke betydet at der var markant mere gang i N-club; det er i hvert fald en ret naiv antagelse. Og brugerne har jo altid haft muligheden for at arrangere det; N-club har altid været brugernes community. Hvis man kigger på den antagelse, bliver dit "det er synd der ikke er nogen som har ført det videre" til "Det er synd, at jeg ikke har gidet at føre det videre selv" Smiley


KJ85
KJ85

21414
Online
Level: 58 (Tektite)

0
1ups givet

#44 - Skrevet 21-08-2019 09:37

Jeg ved, at dette er en ganske gammel tråd, men jeg synes desværre, at den blevet meget relevant at hive op igen.

I disse dage er der gang i et utrolig indholdsrigt Gamescom, hvad angår spil til Switch, men aktiviteten på siden har været forsvindende lille. Over de seneste to dage har JOEP og jeg lagt omkring 30 nyheder op på siden, så det er jo ikke fordi, der mangler noget at kommentere på, og det er nu altså sjovest at bidrage til siden, når der kommer noget aktivitet omkring, det der lægges op.

Det kunne være rigtig dejligt, hvis flere ville kommentere og diskutere, men først og fremmest kunne det være rart at få opklaret, hvorfor her ikke er så meget aktivitet længere. Kommer der for få anmeldelser af nye spil? Er vi for langsomme med nyhederne? Er det blevet mindre attraktivt at skrive noget, når auktionshuset ikke udbyder præmier uge efter uge? Er folk forsvundet, eller er der helt andre årsager til det?

Håber på at se noget feedback her, så vi kan få noget mere daglig aktivitet i stedet for envejskommunikation fra os i crewet.


RuzPwn
RuzPwn

26
Offline
Level: 8 (Pirahna Plant)

0
1ups givet

#45 - Skrevet 21-08-2019 18:49

Hmmm... Nu er jeg gammel bruger af siden, og er først logget på i dag efter en lang pause. Må ærligt indrømme, at jeg havde glemt siden.. Ved ikke hvorfor. Bruger mest min mobil til at surfe rundt på nettet, og tjekker ikke så mange forums herpå, da mange af dem er ikke optimeret til mobiler.

Hvis det kunne muligt ville en app måske gøre stor gavn. Nu ved jeg godt at det er dyrt og svært, men tror det ville hjælpe.

Dette er bare mit take på tingene Smiley