N-cast #38: Alien Isolati...

Med Nintendos julekalende...

Se alle spillene behandle...

Maneater annonceret til S...

Vinderne af årets The Ga...

Samurai Shodown annoncere...

No More Heroes 3 får ny ...

Bravely Default II annonc...

Rise of the Phoenix-DLC t...

De nominerede titler til ...

Pokémon Sword / Shield

Sony og Microsofts næste...

Dit seneste køb

Luigi's Mansion 3

Spil på vej til Switch

Genial Bergsala Doku

Switch - spilrygter og sp...

Animal crossing switch

Hvad spiller du nu? Hvor ...

[Brætspil]

Tilbudstråden

Little samson og Flintsto...

S: Starfox-samling & 3DS-...

V: Little samson og Flint...

S: Luigis Mansion 3 + Lin...

Nintendo konsoller

S: The Legend of Zelda: L...

K: Club Nintendo magasine...

S: Masser af spil

S: Masser af spil

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Story of Seasons: Trio of Towns

Mario Party: The Top 100

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Mario & Luigi: Superstar Saga + Bowsers Minions

DOMO - Dream Of Mirror Online


ZagreP

-1
Offline
Level: ()

0
1ups givet

Skrevet 03-02-2008 16:01 - Redigeret 09-03-2008 14:26

Hej alle sammen.
Jeg har for en uges tid siden, fundet det geniale spil kaldet Dream Of Mirror Online, forkortet DOMO.
Og jeg vil gerne fortælle jer om spillet og håbe i vil spille sammen med mig.

Historien:
Ifølge en gammel kinesisk mytologi, findes der et Kunlun Spejl, der afspejler virkeligheden. Dette spejl laver en sikkerhedskopi, af den verden vi lever i til hvis der skulle gå noget galt. Kunlun Spejlet styres af 12 Spejl konger som er fordelt rundt omkring i Kunlun Spejlets verden. Men her på det sidste har spejlet mistet noget af dets klarhed, det foresager i fejl så nogle almindelige mennesker, kommer i Kunlun Spejlet i form som et monster. En anden ting der er sket er at nogle af kongerne er forsvundet.
Du er blevet sendt til Kunlun Spejlets verden, ved hjælp fra en af kongerne kaldet Chasm King. Din opgave er, at lave ro og orden i Kunlun Spejlets verden, så alle kan leve i fred og dyd.


Racer:
I DOMO er der 4 racer du kan vælge imellem. Human, Sylph, Felin og Sprite. Samtidig kan du så vælge om du vil være Male eller Female. Altså Human Male, Human Female, Sylph Male, Sylph Female, Felin Male, Felin Female, Sprite Male og Sprite Female.

Humans er almindelige mennesker der er blevet hidkaldt af Chasm King for at hjælpe.
Sylphs er vise og søger ny viden overalt. De er arrogante og tænker meget på dem selv og ikke meget på andre. Der er ikke mange Sylphs tilbage i verdenen. I spillet kan man se at de har evnet til at svæve. Sylphs er nemme at angribe og kan ikke så let forsvare sig. Derfor er de for det meste "backups".
Felins er menneske/dyr. Den mandlige Felin har en hale fra en reptil men den kvindelige har en ulvehale e.l. Felin har været i krig i flere årtier og derfor er de hidkaldt til DOMO. Pga deres store styrke og kraftige kropsbygning er de svære at slå om kuld.
Sprites er små og hurtige. De har form som et barn, og blev "lavet" for at hjælpe de tolv spejl konger. Sprites er perfektionister men kan stadig slå en prober næve. De er også kaldt "Angel inchild form" da de jo blev lavet af guder/konger.


Jobs:
Citizen er hvad du starter som. Du er citizen indtil lvl 10 hvor du kan ændre job. Citizen har hverdags skills som fx at fiske, høvle træ, alkymi osv.
Martial Artist bruger deres hænder eller stave til at kæmpe med. De bruger nærkamp, altså kung fu. Du kan blive Martial Artist ved at tage til Martial Arts Master i Swan Lake Basin.
Mercenary bruger enten økse eller spyd. De bruger nærkamp men kan få ngole skills hvor de kan "skyde" dem fra lille afstand. Du kan blive mercenary ved Mecenary Master i Swan Lake Basin.
Hunter bruger den tradiionelle bue. Hunter bruger ikke nærkamp men skyder med sin bue fra sikker afstand. Du kan blive Hunter ved Hunter Master i Swan Lake Basin.
Shaman er en troldmand der bruger spells fra elementer. Han/hun kan bruge fx vand, ild jord osv. Du kan blive Shaman i den nordlige del af Eversun City ved Shannon the Shaman.
Swordman bruger sværd og kæmper kun i nærkamp men kan bruge diverse buff skills. Man kan blive Swordman ved en kvindelig Felin der står i Dojoen i Eversun City vest.
Wizard bruger spells som aktiveres fra enten kort eller lang afstand. Han bruger ikke spells fra elementer men istedet andre. Man kan blive Wizard i det sydlige Eversun city ved Wizard Master.
Thief bruger daggers og har en kraftig skade. Man kan som thief stjæle våban opskrifter fra diverse monstre. Man kan blive Thief ved Thief Master i Swan Lake Basin.
Doctor bruger en skriftrulle og er kendt som en healer og kan buffe en anden spiller. Doctor er dårlig hvis man vil spille alene da skaden ikke er speciel stor.

At Flyve:
Når du kommer i lvl 15 kan du lære et skill så du kan flyve på dit våben. Man kan spare megen tid ved at flyve i stedet for at løbe.Hvis i har nogle spørgsmål så bare send mig en PM eller skriv det her i emnet ^^

Spillet kan hentes her.

Demonic Arms - Dansk/Engelsk DOMO Guild forum

In game nicks
Munck <-> Munck
ZagreP <-> zagrep
Gud <-> Looga
t.g.m <-> Nyan-Nyan
Jainay <-> Jainay
Giluc <-> Giluc
Piske <-> Piske
Dark kyo <-> DarkKyo
Diadera <-> Merrian
Lord Junder <-> Junder
Fox Fire <-> FoxSpy
Shihoudani <-> Shihoudani
Pense007 <-> Reddox
Martin Juul <-> Juul
Hyuuga <-> HyuugaX
Peach <-> Peach
The Kahr <-> Mellon
dixieboy <-> Karnn
Windbreaker <-> Lunatix
Sakure-Chan <-> Illya
RotjeN <-> Rotjen
I3r1ng-It-0n <-> ZharO
<(J3pp3r JuuL)> <-> jepper

ILD I HUEN!