Ugens Downloads: Uge 38 2...

Se mere til historien i n...

Udgivelsestrailer nu ude ...

Dragon Quest I, II og III...

Lanceringstrailer udsendt...

Spyro Reignited Trilogy (...

Vind Link's Awakening til...

Ugens Downloads: Uge 37 2...

Kid Icarus: Uprising (3DS...

DLC-pakken Carnival of Ch...

Dit seneste køb

Switch - spilrygter og sp...

Pokémon Sword / Shield

N-cast: Retro-spil

Tetris 99

Pokémon GO

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Spil på vej til Switch

Nintendo på mobil

Hvor bor du?

Hjælp til valg af earbud...

Tilbudstråden

S: Nintendo- og Playstati...

S: Uåbnet Switch Joy-Con...

B: Super Mario Maker 2

K: Ældre Pokemon spil (1...

S: Spilrelaterede nøgler...

K: Super Smash Bros Ultim...

K: Sonic Lost World (Wii ...

K: Switch Pro controller ...

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Story of Seasons: Trio of Towns

Mario Party: The Top 100

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Mario & Luigi: Superstar Saga + Bowsers Minions

Ghita Nørby


SwitchPlayer99

120
Offline
Level: 3 (Koopa-Troopa)

0
1ups givet

Skrevet 15-03-2019 08:02

Hej derude,

Er der nogen der har hørt det omdiskuterede Ghita Nørby interview? Hvad synes I ?


Andreas Tarding

1803
Online
Level: 17 (Deku Baba)

0
1ups givet

#1 - Skrevet 15-03-2019 11:36

Journalisten slår mig som tillukket og ude af kontakt med det, jeg forstår er almindelig journalistisk praksis, at man "tuner sig ind" på situationen og mennesket - det lader jo til, at hun dybest set svarer igen, når Ghita Nørby mener, at teknikken i interviewet bør fylde mindre, og nærværet mere. (Angiveligt er situationen næsten absurd - en "næsten halv meter lang mikrofon" med vindskjold, tæt på?)

Jeg synes måske, at det mest sigende udpluk i klippet, næsten er: "du har jo arbejdet med din stemme hele dit liv, (så lydkvaliteten bør være god)". Ghita Nørby reagerer ved, at grine af betuttethed, hvilket jeg også godt forstår, når det så er hendes vurdering, at det er en malplaceret prioritering, når omdrejningspunktet skal være, at samtalen er menneskeligt nærværende.

Ghita Nørby ved, formentligt, mere om realistisk anvendelse af lydudstyr, end journalisten gør, ganske enkelt i kraft af sin flere gange længere erfaring i et felt, hvor optageudstyr hyppigt eller konstant indgår, og trods dette, bliver journalisten tilsyneladende ved med, at svare imod hende, i stedet for at vise vilje til et efterkomme hende.

Jeg går selv meget op i teknik, og jeg kan sagtens forstå, at man opfatter det som vigtigt, at optagekvaliteten er i orden, men hvis éns subjekt siger fra - og, hvad jeg aner mig, også har en overlegen vurderingsevne og erfaring - må man jo tilpasse sig.powerfull499

18
Offline
Level: 17 (Deku Baba)

0
1ups givet

#2 - Skrevet 15-03-2019 17:47 - Redigeret 15-03-2019 17:50

Ghita Nørby opfører sig simpelthen ikke ordentligt. Den eneste grund til, at mange forsvarer hende, er fordi hun er kendt. Som Andreas skriver, så er det muligt, at journalisten kunne have håndteret situationen anderledes, men det ændrer altså bare ikke på, at man bare ikke taler sådan til et andet menneske - om man er kendt eller ej! Jeg har hørt store dele af interviewet, og Ghita Nørby kommer virkelig med nogle onde kommentarer, som slet ikke passer til situationen.

Jeg har prøvet at tænke over, hvorfor Ghita reagerer på den måde? Min teori er, at hun havde en enorm dårlig dag. Derfor havde Ghita lyst til at komme op i et lille skænderi. Problemet er bare, at alle Ghitas spydige kommentarer ikke rystede journalisten. Journalisten sagde ikke undskyld eller kom modspil på et eneste tidspunkt. Jeg tror, at dette har irriteret Ghita, og hun blev derfor ved og ved med at svine journalisten til i håb om at få en modreaktion, - det lykkedes ikke, og dette har bare resulteret i, at Ghita har gjort sig selv til grin.Sillyyy

61
Online
Level: 16 (Space Pirate)

0
1ups givet

#3 - Skrevet 15-03-2019 20:08

Der er desværre nogle mennesker der får et boost ud af at rakke andre ned.Krisp

1193
Online
Level: 18 (Twhomp)

0
1ups givet

#4 - Skrevet 18-03-2019 07:27

#2: Enig. Og Ghita har jo selv indvilliget i at holde et interview (endda af 7 timers varighed). Jeg synes journalisten tackler det flot og hun må været ret stærk psykisk, for bare at kunne side og høre på det i så lang tid, for hun bliver da godt nok nedgjort af Ghita uden lige. SmileyAndreas Tarding

1803
Online
Level: 17 (Deku Baba)

0
1ups givet

#5 - Skrevet 18-03-2019 14:04 - Redigeret 18-03-2019 21:40

Hmm - det er interessant at se, at konsensussen primært drejer sig imod Ghita Nørby. Jeg kan også sagtens forstå, at hendes attitude fremstår aggressiv, hånende osv.

Denne artikel, skrevet af Lea Korsgaard på Zetland, får noget omgang på div. medier for tiden - jeg synes næsten, den er oplagt at opslå, da forfatteren har brugt ganske meget tid sammen med skuespillerinden, for at skrive en biografi om hende:
"Ghita Nørby var også eddikeond, da jeg skrev hendes biografi. Her er mit forsvar for hende"powerfull499

18
Offline
Level: 17 (Deku Baba)

0
1ups givet

#6 - Skrevet 20-03-2019 00:07

^
Nu har jeg læst artiklen. For mig ændrer det ingenting. Bare fordi man har haft et hårdt liv og kæmpet sig til en karriere med spidse albuer, så berettiger det da stadig ikke, at man opfører sig uanstændigt over for et andet menneske? Jeg skal ellers love for, at Lea Korsgaard har styr på producere floromvundne udtryk i sine tekster.

Men SwitchPlayer99, - hvad mener du egentlig selv, og hvorfor startede du emnet?