Tales of the Shire: A The...

N-cast #215: Er Indie Dir...

N-club Streams: Uge 16

Indie World Showcase apri...

Europa kommer til Switch

Indie-udsalg startet nu

SteamWorld Heist II annon...

Penny's Big Breakaway ude...

Se Indie World Showcase i...

Prøv Eiyuden Chronicle: ...

Pokémon Unite

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Spil på vej til Switch

Pokémon GO

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

F-Zero 99

Legend of Zelda: Tears of...

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Den store festtråd!

Bo130
Bo130

110
Offline
Level: 38 (Tatori)

0
1ups givet

Skrevet 17-05-2012 09:46

For mange er det at feste og drikke sig fuld nærmest det modsatte af at spille videospil og nørde tekniske ting. Jeg vil dog gerne bruge denne tråd til både at undersøge om dette også er gældende på N-club, men generelt også bare snakke om alt der har mest fest at gøre.

For eksempel,
- Drikker du? I så fald hvor ofte?
- Hvad foretrækker du at drikke?
- Foretrækker du privatfester, barer eller diskoteker?
- Kender du nogle gode ølspil?

Snak generelt om alt med fest herinde. Jeg vil skamløst sparke tråden i gang med en video jeg lavede med nogle venner for et par år siden på vores fredagsbar på Naturvidenskab på KU!



Det er mig der drikker i slutningen af videoen ;D

    Dead-Cheese
    Dead-Cheese

    2007
    Offline
    Level: 25 (Kokiri)

    0
    1ups givet

    #1 - Skrevet 13-06-2012 16:32

    Bo130 skrev:

    - Drikker du? I så fald hvor ofte?
    - Hvad foretrækker du at drikke?
    - Foretrækker du privatfester, barer eller diskoteker?
    - Kender du nogle gode ølspil?


    Dette drikker jeg ofte:

    Jeg foretrækker at drikke:

    Jeg er ligeglad om det er privat eller diskotek, bare at der er mange:

    "bier keglen" (en tysk form for ølbowling er sjovt. Man er 2 hold. Man er mellem 2 og 5 mand pr. hold. Hver mand skal have en øl parat til at drikke. Derudover kræves 3 tomme flasker. Jeg illustrer opbyrgningen lige for neden. X er en person, I er en åben øl flaske med inhold og L er en tom ølflaske.
    XI L IX
    XI L IX
    XI L IX
    Mål: at tømme alle holdets øl først.
    Regler: Det gældes om at vælte øl flaskerne i midten med en lille bold. En haggy sack eller en tenis bold dur fint til det. Hvordan du kaster bestemmer du selv. du skal vælte flaskerne i midten af banen. Vælter du en flakse skal modstanderens hold have en løber. Løberen skal sørge for at alle flasker skal være stilt som før kastet. Imens løberen skal stiller alt op må man drikke at sin flakse. Først når alt er stillet op igen og løberen er tilbage bag sin øl og tåber stop, må man ikke drikke mere.
    Har man drukket sin flaske tom er man ude af spillet (man kan ikke længere være en løber), og har vundet. Et hold vinder først helt når alle har drukket deres øl.
    EVT. Vælter man en øl skal man skynde at rejse den op, og man skal bunde den, hvorefter man skal starte på en ny.

    God øl bowling med andre regler Smiley


    L3G3ND
    L3G3ND

    6
    Offline
    Level: 12 (Fire Keese)

    0
    1ups givet

    #2 - Skrevet 13-06-2012 16:45

    Fantastisk video, Bo! Øl <3


    Peblisko
    Peblisko

    58
    Offline
    Level: 21 (Paragoomba)

    0
    1ups givet

    #3 - Skrevet 13-06-2012 17:24

    Går mest i byen nu, men før jeg var 18 var det selvfølgelig privatfester, der afgjorde det.
    Foretrækker øl, omend jeg er blevet lidt af en svagdrikker på det sidste.
    De fleste druklege inkluderer en terning eller to, eller et spil kort; min favorit er "Fuck dig" (som vi lærte af nogle jyder i Østrig) da man altid bliver pænt stegt uden at det kommer an på tilfældigheder. I Fuck dig handler det om at sige "Fuck dig, ..." efterfulgt af navnet på den person, man vil gå efter. Dette kan man dog kun gøre hvis man kan ligge et kort på bordet, der har samme værdi (ikke kulør) som kortet der allerede ligger der. Når den hænger på nogen, tæller alle langsomt men højt til 5, og hvis ikke der er nogen der når at blande sig under nedtællingen skal den givne person drikke som straf. For hver der bliver lagt ned med samme værdi, bliver der lagt en ekstra tår til den som skal drikke. Hvis man ligger den fjerde værdi (fx den sidste 2'er oven på tre andre 2'ere) så skal den person der bliver udpeget bunde hele sit glas, uanset hvad der kommer før eller efter. Esere og 10'ere er rydere, så med dem kan man starte spillet forfra og eventuelt redde sig fra en massiv straf-tår.


    BecelClaes
    BecelClaes

    5
    Offline
    Level: 18 (Twhomp)

    0
    1ups givet

    #4 - Skrevet 13-06-2012 19:32 - Redigeret 13-06-2012 19:33

    Tror faktisk at jeg har forsøgt at spille ovenstående engang, men vi var vidst ret fulde i forvejen og der var ikke nogen der kunne huske reglerne, så det blev i stedet til en vanvittig idiotisk drukleg der involverede rødvin(sglas) og skeer. Jeg er ikke helt sikker på hvordan reglerne egentlig udviklede sig, men det endte med at en af gutterne samlede 3 skeer op med munden, bundede et glas rødvin og satte skeerne ned igen, uden brug af hænder. Noget af det mest imponerende jeg længe har set.

    Men, hvordan fungerer reglerne til "Fuck dig" egentlig - man deler 7 kort ud til hver person, og så trækker man sig op på 7 igen, hver gang nogen drikker, right? Det var lige den del af det, som glippede sidst, tror jeg nok.


    Peblisko
    Peblisko

    58
    Offline
    Level: 21 (Paragoomba)

    0
    1ups givet

    #5 - Skrevet 13-06-2012 22:44

    Det kommer an på hvor mange man er om spillet. 7 kort er max hvis man er 3-4 personer. Og ja, man skal hele tiden holde sig på det aftalte antal kort - det gælder ikke om at komme af med kortene, nærmere tværtimod.
    En ekstra ting, vi har indført for at forhindre for meget snyd, er at man kan anklage en person for at snyde, dvs. have for mange kort på sig som vedkommende gemmer på. Hvis personen er afsløret skal han drikke en straf tår (helst bunde). Hvis personen er blevet tjekket (og eventuelle nærtliggende gemmesteder) og der ikke er noget bevis for ekstra kort, så har man anklaget på et falsk grundlag, så skal anklageren selv drikke tilsvarende i stedet.


    Grauling
    Grauling

    410
    Offline
    Level: 23 (Skree)

    0
    1ups givet

    #6 - Skrevet 14-06-2012 00:30 - Redigeret 14-06-2012 00:34

    Jeg drikker for det meste øl Smiley Odense pils normalt men hvis jeg kan købe det på barer køber jeg altid Hertug hans fra Fuglsang. Jeg er mest til Barer og Privatfester da et tætpakket lokale med 300 mennesker og en bas der er så høj man på ingen måde kan have en samtale med sine venner ikke rigtig er noget for mig.
    Af druk spil er der selvfølgelig altid Øl-bowling, altså hvis det er godt vejr Smiley
    Ellers er der et spil der altid får mig og mine venner til at gå fuldkommen i gulvet. Ved ikke om spillet har et andet navn men vi kalder det for Lennyboy (Ingen anelse hvorfor vi kalder det sådan xD!). Spillet går ud på du altid har en halv øl i midten af bordet som er hældt op i en kop. Der bliver nu sendt to terninger rundt hvis man slår to ens eller 7 i alt så må man vælge en der skal bunde den halve øl. Så snart personen der skal drikke rør glasset må ham der slog 7 eller par begynde at slå igen indtil ølen er blevet drukket. Hvis han er så heldig at han slår 7 eller et par igen inden...ja så skal personen der har drukket tage en halv øl til. Det fede ved dette spil er hvis man nu spiller Det et par stykker sammen (4-5 personer) kan lave lidt strategi. Hvem som helst (anden ind ham der har slået) må nemlig gerne tage den halve øl for den person der egentlig skulle drikke og på den måde bliver der hurtigt lavet nogle alliancer "Nu har jeg taget din så giver du ikke mig en om lidt" osv. Det er et super sjovt spil og man bliver ret hurtig ret fuld mens man hygger sig med dette drukspil Smiley


    Monzii
    Monzii

    16
    Offline
    Level: 3 (Koopa-Troopa)

    0
    1ups givet

    #7 - Skrevet 14-06-2012 00:56

    Asger Grau skrev:

    Ellers er der et spil der altid får mig og mine venner til at gå fuldkommen i gulvet. Ved ikke om spillet har et andet navn men vi kalder det for Lennyboy (Ingen anelse hvorfor vi kalder det sådan xD!).



    Lyder som det vi i min vennegruppe kalder for 7-eleven Smiley Det første drukspil jeg lærte som 15-årig!!

    Det er ikke en fest, hvis der ikke er et drukspil. Beer Pong er altid godt, men det kræver plads og masser af krus. Smiley

    Synes ofte der bliver spillet Fuck Dig, Pyramide eller mejer - sidstnævnte synes jeg er virkelig kedeligt. Smiley Og så er der selvfølgelig "Fuck the Dealer", som jeg altid taber i, derfor hader jeg også det spil!

    I lørdags sad jeg med et par venner efter fodboldkampen og varmede op til en bytur, hvor vi besluttede os for at tage spørgsmålene fra Trivial Pursuit, og for at gætte på spørgsmålet, skulle man drikke et shotglas med øl - den der var først til at drikke og stille glasset måtte svare, og det blev ved indtil en svarede/alle gav op. Gættede man rigtigt, fik man kortet med spørgsmålet, og den med flest kort efter 10 minutter vandt så - resten (taberne) skulle drikke et vist antal tårer alt efter deres placering! Var faktisk meget sjovt, og øllene forsvandt hurtigt Smiley

    Jeg foretrækker klart øl, men drikker tit rom og cola, når jeg er ude. Mest fordi jeg bliver træt efter 3-4 fadøl i træk, haha.


    AND
    AND

    557
    Offline
    Level: 35 (Lakitu)

    0
    1ups givet

    #8 - Skrevet 14-06-2012 11:16

    Køb en flaske Jack, så behøver I ikke nogle drukspil... Smiley


    Bo130
    Bo130

    110
    Offline
    Level: 38 (Tatori)

    0
    1ups givet

    #9 - Skrevet 15-06-2012 10:54

    Nå, så bør jeg vel også selv besvare mine spørgsmål Smiley

    Hvor fester jeg?
    Jeg begyndte først rigtig at feste da jeg kom på universitetet, så nærmest alle mine fester er på fredagsbarer. Jeg bryder ikke synderligt meget om øl, så pubs er bare dyrt for mig, så når det ikke er fredagsbarer er det enten privatfester eller i visse tilfælde klubber/diskoteker, hvis jeg er i dansehumør Smiley

    Hvad drikker jeg?
    Som sagt er jeg ikke så meget til øl. Samtidig med at jeg er indehaver af et nice barskab (se billede! Smiley) idet jeg ser drinks som både værende sjovt at blande og smage godt, så det er som regel vejen frem for mig. Kan meget bedre få gammel dansk, fernet branca og sådan ned end nærmest al øl, så ser ingen grund til at drikke andet.



    Når jeg endelig drikker øl er det som regel blandet med cola, da det lidt annullerer smagen, og samtidig gør mig fuld og energisk, så jeg netop ikke bliver træt. Til det bruger jeg selvfølgelig Guld Tuborg, ellers som det hedder på vores fredagsbar:



    Hvordan drikker jeg?
    Jeg er generelt mest til større spil, men et par spil der bør fremhæves:

    Snyd - Spiller man en del mennesker og om shots er det noget af det sjoveste spil jeg har prøvet, som ikke kræver alt for meget.

    Untitled - Det har intet navn, men en dag hvor vi virkelig skulle drikke igennem spillede vi følgende spil.

    0. Køb begge en øl.
    1. Skål og drik, da mindst en af jer har fået ny øl.
    2. Pust i flasken. Hvis de to toner klinger godt sammen, så fejrer I det med en tår. Lyder det dårligt er det mindst en af jeres skyld, og den person/de personer drikker i så fald. Gentag punkt 2 til en af jeres flasker er tomme, gå derefter til 1.

    Det blev man meget fuld meget hurtigt af! Jeg er dog også sådan en der ofte puster og laver melodier når jeg endelig drikker øl, så det er ikke så mærkeligt at jeg synes det her var sjovt.

    Derudover elsker jeg at tragte, dvs se hvor hurtigt jeg kan tømme en øl. Er noget tid siden jeg har gjort det, men det hurtigste for mig hidtil er vist 1,70 sekund. Det er en tragt den man kan se herunder, ved siden af baconen Smiley



    Så er der kun de lidt større spil tilbage,

    Øljeopardy - Det minder meget om det I spillede med Trivial Pursuit, Monzii, man laver bare selv en kategori og 5 spørgsmål (=svar) og kører så efter Jeopardy-reglerne. Det er enormt sjovt. Hvis nogen tager et shot stopper man selvfølgelig med at læse svaret videre indtil hans bud er kommet.

    Beer Pong - Det er allerede nævnt og de fleste kender det, men det er meget anbefalelsesværdigt Smiley

    Ølvolley - Endnu et sjovt spil jeg kun har prøvet én gang, men som kræver meget. Top hold spiller volley, hver gang man får et point må hver person fra holdet drikke så meget de kan i én omgang af en øl. Når holdets kasse er tom har man vundet.

    Ølrisk - Spillet jeg overraskende ofte, selv om jeg aldrig har prøvet at spille Risk. Men det er (eftersigende) ligesom Risk, man spillet bare I hold af 2 personer og så må man sætte 3 mænd ind når man har tømt en øl. Det er essensen, spørg hvis I vil have detaljer Smiley

    Ølkroket - Det er helt almindeligt kroket med nogle variationer. Man spiller 2 personer på hvert hold, som skiftes. Desuden, på hver tur må man vælge enten at skyde eller sætte en tom ølflaske. Rammer man en tom ølflaske skal man have en ny øl i hånden og må derfor kun spille med én hånd indtil man har drukket den - får man 2 eller flere øl på hånden skal de drikkes før man må få tur igen. Det er klart sjovest med 3-4 hold, og tager ret længe. Har spillet det færdigt over én omgang tre gange og der har det tager 9, 12 og 12½ timer. Der er nogle andre regler også, men igen spørg, hvis I er interesseret i at prøve det, det er virkelig sjovt her i sommeren!



    Til sidst, selv om det er længe siden jeg har spillet det, så bør Kranen nævnes. Det er et spil på Naturvidenskab på KU der essentielt set er Meyer, blot hvor Meyer hedder Kranen og resten af meldingerne ligeledes har navne. Disse navne er dog hemmelige og kan kun læres ved at spille spillet. Desværre kan det netop af denne grund ikke læres til jer andre uden vi sidder sammen en del gange og spiller det, hehe. Mine nærmeste venner synes dog det var lidt kedeligt med kun 21 meldinger som man får af 2 terninger, så vi har udvidet spillet til Überkranen, tre terninger, 56 meldinger Smiley


    Jaksen
    Jaksen

    2
    Offline
    Level: 10 (Bomchu)

    0
    1ups givet

    #10 - Skrevet 15-06-2012 11:18

    +1 for ølkroket. Her er en optionel variation. Stripølkroket.

    øvrige havespil kan være ølminigolf. Det er svært at finde baner hvor dette spil er særlig velset, men ikke desto mindre underholdende. Det fungerer i al sin simpelhed, at den der fører skal drikke en tår for hver slag de øvrige spillere slår. Det udjævner det ligesom rigtigt fint under spillet.


    KJ85
    KJ85

    21435
    Online
    Level: 58 (Tektite)

    0
    1ups givet

    #11 - Skrevet 06-01-2013 20:35

    Ledte efter et sted at poste nedenstående video, og det her må næsten være stedet Smiley



    Er det sådan man skal spille Nintendo Land til fester?


    Bo130
    Bo130

    110
    Offline
    Level: 38 (Tatori)

    0
    1ups givet

    #12 - Skrevet 06-01-2013 22:26

    En af mine venner spiller Mario Kart med drukregler på følgende måde. Inden hver runde åbner man en øl. Derefter kører man et helt almindeligt løb om at komme først, blot med to ekstra regler. Øllen skal være tom når du kører over målstregen og du må ikke køre mens du drikker af øllen. Synes det lyder sjovt Smiley


    KJ85
    KJ85

    21435
    Online
    Level: 58 (Tektite)

    0
    1ups givet

    #13 - Skrevet 06-01-2013 23:19

    Lidt anderledes end den version de samme folk har lavet en video med, for der må du køre mens du drikker:




    Birks
    Birks

    2
    Offline
    Level: 13 (Baby Dodongo)

    0
    1ups givet

    #14 - Skrevet 07-01-2013 02:45

    Bo130 skrev:
    En af mine venner spiller Mario Kart med drukregler på følgende måde. Inden hver runde åbner man en øl. Derefter kører man et helt almindeligt løb om at komme først, blot med to ekstra regler. Øllen skal være tom når du kører over målstregen og du må ikke køre mens du drikker af øllen. Synes det lyder sjovt Smiley



    Og det er skide sjovt! At man ikke må drink'n'drive giver selvfølgelig sig selv, men hvilken strategi der er dominant aner jeg ikke. Vi spiller altid N64 udgaven, hvor jeg initialt selv kører hele løbet, stopper lige før målstregen, bunder øllen og kører over -- naturligvis for at få start-boostet og undgå en masse accelerationer fra 0 under løbet. Når jeg så er ved at blive fuld (man bliver semi-hurtigt ret fuld, ligesom minimum én skal tisse mellem hvert løb) sejler det hele alligevel, hvorfor strategier er underordnede Smiley Ydermere har vi også forsøgt os med druk-Fifa (ps3): Her skal der drikkes shots. To (eller 4) spiller mod hinanden, mens en 3. (eller 5.) mand udnævnes til dommer. Dommer over, hvor mange shots diverse begivenheder i kampen skal takseres med. Et mål er altid et shot (til hver, ofc) til modstander-holdet. Dommeren kan så tildele op til 3 shots, afhængig af målets kvalitet. Gul kort giver også et shot, rødt giver to. Ydermere kan man blive straffet med shots for hele tiden/for ofte at løbe offside, sparke bolden ud af banen osv.
    Mine erfaringer fortæller, at man bliver væsentligt hurtigere fuld af fifa-spillet end mario-kart. Hvad der er sjovest kommer an på selskabet!


    - Drikker du? I så fald hvor ofte?
    Meget varierende. Oftest til "højtider". Jeg drikker mig fuld måske 10-14 gange / årligt -- derimod drikker jeg ofte et et glas rødvin eller to, ligesom jeg drikker en øl til f.eks. karryretter.

    - Hvad foretrækker du at drikke?
    Alt under 20% -- jeg er virkelig ikke til stærk spiritus. Det er kun når gruppepresset kræver det Smiley

    - Foretrækker du privatfester, barer eller diskoteker?
    Jeg foretrækker helt klart privatfester! Byen er ofte et for voldsomt setting til mig. Også kan jeg virkelig ikke døje alle de grove typer, som altid har et problem med alle andre.



    Bo130
    Bo130

    110
    Offline
    Level: 38 (Tatori)

    0
    1ups givet

    #15 - Skrevet 07-01-2013 08:37

    Fifa-reglerne lyder sjove, nice!

    Til Mario Kart, som jeg skal prøve snart, tror jeg man får flere nice items ved at drikke i starten, men man får boost ved at gøre det til sidst. Derfor er det nok afhængig af banen, men Banshee Boardwalk og andre baner, hvor man kan falde ned og blive hentet af Lakitu, er det nok en fordel at drikke når man bliver det - er jo heller ingen der siger man bør gøre det over én omgang.