Indie World Showcase apri...

Europa kommer til Switch

Indie-udsalg startet nu

SteamWorld Heist II annon...

Penny's Big Breakaway ude...

Se Indie World Showcase i...

Prøv Eiyuden Chronicle: ...

Tre nye spil til SNES Onl...

Inti Creates annoncerer U...

Disney's Epic Mickey Rebr...

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Spil på vej til Switch

Pokémon GO

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

F-Zero 99

Legend of Zelda: Tears of...

Legend of Zelda: Breath o...

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Filmtråden

kasper88
kasper88

22
Offline
Level: 28 (Skeeter)

0
1ups givet

Skrevet 20-06-2011 23:25 - Redigeret 29-05-2012 10:08JOEP
JOEP

74144
Online
Level: 50 (Torizo)

1
1ups givet

#436 - Skrevet 13-12-2021 19:50

Nogen som har set 9-Bit Christmas på HBO? Synes nu den var helt okay, men kunne godt have tænkt mig lidt flere spilreferencer. Der var lige to figurer, som lignede Mario og Donkey Kong, men ellers var der ikke noget, jeg lige bed mærke i.

Tænker det er en dårlig idé at have drukleg, hvor ordet Nintendo trigger en tår... Smiley


Marddos91
Marddos91

967
Online
Level: 15 (Geega)

0
1ups givet

#437 - Skrevet 14-12-2021 12:14

Jeg har ikke fået set den endnu, men satser på at få set den inden jul. Den ser rigtig hyggelig ud Smiley

Men nøøøøj, hvor jeg glæder mig til Spider-Man: No Way Home! Jeg er næsten lige så meget oppe et køre, som jeg var over Infinity War og Endgame Smiley


Bukselak
Bukselak

927
Offline
Level: 6 (Cucco)

0
1ups givet

#438 - Skrevet 22-12-2021 00:01

Hvad er jeres mening om den nye Ghostbusters afterlife?

Inden i svare på det, kan i måske hjælpe med dette.
Hvordan er det med spoilers herinde, kan jeg gøre noget så folk ikke kan se hvad jeg skriver, uden og vælger det til, hvis de ikke har set filmen?


Mr. Mario
Mr. Mario

5661
Online
Level: 23 (Skree)

0
1ups givet

#439 - Skrevet 22-12-2021 08:00

Bukselak skrev:
Hvordan er det med spoilers herinde, kan jeg gøre noget så folk ikke kan se hvad jeg skriver, uden og vælger det til, hvis de ikke har set filmen?


Du kan eventuelt lave en citatboks om din spoiler og skrive "SPOILER" med fed.
Vil du gøre det mere skjult, kan du skrive teksten i en farve matchende baggrunden, så teksten skal markeres for at kunne læses.


Marddos91
Marddos91

967
Online
Level: 15 (Geega)

0
1ups givet

#440 - Skrevet 22-12-2021 09:17

Bukselak skrev:
Hvad er jeres mening om den nye Ghostbusters afterlife?

Inden i svare på det, kan i måske hjælpe med dette.
Hvordan er det med spoilers herinde, kan jeg gøre noget så folk ikke kan se hvad jeg skriver, uden og vælger det til, hvis de ikke har set filmen?Jeg var meget positivt overrasket over den! Tilpas nostalgisk samtidigt med, at den også åbnede op for nye generationer og var tidssvarende. Ville gerne have haft meget mere Paul Rudd, men alt i alt var det bare rigtig fint.

Jeg nåede også lige at få set Spider-Man: No Way Home inden biograferne lukkede ned. Jeg var ikke skuffet, men følte alligevel, at den var måske en halv time for lang med en masse fyld, men for en Marvel-fan var det helt okay Smiley


JOEP
JOEP

74144
Online
Level: 50 (Torizo)

0
1ups givet

#441 - Skrevet 22-12-2021 09:26

Spider-man for lang? Det synes jeg bestemt ikke. Jeg var overrasket over, at den ikke var længere. Smiley


Marddos91
Marddos91

967
Online
Level: 15 (Geega)

0
1ups givet

#442 - Skrevet 22-12-2021 09:51

JOEP skrev:
Spider-man for lang? Det synes jeg bestemt ikke. Jeg var overrasket over, at den ikke var længere. SmileyDu må da kunne se, at utroligt mange af scenerne var ekstremt lange og unødvendige for filmen som helhed? Jeg synes, der var meget, der var irrelevant for plottet (uden at gå i yderligere spoiler-detaljer), men det er bestemt ikke noget, der gør mig noget, da jeg trods alt ér Marvel-fan Smiley


Andreas Tarding
Andreas Tarding

7429
Offline
Level: 18 (Twhomp)

3
1ups givet

#443 - Skrevet 27-12-2021 15:52 - Redigeret 27-12-2021 15:57

Jeg kan jo ikke lade være med at spørge, hvad folk har af meninger om den jo vist kontroversielle The Matrix Resurrections? Smiley

Personligt fandt jeg "worldbuilding-tempoet" lidt hastigt i filmen. Ville sammenligne oplevelsen, med mere i retning af et tv-afsnit eller en tv-film, end en typisk biograffilm. Mange af ændringerne har dog angiveligt været bevidste stilskift, som jeg forstår det - eksempelvis også inklusiv, at kampscenerne ikke længere bruger "Hong Kong long cut"-stilen, som de tidligere film gjorde, men i stedet nu er "normale, hurtige cuts", som er typisk i vestlige film. Det er folk vist gennemgående skuffede over, da det "bryder flowet" i kampscener lidt. Jeg savnede det nok også selv - men angiveligt var dette et bevidst stilskift.

For at nævne noget positivt, synes jeg, at størstedelen af skuespillerne fungerer ganske godt, og virker godt castede. Keanu Reeves er jo, hvad han er - og hans lidt "tørre stil" er vel en indforstået del af dealen, når man ser en hvilken som helst film med ham. Og, selvfølgelig er det svært for Jonathan Groff, at matche sin rolles forgænger - men syntes egentlig stadig, han spillede udemærket. Desmere fandt jeg også Neil Patrick Harris og Jessica Henwick ganske fine, begge passende intense. Og så var der jo Lambert Wilson, i en vis rolle. Jeg vil ikke spoile det for udeforstående - men han leverer, hvad man vist godt kan kalde en temmeligt intens, omend kort, birolle-performance - trods, at han ikke ændrede meget på filmens helhed. Smiley

Angiveligt har folk også en tendens til, at være utilfredse med effekterne i filmen. Dette er vist primært myndet på CGI'ens kvalitet. Jeg antager, at der simpelthen også bare var et forventningsniveau, efter de første films innovationsniveau indenfor CGI-effekter, som man simpelthen ikke har kunnet møde igen. "Fotorealistisk CGI", er bare for længst tilstrækkeligt opfundet i dag, må man antage. Jeg fandt dog "aldrings-makeuppen" på Jada Pinkett-Smith, meget positivt overraskende. Det er jo oppe i tiden, at man "digitalt aldrer" skuespillere, med CGI-effekter - og i denne film, har man sgu bare ordnet det med en praktisk effekt, 100% in-camera. Det fandt jeg lidt slående. Omfattende makeup er ikke helt uddødt. Smiley

Uanset blandet modtagelse og kritik, må man vist heller ikke afvise, at filmen er ualmindeligt proppet med referencer og forskellige cameos. Jeg kan anbefale at se Youtube-opsummeringer, for at se, hvad man evt. ikke fangede undervejs (og ikke fanger på en yderligere gennemsening, eks.) Der var et par ret sjove detaljer skjult, efter min mening.

Jeg forstår dog godt, at folk bliver meget negativt overraskede over filmen, når man sætter det i forhold til forventningsniveauet. Jeg må nok også indrømme, at jeg rangerer den under de oprindelige 3 Matrix-film - men jeg ved bare ikke, om det kunne have været anderledes, primært, når halvdelen af den oprindelige instruktørduo, jo netop mangler. (Var jo kun Lana Wachowski, der instruerede alene.) Hvordan, filmen havde spillet sig ud, hvis "hele den oprindelige kreative force", havde været uændret til stede, må man jo kun gisne om. Det er nok dét, jeg ærgrer mig mest over - om den anden søskende, Lily Wachowski, simpelthen har forudset, at det ville blive for vanskeligt at matche de første film, og vurderet projektet for håbløst fra starten, må man jo spekulere.


powerfull499
powerfull499

172
Online
Level: 18 (Twhomp)

0
1ups givet

#444 - Skrevet 01-01-2022 17:36 - Redigeret 01-01-2022 17:37

^
Tak for en god opsummering, Andreas. Jeg hæfter mig ved, at du rangerer den under de tre oprindelige Matrix-film. Så vidt jeg husker var nummer to og tre ret dårlige, så det tegner ikke godt. Anmeldelserne er generelt heller ikke prangende. Det er godt nok ærgerligt! Jeg springer den over indtil den kommer på en streamingtjeneste.

Possible spoilers ahead
Jeg har været inde at se Spiderman No Way Home lige da den udkom: Det var en dejlig overraskelse, at Tobey Maguire var med! Det bar hele filmen for mig, fordi jeg synes ikke historien var særlig nyskabende. Jeg kan helt klart bedre anbefale Spiderman: Into the Spiderverse, hvis man ikke har set den Smiley.

Jeg har også set Don't Look Up: Den er både provokerende, tankevækkende og underholdende. Det kan jeg helt klart anbefale. Er et meget godt billede på den politiske polarisering, der foregår i USA i dag. Mange fortolker filmen som et billede på klimadebatten, men for mig er trådene til Donald Trumps regeringsperiode og folks generelle hang til konspirationsteorier mindst lige så tydelig!
JOEP
JOEP

74144
Online
Level: 50 (Torizo)

1
1ups givet

#445 - Skrevet 01-01-2022 17:40

^Jeg var også ret vild med Don't Look Up, synes den ramte meget godt og var ganske underholdende, dog uden at være en komedie. Og sikke et cast!
Kan godt se, at man kan tolke det som en kritik af klimedebatten, men det er i mine øjne mere en kritik af, at den almene befolkning ikke stoler på forskere - uanset forskningsområde. Og så selvfølgelig kritkken af Trump og politikeres hang til bare at kigge til næste valg.

Kan godt anbefale at bruge tiden på at se Don't Look Up, uanset hvad den kritiserer.


Jonezy
Jonezy

4619
Offline
Level: 18 (Twhomp)

0
1ups givet

#446 - Skrevet 02-01-2022 08:01

Ha, det er sjovt. Kæresten, min mor og jeg prøvede at se Don't Look Up, men den faldt fuldstændigt fladt for os, så vi opgav efter 30 minutter. Den klikkede slet ikke for os og alle de gode skuespillere kom slet ikke til deres ret.


JessieJim1
JessieJim1

46
Offline
Level: 1 (Goomba)

0
1ups givet

#447 - Skrevet 20-04-2023 09:21

JOEP skrev:
^Jeg var også ret vild med Don't Look Up, synes den ramte meget godt og var ganske underholdende, dog uden at være en komedie. Og sikke et cast!
Kan godt se, at man kan tolke det som en kritik af klimedebatten, men det er i mine øjne mere en kritik af, at den almene befolkning ikke stoler på forskere - uanset forskningsområde. Og så selvfølgelig kritkken af Trump og politikeres hang til bare at kigge til næste valg.

Kan godt anbefale at bruge tiden på at se Don't Look Up, uanset hvad den kritiserer.Jeg er helt enig med dig! En meget cool film