Farewell North annonceret...

Lanceringstrailer for Pri...

Aksys Games annoncerer ad...

Prøv Vampire Survivor ga...

N-cast #210: Fuglen(e) sy...

Lanceringstrailer for Kin...

Paper Mario: The Thousand...

Lugii's Mansion 2 HD udgi...

Tre Game Boy-spil med Mar...

Mario-dagen fejres med ny...

F-Zero 99

Legend of Zelda: Tears of...

Legend of Zelda: Breath o...

Splatoon 3

Super Mario Bros. Wonder

Nintendo i medierne

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Switch - spilrygter og sp...

Super Mario Run

Spil på vej til Switch

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

APB: Reloaded-tråden

Sillyyy
Sillyyy

2848
Online
Level: 17 (Deku Baba)

0
1ups givet

Skrevet 06-05-2012 13:11


Jeg ved ikke, om andre end jeg herinde spiller All Points Bulletin: Reloaded, så ville lige lave en tråd om spillet, :]

APB: Reloaded minder for mig om et MMO, der er blandet sammen med GTA eller Saint's Row, og muligheder for at lave sin egen figur er større end det i The Sims. Når du starter spillet, skal du vælge hvilken side du er på, og du kan vælge mellem Criminals eller Enforcers, der bekæmper hinanden.
Criminals begår kriminalitet, såsom at bryde ind i biler og stjæle dem, stjæle fra civile eller slå dem ihjel, stjæle varer fra butikker og lignende. Spillet blev oprindeligt udgivet i 2010 som et P2P-spil, men firmaet bag spillet gik konkurs, og således kunne APB ikke spilles mere. Heldigvis tog et andet firma, GamersFirst, sig af spillet, og det er nu udgivet som Free-2-Play. Det kan downloades over Steam, og du kan logge ind i spillet fra din Steam bruger.

Man kan være heldig, at der ikke er nogen Enforcers der stopper dig i det. Men hvis det er tilfældet, begynder en mission for dig som Criminal at aflevere hvad end du har stjålet til en destination så Enforcers ikke tager det fra dig, og som Enforcer er det deres mission at konfiskere hvad Criminals har stjålet, og konfiskere det ved at tage det hen til deres destination.

Sådan fungerer de fleste missioner. Hvis man stjæler, slår civile ihjel, begår tyveri eller vinder sine missioner, får man optjent point og penge, og klarer man sig meget godt, udløses der en dusør på dig. Når det sker, kan alle på serveren slå dig ihjel for at få dusøren - Selv dine team mates hvis du er i gang med en mission. Det samme sker for Enforcers, som opnår mange point i en periode ved at arrestere Criminals, konfiskere varer, stjålne biler og så videre. Der er også andre former for missioner, som f.eks. skal man nogle gange slå lederen af modstanderens gruppe ihjel fem gange, mens modstanderens mission er at slå jer ihjel 15 gange. Så det handler for jer om at gå efter én person, som de skal beskytte ved at skyde jer.

Når du er inde på en server, kan du vælge en AI kontaktperson, som du vil arbejde for. Han eller hun vil sende dig ud på missioner, eller sende dig af sted til at hjælpe andre på mission, hvis de har brug for det. Når du har en kontaktperson, bliver de point du opnår brugt til at stige i level, og for hvert level din kontaktperson stiger med, kan du købe nye våben, nye biler, upgrades, tøj, design og andet.

Det er meget frit, hvordan du vælger, at din figur skal se ud. Du kan ændre frisure, make-up, tattoo's, hudfarve, hårfarver, størrelse og så videre som det, vi ser i Sims 3, og du kan designe dit eget tøj på samme måde. F.eks. ændrer farven på lynlåsen, snørebånd, eller meget små detaljer som farven på knapper og tråde. Jeg har blandt andet mødt kendte figurer som Super Mario, The Spy fra TF2 og Jokeren. Det samme er gældende for biler, som du kan lave om, så de passer din stil. Min ven Nick har designet sin bil efter en pony fra My Little Pony. Link. Det er uploaded fra min Steam profil, og I er velkomne til at tilføje mig, hvis I har lyst. (:

Håber ovenstående har givet jer en idé om, hvad APB: Reloaded er. Jeg havde svært i begyndelsen med at finde ud af, hvordan man gjorde hvorledes og så videre, men nu forstår jeg helt, hvordan det fungerer. Jeg er meget glad for spillet, og der opstår tit nogle fede situationer for mig. F.eks. var der en episk biljagt i gang, hvor jeg kørte i bilen i fuld fart med mit holds tyvekoster, mens holder sad lænet ud af vinduerne og skød mod Enforcers, som kom kørende lige bagved og op på siden, mens de også lænede ud af vinduet for at skyde mod os. :]

Jeg håber at flere herinde har lyst til at give spillet en chance. Det er Free-2-Play, og det har ikke nogen indflydelse på gameplay'et, hvorvidt du køber Premium eller ej. Man får blot flere points og lignende. Download APB: Reloaded på Steam her.

    Dead-Cheese
    Dead-Cheese

    1967
    Offline
    Level: 25 (Kokiri)

    0
    1ups givet

    #1 - Skrevet 06-05-2012 22:14

    Lige det sidste du nævner med point systemmet ødelagde lige det hele igen.
    Hvad gør point her?


    Sillyyy
    Sillyyy

    2848
    Online
    Level: 17 (Deku Baba)

    0
    1ups givet

    #2 - Skrevet 07-05-2012 20:50

    Det jeg mente med flere point er, at man får en større bonus i form af penge og flere point til sine kontaktpersoner for at gennemføre missioner som Premium, end hvis man er Free-2-Play. Så det tager lidt længere tid med at få nye ting og sådan, men ellers er der ikke større forskelle end det.


    Dead-Cheese
    Dead-Cheese

    1967
    Offline
    Level: 25 (Kokiri)

    0
    1ups givet

    #3 - Skrevet 07-05-2012 20:59

    Og der mistede jeg min intresse for spillet.
    Det andet lød fedt nok. God simplificering af spillet.


    Magei00
    Magei00

    2
    Offline
    Level: 5 (Cheep)

    0
    1ups givet

    #4 - Skrevet 07-05-2012 22:46

    Har engang spillet det og det var faktisk ganske udemærket dog var det ret kedeligt at spille uden venner så jeg spiller det ikke mere. Smiley


    Magei00
    Magei00

    2
    Offline
    Level: 5 (Cheep)

    0
    1ups givet

    #5 - Skrevet 07-05-2012 22:46

    Har engang spillet det og det var faktisk ganske udemærket dog var det ret kedeligt at spille uden venner så jeg spiller det ikke mere. Smiley


    Sillyyy
    Sillyyy

    2848
    Online
    Level: 17 (Deku Baba)

    0
    1ups givet

    #6 - Skrevet 08-05-2012 05:01

    Alt er sjovere med venner. Men man kan alligevel være heldig at finde sammen med andre på serveren, som man samarbejder meget godt med, hvilket gør det lige så sjovt. :]