N-cast #215: Er Indie Dir...

N-club Streams: Uge 16

Indie World Showcase apri...

Europa kommer til Switch

Indie-udsalg startet nu

SteamWorld Heist II annon...

Penny's Big Breakaway ude...

Se Indie World Showcase i...

Prøv Eiyuden Chronicle: ...

Tre nye spil til SNES Onl...

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Spil på vej til Switch

Pokémon GO

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

F-Zero 99

Legend of Zelda: Tears of...

Legend of Zelda: Breath o...

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

At tabe til venner i spil

Sillyyy
Sillyyy

2949
Online
Level: 17 (Deku Baba)

0
1ups givet

Skrevet 04-04-2012 16:43

I går skete der noget, som jeg vil dele med jer, og som jeg ikke kan forstå.

En af mine venner og jeg tog hjem til en fælles ven og sin kæreste omkring kl. 16 i går, da vi havde planlagt at holde noget gaming sammen. Jeg havde taget ekstra controllere med, min ven havde sin PlayStation med, chips osv. og der var blevet lagt op til en hyggelig aften, som startede ud med det første Mario Party til Nintendo 64.

Desværre endte det med, at min ven og jeg valgte at gå hjem efter kun en bane var spillet. Det er sådan, at vores fælles ven ikke kan tåle, når det går dårligt for ham i et spil, og åbenbart slet ikke når det er tætte venner, han spiller sammen med. Han kom meget godt fra start og fik et par stjerner, og han og os andre var i meget godt humør og havde det sjovt. Men som runderne gik og vi andre også fik stjerner, blev han mere og mere negativ og småprovokerende, fordi det så ud til, at han ikke ville vinde. Det var især hen imod de sidste runder, hvor jeg havde mulighed for at stjæle en stjerne fra ham, at han fuldstændigt ødelagde aftenen for os andre. Havde jeg taget stjernen fra ham, og derved forhindret ham i at vinde, ville han ikke spille mere med os, og jeg skulle tage hjem. Det gjorde jeg så, da vi havde spillet banen færdig, og den anden ven gik også med mig. Det var synd, og jeg havde lidt ondt af hans kæreste, som også så meget frem til i går. Men det ville ikke være sjovt, hvis det blev sådan ved hvert spil, vi spillede. /:

Har I oplevet noget lignende, hvor en ven seriøst ville smide dig ud, hvis han blev forhindret i at vinde i et spil? Han fylder 20 i år, og jeg mener at man burde kunne tage et spil for at være et spil i den alder. Længe før endda.

Abild
Abild

7
Offline
Level: 9 (Bob-omb)

0
1ups givet

#16 - Skrevet 04-04-2012 22:08

Jeg blev engang så sur over Nicks (Oni Nick) useriøse spil i en kamp, hvor vi var på hold sammen, at jeg lige måtte ud for at køle af en 5 minutter bagefter. Ikke fordi jeg råbte eller noget, mere indestængt frustration.

Nogle gange bliver jeg også sur, når jeg stinker til squash, hvilket jeg desværre gør Smiley
Men der kan man bare tage et par bolde for fuld damp, så hjælper det på det.

Det eneste jeg aldrig rigtig har været sur over af sport/spil, må være cykling. Kun en enkelt gang måske, men det var min egen fejl, fordi jeg kørte utaktisk som en dum idiot xD


Hassus
Hassus

0
Offline
Level: 22 (Ice Keese)

0
1ups givet

#17 - Skrevet 04-04-2012 22:12

Jeg ved ikke om jeg har været en speciel dårlig taber i spil. Min storebror har i sin tid været en smule postulerende og højlydt når det ikke er gået hans vej, men det er han vist forhåbentligt vokset fra Smiley

Tilgengæld har jeg måske været lige så slem på andre punkter. Tror jeg har været lidt en følsom fyr der havde svært ved at opfatte grænsen mellem måden drenge naturligt "skubber" til hinanden i spøg og konkurrence og når det i stedet bør tages personligt. Af den grund havde jeg svært ved ting som håneret og at bruge våben mod hinanden i spil i en årrække. Den type konkurrenceprægede spil er stadig langtfra min favorit og jeg holder generelt mest af co-op spil.