N-club Streams: Uge 16

Indie World Showcase apri...

Europa kommer til Switch

Indie-udsalg startet nu

SteamWorld Heist II annon...

Penny's Big Breakaway ude...

Se Indie World Showcase i...

Prøv Eiyuden Chronicle: ...

Tre nye spil til SNES Onl...

Inti Creates annoncerer U...

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Spil på vej til Switch

Pokémon GO

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

F-Zero 99

Legend of Zelda: Tears of...

Legend of Zelda: Breath o...

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Fora afhængig

Greven
Greven

0
Offline
Level: 1 (Goomba)

0
1ups givet

Skrevet 19-02-2009 01:14 - Redigeret 19-02-2009 01:16

Hej mit navn er Simon (Hej Simon) og jeg er afhængig af Fora. Jeg har været ren i ca. 15 minutter.

Ja introen er måske lidt tam men problemet er der sgu rigtig nok.
Jeg har nemlig et problem der er lidt udover det sædvanlige hvis jeg selv skal sige det: Jeg tænker for meget.

Jeg mener det sgu seriøst det her. Jeg læser manga, læser bøger, ser film, spiller spil, skriver historier og laver AMV’er, alt sammen ved siden af min HHX uddannelse der er godt undervejs. Mit problem er ikke tiden, for de sene nattetimer har altid været gode til lektier og gaming, mit problem er langt mere sygt og forkert.


Jeg tænker for meget over tingene.

Jeg ved godt det ikke ligefrem lyder som et stort problem men overvej lige følgende.

A: Til hver eneste manga serie jeg følger med i udtænker jeg komplicerede prognoser for hvordan plottet vil udvikle sig ud fra flere forskellige variable, disse bliver naturligvis kategoriseret efter sandsynlighed.

B: Til hver film jeg ser finder jeg fejl, plot huller og lignende og argumentere for hvorvidt de rent faktisk er fejl i realiteten eller om de kan bortforklares til anden side.

C: Hver bog bliver analyseret ned til komma sætning for at finde gemte meninger og skjulte budskaber. For at sige det lige ud så var jeg fuldstændig klar over at og hvorfor Harry Potter ville dø I bog nummer 7 (jeg ved godt han ikke gjorde det, men det er fordi JKR lavede et frygteligt tamt kvantespring der ingen mening gav overhovedet).

D: Hvert spil analyseres ned til pixel perfektion så jeg kan udvikle teknikker der kan hjælpe mig igennem spillet (Tjek mine Brawl guider på Dome eller spørg ind til Castlevania dawn of sorrow hvis du ikke tror mig), samtidig analyseres historien hele tiden 2 trin frem så jeg 90 % af tiden altid ved hvad der venter omkring næste hjørne.

E: Jeg skriver historier på både dansk og engelsk og lader historien være åben for 110 fortolkninger samtidig med at jeg holder en skjult sandhed gemt dybt i teksten hvis nogen skulle finde på at finkæmme teksten efter svar.

F: Til sidst laver jeg AMV’er og går op i at holde musik og Anime i samklang, både når det handler om musik og tekst.

For at sætte det hele op som en ligning kan jeg sige:
A+B+C+D+E+F=X

X = En masse information opmagasineret på indersiden af kraniet.


Mit problem ligger gemt i næste ligning, hvis i stadig kan følge mig
X > Y

Y = interessen for min viden




Jeg sidder ærlig talt med langt mere viden om disse ting end din gennemsnitlige landsdel har behov for.
Og her har man så i alt sin enkelthed roden til mit Forum misbrug.
Jeg kender simpelthen ikke nogen der går op i disse ting bare halvt så meget som mig, så når jeg ikke kan finde stimuli for mine tanker, teorier og lignende hos den lokale befolkning så er det at man vælger at søge den et andet sted, and therein, as the Bard would tell us, lies the rub.



Som en alkoholiker der bliver tiltrukket af flaskens uendelige visdom, søger jeg mod det fora der kan stille min tørst for intellektuel dans med ligesindede.

Jeg har omkring 12 forskellige fora som jeg tjekker dagligt.

Nintendo snak føres her (well DUH!).

Konsol snak gennerelt finder sted på Conquer Club, The escapist eller Kongregate.

Manga og bøger snakkes på 4 forskellige fora.

Film snakkes på et lille forum dedikeret kun til dette (lukket gruppe no name for you guys, sry Smiley).

Mine egne og andres tekster diskuteres på et par små fora rundt omkring.

Desuden har jeg et forum hvor jeg skifter karakter og snakke følelser når jeg føler mig nedtrykt.

Desuden har jeg Webcomic dedikerede fora der tjekkes når de respektive comics opdateres.



Med så mange Fora så er det ikke ligefrem mærkeligt at man begynder at læne sig mere og mere op af dem, de er en krykke der hjælper en igennem det daglige trummerum, man ved at der altid er ligesindede en lille net-forbindelse væk. Så hvad sker der så? Jo der sker det at du befinder dig mere og mere på nettet, bruger mere og mere tid sammen med James fra England der kan snakke med om Smash taktikker og Nadia fra Japan der kan diskutere Manga i timevis. Langsomt men sikkert for du lavet dig en hel Superman og bygger dig det der populært sagt hedder et fortress of solitude.
Dine venner ser du måske lidt mindre, det er ikke noget du spotter selv, du magter bare ikke lige at hænge med gutterne i dag, for hvad ved de da om de tvetydige underliggende temaer i Artemis fowl, som desuden er helt forkert fremstillet i den danske oversættelse, så dem kan man jo umuligt føre en seriøs samtale med.
Præcis som en alkoholiker opdager du ikke at du har et problem før du sidder dybt, dybt i det. Du kan jo bare logge af tænker du måske, og ja det kan jeg skam sagtens, det tager ca 2 sekunder. Men det løser skam ikke mit problem, det sender mig bare tilbage til square one: X > Y
Men lad mig sige jer en ting, som måske kan lysne i denne mørke fortælling, der er håb forude.

Jeg mødte Steffen for et par år siden, og han har intetandende hjulpet mig igennem mit misbrug om du vil, hans brændende interesse for spil, Anime, AMV, Bøger og film har givet mig en intelligent ligesindet at snakke med. En der ikke gaber af mine teorier, en der rent faktisk kommer med respons på mine 110 gode råd til HALO, en der kan snakke om præcis det samme som mig.

Fordi jeg mødte Steffen har jeg skåret mit fora forbrug drastisk ned, jeg havde næste 30 fora jeg tjekkede dagligt før jeg mødte ham nu er jeg nede på de førnævnte 12, og jeg føler ikke længere at jeg har behov for dem. Nu er de bare noget jeg tjekker hvis jeg lige har tid, og der er sket noget interessant indenfor emnet.

Lad være med at tage det her som et ”haha hvor er du bare vittig” emne, for det er det bestemt ikke. Jeg er dybt seriøs her og selvom du næppe kommer til at opleve noget i den samme størrelses orden som jeg har været igennem, så pas på.
Det her er ikke Hash, det er ikke Anoreksi, det er ikke Coke der sniffes, det er ikke fysik skade der påføres igennem det her misbrug, det er et usynligt misbrug og det er psykisk og socialt du bliver skadet; hvis du logger på et forum i stedet for at ringe til Kenneth fra fodbold-klubben.




    ZagreP
    ZagreP

    4
    Offline
    Level: ()

    0
    1ups givet

    #1 - Skrevet 19-02-2009 02:07

    1: Hvor lang tid tog det her lige at skrive?

    2: Jeg kan følge dig i nogle af tingene. Disse er A, E og F. Samtidig har jeg ligesom dig også været stort afhængig af foras. Dog har jeg gennem de sidste 2 år kommet ned på 5 forums i stedet for 20.
    Hvis jeg har forstået dette emne rigtigt, så er du sådan set bare et begavet barn.
    Jeg personligt var ved en psykolog jævnligt i et halvårsforløb, hvor de så endte med at konstatere at jeg var mere begavet end andre på min alder.

    De "emner" jeg så gik/går meget op i er så:
    -Filmanalyse
    -Grammatiske fejl i hverdagssprog
    -At skrive overdrevet mange historier
    -Analysere ting og tænke dem igennem før jeg gør dem

    Jeg kan dog ikke huske alle, da det at fokusere sig om én ting kan have bivirkninger. Jeg begyndte nemlig for godt et år siden at glemme ting. Dette kunne være alt fra cykelnøgler til hvorfor jeg stod i fakta.
    Der er nemlig det, at når jeg får "ny" viden og jeg koncentrerer mig meget om en ting, så mister jeg samtidig noget viden, og kan ikke huske fra sekundt til sekundt. Det gik så væk igen efter godt et halvt år. Men nu er det så kommet igen. Nu er det så bare at jeg ikke kan huske sætninger, ord mm. Hvilket er virkelig ubehageligt.

    Nu kan jeg så ikke lige komme på mere relevant til emnet. Men det var da interessant emne du fik lavet Greven.

    -ZagreP


    Justaway
    Justaway

    0
    Offline
    Level: 1 (Goomba)

    0
    1ups givet

    #2 - Skrevet 19-02-2009 09:16

    tl;dr

    bare vær glad for at du ikke er afhængig af crack


    aidbit
    aidbit

    1626
    Offline
    Level: 27 (Beetle)

    0
    1ups givet

    #3 - Skrevet 19-02-2009 10:07

    Super interessante tanker du lige fik nedskriblet i natten Greven Smiley

    Det lyder som en fed rejse du er på Smiley

    Hvis du gerne vil håndtere og nyde din kraftige processor bedre, så kan jeg anbefale dig bogen Lær at tænke - som Leonardo Da Vinci, som jeg selv er igang med. Den handler om at vi har en næsten ubegrænset evne til at lære hvordan vi endnu bedre kan frigøre vores hjerne. Bogen bygger på nogle Da Vinci inspirerede principper, der bunder i nysgerrighed, eksperimenteren, modtagelighed over for sanseindtryk, villighed til at undersøge paradokser, balance mellem videnskab/kunst og logik/intuition, kultivering og materialisering og en anerkendelse af altings sammenhæng. Den indholder en masse øvelser, spørgsmål og gode råd, der kan hjælpe med til at håndtere og nyde alt dette.

    9 ud af 10 til den bog. Nå det var så min første anmeldelse på N-club, som viste sig at blive en boganmeldelse Smiley


    Greven
    Greven

    0
    Offline
    Level: 1 (Goomba)

    0
    1ups givet

    #4 - Skrevet 19-02-2009 10:51

    ZagreP skrev:
    1: Hvor lang tid tog det her lige at skrive?



    Halvanden time eller så tror jeg


    ZagreP skrev:
    2: Jeg kan følge dig i nogle af tingene. Disse er A, E og F. Samtidig har jeg ligesom dig også været stort afhængig af foras. Dog har jeg gennem de sidste 2 år kommet ned på 5 forums i stedet for 20.
    Hvis jeg har forstået dette emne rigtigt, så er du sådan set bare et begavet barn.
    Jeg personligt var ved en psykolog jævnligt i et halvårsforløb, hvor de så endte med at konstatere at jeg var mere begavet end andre på min alder.



    Tillykke med nedtrapningen Smiley
    Jeg er forresten 19 og vil derfor helst ikke kaldes et barn, men ja jeg er blot et begavet individ.
    Hvor sygt det end lyder så bruger jeg en blog som en slags psykolog. Jeg tror det er de freudianske psykologer der mener at man blot skal ud med alt det man ligger inde med for at få det bedre. Der sidder en psykolog og tager notater, holder sin kæft og lytter.
    Førnævnte blog fungere på samme måde, der er sansynligvis ikke nogen der læser den, men det giver stadig et sted hvor jeg kan snakke om alt det der går mig på, og hvor jeg har en fornemmelse af at hvis nogen bekymre sig om det så kan de lærer de ting om mig.

    ZagreP skrev:
    Jeg kan dog ikke huske alle, da det at fokusere sig om én ting kan have bivirkninger. Jeg begyndte nemlig for godt et år siden at glemme ting. Dette kunne være alt fra cykelnøgler til hvorfor jeg stod i fakta.
    Der er nemlig det, at når jeg får "ny" viden og jeg koncentrerer mig meget om en ting, så mister jeg samtidig noget viden, og kan ikke huske fra sekundt til sekundt. Det gik så væk igen efter godt et halvt år. Men nu er det så kommet igen. Nu er det så bare at jeg ikke kan huske sætninger, ord mm. Hvilket er virkelig ubehageligt.

    Nu kan jeg så ikke lige komme på mere relevant til emnet. Men det var da interessant emne du fik lavet Greven.

    -ZagreP



    Jeg har hørt noget om at hjernen har en begrænset mægde plads at gøre godt med, og nås denne grænse må der ryge noget ud før noget nyt kan komme ind. Tager jeg meget fejl hvis jeg konkludere at du har noget denne grænse?
    Jeg håber du kommer oven på igen, god bedring Smiley

    BJ skrev:
    Super interessante tanker du lige fik nedskriblet i natten Greven Smiley

    Det lyder som en fed rejse du er på Smiley

    Hvis du gerne vil håndtere og nyde din kraftige processor bedre, så kan jeg anbefale dig bogen Lær at tænke - som Leonardo Da Vinci, som jeg selv er igang med. Den handler om at vi har en næsten ubegrænset evne til at lære hvordan vi endnu bedre kan frigøre vores hjerne. Bogen bygger på nogle Da Vinci inspirerede principper, der bunder i nysgerrighed, eksperimenteren, modtagelighed over for sanseindtryk, villighed til at undersøge paradokser, balance mellem videnskab/kunst og logik/intuition, kultivering og materialisering og en anerkendelse af altings sammenhæng. Den indholder en masse øvelser, spørgsmål og gode råd, der kan hjælpe med til at håndtere og nyde alt dette.

    9 ud af 10 til den bog. Nå det var så min første anmeldelse på N-club, som viste sig at blive en boganmeldelse Smiley



    At det er din første andmeldelse er direkte trist, men jeg tror jeg læser bogen hvis jeg kan finde den Smiley


    ZagreP
    ZagreP

    4
    Offline
    Level: ()

    0
    1ups givet

    #5 - Skrevet 19-02-2009 12:38

    Greven skrev:

    ZagreP skrev:
    Jeg kan dog ikke huske alle, da det at fokusere sig om én ting kan have bivirkninger. Jeg begyndte nemlig for godt et år siden at glemme ting. Dette kunne være alt fra cykelnøgler til hvorfor jeg stod i fakta.
    Der er nemlig det, at når jeg får "ny" viden og jeg koncentrerer mig meget om en ting, så mister jeg samtidig noget viden, og kan ikke huske fra sekundt til sekundt. Det gik så væk igen efter godt et halvt år. Men nu er det så kommet igen. Nu er det så bare at jeg ikke kan huske sætninger, ord mm. Hvilket er virkelig ubehageligt.

    Nu kan jeg så ikke lige komme på mere relevant til emnet. Men det var da interessant emne du fik lavet Greven.

    -ZagreP



    Jeg har hørt noget om at hjernen har en begrænset mægde plads at gøre godt med, og nås denne grænse må der ryge noget ud før noget nyt kan komme ind. Tager jeg meget fejl hvis jeg konkludere at du har noget denne grænse?
    Jeg håber du kommer oven på igen, god bedring Smiley




    Ja det er rigtigt at hjernen har en grænse for hvor meget viden den kan indeholde. Dog svarer dette til at et menneske kan huske alt indenfor 130 år. Så det er ikke på den måde. Det er mere det, at jeg har kronisk hukommelsestab(mener det var det de kaldte det). Det vil sige at når jeg konsentrerer mig om en bestemt ting, så skider jeg på alt andet. Med andre ord så "lukker" jeg verden ude. Når jeg så er færdig med denne ting, så tænker jeg stadig på den i min underbevisthed, og derfor glemmer jeg en hel del.


    MonkiGowst
    MonkiGowst

    0
    Offline
    Level: 1 (Goomba)

    0
    1ups givet

    #6 - Skrevet 19-02-2009 13:56

    Spændende. Som du selv siger, er du vel bare en understimuleret og meget begavet person. Og så er det bedste da også at finde en ven, som har de samme interesser som dig selv.
    Jeg troede faktisk, at dette emne ville blive hårdt, at læse hele vejen
    igennem, men det blev det ikke, og jeg tror, at det var fordi, jeg rent faktisk interesserede mig for det. Normalt giver jeg ikke så meget for andre folks helt private tanker, skrevet ned på diverse internetsider. Men det var meget genkendeligt for mig.. Ikke for at sige, at jeg også er klogere end gennemsnittet, men fordi jeg faktisk har taget mig selv i nogen af de samme ting på det sidste.

    Hele din nedfældning af tanker er skrevet tilpas seriøst til, at man ikke straks betvivler hvordan man egentlig skal tolke dette. Også selvom billederne fik mig til at grine :b



    aidbit
    aidbit

    1626
    Offline
    Level: 27 (Beetle)

    0
    1ups givet

    #7 - Skrevet 19-02-2009 14:05

    Greven skrev:
    At det er din første andmeldelse er direkte trist...


    He he, enig, men jeg kan til gengæld love at min næste anmeldelse bliver en anmeldelse af et spil Smiley


    Kanin
    Kanin

    641
    Offline
    Level: 23 (Skree)

    0
    1ups givet

    #8 - Skrevet 19-02-2009 18:32

    Nu føler jeg mig mindreværdig. Jeg læser kun på et forum - og det er endda ikke alverden jeg tager mig af. (Jeg fik dog læst alt i denne tråd...)

    Interessant none the less. Smiley



    MegaGame
    MegaGame

    0
    Offline
    Level: 2 (Keese)

    0
    1ups givet

    #9 - Skrevet 19-02-2009 22:12

    der er ikke begrænsning på hvor meget data ens hjerne kan indholde, der er masser af plads, problemet er mængden vi kan optage op løbet af en givet tid, f.esk ser dine øjne alt for mange ting til af din hjerne kan følge med, derfor filterne den det, derfor du ikke ser ting du ikke er fokuseret på tit, selv om det er i dit synsfelt.

    Du har alt for meget fritid og bruger for meget tid på af analyser ting i stedet for af nyde dem.

    eneste vigtig er om man kan lide det eller ej.
    Tag den ting for an odense banegård center, masser af folk er kommet med meninger om hvad det betyder, ham der har lavet det har sikkert også, men ligemeget hvor betydningsfuld mening det må have, ændre ikke på lortet er grimt!


    L0rd Doxah
    L0rd Doxah

    0
    Offline
    Level: 1 (Goomba)

    0
    1ups givet

    #10 - Skrevet 19-02-2009 22:53 - Redigeret 19-02-2009 22:58

    MegaGame skrev:
    der er ikke begrænsning på hvor meget data ens hjerne kan indholde, der er masser af plads, problemet er mængden vi kan optage op løbet af en givet tid, f.esk ser dine øjne alt for mange ting til af din hjerne kan følge med, derfor filterne den det, derfor du ikke ser ting du ikke er fokuseret på tit, selv om det er i dit synsfelt.

    Dette gav ingen mening, jeg undskylder men jeg fattede det ikke


    Du har alt for meget fritid og bruger for meget tid på af analyser ting i stedet for af nyde dem.

    det ved du da slet ikke noget om


    eneste vigtig er om man kan lide det eller ej.
    Tag den ting for an odense banegård center, masser af folk er kommet med meninger om hvad det betyder, ham der har lavet det har sikkert også, men ligemeget hvor betydningsfuld mening det må have, ændre ikke på lortet er grimt!

    Skønhed er da om noget relativt

    Det er mere det, at jeg har kronisk hukommelsestab(mener det var det de kaldte det).

    Jeg tror ikke det er det de har sagt til dig, da kronisk i medicisnk forstand som noget der er der for at blive, og dine symptomer lyder ikke som hukommelses tab

    Men jeg er jo ikke læge så jeg ved nok ikke mere end du gør Smiley



    Greven
    Greven

    0
    Offline
    Level: 1 (Goomba)

    0
    1ups givet

    #11 - Skrevet 19-02-2009 23:01

    ZagreP skrev:

    Ja det er rigtigt at hjernen har en grænse for hvor meget viden den kan indeholde. Dog svarer dette til at et menneske kan huske alt indenfor 130 år. Så det er ikke på den måde. Det er mere det, at jeg har kronisk hukommelsestab(mener det var det de kaldte det). Det vil sige at når jeg konsentrerer mig om en bestemt ting, så skider jeg på alt andet. Med andre ord så "lukker" jeg verden ude. Når jeg så er færdig med denne ting, så tænker jeg stadig på den i min underbevisthed, og derfor glemmer jeg en hel del.



    Hvis "evnen" til at lukke alt andet ude kunne kontroleres uden de bivirkninger du nævner så ville det faktisk være ret nyttigt, men at du ikke kan stoppe igen er bestemt ikke godt.

    MonkiGowst skrev:
    Hele din nedfældning af tanker er skrevet tilpas seriøst til, at man ikke straks betvivler hvordan man egentlig skal tolke dette. Også selvom billederne fik mig til at grine :b



    Ideen med billederne var netop at skabe lidt blikfang og desuden undgå at de første 20 svar alle sammen består af "OMG WALL OF TEXT!"

    Justaway skrev:
    bare vær glad for at du ikke er afhængig af crack



    STFU.
    Jeg ved skam godt at crack er på en hel anden skala, men hvis en fyr forstuver foden er din første reaktion sgu da heller ikke: Bare vær glad for du ikke fik åbent kraniebrud.
    Selvom det ikke er på det samme nivea som crack så er det stadig noget der kan styre dit liv på samme måde, hvor crack ødelægger dig fysisk, slår det her bare din psyke ihjel.

    MegaGame skrev:
    Du har alt for meget fritid og bruger for meget tid på af analyser ting i stedet for af nyde dem.

    eneste vigtig er om man kan lide det eller ej.
    Tag den ting for an odense banegård center, masser af folk er kommet med meninger om hvad det betyder, ham der har lavet det har sikkert også, men ligemeget hvor betydningsfuld mening det må have, ændre ikke på lortet er grimt!



    Et utrolig logisk synspunkt men også utilstrækkelig på så ufattelig mange punkter.
    Jeg kan godt lide at game, så der bør jeg stoppe i følge din teori, hullerne opstår dog ved at jeg får det meste af min tilfredstillelse ved netop at pille historier og spil fra hinanden.
    At nå ned til kernen og finde det lille guldkorn der er gemt dybt nede mellem "tilfældige" komma fejl og finurlige ordvalg er et rush for mig. Så dermed er det jeg kan lide det der er roden til mit problem, jeg kan skam lide det selvom jeg ved det næppe er godt.
    Jeg kan også godt lide at drikke mig lam, men jeg er sgu ikke så glad for tømmermændene, men ligesom med mine analyser så opvejer det positive det negative for mig, så jeg stopper ikke foreløbig.


    KristianH
    KristianH

    620
    Offline
    Level: 9 (Bob-omb)

    0
    1ups givet

    #12 - Skrevet 09-03-2009 16:04 - Redigeret 09-03-2009 16:46

    BJ skrev:
    Hvis du gerne vil håndtere og nyde din kraftige processor bedre, så kan jeg anbefale dig bogen Lær at tænke - som Leonardo Da Vinci, som jeg selv er igang med.



    hey BJ - er det en bog du kan komme med lidt mere info om. Fx. ISBN nummer, forfatter og hvilken udgiver bogen har.

    Lyder nemlig som en meget god bog Smiley

    Dog vil jeg sige, at jeg sagtens kan følge Simon i mange af hans tanker. personligt kan jeg også selv godt lid at fordybe mig meget i de spil jeg spiller. Desværre kommer mange af de normale hverdags ting i vejen, så jeg aldrig helt har den nødvendige tid til det. Så er faktisk en lille smule misundlig Smiley

    Personligt synes jeg kun det er fedt at man gider at gå så meget i dyben med tingene. Det betyder nemlig, at Simon vil være en perfekt person at gå til, hvis man skal skrive en historie til et spil, hvor man gerne vil sikre sig at der er en rød tråd igennem hele fortællingen - selv på et meget dybt plan.

    Ved ikke om jeg er Fora afhængig (vel. på et eller andet punkt er jeg vel, siden at jeg tjekker de samme Nintendo sider hver eneste dag) Men kender godt til den følelse, af at man mangler nogen at snakke med om sine interesser - på et meget dybt plan.

    Eksempelvis er jeg blevet helt vild med spiludvikling. Her tænker jeg ikke bare på at lave det næste store fede FPS spil, men alle de små detajler der ligger bag ved. Hvordan laver man fx. et spil, som både er let at lærer, men svært at mestre - samtidig med at det stadig er underholdende for nybegynderne? Sådanne emner kunne jeg vildt godt tænke mig at diskutere. Desværre virker det bare ikke til, at folk her på N-Club har det på samme måde. Dette betyder så, at jeg må andre steder hen, for at få mit fix.