N-club Streams: Uge 16

Indie World Showcase apri...

Europa kommer til Switch

Indie-udsalg startet nu

SteamWorld Heist II annon...

Penny's Big Breakaway ude...

Se Indie World Showcase i...

Prøv Eiyuden Chronicle: ...

Tre nye spil til SNES Onl...

Inti Creates annoncerer U...

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Spil på vej til Switch

Pokémon GO

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

F-Zero 99

Legend of Zelda: Tears of...

Legend of Zelda: Breath o...

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Challenge #3~

Shihoudani
Shihoudani

0
Offline
Level: 1 (Goomba)

0
1ups givet

Skrevet 03-04-2008 11:27 - Redigeret 11-04-2008 23:59

Ehay! Så er det blevet tid til en ny challenge! Først, tilykke til destructoface, for at han vandt challenge #2, hvilket var temaet ''The Legend Of Zelda''. Derfor har han fået lov til at bestemme denne challenge's sætning som blev:

''Mario World''

Altså, en person fra Mario verdenen eller noget fra alle mario spillene. og atter engang kommer reglerne, da ikke alle forstod dem rigtigt:

TILLADT:

1. det er tilladt at printe et billede ud og tegne det efter i hånden på papir/ lærred.

2. det er tilladt at tegne i tegneprogrammer på computer generelt (pc, mac. osv.), så længe man selv har lavet det hele fra starten. men man må godt have inspiration fra et andet billede.

3. det er tilladt at kommentere andres billeder på en POSITIV måde. jeg tror at alle godt ville kunne klare lidt ros og konstruktivt kritik der kan bruges til noget er også velkommen.

4. og så er det tilladt at sende tegningerne ind før deadline datoen xD jeg skal helst lige nå at få lavet orden på dem, ellers kan jeg måske komme til at glemme at tage jeres tegning med ved et uheld >>; og det kan vi jo ikke have. det er skam også tilladt at indsende den på deadline datoen, men stadig ville jeg sætte pris på at have den ihvertfald dagen før.

5. Tegningerne skal enten sendes til min e-mail adresse (skriv lige i min gb hvis i mailer mig), sendes i en post til mig, eller et link i en privat besked i min gb. grunden til at tegningerne skal forblive hemmelige indtil afstemningen er, at der er jo ikke meget overraskelse i afstemningen hvis man kender tegningerne på forhånd. desuden er det også at lave lidt reklame for sig selv på forhånd. og det vil betragtes som snyd ^^

6. man må godt bruge gamle tegninger så længe de IKKE har været med i challenge før.

IKKE TILLADT:

1. det er IKKE tilladt at kopiere et billede ind i photoshop/ andet tegneprogram til pc og redigere billedet. for så har man ikke sæt sine personlige præg, og det anses som snyd.

2. det er IKKE tilladt at kritisere andre (konstruktiv kritik der ikke er for hård undtaget) eller at skrive noget dårligt om tegningerne. alle har gjort deres bedste, og hvis i ikke synes det er godt nok, bedes i venligst holde jeres meninger omkring det for jer selv.

3. Det er ikke tilladt at svine nogen her i challenge, inklusive mig selv, til. tilsvining af andre, eller tvivlsomhed på mine beslutninger, kan med føre diskvalifikation, eller i værste fald kærantæne fra næste challenge / eller challenge permanent.

4. da det er mig (Shihoudani) der har fået tilladelse til at bruge denne idé, er det stortset mig der bestemmer. så hvis jeg mener at i har snydt, eller flamer (snakker dårligt, kritiserer for hårdt, etc.) så bliver det jeg siger absolut, og så kan det ikke ændres. desuden bliver det også mig der opretter emnerne og styrer de forskellige emner.

5. det er heller ikke tilladt at sende tegningerne ind efter deadline er overskredet.hvis jeg har fået den efter midnat, kommer jeres tegning IKKE med i challenge. for deadlinen er der for en grund, og jeg vil ikek virke streng, men jeg kommer til at blive vildt stresset hvis jeg pludselig får en forsinket tegning x__x

6. Det er IKKE tilladt at gøre reklame for sig selv/ sin tegning, hverken før eller efter afstemningen! for det vil betragtes som snyd, da det måske kan sikre en lidt ekstra stemmer. desuden skal man stemme på den man synes inderst inde er flottest, og IKKE fordi at man kender personen, eller har melidenhed med nogen. for det ville være unfair over for de andre.

Husk at disse regler er til for at det skal foregå fair og retfærdigt. det er ikke for at virke streng.

Og så HUSK: Tilmelder man sig challenge skal man være 100% sikker på at man kan nå at lave en tegning til Deadline! for sidste gang fik jeg kun to udover min egen, og mindst dobbelt så mange var tilmeldt! Så du skal være HELT SIKKER før du tilmelder dig. og hvis der sker noget så du ikke kan, så afmeld dig før deadline!

i får ganske lidt tid denne gang, for deadline bliver Fredag d. 11 April, midnat. så vær sikker på om i kan nå det!

-Shihoudani

Tilmeldte:
Shihoudani +
I3r1ng-It-0n +
Destructoface
Psyzerex +
Trivium
Monkey-ghost +
Lil' NoruP +
Jainay
M60 +

10kc Gladsaxe <3 10.M, FOREVER!