N-club Streams: Uge 16

Indie World Showcase apri...

Europa kommer til Switch

Indie-udsalg startet nu

SteamWorld Heist II annon...

Penny's Big Breakaway ude...

Se Indie World Showcase i...

Prøv Eiyuden Chronicle: ...

Tre nye spil til SNES Onl...

Inti Creates annoncerer U...

Hvad spiller du nu? Hvor ...

Spil på vej til Switch

Pokémon GO

Hollow Knight

Nintendo Switch

Tetris 99

Switch - spilrygter og sp...

F-Zero 99

Legend of Zelda: Tears of...

Legend of Zelda: Breath o...

Tilbudstråden

K: Diverse 3ds spil

V: Wii U Basic med Wii Fi...

S: Starlink inkl figur og...

S: Mario samlerting

GBxCart eller lignende GB...

Switch spil købes

S Bayonetta 3

K> NEW 2DS/3DS PAL (ubru...

S:Mario rabbids sparks of...

N-club Juletema 2018

Mario Party: The Top 100

Story of Seasons: Trio of Towns

Pixeline: Tåger over Talstrup (Nintendo DS)

Pokemon Ranger Shadows of Almia (Nintendo DS)

Hvad synes du om tråde, som ender i spørgsmålstegn?

BecelClaes
BecelClaes

5
Offline
Level: 18 (Twhomp)

0
1ups givet

Skrevet 27-07-2012 20:32

Som overskriften siger.
Der er efterhånden blevet skabt en solid trend her på N-club, hvor at langt de fleste trådtitler efterhånden ender i spørgsmålstegn. Hvad synes du om det? Synes du, det er nemmere at skrive i tråde, hvor man egentlig bare skal svare på et spørgsmål, eller er du mere til tråde, der rent faktisk byder op til diskussion om et større emne, hvor at overskriften er en overskrift, og ikke størstedelen trådens indhold?
Kort sagt: Hvad synes du om tråde, som ender i spørgsmålstegn?

UDTALES DET METROID ELLER MAMTJUM? UDTALES DET METROID ELLER MAMTJUM?
UDTALES DET METROID ELLER MAMTJUM? UDTALES DET METROID ELLER MAMTJUM?
UDTALES DET METROID ELLER MAMTJUM? UDTALES DET METROID ELLER MAMTJUM?
UDTALES DET METROID ELLER MAMTJUM? UDTALES DET METROID ELLER MAMTJUM?
UDTALES DET METROID ELLER MAMTJUM? UDTALES DET METROID ELLER MAMTJUM?
Michael
Michael

5396
Online
Level: 18 (Twhomp)

0
1ups givet

#1 - Skrevet 27-07-2012 20:37

De sucks, men den her er god.


Togbis
Togbis

0
Offline
Level: 16 (Space Pirate)

0
1ups givet

#2 - Skrevet 27-07-2012 20:39

Jeg tror folk plejer at ignorere trådens overskrift og så bare diskuterer hvad de nu har lyst til. Især i Skyward Sword emnet. Det var nærmest den nye off-topic sektion i forummet.
Alligevel var den awesome.


BecelClaes
BecelClaes

5
Offline
Level: 18 (Twhomp)

0
1ups givet

#3 - Skrevet 27-07-2012 20:48

Togbis skrev:
Jeg tror folk plejer at ignorere trådens overskrift og så bare diskuterer hvad de nu har lyst til. Især i Skyward Sword emnet. Det var nærmest den nye off-topic sektion i forummet.
Alligevel var den awesome.



Jeg synes, at tendensen til netop den type off-topic snak, den er mindre i tråde, hvor overskriften er et specifikt spørgsmål, og et ikke et bredt emne, som man hurtigt kan grene ud til noget meget stort (som det netop skete med Skyward Sword, hvor det ikke altid handlede om Skyward Sword, men om ting der var relevant, for eksempel at Nintendo angiveligt er skidedårlige til at lave gode spil).
Måske er det et tegn på, at N-club generelt set er bedre, når trådene netop ligger op til en noget større diskussion og ikke noget, man næsten bare kan svare "ja" eller "nej" til.


Lukas Skywalker
Lukas Skywalker

2193
Offline
Level: 25 (Kokiri)

0
1ups givet

#4 - Skrevet 27-07-2012 23:18

^ Helt enig, og det er præcis sådan de gode diskussioner starter. Men hvis trådstarteren gerne vil have en diskussion til at gå i en bestemt retning, så kan det være svært at gøre med et mere "åbent" emne Smiley


Togbis
Togbis

0
Offline
Level: 16 (Space Pirate)

0
1ups givet

#5 - Skrevet 27-07-2012 23:24

Når jeg laver tråde har de som regel et åbent emne, men jeg laver 'hjælpespørgsmål' som forslag til ligesom at få diskussionen igang. Det starter måske specifikt ud, men før eller siden begynder nogle at begrunde deres svar lidt mere, hvorefter andre kommenterer det og der dukker nye diskussioner op.

Vil man gerne undgå dette skal man måske bare vise sig som OP'en og stille et nyt spørgsmål, for at lede diskussionen i den retning man gerne vil og så håbe på det bedste eller ligefrem opsætte specifikke regler for, hvad det må diskuteres i emnet. I stil med midt om natten emnet.


Peblisko
Peblisko

58
Offline
Level: 21 (Paragoomba)

0
1ups givet

#6 - Skrevet 28-07-2012 00:18

Min idé til en løsning på dette, er muligheden for blogs, udover forummet.

Hvis jeg vil have direkte svar på noget, så nytter det ikke noget at jeg laver et for bredt emne, da jeg risikerer at folk ikke ved hvad de skal svare og derfor står tomt, fordi ingen har lyst til at skrive indlæg i det. Men der bør være brede emner, så man fx kan samle diskussioner og Zelda og Skyward Sword ét sted.

Måske ville mange af de såkaldte "tråde som ender i spørgsmålstegn" være lige så gode som blogindlæg der kunne kommenteres.
Eller også ville det blive brugt omvendt: til de brede diskussioner, og så var tråde mere for de direkte, hurtige svar.

Det er op til folk selv. Jeg synes i hvert fald at muligheden bør være der, lidt ligesom på GameReactor.dk


Bo130
Bo130

110
Offline
Level: 38 (Tatori)

0
1ups givet

#7 - Skrevet 28-07-2012 01:38

Elsker metaen i denne tråd Smiley

Det er vist ingen hemmelighed at jeg har lavet min del af emner herinde efterhånden, det er så også fordi jeg laver en tråd så snart jeg kommer i tanke om noget jeg gerne vil vide andres holdning til eller bare gerne vil diskutere, og som jeg synes der er kød nok på til at få sin egen tråd.

Generelt set vil jeg bare gerne have mere aktivitet herinde og derfor er det mindre relevant for mig hvilken slags tråde det drejer sig om. Min erfaring er at brede tråde er meget sjovere, imens liste-tråde eller ja/nej-tråde er markant mere overskuelige at gå i gang med at besvare hvis der ikke er nogle konkrete spørgsmål at give sig i kamp med. Det betyder også at nogle af de tråde jeg har lavet som jeg har villet mest med ofte bare har ligget døde fra starten af. Derfor prøver jeg for tiden lidt at lave en blanding mellem de to slags tråde.

Jeg er dog lidt enig i din passive kritik af de mange spørgsmålstegn, så jeg har ændret en del af mine seneste emner til at hedde emnet i stedet for et spørgsmål nu Smiley


Kanin
Kanin

641
Offline
Level: 23 (Skree)

0
1ups givet

#8 - Skrevet 28-07-2012 10:07

Vi har alle en væg/gæstebog som fint kan benyttes som "blog". Da vi lancerede det nye design af N-club blev det forslået at give medlemmer bedre besked når nogen skrev på disse.
Måske M60 kunne lave lidt magi igen? Smiley

Jeg vil lige give 1ups til Bo130 for alle de fede tråde, samt alle jer der involvere jer. Det er fedt at logge på og have noget nyt at læse!


AND
AND

542
Online
Level: 35 (Lakitu)

0
1ups givet

#9 - Skrevet 28-07-2012 10:49

Problemet med væggen er lidt, at man ikke får nogen form for notifikation, når der er aktivitet på dem. Hvis væggene skal fungere, så er man nødt til at have et system, hvor man kan se når der er reaktioner, som vedrør en selv. Fx havde Dead Cheese og jeg verdens korteste skriftlige samtale på min væg for nyligt - tre beskeder, tror jeg den er på, men det tog alligevel flere måneder, fordi vi ikke blev informerede om, at den anden havde skrevet tilbage - d'oh! Smiley


Bo130
Bo130

110
Offline
Level: 38 (Tatori)

0
1ups givet

#10 - Skrevet 28-07-2012 10:55

Det er jo netop også det Dyregaard skriver var tanken. Men jo, væggen på ens profil er fuldstændig ligegyldig førend man bliver påmindet når nogen skriver på den, så er privatbeskeder stadig vejen frem.

Man burde ligeledes blive mindet om når nogen af ens venner skrev et nyt indlæg på deres væg, både så man kan bruge det som en slags blog, men ikke mindst også så man får brugt vennekonceptet til noget herinde.

Personligt har jeg dog intet problem med at der ikke er blogs. Det jeg har at sige synes jeg fungerer lige så godt som et forumindlæg.


AND
AND

542
Online
Level: 35 (Lakitu)

0
1ups givet

#11 - Skrevet 28-07-2012 11:02

Altså, jeg kunne eksempelvis godt have tænkt mig, at mit seneste forum-emne, som i virkeligheden mere er et afklarende spørgsmål, som de fleste nok ikke er interesserede i, kunne have været en mere diskret blog, såfremt folk stadig kunne se det, men derudover tror jeg også lidt at Becel lægger op til en diskussion af, hvor vidt brugerne her på siden generelt er interesserede i off topic-emner, som lægger op til en snæver debat, af et specifikt emne... Jeg har det lidt sådan, at det må være alt med måde. Det kan nogle gange godt være ret svært at forudsige, hvilke debatter som bliver gode, så derfor skal man på den ene side passe på med at sætte ting i bås, men omvendt kan jeg også godt se, at det kan være uhensigtsmæssigt, at lave for mange specifikke debatter - alt med mådeSmiley


KJ85
KJ85

21414
Online
Level: 58 (Tektite)

0
1ups givet

#12 - Skrevet 28-07-2012 11:37

Altså, jeg kan også godt forstå, hvis nogle synes der er lidt for mange af den slags tråde for tiden.

Jeg har ikke noget imod, at emnerne er her og har da også oprettet et enkelt eller to off-topic-emner selv, men når der kommer alt for mange nye emner på engang virker det måske overvældende. Jeg synes også at en tråd skal have chance for at gro, og bliver der konstant oprettet nye emner sker det ikke rigtig, fordi de færreste gør brug af andet end boksene ude til højre til at finde aktuelle emner.

Dette kan muligvis afhjælpes ved at indføre ikoner ud for de enkelte fora i forumoversigten, der kan indikere når der er ulæste emner i eksempelvis "off-topic".


Hassus
Hassus

0
Offline
Level: 22 (Ice Keese)

0
1ups givet

#13 - Skrevet 28-07-2012 11:52

Mit forhold til blogs i forhold til tråde er at jeg føler man indbyder til noget mere personligt med en blog end med en tråd. For mig er en blog en invitation til at udtrykke mig på en måde som tråde ikke er. Tråde lægger op til diskussion i et offentligt rum og en smule diplomatisk tilgang til tingene hvor man fra tid til anden måske gør bedst i at holde sig lidt tilbage, hvor blogs mere lægger op til hæmningsløst udtrykte personlige tanker, oplevelser, meninger og andet, hvor man selv sætter dagsordenen i sit eget personlige virtuelle rum. Når jeg synes nye blogs skal være synlige på forsiden er det fordi at selvom blogs er set som noget mere privat end tråde, så ønsker man alligevel at de brugere der kunne finde ens blogs interessante rent faktisk har mulighed for at støde på dem. Forskellen i mine øjne er at tråde er for folk der er interesserede i hvad rører sig på n-club, hvor blogs ville være for folk der er interesserede i hvad rører sig i bestemte brugere.

Jeg tror at N-club vil blive en endnu bedre hjemmeside hvis brugerne blev inviteret til og respekteret for(og måske belønnet for?) at udtrykke sig mere personligt og selvstændigt. Det er kun min egen personlige mening, men snakken om blogs gav mig lyst til at dele den.


Power_Eskild91
Power_Eskild91

1
Offline
Level: 6 (Cucco)

0
1ups givet

#14 - Skrevet 28-07-2012 20:18

foretrækker at gå lige på og hårdt... hader at liste rundt om den varme gryde men det er bare min mening...


Peblisko
Peblisko

58
Offline
Level: 21 (Paragoomba)

0
1ups givet

#15 - Skrevet 03-08-2012 13:17

Enig, Hassus. Jeg har fx først lige opdaget din "blog" og den ville jeg gerne blive opdateret omkring, så snart jeg logger på uden selv at skulle huske, at den eksisterer hver gang.