Indie World Showcase apri...

Europa kommer til Switch

Indie-udsalg startet nu

SteamWorld Heist II annon...

Penny's Big Breakaway ude...

Se Indie World Showcase i...

Prøv Eiyuden Chronicle: ...

Tre nye spil til SNES Onl...

Inti Creates annoncerer U...

Disney's Epic Mickey Rebr...

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Spil på vej til Switch

Pokémon GO

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

F-Zero 99

Legend of Zelda: Tears of...

Legend of Zelda: Breath o...

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Bærbar køler/blæser

Eagle
Eagle

3
Offline
Level: 21 (Paragoomba)

0
1ups givet

Skrevet 08-05-2010 20:51 - Redigeret 08-05-2010 21:02

Hey folkens.

Jeg har en bærbar jeg gerne vil blive ved med at bruge i lang tid, da jeg ikke har så mange penge, den har bare en enkelt fejl som er utroligt irriterende: En støjende blæser. Blæseren har altid været larmende, men lige for tiden er det blevet endnu værre. Jeg har prøvet at støve af, støvsuge, uden held. Den bliver ret let varm af bare at stå uden at lave noget. Det er dog aldrig blevet så slemt, at den slukker eller noget. (hurtigt edit: blæseren lyder faktisk som om den har svært ved at snurre og brummer ret højt. Et evt. problem? hurtigt edit 2: men det lyder faktisk som om, at den er stoppet med dette problem efter en pause på 2 uger. hurtigt edit 3, forhåbentlig det sidste: Det skal i øvrigt lige siges, at den som regel er helt stille ved opstart.)

Jeg vil meget gerne klage til producenten, men det tænkte jeg ikke på i sin tid, da jeg bare var glad for endelig at få en bærbar tilbage. Til folk der vil læse hele den tåbelige historie, klik her. Nu er de heldigvis gået konkurs (fryd!).

Her tænkte jeg på at købe en køler. Skærmen er 15 tommer, så vidt jeg husker, og det er en af de usmarte modeller der blæser luft ud i bunden. Jeg leder efter noget billigt, men støjfrihed er en højere prioritet. Jeg har kigget lidt på EDB-priser, men kan desværre ikke finde så meget, og synes priserne ligger lidt højt. Derfor ville jeg gerne høre om nogle har erfaringer med sådanne, og jeg vil rigtig gerne have link til specifikke produkter der kan anbefales. Hvis ikke, hvad er så et godt alternativ?

Har desuden et andet problem med min bærbare som ikke er så vigtigt: en af leddene på skærmen er knækket. Ikke et stort problem, men hvis nogen kender en evt. løsning på dette ville jeg også være taknemmelig.

Tak på forhånd!

    Moysen
    Moysen

    40
    Offline
    Level: 16 (Space Pirate)

    0
    1ups givet

    #1 - Skrevet 08-05-2010 21:39 - Redigeret 08-05-2010 21:39

    Hvor stort et budget, havde du tænkt dig at sætte til side, for at få den repereret? Smiley Jeg ville sige det er lettest at købe en reperation, så du kan få løst selv det lille problem med skærmens led. Smiley

    Surt at det er en Zepto Computer. En af mine venner står fortiden også med en dyr bærbar fra Zepto som har et tænde-problem. Smiley Nedern.


    Eagle
    Eagle

    3
    Offline
    Level: 21 (Paragoomba)

    0
    1ups givet

    #2 - Skrevet 08-05-2010 21:46

    Nu var det jo en køler jeg efterlyste, ikke en reparation. Som sagt er problemet bare at dens blæser støjer og at den bliver varm ret let. Så vidt jeg kunne se ligger kølere i prisklassen 200~500kr, så medmindre en reparation er billigere, så tror jeg en køler er en nemmere løsning. Leddet betyder ikke det store, det var mere en eftertanke til emnet.


    Moysen
    Moysen

    40
    Offline
    Level: 16 (Space Pirate)

    0
    1ups givet

    #3 - Skrevet 08-05-2010 21:55

    Nej, det kan du ikke få en reperation for. Min den larmer også (Ikke meget), og bliver også let varm. Jeg har dog heller ikke oplevet at den er brændt sammen endnu. Smiley


    'Noes
    'Noes

    0
    Offline
    Level: 1 (Goomba)

    0
    1ups givet

    #4 - Skrevet 08-05-2010 23:46

    når jeg spiller eks. TF2, CS eller Warcraft 3 bliver den fucking varm har faktisk været udefor nogle at den slukker Smiley har så fundet en løsning, jeg sætter en ordbog i kanten i hver side og vupti, så kører den igen Smiley måske det var en idé? skal sige jeg har en Medion